Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Alinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 10:18
- Nahlásit

Eimy
netrénuješ s mojí Terinkou

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:03
- Nahlásit

Eimy
Trdlo, sjeď víc dolů a tam to je. Zběžně sem to prolítla a nikde sem nás tam nenašla, asi nejsme dostatečně fotogeničtí

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:05
- Nahlásit

Venuše
No uz to tam je Ale kdyz jsem to psala, tak to tam nebylo, ale sem se jako ozvala a už to tam dali, víííííš? Ty si spíš a já zařizuju

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:06
- Nahlásit

Alinka
Nám to labrador taky děla, ale u něj funguje ho dát o něco dál, anebo ze začátku sme tam dávali laťky do kříže a hrózně chválili, když se tím křížem neprodral aby to i přesto podlezl, teď už hopsá bez kříže na první skočce
Jinak jak říká Eimy, většinou co je na tréninku oříšek, tak na závodech pohoda, a opačně

Venuše
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 12:08
- Nahlásit

Eimy
Hodná cholka

Komy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 13:21
- Nahlásit

Naše holky papillonky reagují rozdílně - jedna běhá na pískací balónek a druhá za tyčky, které se dají lámat (jsou perforované), jsou buď kuřecí nebo hovězí. Ale někdy obě ani nic nevyžadují a řádí i bez toho.

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 15:44 - Změnil/a: KaTachyon
- Nahlásit

Alinka
Nazdar, jedeš do Horšovského Týna? My taky.

S tím shazováním a podlézáním - zkus najít nějaký vzorec v tom, kdy dělá chyby, abys pak věděla, co chceš vlastně upravovat. Dělá to, kdy jsi za ní/před ní/ moc daleko? Jsi natočená ramenem k ní nebo od ní? Hodně psů shazuje proto, že jim psovod utíká a oni se ho snaží dohnat. Protože je Terinka malá, možná kvůli tomu i podlézá - zkus si počkat u první tyčky, dokud ji opravdu neskočí a ukazuj tak, jak jsi ukazovala, když jsi jí učila skákat. Tedy jestli rukou nahoru, tak ten pohyb zdůrazni. V tréninku klidně občas přidej dalčí tyčky na tu první překážku.

Doplněno: Dělej i posilování a protahování, ať na skákání má v pohodě i fyzicky.

krecinek
Braník znám, je skutečně hodně blízko nádraží. Nevím, jaká je Alice jako trénérka, nicméně samu sebe dokáže vytrénovat dobře, tak bych řekla, že bude dobrá i jako trenérka ostatních, znalosti na to rozhodně má. Další cvičáky znám jen ty, co jsou na stránkách klubu agility.

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 17:28
- Nahlásit

KaTachyon
Ok,diky,tak to je super,ze je to hned blizko nadrazi urcite se tam zajedeme s hafanam podivat Jinak my nemame zadne zavodni ambice

Altcha
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 18:12
- Nahlásit

krecinek
Na vlaku to máš i o dvě zastávky dále, Komořany
Od obou nádraží je to párset metrů na cvičáky.
Mám zkušenosti s obojím a zakotvila jsem právě v Komořanech, u Evy Bukričové.
V neděli bude další trénink, přijeď se kdyžtak podívat.
He he... a pro mne to bude první trénink po delší době, takže to bude velká legrace.

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 18:19
- Nahlásit

Mrknu na stranky,diky

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 18:52
- Nahlásit

Altcha
Prosim te,nemuzu nikde moc najit,od kolika presne se trenuje (nasla jsem,ze v nedeli dopoledne,ale cas ne) a pak by me taky zajimala i cena-jestli se plati co hodina nebo treba ctvrt roku nebo jak to tam je...A myslis,ze bych tam mohla prijet uz zrovna s hafanem?

Altcha
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 21:05
- Nahlásit

krecinek
ještě nemám rozpis hodin na neděli - kontakty na Evu jsou na http://www.zkouzelnepohadky.cz/kontakt.htm ... spíše to bude asi zatím odpoledne - několik hodin..... (jinak o fotkách z výcviku začátečníků jsem psala cca o 1-2 str. zpět)

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 22:41
- Nahlásit

Venuše
Jůůů konečně mě někdo pochválil

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 06:52
- Nahlásit

Altcha
Ok,mrknu na to...Dík.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 07:27
- Nahlásit

krecinek
taky můžu doporučit Komořany.
jinak teď se sešlo tolik začátečníků, že když v něděli přijde většina lidí, skáče se prakticky celej den
Když bude lidí míň, vidim to taky spíš na odpoledne. ale uvidíme.

Alinka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 08:18
- Nahlásit

KaTachyon
Ahoj, tak do HT jsme jet měli, ale nejedem, včera jsem totiž strávila večer na veterině, máme podezření na otravu , takže teď na nějaký závody nemyslím.
Ohledně shazování a podlézání - dělá to většinou tehdy, když jí nechám stát před tou 1. skočkou a popojdu až k druhé překážce, to znamená, že sem od ní dost daleko, takže si asi myslim, že mě chce dohnat nebo ne? Většinou jsem otočená celá k ní. To bych ale musela teda pořád startovat z ruky a ne jít až k tý druhý skočce? Já fakt nevim.
A ještě - jaký posilování doporučuješ, to by bylo docela dobrý, měla by větší svaly a tolik by asi neshazovala. Myslíš třeba kolo?

Altcha
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 16:25 - Změnil/a: Altcha
- Nahlásit

krecinek
Tak v neděli se začíná tento týden v 8:30 a končí v 18:30
8 skupinek agiliťáků

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:29
- Nahlásit

Altcha
Je,diky moc za info A to muzu dorazit jen tak? A od kolika budu chtit? Jeste bych prosila-kolik se plati,mam si vzit penizky hned s sebou? Snad to najdu a s hafikem dorazime...ten bude koukat,jeste nejel vlakem. A jeste-maji tam hafani i prostor k vyblbnuti? Jsem asi dost zvedava,coz?

Altcha
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:37
- Nahlásit

krecinek
Jestli se chceš zatím jen podívat, tak nic platit nebudeš, pro jistotu jen vem očkovák. Ono by to ani jinak nešlo, Eva plánuje skupinky cvičících dopředu, takže ihned si asi nezaskáčete. Ale viděla by jsi její přístup. S placením se musíš také dohodnout s trenérkou
Prostor k vyblbnutí - záleží, jestli tam nejsou další skupiny hafanů. Ale klasický výcvik poslušnosti myslím probíhá pouze odpoledne. To pak psy pouštět nemůžeme.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:44
- Nahlásit

krecinek
jen bych chtěla doplnit Altchu , že když evě zavoláš, tak si myslim, že si aspoň trochu zaskákat budete moct už teď, docela často se lidi přijdou mrknout a aby pesánek celou dobu nezahálel, tak si i zaskáčou.
určo bych zavolala a domluvila se přímo s ní, řekne ti, kdy by se nejlíp hodilo, abyste přišli.

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:48
- Nahlásit

Altcha
Dík

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:54
- Nahlásit

eva od jondy
Jo,já to měla v plánu,ale prostě jsem ještě zjištovala podrobnosti...Zavolám a dohodnu se přímo s ní,to bude nejlepší. Jinak co se skákání týče-my za sebou teprve 4 hodiny,sice překážky na vodítku abosolvuje (zatím jsme zkoušeli áčko,kladinu,skokovky-ty mu někdy kupodivu moc plynule nejdou,kruh nechce vůbec) a tunel z pneumatik....Takže fakt začátečníci navíc on je šílený,když vidí psy, pořád by s nima dováděl a neumím odhadnout,jak se bude chovat na jiném cvičáku. No,jestli dorazíme,tak to bude sranda

Altcha
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:56
- Nahlásit

eva od jondy
To víš, to jsem celá já, co vždycky straším a připravuju na nejhorší varianty

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 17:59
- Nahlásit

krecinek
hele to je vpoho, nějak se začít musí a uvidíš, jestli se vám bude v komo líbit. teď přišlo děsně mooc začátečníků, takže určo nejste jediný..
no sranda musí bejt, takže toho bych se úúbec nebála

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 18:02
- Nahlásit

Altcha
no jo, di ty bubáku ... hele koukala sem, že se v neděli asi potkáme!!..
jo a bleška se hárá, tak se zas musim připravit, že jonda možná bude mít v hlavě vygumováno... když on se většinou taak snaží, že mu to pro jednou odpustim...možná..

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 18:06
- Nahlásit

Tak jsem tam volala a muzeme prijit Ale jeste si to musim poradne rozmyslet.Porad totzi zvazuju i ten Branik No,tak v kazdem pripade jeste jednou dekuju

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 18:14
- Nahlásit

krecinek
do bráníka chodim občas potrénovat, ale jen sama, takže nemůžu předat reference.
Porad totzi zvazuju i ten Branik
tak vyzkoušej obojí a uvidíš, kde vám to bude líp sedět

Altcha
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 18:18 - Změnil/a: Altcha
- Nahlásit

eva od jondy
No se mnou to bude krize... Eva mi nevyhověla - nezařadila mne mezi začátečníky

jira_hera
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 18:48
- Nahlásit

Altcha
Co bys taky mezi začátečníkama dělala?

Altcha
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2007 19:33
- Nahlásit

jira_hera
Předvedla, jak se to NEMÁ dělat

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání