Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 08:46
- Nahlásit

Kreis
Do Komořan chodíme s Jondou přes rok k Evě Bukričové a můžu jí opravdu doporučit. Při různých příležitostech jsem vyzkoušela zacvičit si pod asi čtyřmi jinými výcvikáři a musím říct, že teď si Komořan- Evy opravdu vážím. je neuvěřitelně trpělivá i k natvrdlým pánečkům a dokáže všechno fakt dobře vysvětlit.
K nám chodí jak lidi, kteří dělají agi jen pro zábavu- ono třeba ani nemají čas, takže přijdou jednou za 14 dní, tak závodníci.
Ale je fakt, že většina lidí se opravdu do závodění nakonec dá, protože všem pejskům to krásně jde a byla by škoda to nezkusit.. Já závodit nikdy nechtěla, nedělá mi to dobře, ale Eva mě přesvědčila a ikdyž mi to furt nedělá dobře, tak mě to s Jondou fakt chytlo...
Jinak k Evě chodí všichni možní pejcsi, třeba my jsme jediná šeltie, a vůbec nejlepší a fakt nadpozemsky rychlej pes od nás je vořešice

Jinak kromě Evy ještě cvičí v Komo šimona drábková a julie dušková.
Oni Komořany nemají vlastní web.., takže proto sem hodila odkaz na eviny stránky.
Jak se dostat na cvičák:
MHD - autobusem č. 205 na konečnou v Komořanech, projít sídlištěm směrem z kopce, přes železnici, za zahrádkářskou kolonií vlevo po polní cestě až na konec.

Autem - při cestě od centra odbočit za modřanským cukrovarem z ul. Komořanské vpravo do ul. U soutoku, přejet železnici a dojet až k zahr. kolonii, těsně před ní odbočit vpravo na polní cestu a po ní až na konec

je to kousek za zahrádkářskou kolonií, která je u vlak.stanice praha-komořany
http://www.mapy.cz/?query=vlakov%C3%A1%20stanice%2 0praha-komo%C5%99any,%20Praha&portWidth=682&portHe ight=505&zoom=13&mapType=base&centerX=133042816&ce nterY=135610624

Kreis
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:59
- Nahlásit

eva od jondy:
No já v Komořanech pracuju, takže bych to měla kousek, zrovna na konečné 205 a mám to sem tak 16 min z mého snad budoucího podnájmu(říjen), zatím právě nemáme auto, ale dám na tvoje doporučení, koukala jsem že tam jsou snad i obrany a poslusnost?? My jezdíme často pryč, takže nevím jak často budu chodit,ale chtěla bych co nejčastěji..... A z toho webu jsme pochopila že nefungují přes zimu? Pochopila sjem to dobře?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:13
- Nahlásit

Kreis
No tak to bys měla super! JJ, cvičí se i obrany a poslušnost, ale já chodím na poslušnost jinam, protože mi to v neděli nevycházelo časově právě kvůli agi.
Agi se cvičí i v zimě, ale samo se musíme řídit podle počasí a hlavně povrchu, protože když je velké bláto nebo namrzlo, bylo by to o úraz.
Poslušnost, myslim, přes zimu není, na přesnější info by se chtělo zeptat nějakýho instruktora.

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:35
- Nahlásit

eva od jondy

Evi, já potřebuju poradit!!!video mám krásně upravený, ale na estrankach mi nejde pod text "Video" vložit odkaz...jakoby s tím něco měli, kliknu na barvu textu a otevře se okno s našima stránkama...
omlouvám se že je to mimo téma, ale už jsem zoufalá!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:17
- Nahlásit

Dasha
nazdar!! hele musíš tam zkopírovat správnou adresu. normálka tu, co je napsaná nad videem, když se ti spustí na youtube, estli to máš tam

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:28
- Nahlásit

eva od jondy
jako jo, to tam všechno mám, já si spíš myslím, že mám něco buď s těma estrankama nebo s netem, protože mi nejde vložit tabulka, obrázek, barva písma, prostě nic, vždycky se jakoby začne otvírat to okýnko s barvama nebo tabulka a zasekne se to a nic.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:33
- Nahlásit

Dasha
ahaa, hele nevim, mně estranky jdou, ale když něco vkládám, třeba vodkaz, tak většinou vždycky to slítne jakoby dolů do lišty a vodtamtuď když si to otevřu, tak už to je vpoho, ale nevim jestli je to tvůj případ

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:42
- Nahlásit

eva od jondy
hmm...tak já to ještě zkusím
zatím jukni(snad to půjde) http://www.youtube.com/user/catwomen1213

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:50
- Nahlásit

Dasha
zkus, mně to takhle dělá se všim.. i s barvou a taak.. video super!!!!!!!!
vy ste fakt megašikovný, běželi ste všici klásně!! a hudební doprovod mě dostal

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:56
- Nahlásit

eva od jondy
vy ste fakt megašikovný, běželi ste všici klásně!!
nasaď brejle!!!!hudbu vybrala Venuše, my jsme takový klokodýlci!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:57
- Nahlásit

Dasha
hele náhodou to fakt bylo těžký a zvládli ste to pěkně!!
hudbu vybrala Venuše, my jsme takový klokodýlci!

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:06
- Nahlásit

eva od jondy
Kukujem za pochvalu To sme totiž chtěli slyšet, že to bylo strááááášně těžký, a že sme to zvádli
Jako na druhou stranu je to vídeo dobrá věc, páč pak člověk vidí co dělal blbě a třeba to pak příště udělá líp (teda kromě mě .....)

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:14
- Nahlásit

eva od jondy
No jako, mně to připadá najednou hrozně lehký a nechňápu, co mi na tom připadalo těžký, víš, když se teď na to dívám. A připadá mi právě,že děláme z housenky větší housenku

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:18
- Nahlásit

Venuše
To sme totiž chtěli slyšet, že to bylo strááááášně těžký, a že sme to zvádli
dyk taky jo!! nemůžete to sice hnedka zaběhnout jao V.D., ale už se tomu blížíte!!
Jako na druhou stranu je to vídeo dobrá věc, páč pak člověk vidí co dělal blbě a třeba to pak příště udělá líp (teda kromě mě .....)
hele já to taky na svejch vídeech vidim, ale dělám to blbě vesele dál
Dasha
neni to hrozně lehký.. to fakt ne.. pokuď nejseš vtělení V.D.!!
A připadá mi právě,že děláme z housenky větší housenku
to je normálka, proč to dělat jednoduše, když to de složitě,nee??

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:22
- Nahlásit

hele ale jak venuše použila francii!! jí to nějak z tábora vydrželo!!!

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:34
- Nahlásit

eva od jondy
ona totiž Venuše je duší Francouzka. Cpe se šnekama, co je nacházíme na lopuchách(lopuších?) kolem cvičáku a tak...prostě tu francii cpe fšude! Fakt! Uvidíš to i na těch dalších videjích. ty už jsou sice hrozný, ale ta francie tam je!
Jo a máme jí říkat La Bella Venusia

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:45
- Nahlásit

Dasha
:lolanebože já z tebe snad umřu
a z šnekožroutky venuše teda taky
to já jí skoro nepoužívám, zvlášť na závodech nee, francii totiž používaj seperigeliťáci, takže mě to u venuše nepřekvapuje..
já když už jí někde použiju, tak to zákonitě pak pokonim

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:52
- Nahlásit

eva od jondy
no ty se směješ, ale ono je to strašný! I pan Palata tím trpí! On třeba řekne, že tam a tam udělám třeba otočku na čelo a všichni pěkně poslechneme. Jenom La Bella Venusia ne! Ona si tam musí vcucnout tu francii a pak se tváří, že jako neví, co udělala tak strašnýho. A pan Palata jenom pokrčí rameny a řekne: "No, tak daleko ještě nejsme, na to máte čas". A v další sekvenci si Venusia opět nedá řéct a zas ju tam strčí!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:55
- Nahlásit

Dasha
ježííííííííš, to neni možný, co se to proboha naučila!!
chudák pan Palata teda..
No holt La Bella Venusia musí mít něco extra!!
úúplně jí vidim, jak pak říká: a já tam neudělala otočku na čelo?? to neni možný!

Dasha
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:00
- Nahlásit

eva od jondy
no přesně!!!No holt La Bella Venusia musí mít něco extra!! šak jistě sis všimla extra nenápadného úboru, ve kterém běžela jumping!(zejména ponožky jsou eňo-ňůňo!)

Eimy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:09
- Nahlásit

Tož jsme byly s Veverkou poprvé po docela dost dlouhé pauze na agility a bud jsem já začala běhat o třídu pomaleji, nebo Veverka běhá rychleji, nevím, k čemu se přiklonit...
Ale šlo jí to dobře, narozdíl ode mě, což není žádná změna...

Venuše
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:56
- Nahlásit

eva od jondy
Dasha
Vy ste ale teda fakt..........

Eimy
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 22:16
- Nahlásit

tak jsem sestříhala naše pokusy na čtvrtečním tréninku, bylo to mizerný, takže se to jinak udělat nedalo a výsledek jsem zmenšila (hoooodně), takže kvalita je na prd, ale aspoň něco málo tam vidět je. Kdo by chtěl může se kouknout na http://eimy.unas.cz/video/agility3.wmv

Jsem mooooc vděčná přítulovi, díky kterýmu tenhle sestříh mohl vzniknout...

Dasha
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:14
- Nahlásit

Pro zasmání http://www.nasesmecka.estranky.cz/clanky/novinky/z avody-hanacky-skoke-2007

Shelticka
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:20
- Nahlásit

Ahojte, moc to tu nestíhám pročítat, ale aspoň písnu něco o nás Včéra jsme byli zase po dvou týdnech na agility a holkám to šlo super, aji Beška pohla zadkem Navíc, jak trénuju ty štěnátka, tak k nám přišlo nové mimí šetlinky, jsem z toho nadšená, je vážně učenlivá jak byla moje Koninka - aby taky ne, když je to její věrná kopie!!! Jsem docela hleděla jak si jsou podobný

Kreis
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:42
- Nahlásit

eva od jondy: Ahoj, asi by jsme se chtěli v neděli nebo během příštího týdne podívat na hodinu agi, mozna si spis zkusit zaskákat, asi stačí někomu zavolat viď? Doporučíš mi někoho konkretního??

Jimmi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:42
- Nahlásit

Ahoj holky, musím se za tepla pochlubit, na MR se na druhým místě, t.j vícemisterem v elkách stal Pavel Košek s krátkosrstkou Dejdym.
Já Agi neběhám, ale mám z nich strašnou radost, tak se nezlobte, že vám sem do tématu lezu.

http://kolie.kossek.cz/

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 08:53
- Nahlásit

Kreis
Ahoj, zkus Evu Bukričovou, určitě se domluvíte. Já ti kdyžtak pošlu na ní telefon na mejl, co máš pod členem, ok?
Jimmi
Dík za info, oni jsou hooodně dobří!!!!!!!!

Venuše
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:07
- Nahlásit

Eimy
Ahojky, vídeo moc hezlý. My teda až tak v sestřihu zběhlí nejsme, ale nejní fšem dnům konec Jo, a uvidíme se na speciálu jedničkářů, dnes mi psali, že sem na startovce

Venuše
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2007 09:08
- Nahlásit

Jimmi
Jj, vím, fčera sme kukali na můjpes. Pavel je prostě borec, a není na konec

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání