| Autor |
Zpráva |
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:19
- Nahlásit
Venuše
copa tryskomyšák .. jonáš je na parkuru teda zticha, což mě udivuje a sem za to vděčná , jen třeba ve slalomu kvičí, když ten slalom tak zdržuje
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:22
- Nahlásit
na agi když jsme napomenuti, tak ho na chvíli ztlumim drženim zobáku
za mnou kdyby někdo přišel, že ho štěkání mého psa na tréninku otravuje tak jediné řešení co bych navrhla ba balo, že n ty tréninky chodit nebudem... protože jí se prostě huba zavřít nedá... a to už to zkoušely různé nátury a všichni přišli s tím: "jak to s ní můžeš vydržet... já bych ji musel zabít!!" :-D... a když jsem těmhle lidem pověděla, že si jedu pro dalšího foxla?? hehe... "No ty seš asi úplně blbá!!"...
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:27 - Změnil/a: zuska
- Nahlásit
Venuše
jéva, tedka koukám do profilu... to jméno znám z Podzimního brna myslím... byla jsem tam s přítelem a ten jak tvoje jméno slyšel vyhlašovat před startem, tak ho to tak inspirovalo, že se jedna postava z jeho komiksu, co dělali se spolužákem na FAMU jmenuje jako ty .. vidíš, jsi slavná
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:30
- Nahlásit
zuska
no ono u nás sou už taky zvyklí .. ale vobčas, když se něco vysvětluje a neni slyšet vlastního slova, tak se aspoň snažim ..
tyyy jo, takže máš/budeš mít už stereo??
naše trenérka zas má názor, že šeltie sou blbečci a vypatlánci ... taky bych hned brala dalšího pesa do party.. jenže to nastane až za 100 let, až se odstěhuju
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:32
- Nahlásit
nestíhám, nestačím, nestihnu to, nesvačím...
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:35
- Nahlásit
eva od jondy
naše trenérka
kdo je vaše trenérka??
no ono u nás sou už taky zvyklí .. ale vobčas, když se něco vysvětluje a neni slyšet vlastního slova, tak ...
... tak ji uvážu někam hodně daleko, aby se k nám donesly už jen nějaké zbytkové zvukové vlny
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:43
- Nahlásit
zuska
postava z komiksu????? tak tos mě moc nepotěšila , a já už myslela, že sem byla lepší inspirací Tak to se musím eště hodně snažit abych byla slavná i jinak
eva od jondy
já ti furt řikam pojeď za náma na Moravu, tady ječí všichni a tady sou všichni nenormální Uďo, takže zapadneš a ty ne a ne a ne!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:44
- Nahlásit
Shelticka
zuska
eva bukričová, ona má radši takový ty neprofláklý plemena, který se chovaj a reagujou většinou normálně ..když si vzpomenu, jak sem přišla poprvý- jéé, vy máte šeltii?? ale zvykla si..
teď chodíme i k martině podešťový, tu přeci jen jonášek tak nepřekvapuje
tak ji uvážu někam hodně daleko, aby se k nám donesly už jen nějaké zbytkové zvukové vlny
taky se snažim mít jondu co nejdál, ale abych pro něj stihla vždycky dojít
teď se stěhujem kvůli terénu do haly a dostali sme v pravidlech
5. PROSÍM DOHLÉDNĚTE, ABY VAŠI PESANI MINIMALIZOVALI ŠTĚKÁNÍ. VÍM, ŽE TO V NĚKTERÝCH PŘÍPADECH NENÍ LEHKÉ, ALE POKUSTE SE O TO.
takže nejspíš moc chodit nebudeme
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:46
- Nahlásit
Venuše
no jo, dyk já fím .. ale počkej, jednoho dne vyrazíme a už se nás nezbavíte!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:49
- Nahlásit
já jsem se jednou naštvala a narvala konině na tlamku náhubek - ale ten co v něm pes nemůže otevřít hubu... ten na suchej zip... Ona moc neřve, teda někdy, ale když běžím s Bešou, tak se může uštěkat... jenže ona se dokáže ze všech náhubků dostat, pipka jedna...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:51
- Nahlásit
eva od jondy
oupně odjindu, nešla by ses v sobotu projít do krčáku - viz téma Společné venčení - vím, že tam někde bydlíte, taks mě napadla...
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:54
- Nahlásit
Shelticka
vidíš, ten mám doma taky .. ale taky by byl hnedka dole..kovovej si nesundává, ale zas v něm jde vyřvávat..
OT- napadlo mě, tys sem kdysi psala, že holky uměj jezdit v košíku na kole, že joo??
bych taky potřebovala pro jondu- když jedu i s dobrmankou, abych ho mohla v případu potřeby naložit.
ale hledala sem na netu a všechno má nosnost kolem 5ti kilo a jonda má kolem 7kg. ty máš na ně nějakej spešl psí, nebo prostě si sehnala nějakej nepsí, kam se vejdou??
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:55
- Nahlásit
eva od jondy
já taky z hal měla strach, přece jenom ty jsou nepejskařské a takových pár příjemných decibelů, no ne každému uchu to lahodí ... ale tam ona se chová relativně normálně. V každém cizím prostředí. Třeba teďka na tom semináři jsem měla klec hned u parkuru a ona si cekla opravdu jen výjimečně - hlavně nesnáší když běží nejaká uječená bordera... ale to nesnáším i já:-P... tu bych jí klidně sežrat nechala:-D. takže histerie zavládá opravdu hlavně na "jejím" cvičáku, protože tam se cítí jak největší šéfka
Venuše
tak postava z komixu ti není dost dobrá joo??
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:57
- Nahlásit
Lucie od Arta
já bych šla, ale mám dopol cvičák a pak je hnedka schůze, takže se nemůžu ulejt .. holt tak někdy příště, sme vás neviděli s benjim asi 10 let!
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:58
- Nahlásit
eva od jondy
já taky čoklíky vozím v košíku a mám úplně normální, vzadu na nosiči, který jsem koupila i si ho tam nechala přimontovat normálně v kolařství... Vozím v něm i pytle granulí, takže nosnost 15kg to má určitě ... a není drahý - protože prostě není "spešl psí"
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:59
- Nahlásit
zuska
joo, v to taky doufám.. bojim se ale, že jak tam budou známý psi..
hlavně nesnáší když běží nejaká uječená bordera...
jonda to samý, má pocit, že si na JEHO překážkách nějak moc dovolujou
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:59
- Nahlásit
eva od jondy
to jo,asi od leta,to byl maly hubeny prasteny cosi,ted je vetsi hubeny prasteny cosi . Kam chodis na to druhy agi? Intenzivne neco shanim...pac Eva je fajn,ale ne na složitější plemena...jako mám já...
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:00
- Nahlásit
složitější plemena
to je co za kategorii??
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:01
- Nahlásit
zuska
tý jo a vejdou se tam vpoho, jo??tak to je super zpráva, už o tom přemejšlim dýl, přijde mi to jako dobrý řešení. takže do jara vyrazim na lov košíku
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:03
- Nahlásit
eva od jondy
máme obyčejnej nepsí, jak se prodávají košíky na kola...takovej ten černej, co se dává na nosič, ne ten pidi na řídítka - v tom se tu vozijou jorkové apod Je myslím víc velikostí, my máme takovej co vypadá tak na jednu sedící šeltii, ale narvala jsem je tam kdysi obě ale už to nikdy dělat nebudu, pak jsem je z toho nemohla vypáčit ale nestěžovaly si...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:05
- Nahlásit
eva od jondy
na spodku máme akorát buď kus krabice nebo koberec...
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:05
- Nahlásit
zuska
Ech, pro cvicitelku,kam jsem chodila s prvnim psem - taky kokr jako tenhle - cokoliv jineho nez bordera nebo beardetka rekla bych. Měla jsem doje,že pro ni je lovecké plemeno sprostý slovo . Holt nemá teritoriální pud, má přemíru temperamentu a je hodně samostatnej, tj je s ním (a se mnou taky) víc práce. Současná cvičitelka to chápe,ale zas je to jen ve všední dny a tak hledám jetě něco, na víkendy, kdyby mě to tam hodně bavilo, tak i na všední...Jo a v Praze.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:06
- Nahlásit
Lucie od Arta
joo, od léta, ale sleduju stránky, roste z něj fešák!!
jezdim do hovorčovic k martině podešťový, trénuje se i v březiněvsi a i písnici, tam by to pro mě bylo fajn, docela blízko, až bude normál terén a počasí..
hele a co sou jednoduchý plemena??
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:09
- Nahlásit
eva od jondy
já vím,že každej máme něco...ale jak tak sleduju borderky u nás v helppesu,jak sjou aktivní a natěšená´ý a z pánečka oči nespustěj...no,kokři byli šlechtěni halt spíš k samostatnosti...ale snaží se,chlapec, snaží...Ta Písnice by mě docela zajímala,to ej pro ěm dosažitelný - máš nějakej kontakt? odkaz?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:10
- Nahlásit
Shelticka
tak to je super! chudáci, nemohli ani dejchat, tak si nestěžovali
Lucie od Arta
hele k evě chodí lovečáků.. je to spíš o jedincích, šeltie sou obecně paka s divnou povahou a přitom takový profláklý plemeno na agi..
eva spíš má jen řeči, třeba bordery určitě nikdy obecně nechválila
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:12
- Nahlásit
Lucie od Arta
no jo, já až teď když vidim ty začínající bordery, tak sem taky ztratila iluze, ač sem o nich taky měla názor, že je to s nima jednoduchý.. a i na závodech, když je člověk vidí, prostě mazec.
každý má svoje, to je fakt.
oni maj jinej projev,a le taky je to s nima šílenství- dost často ...
http://www.naryapraha.cz/
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:19
- Nahlásit
eva od jondy
asi jo,já jen,že jsem neměla poit, že bych u ní dělala nějaký pokroky, takže jsem se asi moc soustředila na řeči,jak jsou takovýhle psi na nic...chodila jsem tam třičvrtě roku a až na jiným cvičáku mi vysvětlili, jak se dělaj otočky,jak mám (ukusit )vyslat psa dopředu a tak...
A navíc prostě doKomořan už nemůžu...jezdí tam kolem cvičáku vlak, to bych psychicky prostě nezvládla.ne dokud bude ten plot děravej a ten asi bude furt
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:20
- Nahlásit
ALL
Jupííí, tak už máme fšecko ohledně závodů ofiko na stránkách KAČR
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 16:58
- Nahlásit
Lucie od Arta
já tě chápu, hele já mám furt na talíři, že jonda je šeltie .. ale už sem vklidu, protože je to fakt i povahou pesana, jonda je magor, to nepředělám, ikdyž je do agi zapálenej maximálně, neni to vždy ku užitku , spousta je chybama hlavně mýma, chybama ve výcviku, u nás nějaký vrcholový výkony nepřichází v úvahu, to, že sme si na můj vkus rychle splnili do dvojek, tomu se každej závoďáckej agiliťák zasměje a to, že dvojky sou pro nás určo konečná mi nevadí vůbec. jonda je můj první pes na agi a sem na něj hrdá, že se mi ho nepodařilo zkazit eště víc .. a hlavně aby byl zdravej... ale je pravda, že taky sem ráda, že teď začínám chodit i k martině, je to sice proti evě masakr, ale což, dobře mi tak
naprosto tě chápu a určo najdete něco, co vám s šikulkou benjim sedne!
Venuše
týýýýýýýý joooooooooooooooo, jdu se mrknout!!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 17:04
- Nahlásit
nojo, vy si můžete cvičáky vybírat
|