Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
younglady
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 23:37
- Nahlásit

eva od jondy
a líbilo? my jsme s agi dočasně bez plácku a jelikož potřebujem s Abčou trénovat jak sůůůl (čtvrt roku jsme nic nedělali), tak už bych ráda co nejdříve začala

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 08:18
- Nahlásit

younglady

Zatím jsem tam nebyla, ale co jsem slyšela od lidí, kteří tam chodí, tak patří mezi ty lepší cvičáky, zvláště pro menší plemena.

younglady
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 08:25
- Nahlásit

KaTachyon
tak to je super, díky

jira_hera
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 16:44 - Změnil/a: jira_hera
- Nahlásit

younglady
Ahoj, já cvičím v Pandě s malou černou kníračkou. Znáš nás, sem tam zajdem i na Stodůlky, i když už jsme tam dlouho nebyly ( chodila jsem tam hlavně s Herou ). Wilmu si nejspíš budeš pamatovat jako malé štěňátko, dneska je to roční fena. Mě se v Pandě líbí.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 16:48
- Nahlásit

younglady
ale jo, určitě je to tam fajn, ale pro mýho šílence by to nebylo

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 16:55
- Nahlásit

koukám, vypadá to divně takhle napsaný. myslim to z hlediska stylu vedení psa apod., to člověk ale samo zjistí až časem, jinak jestli to máš poblíž, vyzkoušejte, uvidíte.

Altcha
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 23:11
- Nahlásit

eva od jondy
Nazdar - chodíš vůbec ještě do Komo? Jsem tam byla teď dvakrát a Jonášek nikdeeeeeeeeeee

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 13:11
- Nahlásit

Altcha
Ahoj, teeeda, konečně zas agilitíte, to mám radost!!
My začli od podzimu- než byla možnost v masečíně, chodit středy k martině podešťový a teď se nám čtvrtky vůbec nehodí..
No a o víkendech buď závody, nebo vydělávání na závody, k tomu dělám ještě na jižňáku v kurzech posl...
Takže komo prostě momentálně nestíhám, ikdyž mě to mrzí
musíte holt jet na tábor, abysme se viděli .. nebo někam na závody, tam sme na můj vkus nezdravě často, ale co, Dokuď nebudeme muset do těch trojek, tak toho musíme využíít, jináč pak ten trojkovej rok budu někde zalezlá a nevystrčim ani nos ..
jak se máte, co děláte a vůůůbec??

Altcha
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 18:22
- Nahlásit

eva od jondy
No jo... já chodila občas do Pandy, ale dnes jsme byly potřetí zpátky v Komo a já teda zírám, jak se holky úžasně rozběhaly...
Tábor... chtěla bych - na který termín jedeš?
Máme se celkem fine... Širda včera na oblastní kníračí výstavě získala "bobíka" - nejhezčí malý černý knírač - takže máme první pohár a dostaly jsme krmivo a barel... To víš, to je ten "výstavní" pes...
Kromě agility hlavně chodíme do Haf bez obav, času se taky nedostává...

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 18:26
- Nahlásit

ALL
ahojky fšem igeliťákům,tak aby jste věděli jak se běhají igelity v Prostějově tak mrkněte sem
http://smeckapv.rajce.idnes.cz/Srandazavody/

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2008 23:52
- Nahlásit

Venuše
Hezkyyyy
Jinak heled mám problémek jednak jsem myslela, že se uvidime vě šlapanicích na závodech, ale od tam se musím odhlásit, neb přítulova ségra má na tu dobu naplánovaný zásnuby a tam musíme...
A s těma závodama u vás absolutně nevím, jak to bude, čeká mě teď hodně životních změn a netuším, jak to budu zvládat, jestli vůbec Veveruchu budu brát s sebou a nezůstane mamce a tak... Teoreticky by se to do těch vašich závodů mohlo ustálit, ale teď si to netroufnu odhadovat...

Dasha
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 17:45
- Nahlásit

Prosím vás, nevíte někdo komu a na jakou adresu se má posílat přihláška do KA? Pořád nejedou stránky(prý z důvodu nezaplacení domény!!!), tak nevím co a jak. Díky

Opicka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 18:10
- Nahlásit

Dasha
přihláška se posíláý na : Věra Janatová
Březník 87
675 74 Březník

Dasha
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 18:23
- Nahlásit

Opicka
Jééé, děkuju!!!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2008 18:58
- Nahlásit

Altcha
tak to je super, že agilitění holky baví..
jonáš je už delší dobu ve stadiu závislosti
a já asi taky.. jinak si to naše trapčení po závodech vysvětlit nedokážu...ještě před rokem bych se každýmu vysmála, že zrovna já budu takhle po nich jezdit.. ikdyž samo v rámci možností, vzhledem k agizávodnim magorum jezdim asi ještě hoodně málo ..
no ale připadám si jak blázen, většinou sem jednou bo dvakrát tejdně na jednom cvičáku-agi a min. 2-3krát na druhym- poslušnost.. prostě masakr, času nezbývá a peněz už vůbec
a tak nějak nevidim cestu z5.. ale ani vpřed..

moooc gratulujem k výstavnim úspěchum!!!
na tábor pojedem nejspíš na druhej termín.

Venuše
vy šprti!! koukám, že už trénujete na tábor!! ale jen dobře, musíme zas s našim družstvem zvítězit!!

Tebbynka
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 19:54
- Nahlásit

Ahoj, trénuju s fenkou NO agility. Když skáče překážky, tak občas uteče pryč nebo odmítne skákat, co s tím?

Dasha
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 20:08
- Nahlásit

Tebbynka
motivovat, motivovat, motivovat a brát to jako hru

wami
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 21:37
- Nahlásit

Tebbynka
trénovat, přidat na kontaktu, motivovat a doladit i poslušnosti...

---
i když zrovna JÁ mám co povídat, fakt... teda ne že by mi pes zdrhal jinam, jen se předvádí...

Tebbynka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:29
- Nahlásit

Dasha, wami
děkuju. Možní vím, čím to je. Náěš trenér nám dával prvně jednotlivé překážky, ale teď nám už dává kombinace, které Kora neumí....

Tebbynka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:31
- Nahlásit

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 14:52
- Nahlásit

Tebbynka
Náěš trenér nám dával prvně jednotlivé překážky, ale teď nám už dává kombinace, které Kora neumí....
No to je snad logické ne? Nebo chcete do smrti skákat jednotlivé překážky?
Na co běháš? Na piškoty, na granule, nebo na něco pořádného?

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2008 20:57 - Změnil/a: KaTachyon
- Nahlásit

Tebbynka
Náěš trenér nám dával prvně jednotlivé překážky, ale teď nám už dává kombinace, které Kora neumí....

Ahoj, motivace už tady zmíněná byla, ale nikdy není na škodu ji opět zdůraznit. Je to naprostý základ, přesvědčit psa, že pro tebe sice pracovat nemusí, ale zato opravdu chce, a udělal by všechno, co ti na očích vidí (a dostal za to pochopitelně patřičnou odměnu )

Jestliže dělala jen jednotlivé přkážky a teď děláte sekvence, opravdu se jí může stát, že je postavená před úkol, se kterým si neví rady. A tady nastupuješ ty (a pochopitelně váš trenér), abyste ji vysvětlili, jak se má mezi překážkami pohybovat (velmi užitečné je procvičovat vedení i bez překážek - tzv. práce na zemi).

Ze začátku by to pochopitelně měly být spíš jen krátké ukázky základních prvků, se kterými se může na parkuru setkat, já začínám s osmičkami na jedné skokovce, trojlístkem, 180°, teď jsem dělala i čtverec s točením o 270°. Mimo to děláme i rovinky aby se psi učili dívat se dopředu a běžet samostatně, ale ty zatím s točením nekombinuji.

Zany
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 15:02
- Nahlásit

pro bilušku:

odepiš případně sem, at se seltičkám nevnucuji do diskuse.

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2008 16:04
- Nahlásit

Zany
Ahoj, podívala jsem se na koliářské a šeltiářské fórum a všimla si, že běháš s číňanem, tak jsem si vzpomněla na jedno video na YouTube, kde panička s číňanem vyhrála běh navzdory tomu, že boj s rakovinou jistě a bohužel i rychle prohrává Tady je odkaz http://www.youtube.com/watch?v=_zlhkMwppKw

Zany
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2008 00:18
- Nahlásit

tak to mě totálně dostalo.Nádherný. Díky za odkaz.

wami
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 11:18 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

all
Nevím, jestli jste někdo odsud byl na závodech ve Větřkovicích, ale konečně jsem dodělala galerky, takže pokud jste tam někdo byli, anebo víte o někom, kdo tam byl, je docela pravděpodobné, že si u mě na rajčeti najde fotku...

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2008 11:54
- Nahlásit

KaTachyon
Teda paní, ti dík, jsem si v práci pořádně zabulela
A člověk furt řeší nějaký kraviny....

Filipes
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2008 09:00
- Nahlásit

Pozvánka na dvoudenní trénink s Helou Potfajovou!!! O víkendu 14.-15.6. jste všichni zváni na trénink agi pod vedení skvělé instuktorky a několikanásobné účastnice MS v agility HELENY POTFAJOVÉ. Koná se v Optatovicích nad Labem u Hradce Králové. Počet míst omezen. Případné informace a rezervace na dagmar.lukavska@kingspan.cz, tel.- 724 293588

wami
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:55
- Nahlásit

all
galerie fotek z agility v Praze - neofiko mistrovství kříženců 30.5./1.6. 2008

akorát teda bylo na focení moc vedro, tak je tam jen pár fotek lidí mimo Horní Suchou, jinak jsou to převážně "naše" fotky...

Dasha
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:16
- Nahlásit

wami
ty fotky jsou nádherný!

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání