Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 22:58
- Nahlásit

Chystáte se někdo na neoficiální závody do Šlapanic? Já plánuju začít s Veveruchou zase trošku trénovat Tak jsem zvědavá, jak tam (tentokrát už o kategorii "výš ) dopadneme

kiwikik
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 00:11
- Nahlásit

Shelticka
mega boule za uchem co to jééé?
neboj to bude jen beďar

Venuše
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:51
- Nahlásit

Eimy
čusík, fčéra sem nás zaregistrovala, tak se zase uvidíme. I když uvidíme uvidíme, tryskomyš je po operaci, eště 2 týdny musí být v nuceným klidu, tak pak uvidím, kam se bude ubírat naše igeliťácká "kariéra"

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:56
- Nahlásit

Venuše
tak pak uvidím, kam se bude ubírat naše igeliťácká "kariéra"
No kam by se ubírala, na stupně nejvyšší přece

Lidi, já mám dilema. Jedna velmi nepříjemná místní slečna (Hydra, pro ty co už o ní slyšeli ) o mě šíří velmi nepříjemné drby, že jako se psama nic neumím. Což o to, na to už jsem si zvykla, kde kdo mě chodí poučovat jak mám cvičit . Ale Hydra hlásá, že Hesinka je zcela výjimečný pes a že veškeré úspěchy jsou čistě její zásluha a dokázala by je vyběhat s kýmkoliv. Že já jsem se tak nějak jenom svezla s ní. A že už to nikdy s žádným psem nedokážu. Tak jsem se zasmála a prohlásila jsem, že Winky, která letos v dubnu poprvé vystartuje bude na podzim v trojkách. Aby jako Hydra viděla, jak se to dělá . Jenže bych chtěla po Winince štěňata. Letos. No a se štěňatama ty trojky teda každopádně nemůžeme stihnout, bo potřebujem minimálně šest startů a tolik jich se štěňatama nebude. Včil baby raďte, mám běhat, nebo chovat?

Dasha
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 10:59
- Nahlásit

Biluška
Zeptám se jinak. Kdyby nebylo Hydry, co bys dělala?

Dasha
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:00
- Nahlásit

Venuše
Ty seš ale pěkně nechutná!!! Jak můžeš? Jak můžeš mluvit o tom, kam se povede vaše igeliťácká kariéra po ani né měsíční pauze? A co mám jako pak řikat já s vepřadorem??? Po půlroční pauze už tak akorát teda můžeme chodit stavět vám překážky!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:02
- Nahlásit

Dasha
Kdyby nebylo Hydry tak bych chovala. Byla jsem pevně rozhodnutá, máme vybraného psa, domluvené krytí... prostě všechno . Ale když mi někdo takhle háže rukavici tak ji většinou zvednu . Já dokonce přemýšlím, že by to snad šlo stihnout obojí. Byl by to tedy absolutně nejrychlejší postup do trojek, jaké by agility zažilo, ale šlo by to stihnout. Akorát budu muset obětovat víc peněz a jet na víc závodů než jsem měla v plánu . No, holt rekonstrukce baráku počká

Dasha
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:08
- Nahlásit

Biluška
Ono ve výsledku stejně záleží na psovi...Já nevím co všechno mezi sebou máte...no, já osobně beru agility jako super společnej "koníček" mě a mýho psa, jasně, taky mám ambice na kde co, ale to je spíš sranda. Ale Bilu, že bych to takhle hrotila kvůli někomu, o kom si myslím jen to "dobré"?

Venuše
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:10
- Nahlásit

Dasha
s tím zvedáním překážek sem tak trošku počítala, to sem ti neřekla? a já to myslela tak, že jako nebudem ve trojkách letos, ale až příští rok blbko a navíc máme ještě jednoho psa, tak ho halt strháme, páč dítko bude chtít taky určitě běhat

Dasha
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:17
- Nahlásit

Venuše
No, neřekla. Hned je čoveku líp,když ví, na čem je, že.
Mno, ehm ehm,dovol mi tě upozornit, že jedeme zhruba na 5-6 závodů, při našem vašem tempu bude zázrak,když budem ve dvojkách
Jo, Džimišoid, to je černý kůň rodiny, na toho bych vsadila! Ve spolupráci s haluzačkou je to vražedná kombinace!!!

Dasha
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:20
- Nahlásit

Venuše
mimochodem, to moje dnešní rádobyrande mi doveze granule! No jo, když si to člověk umí zařídit...

Venuše
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:27
- Nahlásit

Dasha
granule jako dobrý, ale co zbytek????? taky si dám asi podobnej inzerát jako máš ty, třeba se fakt někdo chytne, praštěnejch lidí je

Dasha
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:29
- Nahlásit

Venuše
Ten kdo se chytne bude buď sexuální deviant typu zoofil nebo milovník adrenalinových sportů a nebo sběratel kuriozit!

Venuše
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:31
- Nahlásit

Dasha
I takový jsou, naděje umírá poslední, a my kromě té první kategorie splňujeme kritéria taky, takže vo co go?

Dasha
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 11:33
- Nahlásit

Venuše
která je první kategorie?
Napsal ti pan Užjsemnavászapomněl ?

Venuše
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 12:54
- Nahlásit

Dasha
zoofil, zatim nenapsal, ale hnedlevá jak pisne dám info. A další možnej termín by mohl být 14.9, takže žádná velká hrůza, kdyby na věc přišlo.

Dasha
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 12:57
- Nahlásit

Venuše
no tak asi jo, no...i když já si stejně pořád myslím, že to na to nebude mít vliv, jako to MR

maxim
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 13:26
- Nahlásit

Ahoj
Nejede někdo z vás na neoficiální závody v KK Šlapanice 26.4.08?

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2008 20:02
- Nahlásit

maxim
Já už se tady na to ptala O pár příspěvků výš, my jdem

Venuše
Dasha
TAk to je super, že se uvidíme... Jinak Veverčino poslední setkání s agi bylo na závodech 6. 10. 2007, od té doby viděla jen výběhovský překážky, na cvičáku jsme byly až dneska jen zaplatit příspěvky, nechala jsem ji přeběhnout kladinu a houpačku a to ste měli vidět to nadšení a na ni i docela velkou rychlost Ještě doma byla vychechtaná a chlubila se mamce "Heeeeč já dneska běželáááááá"
Takže nám pauzy prospívaj, resp m přijde že psici, mně ne

maxim
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2008 08:49
- Nahlásit

Eimy
No jo, já to tady nečetla

Dasha
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:21
- Nahlásit

Téééda, velká gratulace Evě od Jondy!

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:33
- Nahlásit

eva od jondy
Jojo, velká gratulejšn, a pak že je telátko kopejtko. Prd velebnosti, sou to šikulové

Dasha
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:36 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit

Venuše
Hele, ale měla by se nad sebou zamyslet, ta Jonášová. Jako ocáď pocáď, neřeknu troje závody, dobrá rozkoukávali se, ale hned na prvních dvojkových dát dvě zkoušky, to už je trochu na pováženou!

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:41
- Nahlásit

Dasha
Taky sem čuměla, no ale když jim to jde. To se hned tak nevidí že? S takovou bude eště letos v trojkách, a ani se ve dvojkách moc neohřeje.

Eimy
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:42
- Nahlásit

No jo, to my doživotní jedničkáři můžeme jen a jen závidět

Dasha
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:44
- Nahlásit

Venuše
jojo, to se hned tak nevidí, zvlášť mezi námi igelitními přicmrdávači!
No tak ale vážně, jako to už jim stačí jenom 1 zkouška a jsou ve trojkách??? To je fofr!!!

Dasha
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:48
- Nahlásit

Eimy
Každej je v něčem dobrej, někdo v rychlým postupu a někdo v zatvrzelém( a pojďmě tvrdit, že i dobrovolném) ulpívání v jednom bodě!

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:51
- Nahlásit

Eimy
hele, ale ono to stejně nejni moc zdraví hned takhle hupsnout během sezóny o dvě třídy, si myslím. Na druhou stranu, hned tak se to nevidí. Halt sou to šikulové

Dasha
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:53
- Nahlásit

Venuše
Není to zdravé pro ostatní igelitníky, přecejen závist je nemoc zláááá a někomu to může hnout žlučí!

Ale šikulové to teda jsou neskuteční!

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 13:53
- Nahlásit

Dasha
Hele loni s postupem do dvojek to bylo to samo, 3x zkoušky a hups, byly tam. Předpokládám, že mít Jonášová víc peněz na to aby jezdila na závody, tak je v těch trojkách už loni

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání