Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
mac1
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 13:05
- Nahlásit

Fourteen year old Adela Kralova - world champion !!! PARÁDA !!!! URL

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 13:24
- Nahlásit

no jo no jo no jo my víme, tak se z toho všici nepotento

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 17:00
- Nahlásit

Venuše
Tak jsem se koukala na výsledky z pátku a fakt jsme se diskly za 3 odmítnutí v běhu agility taaaková ostuda Ale co už

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 17:26
- Nahlásit

No a tady je pár foteček z našeho pokusu

Venuše
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 20:07
- Nahlásit

mac1
Krásná záležitost A teď by stálo za to sem vložit nějaká naše videa na "pobavení"

Altcha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 21:19
- Nahlásit

Tak jsem dnes byla po dlouhé době na cvičáku.
Pro ty, co mne neznají (zas tak často sem nechodím) - cvičím (echm.... cvičila jsem - Eva od Jondy ví, kdy naposledy jsem byla na cvičáku... ), chodím do Komořan k Evě Bukričové.
Šla jsem tam původně s hlavním cílem - nafotit nováčky. Jsou mimochodem velice šikovní a já si zde dovolím dát odkaz na fotogalerii: http://alve.rajce.idnes.cz/070930_agi/
Proč to ale sem píšu.
V přestávce si moje Fáti a Šira proběhly krátký parkurek. Takhle rychle a s nadšením snad nikdy neběžely. Na jednu stranu je mi líto, že jsem s nima promeškala tak dlouhý čas, na druhou stranu - myslím, že jim ta přestávka také prospěla.
Máte někdo také takovou zkušenost?
P.S.: opravdu se pokusím, aby má další návštěva cvičáku nebyla po tolika měsících

Altcha
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 21:48
- Nahlásit

A ještě dodatek - děkuji všem našim zástupcům na MISTROVSTVÍ SVĚTA - a zlaté Adélce moc moc moc gratuluji. Viděla jsem jí loni v Kladně... ta dívčina je snad bez nervů...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 21:49
- Nahlásit

Altcha
jo to je normální, všeobecně známá věc, že psi po delší přestávce běží rychleji... ;)

Venuše
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 22:36
- Nahlásit

Altcha
Nemohu posoudit, naši pejsánci lítají pořád stejně nadšeně, i když jdem na cvičák obden nebo jednou za měsíc
Ale jo, určitě je to na pejsovi znát, že je víc natěšenej. Podle mě to ani není zdraví furt lítat po cvičáku.Přece jen to nejsou stroje a všeho moc škodí.

Eimy
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 23:09
- Nahlásit

Altcha
Mně psice běhá nadšeněji po dlouhé pauze, i když, dneska jsem si řekla, že ji zkusim motivovat na překážky jinak než normálně a vzala jsem ji na psí výběh, a běhala jak tryskomyš, takže už jsem asi objevila příčinu toho, proč běhá tak pomalu - sebe

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 08:37
- Nahlásit

WE ARE THE CHAMPIONS!!!!
teda my, adéla a baby
je to neuvěřitelnej úspěch, musela sem si video pouštět furt dokola!!!

Altcha
konečně si dorazila a my tam zrovna nebyli.. no snad se brzo potkáme, ne že budeš dodržovat ten nynější interval!!

Altcha
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:00
- Nahlásit

eva od jondy
No pokusím se... Ale než jsem vzala holky na parkur, tak jsem si říkala, že se vrátím do začátečníků

Orry
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 10:16
- Nahlásit

Altcha
muzu potvrdit ze u meho psika pauza taky prospela ...celkove zmenil svuj pristup k agi, zacal se vice soustredit a plnit povely bez zavahani. Neprekonatelne prekazky se staly lehce prekonatelnymi...no zkratka obrat o nekolik stupnu . Po 3mesicni absenci treninku, jsme vypadali jak kdybysme pul roku tvrde dreli

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 12:35
- Nahlásit

Venuše
máme novinky na stránkách http://www.jonas-seltie.estranky.cz/stranka/novink y

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 12:48
- Nahlásit

eva od jondy
Zdarééééééc Nestíhám, jen prolítávám, ale pisnu mejlíka. jinak gratuluju k trapnému zdolání zkoušek a dalšímu trapnému umístění na závodech

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 13:45
- Nahlásit

Venuše
děkujeeem, fšak teď už budete zásobovat novinkama zas vy!!!
hele ale to MS bylo úúúplně demoralizující!! když se člověk podívá na ty výkony a na svoje žabaření .. jako je jasný, že je to srovnávání nesrovnatelnýho, ale stejnak

Venuše
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 13:53
- Nahlásit

eva od jondy
Což o to já bych zásobovala, ale absolutly nezvládám, a Dagmař je teď mimóza a nepřipuštěná k netu, takže ani není komentář k neofiko v Blansku a tak
S Jimikem se taky chystáme na nějaký ty zkóške, myslím že nás čeká ZZO v listopadu, tak uvidíme, babi už sem zaúkolovala a trénuje skupinové odložení
Teď nás čekají s Romišem 2 perné víkendy, to zas bude trapasárna, no ale co už, když sem to zaplatila
Hele já už si zvykla, že můj pohyb na parkuru se dá přirovnat k běhu lamí matky a veškeré snažení vyjde vniveč, i když hafunka je šikulka Hlavně že nás to bavíííííííí

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:32
- Nahlásit

Venuše
Hele žádný laciný vomluvy neberu!!!! Ci slyšet vo Blansku!!!
To je neuvěřitelný, vona lítá každej víkend po závodech jak VD, co jak VD, ještě hůř!!!!!!! ale aby mi napsala jak dopadla, to zas neeee!!! Já se táák těšim, už jen asi jedny závody v říjnu a možná jedny v prosinci a jináč budu mít svatej klid!!!!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:39
- Nahlásit

janika
jonda řve, když čeká a běhaj mu ostatní psi drze po JEHO parkuru.. na agi je z něj trhač...
mně se jonda naopak připlácne k zemi, sklopí uši a snad i všecky chlupy a paak vystřelí
hele tlumit to nemusíš, ale pokuď ti řve přímo "na startu" a chceš, aby se víc soustředil, tak bych to zkusila přes poslušnost.. dávat povely a odměňovat a když u toho přestane ječet, tak pak mu nedát šanci začít řvát a vyběhnout.
ale někteří psi megaječí i při běhu a někdy pak vůůbec nevnímaj, co na ně voláš a to je pak někdy celkem těžký vodnaučit. ale pro útěchu, můj pes se na parkuru zvukově projevuje minimálně, ale nevnímá stejně- vobčas
jo a jsme z Prahy- Roztyl a chodíme do Kunratickýho lesa

Kreis
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 14:54
- Nahlásit

eva od jondy: uffffff, tak v neděli jdeme.......konečně :d

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 15:02
- Nahlásit

Kreis
tak super, pak napiš, jak ste se měli!! eva jede v neděli někam se sborem, takže na závodníky prej nebude mít čas- tak se nepotkáme

Kreis
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 15:26
- Nahlásit

eva od jondy:
škoda, snad to najdu

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2007 16:11
- Nahlásit

janika
1/ Když čekáte na dráhu nebo na překážku, určo se váš pes těší...no a ten můj se těší tak, že z toho trochu nerví a řve. Řve ve smyslu, honééém, já chci do tunééélu, jééé to je žůžo...jak to tlumíte tohle nadšení?

Správný výraz by nemělo být "tlumit", ale "dostat pod kontrolu". Je dobře, že psa běhání baví a dává svoji radost najevo. Pokud to přeroste v to, že není schopný se soustředit, je třeba psovi vysvětlit, že překážky se budou dělat jen když se bude kontrolovat. nemáš problémy s odložením? To bývá způsobeno touhle natěšeností. Jestli ne, určitě ti pak půjde snadno naučit i to, že psa pustíš na překážku jen když bude klidný a soustředěný. nejlíp mu to vysvětlíš tak nějak, že mu dáš povel (sedni, lehni, zavoláš na něj jménem), aby se soustředil na tebe, za to ho odměníš a pustíš na překážku.

Mně to dělá Tachyon taky a už jsem rezignovala, že bych s tím něco dělala. Už jsem mu odstranila tolik zlozvyků, že s tímhle dokážu žít. Když řve tak, že to obtěžuje lidi okolo, tak mu chytnu čumák, takže jen bublá. Nejhorší je kvílení, když je zakousnutý do uzlu a někdo běží na parkuru, tak pak vypadá, že vraždím psa.

Jsem z Prahy - Braník a chodím venčit buď k Vltavě nebo na Lysiny do lesa.

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2007 13:02
- Nahlásit

janika
Jasně, cvičit poslušnost (hlavně to, aby se dokázal soustředit na tebe). Štěkání na trati nemusí být nutně projevem radosti, ale třeba má pocit, že mu dáváš špatně povely (třeba pozdě nebo nepřesně). To mi dělá Way, jinak na trati neřve, tam se soustředí. Štěkající pes se na trať nesoustředí maximálně a je pomalejší, snadno nevnímá povel... Prostě by neměl štěkat, nikdy to není ku prospěchu. Jestli máš možnost vzít psa tak, aby na parkur neviděl, klidně to tak dělej.

Procházky by možná šly, ale já je většinou využívám k tréninku, ať svého nebo někoho jiného.

Venuše
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:38
- Nahlásit

Eimy
Si tu? Hele kterým směrem se mám vydat, když pojedu po dálnici od Vyškova? Jaksi sem zjistila, že nevím kde ten Psí ostrov je Vím že je to na Cacovické ulici, Brno Maloměřice, ale to je pro mě široký pojem Můžeš mi poradit?

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:53 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Já moc autem po brně nejezdim, ale koukala jsem se teď na mapy.cz a našlo to celkem hezkou cestičku, která vypadá cca http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/shame.gif [/img]bec%20Vy%C5%A1kov,%20okres%20Vy%C5%A1kov%3Eu lice%20Cacovick%C3%A1,%20Brno]takhle

myslim, že je to asi nejjistější, já sama vím jen zhruba, kde konrkétně ten cvičák je, ještě jsem nějak neměla čas se pořádně kouknout nebo poptat Vím jen, jakou tramvají tam dojedu...

edit:
achjo, nejde mi sem poradne hodit odkaz, tak kdyztak si to zkus na tech mapach najit, ja uz tady z toho rostu (a o moc vyšší už být nechci ) měla bys sjet na silnici R50 (ostravská) a z ní potom odbočit na ulici Otakara Ševčíka (42), potom na Provazníkovu a z té už by měla bejt odbočka na Cacovickou...)

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 09:58
- Nahlásit

Štěkání na trati nemusí být nutně projevem radosti, ale třeba má pocit, že mu dáváš špatně povely (třeba pozdě nebo nepřesně).
Tohleto mi dělá Veverucha...

Venuše
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 10:21
- Nahlásit

Eimy
No pro jistotu si vyrazím hóóódně brzo ať mám čas na bloudění
A jak teď koukám z okna, tak ještě přidám modlení za aspoň trochu slušný počasí

Venuše
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 10:26
- Nahlásit

Mě Romiš štěká před startem, ale pak už nee, a pak až doběhnem, ale to bych řekla že štěká radostí (teda tím se utěšuju), ale je fakt, že ze začátku, když to bylo na něj né moc těžký, tak měl čas štěkat a vymýšlet blbosti, no a Jimik neštěká vůbec, ten zase pro změnu skáče do výšky a pokusuje, ale zase jen v případě že má času nazbyt

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2007 13:38
- Nahlásit

janika
venčení by určo někdy šlo
Venuše
no ale už toho mám jako fakt dost!!! vo posledních závodech vim velký houno a už zas letíš na další!!!
tak to budu v nejbližší době očekávat popis vobojího, jináč to bude fakt strašný FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání