Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 21:21
- Nahlásit

zuska
no to v plánu nemam, ale myslim, že mi nic jinýho nezbyde na jakékoliv vš na veterinu bych se z pedáku asi těžko dostala nebo jo? jsem o tom absolutně přestala uvažovat

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Led 2008 21:21
- Nahlásit

zuska
no já si pod sebou podřezala větev tím, že jsem odešla z gymplu na střední pak mi nezbylo nic jinyho než nějaká ekonomka, do čehož se mi moc nechtělo, protože ekonomů je všude spousta a nebo elektro... tak teď válčím druhej rok a ta zkouška, která mě teď čeká mi bere veškerou chuť do čehokoliv
A vlastne ani nevim, jestli najdu nějaký normální uplatnění, až (spíš jestli ) se dohrabu aspoň k Bc.

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 09:37
- Nahlásit

Shelticka
počkej, ty jsi na pedáku? jako v Přerově?já ho taky dělala a teď čvachtám na specce v Olmiku

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 13:57
- Nahlásit

Venuše
hele tak 22-23.3 bude zase samejs seminář v suchdole ještě jsou tam místa tak kdyby jsi chtěla já už se přihlásila že nejspíš pojedu tak kdyžtak dojeď ať víš co to vůbec je buď jako posluchač a nebo jako psovod

Venuše
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 14:33
- Nahlásit

leila
Jojo, mrkala sem na to na mrkala na vedlejší diskuzi. Je někde prosim tě odkaz ať se můžu přihlásit?

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 14:37
- Nahlásit

Venuše
odkaz je tu http://www.stanios.eu/set006/vstup.htm v akcích ale ještě to tam není

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 14:38
- Nahlásit

Venuše
kdyžta se přihlaš Baileys vedle

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 19:22
- Nahlásit

Venuše
Hele, teta, neřikalaste mi náhodó, že totok jako né? Tss, sem se chtěla přihlásit, ale nebudou korunky...

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 19:51
- Nahlásit

Dasha
to je škoda je to faktu super... a nejde tam jenom o obedience většina lidí tam jezdí na poslušnost. Kolektiv super Petra super pohoštění super tak jsem se těšila že jsem se i bála že to nebude super ale bylo

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 19:59
- Nahlásit

leila
no jo, jenže já bych toho chtěla moc a peněz je málo V dubnu mě čeká canisterapeutickej kurz se zkouškama a za to dám hooodně peněz, pak agi závody, tábory... prostě si musím vybrat...ale časem to chci určitě zkusit, holt budu víc makat a šetřit.
I když...teď se na to dívá, ta cena není tak šílená a kdyby jela i Venuše...že by?

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:02
- Nahlásit

Dasha
jj no já taky letos nás čeká10výstav asi 2tábory kyčle lokty uchovnění takže to bude sranda... ale ty peníze nejsou fakt tak hrozný a kdyby se tam přespávalo možná by nás Baylis mohla ubytovat zase na cvičáku za 100kč já tam pojedu podruhé tento rok

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:08
- Nahlásit

leila
loket jsem si odbyla v září
no nejsou, do 2 tisíc se rozhodně vlezu, co? Já si stejně ale pěkně zahrávám, 4. dubna odevzdávám diplomku a já chcu někde trajdat!

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:10
- Nahlásit

Dasha
jj 100% i s jídlem no jo tak budeš psát diplomku tam třá po nocích

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:22
- Nahlásit

leila
tak jo, no což, škola není všechno, ne?
Tak já se domluvím s Venuší a hovidime...Snad budou ještě místa, až se rozhoupeme!

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:24
- Nahlásit

Dasha
jj tak ať dá venuše třá zítra vědět přihlásit se co nejdříve s placením to není tak horký .....

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:27
- Nahlásit

leila
já se s ní domluvím ještě dneska a kdyžtak se hned přihlásíme.
Nevím, jestli jsi to tu už psala, asi určitě jo, ale copak máš za hafáka?

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:29
- Nahlásit

Dasha
já mám to samé co biluše pumi

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:30
- Nahlásit

Dasha
jinak přihlášky jsou už na stránkách pokud pojedete

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:34
- Nahlásit

leila
Pumici pumovatou? Jedu!!! Nééé, to já jen tak, že vím, co Biluš o pumě vykládá

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:35 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Dasha
jj je to přesně to co Bilušina bella akorá je to pes a přechází do puberty někdy bych ho zabila, třá dneska mi honil jednoho boxe po louce on mi totiž pase psy tak že vypadá že je velice ale velice agresivní tak sem ho v letu chytla a od té doby klid

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:38
- Nahlásit

leila
chuťovka! sim tě a jak ti to s ním jde?

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:39
- Nahlásit

leila
ty máš smysly jak Spajdrmen!!!chytnout pumičáka v letu!!!

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:45
- Nahlásit

Dasha
ale jo jde to až na něktré jeho úlety a když si něco veme do hlavy tak super je chápavej akční(až moc) takovej pes pro mě

to víš sem to dokázala na po 50když kolem mě letěli kousek od nohy napřed boxer a pak puma a tu sem chytla skoro za vocásek

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:51
- Nahlásit

leila
tak hlavně, že ti nezůstal v ruce, myslím ten ocásek!
no jsem zvědavá, jak to půjde nám, pokud teda pojedem...psala jsem si se slečnou, která byla právě na tomhle kurzu(odkazovala mě na stejný stránky) a taky byla nadšená a že bude učit všechno jinak a že zjistila, že vůbec nic neumí, ani "sedni"! a to je fakt borka, teda minimálně v agi!!

leila
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 20:55
- Nahlásit

Dasha
naznačuješ že by to mohla být ještěrka jo??? jj je to fakt super bylo tam hoodně známích lidí a hodně zjistilo že všechno učili špatně

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 21:04
- Nahlásit

Dasha
jj jsem na pedáku v Přerově a absolutně netuším, kam mám jít dál, na pedák už se mi zrovna moc nechce

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 21:12
- Nahlásit

leila
no něco na ten způsob...mrštnej je na to dost, ne?

Shelticka
jóó, tak to ti neporadím, ono jít z pajďáku na VUTéčko nebo tak něco je docela kumšt!
a ty jsi mateřinka nebo lyceum? já mateřinka, maturanti 2003

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 21:22 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Dasha
já jsem na lyceu maturant 2008 , no jako s jednou holkou zkoumáme managment sice nevim, co přesně ze mě bude, ale láká mě to víc, než výtvarka s psychologií nebo něco podobnýho

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 21:24
- Nahlásit

Shelticka
no vidíš, a pak že nic nevíš! to by z tebe pak byl velkej byznysmen, co?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2008 21:29
- Nahlásit

Dasha
no asi jo, jediný co vím je to, že s tím vzděláním můžu víst nějakou firmu ta kamoška to má dobrý - tatínek je taky nějaký manager a práci už má zajištěnou Ale to já né Akorát mám s tou kamoškou jednu malou společnou vlastnost - odpor ke slovu pedák a všemu s tím souvisejícím Né tak hrozný to není Ale jestli se probůh dostanu na pedák, tak mě asi klepne ale bůh ví, kam mě má pomatená mysl zavane a kam rozešlu přihlášky

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání