Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:13
- Nahlásit

Venuše
Eliška Beranová a papillon. Všichni běhají za Schnappi Schnapp Liptaň.

Eimy
Sim tě, já opakovala polovinu zkoušek, na ty nejhezčí jsem šla dokonce třikrát

Venuše
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:19
- Nahlásit

Biluška
Schnappi Schnnapp Liptaň ???????? Co to jako je?????
Vidiš jak ti jde šňap šňap.
Hele a nebylo to proto, že ty nejhezčí zkoušky zkoušel mladej svalnatej?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:23
- Nahlásit

Venuše
Schnappi Schnnapp Liptaň ???????? Co to jako je?????
To je moje chovatelská stanice, hotel, psí škola, agility oddíl... prostě všichni jsou Šňap

Hele a nebylo to proto, že ty nejhezčí zkoušky zkoušel mladej svalnatej?
Tam učili samé staré vykopávky... jedinej mladej přednášel půdologii a byl totálně vymatlanej. Jsme se hned z kraje roku příšerně chytli, protože on nesnášel psy a já jsem si před katedrou uvázala Kazbundu. Se mohl podělat a ten rok jsme spolu vyloženě proválčili. K tomu bych podruhé na zkoušku nešla i kdyby se tam svlíkl (stejně nebyl můj typ )

wami
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 18:29
- Nahlásit

Venuše
odeslano
u me je problem, ze se v praci ne vzdycky dostanu k netu...

Venuše
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 19:04
- Nahlásit

wami
jojo, f poho

Biluška
a nebyla jedna vykopávka paní Kačanová, paní ingenýrová s dvěma vysokýma školama?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 19:47
- Nahlásit

Venuše
a nebyla jedna vykopávka paní Kačanová, paní ingenýrová s dvěma vysokýma školama?
Tu si nepamatuju. Ta mě určitě nikdy z ničeho nezkoušela.

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 20:12
- Nahlásit

Venuše
KK Pedigree VFU snad Nikde jinde neběhám ani jsem neběhala

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 22:52
- Nahlásit

zuska
Je fakt, že když jsem dělala něco napodruhý, uměla jsem to líp Protože už jsem věděla, že fakt docela teče do bot

Biluška
Hele jako letos je to poprvé, co vím, že opakuju dvě zkoušky, obě jsem dělala dneska, jedna už je opravená, druhá ne, ale vím, že tam mám 12 bodíků a potřebuju jich 31 Co už, nestihla jsem
Ale další dvě opravený nejsou a tam si nejsem jistá, jestli je mám nebo ne... Nehce se mi dělat 4 zkoušky na druhej termín, to už je moc moc moc

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2008 23:32
- Nahlásit

já já já chcu taky na závody V Září snad už budeme ty zony na kladině nějak zvládat Víš jak se jmenuju? a Kodulka? jinak výkonnostňák zatim nemáme, ale do září na nějaký závody určitě pojedem, tak snad už bude a číslo časem dodám

Venuše
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 07:53
- Nahlásit

Shelticka
OK, není problém, pisni mi na e-mila (pod členem) všechno co tě napadne (jméno tvoje, psa, datum narození psa, adresa, za koho, člen/nečlen ) to je snad všechno

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 09:29
- Nahlásit

tak vám teda musim napsat, jak se může zvrhnout agipes ..
s jondou byly různý "problémy", ale toto...
po skoro roce a půl, co děláme agi procitl a přestal dělat vodložení ...
prostě toho neni schopnej .. jakmile ho položim na start, začne se plížit k první překážce, nepomáhá NIC, tváří se u toho jako týranej pes, hlavu do země, aby se na mě nemusel podívat, ale nemůže si pomoct .. je jak z gumy, sáhnu na něj, připlácne se, jakmile zvednu ruku cm nad něj, začne se vracet jak pružina .. nikdy bych nevěřila, že nás toto postihne.. začal s tim na tréninku asi před 14ti dny, pak sme neagilitili, teď na závodech jednou vyběhl dřív, ale jinak dobrý a včera na tréninku mě fakt dorazil... každej start se protáhne tak na dvě minuty a on sám je z toho pěkně vypsychovanej bych řekla, ale to mu nebrání v tom to dělat .. nikdo mi nevěřil, že tenhle zmetek se třema poslušnostníma zkouškama fakt umí vodložení ..
potřebovala bych tak půl dne času a než by se nezklidnil, měl by smolíka, jiný řešení nevidim .. mimo agi samo vodložení dělá vpoho..
když už má konečně zóny, tak se stane toto..
no nezabili byste ho??!!

zuska
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:13
- Nahlásit

eva od jondy
hele z toho si nic nedělej, Silvia Trkman učila svého psa X let odložení a nic z toho... a je dvounásobná mistryně světa Prostě když je pes magor, tak ti tam nezůstane... já odložení na startu učila dva roky!!, z toho rok jsem jezdila po závodech a vždycky se to dalo udělat tak, aby ses bez odložení obešla a teď už odložení umíme, ale pes je z toho tak na prášky, chová se tam jak psychouš, ječí, těkavé pohyby (už, už, už???).. jéžiša a ty velké vytřeštěné oči, jak to prostě psychicky neumí unést, že ani nemám to srdce ji tam odkládat, když to jde vždycky vymyslet i bez toho. Ve všem je dobré hledat si pozitiva... možná nemáš perfektní odložení, ale zato máš perfektního magora do agi a to je k úspěchu to důležité

Venuše
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:29
- Nahlásit

eva od jondy
No totok pani????? Hele a co ho tam přibít na kůl??? To by snad zůstal ne?

Venuše
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:31
- Nahlásit

eva od jondy
No jo, ale to by zase nemoh běhat, hmmm. Aáááále měl by vodložení jak víno

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:34
- Nahlásit

zuska
jéé, dík za povzbuzení. mně ti ho taky bylo úplně líto, protože jsem byla fakt lehce na prášky a třeba mu i vynadala, on chudák celej smutnej, ale nemělo to stejnak žádnej význam
když mně ti se vždycky ten metr navíc tak hodil a holt mám teda asi smůlu.. je fakt vyšinutej, jen to byl teda šok- z téměř perfektního odložení žádný odložení..
on vždycky objeví nějakou děsnou kravinu a tý se chytne..
ale je pravda, že odzačátku tvrdim, že agi děláme pro radost a o závody nám nejde, tak to mám za to .. jen teda mi přijde hodně ftipný, že na jaře chci jít do dvojek s takovym střevem, já sem taky teda střevo, ale zas v jinym ohledu..
každopádně dík za slova útěchy a gratuluju, že se vám nakonec to odložení podařilo

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:38
- Nahlásit

Venuše
Hele a co ho tam přibít na kůl??? To by snad zůstal ne?
to ale neni vůbec blbej nápad!!

hele však jondu znáš, jak se odjakživa tvářil na startu, že umírá, než vyběhne.. ale seš živej svědek, že to vodložení uměl..
sem se málem včéra na tréninku z něj rozbulela- beze srandy..
sem ho i teda musela jednou úplně odnýst, když ani napodvacátý to nevyšlo a ostatní už doost přešlapovali, ale bez efektu
chápeš to jonáší zvíře??

zuska
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:42
- Nahlásit

gratuluju, že se vám nakonec to odložení podařilo
ha, podařilo, ale je to jak obrázek nějakého neurotika na léčení takže odkládáme fakt jen v nezbytných případech, protože ono je to stejně někdy dost kontraproduktivní - vypsychovatěný pes na startu, který pak ještě několik prvních překážek ze sebe ten stres z čekání musí setřepat

Venuše
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:46
- Nahlásit

eva od jondy
ale jo docela ho chápu, páč to dělá proto, aby sis nemyslela, že jako budete f těch trapnejch dvojkách na pohůdku
Ale nic buj, mu zase přecvakne a pude to. Je to zase lepší, než abys měla tak super odložení, že se pes ani po písknutí nezvedne To by byl gól co?

Venuše
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:48
- Nahlásit

eva od jondy
Apropós, za koho bjegaš? Mám tě na startovce, ale jako bezprizorní

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:48
- Nahlásit

zuska
no to je pravda.. ty psiska sou fakt děsný
sem si připadala jak tyran největší,když se chudák div hlavičkou nezavrtal pod koberec, jak byl smutnej, ale prostě TO udělat musel ..
blbý je, že si vůbec nedokážu běhat bez odložení přestavit, nejspíš budu muset začít ve velkym odebírat redbull bo tak něco..

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:50
- Nahlásit

Venuše
Už to letí už to letí

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:53
- Nahlásit

eva od jondy
jó a proto já jsem nechávala Korduli na startu stát a pak sedět, v sedě se jí blbě plazí ale ona blbec si pak stejně lehne a kousek plazí nebo stoupne a pochoduje Já se pak otočím a ona stojí čumákem u první skočky. Tak jdu zpátky, posadim a to ž tam vydrží. Jinak zatim teda má odložení, toto se mi stane jen občas

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:54
- Nahlásit

Venuše
hele nestraš s těma dvojkama, už tak je mi z nich blbě, však se tam brzo potkáme..
Je to zase lepší, než abys měla tak super odložení, že se pes ani po písknutí nezvedne
může bejt, u jondy si nejsem jistá ničim
Apropós, za koho bjegaš? Mám tě na startovce, ale jako bezprizorní
my sme teď rozdvojený, ale estli teda se na tom trvá, tak asi KK Komořany, ikdyž radši to nikam nepíšu, abych nedělala ostudu..
stejnak nejsme členi, na to se už v komo nehraje

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:58
- Nahlásit

Shelticka
jonda doteď taky na startu seděl.., max jednou za 100let se zvednul.
teď se s tim nese.e, ze sedu se okamžitě, jak z něj sundám ruku, zkusim se narovnat, nedejbože udělat krok , zvedne a přikrčeně pokračuje těsně před první skočku, z lehu se tam doplazí rovnou, stání nemá vůbec cenu

Venuše
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:59
- Nahlásit

Shelticka
OK, mám tě tam

eva od jondy
túdle, nepotkáme, jak sem již dříve deklarovala, sem rozhodnutá využít všech řádků ve VP, a že je jich tam hodně, než přelezeme někam jinam, a na každou kategorii chci mít vlastní VP

zuska
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 10:59
- Nahlásit

eva od jondy
kdo je jonda za plemeno nebo neplemeno?
Já má teriéra, takže tam po výrazu smutku není ani památka Ona se naučila čekat jenom proto, že jednu dobu jsem si na to prostě sedla a vysvětlila jí - nebudeš čekat, nikam nebpoběžíš... takže teda jako teď čeká, ale její výraz: "vždyť čekám, tak už pohni, dělej, nebo tady budu tvrdnout ještě jak dlouho... ježiš, ona furt nikam neběží... tak co bude? už už už?? kurňa ještě nic, no tak ale UŽ!!"

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:01
- Nahlásit

eva od jondy
tak snad mě to teda nečeká taky ale zatim bych řekla, že ani nééé

Venuše
díky tak až budou někde propozice, tak dej vědět, ať to omrknem

Kreis
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:03
- Nahlásit

zuska Hele když jsem s Ar byla asi po měsíci na agi, tak čekala krásně, ale jak jsme se rozběhli tak byla tak šťastná že prostě lítala přes překážky bez ohledu na to, že ja stojím a tupě civím co se děje, musela jsem ji chvíli nechat než byla ochotna skakat podle toho jak ja piskam

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:07
- Nahlásit

zuska
šeltiák, on i normálně, než vystřelil, tak se na startu tvářil jako připlesklá hromádka neštěstí, ale toto??
prostě výraz panička mě děsně zbije, zabije a zahrabe, je mi to hrozně líto, ale já prostě už musim běžet, omlouvám se, ale musíím!!
zvlášť mě vytáčí, že naschvál čumí do koberce, že je neviditelnej a plíží se dopředu..
pak se nechce vrátit zpátky, on když se pro něco rozhodne, je děsneě tvrdohlavej, nepomůže motivace ani přímý rozkaz
Shelticka
tak snad mě to teda nečeká taky ale zatim bych řekla, že ani nééé
taky sem si to myslela

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2008 11:10
- Nahlásit

zuska
Ona se naučila čekat jenom proto, že jednu dobu jsem si na to prostě sedla a vysvětlila jí - nebudeš čekat, nikam nebpoběžíš...
o to sem se pokusila, ale von zfanatičtí a vůbec bych řekla nevnímá, prostě já teda pak stojim metr před startem a von napláclej na tyčce...
myslim, že by to bylo tak na půl hodiny, jenže to sem prostě nemohla, když trénujou holtz i vostatní. když sem se teda otočila jakože jdu pryč a peču na něj, zmizel teda sám drze v tunelu

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání