| Autor |
Zpráva |
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 14:03
- Nahlásit
Eimy
ahojky, jakto že si nebyla v Brně na veterině? Sme tě tam s vepřadorem hledali a kde nic tu nic?????
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:13
- Nahlásit
Venuše
Ahoooj, promin, ja zapomněla napisat... Já byla marod, brala jsem antibiotika, jeste mam bejt dva tejdny v klidu, tak jsem zustala doma Bohužel.. je mi to líííto moc
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:21
- Nahlásit
Eimy
no nazdar, marode!
vůbec ti to nemusí být líto, OPRAVDU jsi o nic dobrýho nepřišla!!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:26
- Nahlásit
Dasha
Pročpak? Tak přece jen to byly první závody, který se tam pořádaly v tomhle složení, tak se všichni učí...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:33
- Nahlásit
Eimy
hmm, tak to bude asi tím. No my jsme byly strašně zklamaný. Organizace nic moc, vůbec jsme si dobře nezaběhali (myslím, že můžu mluvit i za pejsky)...jako dobře, možná budu mluvit jinak, po našich závodech, ale i když šlo o neoficiálky, i u nich by se snad měla dodržovat určitá pravidla, hlavně při stavění parkurů. Ono, když máš překážky od sebe 3 metry, nic moc. A bylo toho víc...no prostě, do Brna už jedině na oficiálky. A na neofiko do šlapanic!
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 19:55
- Nahlásit
Dasha
tak to je mi moc líto, ale je pravda, že čekám spoustu podobných negativních ohlasů... závod jsme fakt nezvládli nejlíp Tak se omlouvám vám i pejskům. Z mé strany teda hlavně za to jak a co jsem postavila. Ale budu ráda za všechny vaše názory... pro poučení. Prostě opravdu to pro nás byla první taková akce, a žádné zkušenosti s pořádáním čehokoliv se na tom hodně podespaly. Dost mě to mrzí, ale co nadělám... asi se teď na nějakou dobu ze světa agility radši zdejchnu
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:11
- Nahlásit
zuska
ale prd! to po tobě nikdo nechce a k ničemu by to nebylo. Jak říkám, po našich závodech se možná budu zpětně omlouvat! Mně nevadilo, že jsme se diskli všude kde to šlo, o tom agi je, že se počítá každej detail, každej pohyb a všechno je důležitý. Spíš třeba to, jak byly postavený ty překážky. A pak ta organizace. Víš jakej jsem z vás měla pocit? Že jste moc hřešili na to slovo "neoficiální". Potom, co místo tebe pískala druhá slečna a šla na parkur se slovy: "Já ale nevím, jak ta trať vede", sem šla do vývrtky a pak už se musela jenom smát!
Ale třeba závod družstev, ten byl supr! To od vás opíšem, až budem pořádat srandazávody u nás, pro děcka!!
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:20
- Nahlásit
Dasha
... to byla taková nadsázka Ale někdo by určitě přitakal, že by to vůbec nebylo od věci:-D
mě třeba trošku vytočilo, proč tam Petra vůbec chodila, že, když jsem parkury měla na startost já? prostě jsem přišla (dělala jsem mezitím výsledky) a najednou už se běželo... a pak jsem si hned všimla, že to nechali běžět s tou chybou - prostě holčina, co po mě dávala čísla dala to jedno obráceně, myslela jsem že mě omyje. Fakt toho bylo dost. A dojeli jsme na to, že naši lidi ještě nikdy žádné závody nepořádali... vlastně mnozí ani žádné neviděli. A ty parkury mě teda mrzí, že byly tak hrozné... To mě teda mrzí asi nejvíc, protože to je asi neomluvitelné Po 8 letech, co agi dělám bych totiž měla vědět, jak se staví... A já myslela, že to vím... ale asi to spíš byla ostuda
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:30
- Nahlásit
zuska
já si nemyslím, že byly AŽ TAK hrozné, no, pro začátečníky bych volila lehčí...Pro závodníky byl prostě špatně postavenej. Třeba úsek tunel poprvé-skočka-slalom nebo náběh na kruh z boku-skočka-kladina, i při dobré vůli tam nebyli ani ty 3 metry, v tom byl ten problém. Tím pádem to bylo blbě překonavatelný. Určitě jsi to myslela dobře, on sám o sobě nebyl hrozně těžkej, jen špatně postavenej. Já třeba na tréninku pořád otravuju krokováním, protože vepřador má styl skoku trochu jako bordelka, prostě plachtí, takže dopadá daleko a u vás dopadal a rovnou se málem musel odrážet.
Ale tak třeba si to myslím jenom já a jenom o mým psovi, co já vím.
A dojeli jsme na to, že naši lidi ještě nikdy žádné závody nepořádali... vlastně mnozí ani žádné neviděli.
no jo, tak teď už je viděli
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:42
- Nahlásit
Dasha
hmmmm, já mám totiž malé smrady a možná dokážu stavět adektvátně iba pro ně. No nicméně já té zkušenosti až tak nelituju už z toho hlediska, že jsem se přesvědčila, že: rozhodčí??-NIKDY!!! a znovu už ani na neoficiálkách.. je to fakt šíleně náročné a já na to asi nemám buňky. Když nedejbože pokazím něco lidem na tréninku, tak to hned u prvního psa vidím, tak to jednoduše posunu, že? - ale na závodech nic zpátky vzít nejde.
Ale což o to, o mě mi až tak nejde, jen mě sejří, jestli jsme tím udělali nedobré jméno klubu Ale příště (jestli si někdo... já už teda asi ne.. na nějaké příště troufne), ručím životem za to, že to bude (musí být ) lepší... i když otázka jestli hůř to vůbec jde, že?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 20:53
- Nahlásit
zuska
to jsme se taky bavily, že ty běháš s těma foxlíkama, to je jiná káva...a s kraťandou ne-e?
no já si dneska jen tak ZNOVU a ZNOVU četla Řád agility a kdo se v tom má vyznat, co je chyba, co odmítnutí, co jo, co ne, jak vysoko, jak daleko...já frajeřím se vzdálenostma, to si odkrokuju 6 kroků a jsem spokojená
já si myslím, že problém u vás byl právě v té spolupráci navzájem. Jo a je fajn vědět, jaká jste si stanovili pravidla. Jestli stejná jako na ofiko nebo upravená. Ubyde dotazů a připomínek.
Hele, ale možná je to vážně jenom náš(můj a Venušin) názor, tak se hned neboj o jméno klubu, já myslím, že na základě zkušeností takových suprtrupr igelitek, jako jsem já s Venuší, si každý obrázek dělat nebude!
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 21:06
- Nahlásit
Dasha
no joo, ale nekdo třeba neběhá s ničím a taky dokáže stavět, že? Ale možná je právě chyba v tom, že já jsem těma mýma magorama už tak zmagořelá, že nic nemagorního stavět nikdy nepostavím S kraťandou neběhám, ta je přítele a já mám dost svým psů ne tak si pujčovat na běhání ještě další
Já si taky četla (před závodama) řád znovu a znovu a buď jsem blbá, nebo je fakt blbě napsaný, ale leckdy mi to i přijde, že si dost protiřečí. A vzdálenosti mezi překážkama - minimálně 5m?? to jsem snad nikdá na závodech nezažila... ale je pravda, že krokování jsem podcenila spolíhala jsem, že to mám v oku a prd, pro velký psy podle toho, co říkáš, tak leda houby) Ale byl to šílený tlak - dělat všechno, hlídat všechno, spolupráce vázla a hold jsem chybovala.. Párkrát už jsem byla v "týmu", když jsme pořádali závody tady u nás na severu, a to byla pohodička, když každý věděl, co má dělat a každý dělal svou práci dobře... ale dohlížet na všechno prostě nejde a z toho mi šla hlava kolem...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 21:19
- Nahlásit
zuska
Ale byl to šílený tlak - dělat všechno, hlídat všechno, spolupráce vázla to si právě myslím taky. Např. proč jsi jako rozhodčí šla řešit výsledky, to měl dělat někdo jiný. Přitom mám pocit, že vás bylo dost,ne? Podle počtu lidí, kteří zvedali a zase snižovali a zase zvedali laťky No co už, stalo se, všichni jsme se poučili (my taky, na co si dávat pozor apod.)a přístě to bude lepší nebo nejlepší. Jsme se s Venuší shodly, že týden před závodama uděláme školení, pro všechny pomocníky, co a jak dělat. Naštěstí nám odpadá zodpovědnost za stavění parkurů.
Já myslela že KK je tvoje, tak to pak jóó
S tím řádem, mám ho staženej na plochu, tak ho snad občas otevřu a konečně pochopím! Pořád mám problém s chybama a odmítnutím, třeba dálka je docela zajímavá
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 21:26
- Nahlásit
KK není moje Mě bylo přenecháno jen vedení agilit, páč se jim tam ze všech věnuju asi nejdýl
lidí bylo dost, jenže nikdo pořádně nechápal svoji funkci, nikdo nedodržoval rozpis a celkově panoval dost zmatek no:-/ Taky jsem si říkala, že příště bude školení, minimálně pro ty, co pomocníky ještě nikdy nedělali.
Tak držím palce, ať vám závody vyjdou líp než nám. A my si příště asi taky najmem nějakýho profíka rozhodčího, ať (když už organizace stojí za h* si lidi aspoň zaběhaj.
K řádu: já třeba nechápu jak je to s tím dotýkáním psa a zastavováním jeho práce na parkuru
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 21:34
- Nahlásit
zuska
děkujem, budeme potřebovat spoustu palců!
já tam nechápu víc věcí a myslím, že nejsme jediný.
Taky jsem si říkala, že příště bude školení, minimálně pro ty, co pomocníky ještě nikdy nedělali.
ono to rozhodně není od věci. My jsme na minulých závodech měli normální rozpis, kdy kdo s kým zvedá mezi jednotlivými běhy spadený laťky a spravuje látkáč, kdy kdo pomáhá při stavění parkuru...a osvědčilo se to.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 21:53
- Nahlásit
Dasha
S tou organizací se stane... Nevim, jak to probíhalo, takže nemůžu zas tak moc posuzovat Každopádně myslim, že dostatečně to už vysvětlila zuska...
zuska
a ty na to nekašlej to, co jsme běhali na tréninku mi přišlo v pohodě a sekne se každej, neee? Mě fakt štve, že jsem tam nemohla dojít, i když bych vám to asi už zachránit nepomohla
Jo hele ještě mě napadlo k tomu našemu běhání s Veveruchou... Na to točení okolo překážky, když ji skáče ke mně stačí ji učit povel "okolo", jako obíhání všeho možnýho? Ona umí obíhat stromy a sloupy a takový blbosti a na cvičáku mi přišlo, že to docela chápala i u tý překážky, ale kdo ví...
A potom ještě to otáčení se za rukou, tak k tomu se daj použít i dogdancingový povely pro to, aby mě Veverušák obíhal?
Já vím, že to jsou blbý otázky, ale tak jsem o tom přemýšlela...
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:01
- Nahlásit
Eimy
jojo, jdeš na to správně Já se psama nikdy nebudu tančit, na to jsem moc velké jelito, ale dělat nekterý prvky z dd by měla být povinnost každého agiliťáka.. o tom mě přesvědčila hlavně Silvia Trkman na semináři. Já na stromech nacvičuju techniku krátkého skoku (jakože zahýbat těsně kolem bočnice), ale dřív jsem to využívala i na okolo - jen je blbý, že obojí se nedá (protože u těch stromů nemáš laťku) a z mnoha důvodů mně přijde lepší na stromech nacvičovat to stáčení kolem bočnice a k "okolo" používat skočky... je to jako když trénuješ se štěnětem tunel - taky je jednodušší dám mu skočku před něj a ne za něj - tím, že zná tunel, skočku automaticky skočí a nepřemýšlí nad tím - u tohohle je to to samé. Ale takhle se to blbě vysvětluje.. raděj někdy předvedu
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:02
- Nahlásit
Eimy
taky si mysim, že to vysvětlila dostatečně a že s tou organizací se to stane. Neměla jsem v úmyslu tady kohokoliv linčovat, pokud to tak vyznělo, tak to nebylo v plánu
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:03
- Nahlásit
jináč když už se závod moc nepoved, tak fotky teda jooo ) Děkujeme za ně vornímu fotografovi Vítkovi, fakt super!!
http://suefish.rajce.idnes.cz/agility/
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:07
- Nahlásit
zuska
mně to nejde otevřít
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:10
- Nahlásit
tak ještě raz ((-: http://suefish.rajce.idnes.cz/Klubovy_zavod_agilit y_6.4.08/
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:15
- Nahlásit
zuska
super!!! dokonce jsem nás tam našla!!! Můžu použít na naše stránky? když uvedu autora? Prosííím!
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:17
- Nahlásit
myslím že můžes.. Autorem je Vítek, ale nevím jak dál
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2008 22:22
- Nahlásit
zuska
tak já napíšu Vítek a až zjistíš zbytek, tak dopíšu, ju? Děkuju!!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 15:38
- Nahlásit
zuska
Asi bude lepší názorná ukázka no, tak někdy na cvičáku, až budu mít po "klidu" po těch lékách - takže snad za tejden, pokud se nacpu někam na trenink...
Jinak fotky jsou super, začíná mi být čím dál tím víc líto, že jsem na ty závody na konec nemohla Protože agiliťáckejch fotek máme málo a když už jsme na nějakejch zavodech byli, nebyl tam nikdo, kdo by fotil nebo vyfotil nás
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 16:04
- Nahlásit
VenušeDasha
hej vy slípky igelitní!! to mi schválně zatajujete, že ste byli závodit?? Ani na stránkách nic nemáte, to snad neni prauda!!!
to rychle zapomínáte na starý známý teda .. hlavně že já vám vyslepičim každou blbooost .. teď sem vás odhalila, si nemyslete, že za tohle dostanete odměnu elektrikou!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 22:19
- Nahlásit
eva od jondy
no ono ani není moc o čem psát, páč sme si všichni udělali bezva DISKotéku , tudíž ani není o čem psát, ale nic buj, něco ftipného napišem ať se můžeš pobavit. A vůbec, ty se s náma jako eště bavíš jo? Ty třojkovej igeliťáku A prej to předtím jakože byly náhody, prdlačky, ste prostě dobří no. Už si chystám deníček na podpisy.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 00:55
- Nahlásit
nechodíte někdo do OSA Panda? Chci se tam zajít podívat, tak by mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenosti?
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 07:30
- Nahlásit
achjo, proč nefrčí stránky kačru, nevite o tom nekdo neco??
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 09:04
- Nahlásit
Venuše
tak já vám odteď svoje hypersupervýsledky teda taky budu tajit ..
ty se s náma jako eště bavíš jo
já s váma jo!!to vy ne! se bojíte, že byste od nás něco chytli, bo co?? třá agilní svrab??
A prej to předtím jakože byly náhody,
sem si fakt myslela no a jestli byly, tak sme v průseru
younglady
ahoj, byla sem tam asi dvakrát, vyzkoušej a uvidíš, ale určitě se neni čeho bát
zuska
nevim, ale nejdou už asi 3 dny, nechápu a štvě mě to
|