Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 15:50
- Nahlásit

Venuše
Taky budu satrtovat brzo, abych tam trefila A pocasi se tady v Brne meni jak v dubnu Obcas zatazeno, obcas sviti slunicko, nejak mi to stesti na zavody nepreje a je pocasi na prd No, co nadelam

Venuše
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 17:53
- Nahlásit

eva od jondy
Vydrž prťka, vydrž, Dasha dneska zasedne ke kompu a to uvidíš to tóčo

Venuše
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 17:55
- Nahlásit

Eimy
Hele já na zejtra objednala supr počasí, tak buď v klidu
Jo a cestu už mi vysvětlili a je to f pohodě, teda zatím

Dasha
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 19:25
- Nahlásit

Jsem zpět!(teda asi na dva dny)
Už pomalu zapomínám, co znamená ta agilita, těžko si vybavuju, jak vypadá dlouhá procházka a jen stěží se rozpomínám na pohyb, co se mu říká, myslím, běh!
Lenny je suterén, absolutně nechápe význam slova přísná rekonvalescence a očividně si myslí, že jsem se zbláznila. Nu což, dokud nezačne z nudy vysedávat po parcích a kouřit(ba co hůř, užívat nepovolené látky), je to v cajku!

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 20:07
- Nahlásit

Venuše
Hele, ted pujdu ven obhlidnout počasí, doufám, že zejtra bude fakt hezky...

Dasha
Copak je psisku? Nebo tobě?

Dasha
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:11
- Nahlásit

Eimy
Vepřadorek absolvoval operaci, čistili mu loketní kloub, měl v něm nějakej úlomek. Dva dny po operaci už byl v podstatě v pohodě, takže teď mu těžko vysvětluju, že OPRAVDU nemůže letět ze schodů a vesele si vyskočit na postel nebo nedejbože popoběhnout za kočkou! Ještě 5 týdnů a igelity až na jaře

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:17
- Nahlásit

Dasha
jéje jéje, to je smůly A jak se mu to stalo? Já teď řeším problém s lemrovitostí mě, která se projevuje na pomalosti Veverky, nevím, co s tím...
Jinak Vepřadorovi teda s Veverkou přejem, ať se brzo uzdraví a do jara mu to rychle uteče... Chuďátkovi.

Dasha
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 21:35
- Nahlásit

Eimy
Že prý moc děkuje! A já taky. Stalo se mu to úrazem v 8 měsících! Pan doktor jaksi nepovažoval za nutné nohu zrentgenovat, takže onen úomek tam volně plaval, občas se někde vynořil, Lenny chvilku kulhal, ale pak zase zalezl a Lenny kulhat přestal. Pan doktor byl přesvědčenej, že je to kvůli artroze. Když zakulhal v srpnu, byla jsem zrovna v Prostějově, tak jsem šla k Venušinýmu doktorovi, udělali jsme rentgen a už to jelo.
Já myslím, že to uteče rychle, v zimě se v našich podmínkách stejně moc trénovat nedá, takže o nic moc nepřijdem, doufám...
Hele, lemro, hleď se vzchopit nebo tě kousnu! Taková šikovná Veverucha a taková lemrovitá páňucha!

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 22:10
- Nahlásit

Dasha
Aha, tak pana doktora bych nakopla do zadku zepředu

Já se snažím vzchopit, ale nějak to nejde a nejde a nejde Asi VEverce najdu náhradní paničku

Jinak poslušně hlásím, že v Brně je krásná jasná noc, tak snad to už do zejtra vydržíííí

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 16:16
- Nahlásit

Tak jsme nelenily a máme už aktualizaci na stránkách z dnešních závodů byla to taková menší katastrofa
http://eimy.unas.cz/

Alinka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 17:51
- Nahlásit

Eimy
To vůbec nevadí, a zas taková katastrofa to nebyla Já se tam taky občas točim jak vítr v bedně a jdou na mě návaly horka, když vim, že si mám zapamatovat 20

Alinka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 17:53
- Nahlásit

Eimy
...chtěla sem říct 20 překážek

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:01
- Nahlásit

Když jsme u toho koukání na čísla, taky mám z minulého víkendu pěknou příhodu Nechci prozrazovat pointu, snad vám nebude vadit, že je až na konci. http://www.pandora.idnes.cz/part/2007/9/27722

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:01
- Nahlásit

Eimy
Ty si teda rychlík To nám to asi bude trvat dýl, většinou zprávičky z akcí píše Dasha, ale ta je teď zaneprázdněná školou, tak to zbývá na mě, a já zase nestíhám vůbec nic
Jinak tady Venuše, pod Dasha sem se jen přihlásila.já z toho mám dobrej pocit, obzvlášť za ten poslední Jumping sem ráda. víš co, většinou je to o páníčkách a jejich "šikovnosti" Já myslím, že na agi tábory a soustředění by měli jezdit jenom lidi, a bez psů. Hafákům to většinou jde, jen my jim to kazíme

Dasha
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:07
- Nahlásit

KaTachyon
To je hezký a prostě to tak funguje, když na to "víceméně" člověk kašle, není tolik nervózní a pejsa je taky v pohodě. Jenže buď v klidu, když ti jde třeba o první místo

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:16
- Nahlásit

Dasha
Kdepak, moje zkušenosti jsou takové, že když jsem v klidu, tak to nefunguje. Mysím být nervózní a chtít uspět, abych se mohla soustředit a neudělat žádnou chybu z nedbalosti. Já jsem takhle pár let pracovala na odbourávání nervozity a když jsem se jí konečně zbavila, tak jsem si divila, proč nám to najednou na závodech běhá tak špatně Když mi jde o to, podat dobrý výkon, zaběhneme skutečně lépe, než když to flákám (kupodivu ).

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:18
- Nahlásit

Nervozita je jako temná strana Síly, ale člověk se musí naučit využívat tu světlou, jako Jediové

May the Force be with you.

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2007 18:55
- Nahlásit

KaTachyon
Pěkný Jen my jsme prohlídku udělali a čísla jsem hledala stejně, vůbec nevim, co mi to přelítlo přes ksicht, měla jsem pocit, ež jsem na jedný překážce viděla 10 a na další byla 15ka, tak jsem hledala, kde se stala chyba Prostě neumím čísílka

Dasha/Venuše
No, já jsem ráda za to, jak Veverka běhala, však při zkoušce jsem se jí taky omlouvala za to odmítnutí na kladině Mile mě překvapila u agility. A v podstatě tak nějak celkově, běhat trošku rychleji, je to úplně super, ale to se spravííí
Chyby tentokrát byly fakt výhradně a jen a jen na mojí straně...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 17:37
- Nahlásit

na Ostrově jsem taky byla na závodech jedničkářů, tramvají jsme dojeli kamsi a pak šli jsme docela dlouho kolem řeky nebo co to bylo než jsme došli ke cvičáku

Venuše
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:10
- Nahlásit

Shelticka
Včera si tam byla? Ne, to bych si tě všimla
No mě se to tam strááášně líbilo, jeden z mála kvalitních cvičáků i prostředí kolem výborný. Skoro tak dobrý jako u nás

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 20:05
- Nahlásit

Venuše
nene včéra ne vloni v červnu

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 17:41
- Nahlásit

janika
Tak držím palce, ať to tak pokračuje dál A ať ho to nepřestává bavit

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 20:03
- Nahlásit

janika
tak super!!! taky přeju, ať se dál jen a jen vede!!

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 09:27
- Nahlásit

Ahoj, muzete mi poradit? Mam rocniho maltezaka a za sebou mame cca 4 hodiny agility. Jsme z Kralup nad Vltavou a agility nam tu zrusili (No,ono tu vlastne ani moc oficialne agility nebylo,ale to je jedno)Tak ted hledam neco nejspis v Praze, potrebuju hlavne dobrou dopravni dostupnost a pak taky tak trochu prijatelnou cenu...Poradi te, nekdo? (Nemusi to byt jen Praha, ale i okoli, hledam proste neco, kam se co nejsnadneji dostanu, abych nezaplacala treba 3 hodiny dojizdejim tam a pak jeste to same zpet...) Koukala jsem na stranky Braníku - neznáte někdo? Na mapě je vyznačena kousek od toho železníční stanice, což by asi byla nejschůdnější cesta, vzhledem k tomu, že vlakem odsud do Prahy je to nejlepší...Taky by se mi hodilo to, že je to o víkendech (jelikož všední dny, kdy bych z Prahy, kde studuju, musela jet pro psa do Kralup a hned zase zpět do Prahy, bych to těžko stíhala...) Chodíte tam někdo? Nebo máte nějaký jiný typ? Moc díky

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 09:29
- Nahlásit

Venuše
Tak už by měly být fotečky ze speciálu na stránkách http://handicaptourbrno.cz/ , ale nemuzu je tam nikde najit

Alinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 09:44
- Nahlásit

Chtěla bych se zeptat, moje psice patří do kat. LA, ale je těsně na hranici s medium, takže má skočky dost vysoko, ale nijak zvlášť jí to nevadí, skáče docela dobře, skáče ráda

Alinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 09:46
- Nahlásit

ježíš, já místo na smajlíky máčkla na poslat zprávu.....takže pokračuju, chci se totiž zeptat, co dělat, aby mi nepodbíhala první skočku, ostatní nepodbíhá, jen tu první. To jí nevidí nebo se tak těší, že prostě letí? A taky nemáte návod jak jí vysvětlit, aby míň shazovala ty skočky

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 09:53
- Nahlásit

Alinka
Nedáváš ji moc blízko před tu první skočku? Možná si jí fakt nevšimne a podběhne ji, místo aby skočila...? Já bych ji zkusila dávat dál. Možná jí taky "utíkáš" moc dopředu a chce být rychle na tvojí úrovni nebo před tebou a je pro ni rychlejší tu skočku podběhnout, než skočit... Nic víc mě osobně nenapadá, tohle jsem řešit nemusela, protože jsme skoro uprostřed medíků...
Shazování skoček nevím, s tmíhletím moc problémy nemáme... Já viděla na závodech psisko, který těsně naměřili do L. Asi rok před tim na neofic. závodech běhal ten samej pes v M a rozdíl v tom běhání byl šílenej, měla jsem z toho pocit, že toho psa to na těch velkejch přestalo prostě bavit...

Alinka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 10:10
- Nahlásit

Eimy
Když jí dám blízko, tak už poznám, kdy jí podběhne a kdy ne, protože skloní hlavu a kouká jakoby pod skočku, takže to jí vždycky bezpečně podběhne. Ale na druhou stranu, když jí dám zase moc daleko, tak jí taky podběhne. Takže jí musím postavit tak akorát, ale právě že ne vždycky to vyjde (ne vždycky jí nepodběhne), takže jsem jen chtěla vědět, jestli nemáte nějakou radu, jak to odnaučit
Jináč mi doteď běhali v začátečnících a tam jsme měli skočky o něco níž, takže taky žádnej problém, jenže teď o víkendu jeden na naše první ofi závody, navíc do haly a bude se skákat na pilinách s pískem , takže se obávám, že všechny budou dole

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2007 10:17
- Nahlásit

Alinka
Hele závody něřeš Mně psisko na závodech to, u čeho mám pochybnosti zvládne s přehledem a to, u čeho si myslím, že to je pohoda a klídek dodrbe (viz. třeba náběhy do slalomu když zkoušíme slalom jen tak, tak je schopná tam ze všech možnejch úhlů naběhnout v 90 % správně, ale jakmile jde o závod, naběhne v 90 % blbě zatím snad jen v jednom závodním běhu naběhla dobře a to byly ještě neoficiálky

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání