| Autor |
Zpráva |
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:22
- Nahlásit
nee, hele napadlo mě toto: udělej si velkej náskok a na zónu to polož, až strčí nordyk hlavu na sestupku, aby to jako viděl a rovnou běže zežrat. a nebo ještě líp tam strč balónek. ale zas to je náročnější, že tim budeš muset sekvenci ukončit.. ale by to možná za samostatnej nácvik stálo, ne???když se chystáte na to MS
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:23
- Nahlásit
eva od jondy
Aha! Tak už vím, kde jsem udělala chybu! Já myslela, že stačí, když ho uvidí z půl metru a z různých úhlů a ono je potřeba ho zvednout metr vysoko. No, tak to mám ale smůlu, on z výšek bleje...by ten pičkot poblil a bylo by po pičkotu. Nic, nebudu se trápit novotama, prostě pořádně škubnu, když to správně odhadnu, tak ho kolikrát ani nepřiškrtím a je dál při vědomí!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:25
- Nahlásit
Dasha
no joo, jenže chápej, než přeběhne celou tu kladinu, tak to zapomene, neeee??? nebo dělejte zóny jak my, pěkně metr nad zónu, na zóně sednout, metr dvacet na zónu atd... dyk lenny je takovej drobek, že vyzdvihání na kladinu neni žádnej problém!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:25
- Nahlásit
eva od jondy
udělej si velkej náskok a na zónu to polož, až strčí nordyk hlavu na sestupku, aby to jako viděl a rovnou běže zežratto by šlo, dneska vyzkušám! S tím balonkem nevim nevim, on je úplně mimo, když ho vidí...ani houpačku s ním cvičit nemůžu, musím mít pičkot, aby aspoň trochu vnímal...(sleduj jo, jak tady cpu ten pičkot, mám totiž pocit, že moc lidí ostnáči elektrice neholduje, hlupani!)
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:26
- Nahlásit
eva od jondy
dyk lenny je takovej drobek tak v podstatě je, má 27 kilo.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:27
- Nahlásit
Dasha
vyzkoušej beztak se zas ráda vrátíš ke starym dobrym metodám biče ...
no joo já zapomněla, že lenny je až takhle míčkově závislej, tak míček teda néé, no
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:28
- Nahlásit
Dasha
hele jdu radši venčit..než tady vyrobíme 3339 stran
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:31
- Nahlásit
eva od jondy
Máš mejl! To sem dobrá věštkyně, že?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:25
- Nahlásit
janika
Achoj! Já ti napráskám všechno, co vím! Takže: z Práglu je Eva od Jondy(určo i jiní, ale vím to jen o Jonášové).
Běháme asi všichni tady!
My(já a Venuše)děláme igelity v Prostějově.
Co máš za hafana a jak dlouho igelitíte?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 13:59
- Nahlásit
janika
Ahoj, jak říká Dasha, z Práglu jsem já s Jondou, chodíme běhat do Komořan.
a ty igelitíš kde?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:00
- Nahlásit
janika
už to vidím
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:17
- Nahlásit
janika
no hele v zimě je to na houby, protože u nás není osvětlení, takže se běhá, dokuď je vidět.. v létě se skáče třeba i vod 7,8 večer, ale v zimě bejvaj hodiny od 4, od 5, dokuď je vidět, tak i od 6... Ono se teď asi tři tejdny neskákalo, ale vidim to, že poslední hodina bude tak od 6, ikdyž to odhaduju, zatim totiž po tý pauze nejsme ještě domluvený, takže najisto ti to zatím neřeknu.Příští tejden bych to už měla vědět. Jinak se skáče i v neděli.
já běhám u Evy Bukričový http://www.zkouzelnepohadky.cz/
v komo trénuje ještě Šimona Drábková,Julie Dušková, ale u nich nevim, jak maj tréninky časově.
kdyby ses chtěla mrknout, tak něco našem hopsání v komo máme i na str. http://www.jonas-seltie.estranky.cz
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 14:19
- Nahlásit
Dasha
jinak se s jondou loučíme, jedeme na vejkend do Litomyšle, aby si Jonda taky něco užil, se svejma kamarádkama theou a čertou bertou
pááááá
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2007 20:46
- Nahlásit
eva od jondy
jééé, vy se máte! ale nezapomeňte držet pěstičkyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 09:33
- Nahlásit
All
Tak máme za sebou první oficiálky a dopadlo to, no, ano dopadlo! Tož né, že by to byl propadák, dokonce by se dalo i mluvit o jakés takés reprezentaci KK Prostějov! Psů bylo jak nas....., MR beaglů se zůčastnilo 34 flekáčů-ňufačů, počasí vyšlo na jedničku, "dali jsme vám dary, dary jsme vám dali" byly vééélice pěkné a hodnotné, prostě povedený závody!
|
Alinka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 14:45
- Nahlásit
Jen tak se zeptám, co se skrejvá za plemena za zkratkou BOC, HW a KK. Řekla bych border kolie, howawart a pak nevim, ale nejsem si jistá, tak se ptám.
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:03
- Nahlásit
eva od jondy
Ptala jsi se, jak mi jde cvičení s rozcvičkou a protahováním a musím si to pochválit. V neděli jsem cvičila s třemi boxery, středním křížencem a bílým ovčákem a všichni byli super, šlo jim to. Dech mi vzal hlavně ten kříženec, je z útulku, takže má trochu problémovější chování, ale má neuvěřitelný tah za hračkou a na překážkách, je to rozený agiliťák. Co jsme dělali první hodinu je ve zkratce na mém blogu.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 15:49
- Nahlásit
Dasha
ste šikulky!! je super, že se závody vyvedly!!!!
doufám, že ste nezapomněli na pytlíky na hlavy
Alinka
KK- krátkosrstá kólie
KaTachyon
jee, tak to je super!! ono je fajn, že se všichni takhle snažili!
bych se trochu bála, co na to lidi řeknou, protože přeci jen to není u nás obvyklý. držim palce, ať to dál pokračuje stejně vydařeně!!
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:32
- Nahlásit
Alinka
BOC je jen u nás chytrých Čecháčků, kteří musí být za každou cenu originální, všude jinde na světě jsou borderky BC.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2007 20:31
- Nahlásit
eva od jondy
Ano ano, krátkosrstá kolie
jojo, my jsme šikulky největší!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:22
- Nahlásit
Dasha
hele šikovný ste děsně moc!! přeci nemůžete chtít hned na prvních závodech všechno vyhrát!!! vy jedni Vé.Déčovci!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:26
- Nahlásit
eva od jondy
ale já cu!!!cu všecko vyhrát!!! i MA a SA!!!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:30
- Nahlásit
Dasha
dyk já víím, klíííd, nefztekej se!!!
kdybys netrénovala jen 20 hodin denně, mohlas to mít v kapse...
a kdyby ses nááhodou nedejbože ještě někdy v něčem diskla, tak nezapomeň vepřadora strašlivě zmlátit!!!!!
musíš bejt důsledná!!!!!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:35
- Nahlásit
eva od jondy
já věděla, že 20 je málo! ale oni néé, to stačí, musíš ještě studovat techniku běhu a koordinaci obou očí! kdybych nebyla rozmlsaná spánkem 2 hodiny, mohlo to být lepší!
Šak dostal! Pěkně jsem ho přetáhla tou tyčkou, co shodil!
Teď simuluje pokousání tlapky. A aby to bylo důvěryhodný, tak si celou noc olizoval polštářky, až z nich sedřel chlupy. A šel tak daleko, že nasimuloval červený tečky jakoby na "dlani", prostě v místě za polštářkama.Tak jsem mu to natřela aloe vera, aby měl radost, že jsem mu na to skočila!Hihihi!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:43
- Nahlásit
Dasha
no jo, nesmíš taky každýmu věřit!! to ti určo říká venuše, ne,?? ať tolik vepřadora nepřepínáš- ale to je jen proto, že chce bejt nejlepší, chápeš??!!
Šak dostal! Pěkně jsem ho přetáhla tou tyčkou, co shodil!
no snad mu to stačilo.. kdyžtak vo něj cvičně na tréninku tyčku přeraž, to většinou pomůže.
to je děsnej simulant!!!!!!!!! mělas mu na to naplácnout mast z feferónek
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:49
- Nahlásit
eva od jondy
pche! a já jí věřila! To bylo pořád, hele Dagmař, jako, já být tebou tak...nebo si pochvalovala, že máme každá psa v jiné kategorii, že si jako nekonkurujeme! Hada jsem si hřála na prsou! Ono jí nestačí, že mám mrzáka, ona mi chce zabránit v růstu! A ty její noční odchody nebyly proto, že nemůže spát, ona chodila na cvičák, teď to dává smysl!
Chtěla jsem mu to odřít šmirgl papírem, ale babi nemá, tož proto aloe, no.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:52
- Nahlásit
eva od jondy
sakra, tys mě prokoukla,( ať tolik vepřadora nepřepínáš )eště že Dasha není tak intelidžentní jak ty
Hele ale teď vážně
za 1) tryskomyš na závodech zpomaluje, anebo to bude tím, že si nejsem jistá já, tak je zpomalenej i on
za 2) sem neskutečný nemehlo a když jde o to vymyslet si cestu parkurem, tak si zaručeně vymyslím tu nejhorší variantu a na to navazuje 3) že tím tryskomyš matu, páč se motám jako motovidlo a on neví ! no a za 4) nesmyslně sem se tentokrát diskla na tom slalomu. Tak to jsou poznatky k našemu závodu.
Prosím poraďte mi na to něco!!!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 12:55
- Nahlásit
Dasha
eva od jondy
ne abyste napsali ať psa prodám a koupím si žirafu!!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 13:02
- Nahlásit
Venuše
Ježiš to nééé, já být tebou, tak snížím počet hodin strávených na tréninku z 23 na 18. A pak zkusím vyměnit psovoda
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2007 13:07 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit
Dasha
no jo, tos měla prokouknout hned, agiliťáci sou zmije závistiví a nic dobrýho druhejm nepřejou
Chtěla jsem mu to odřít šmirgl papírem, ale babi nemá, tož proto aloe, no.
škoda, šmirgl by na to byl ideální .. tak příště, no...
Venuše
eště že Dasha není tak intelidžentní jak ty
no to fakt neni, no.. ale zas na mě jako na nástupce V.D. jen tak někdo nemá
1) tryskomyš na závodech zpomaluje, anebo to bude tím, že si nejsem jistá já, tak je zpomalenej i on
hele to jde ruku v ruce, ale taky hodně psů se chová na závodech trochu jinak, než na tréninku, někdy se to srovná časem, ale někdo holt musí počítat na závodech s trochu jinym vedenim. ale to stejně zjistíš jedině v praxi.
jonda se někdy krásně soustředí, ale jak to po.erem, trhne se a je konec.. pak už lítá, jak blázen a jen se ho snažim dostat z parkuru.. ale já osobně sem na závodech děsně nervní a hystericky ječim a blbnu ho, takže nejsem ten pravej, kdo by ti měl v tomhle radit
2) sem neskutečný nemehlo a když jde o to vymyslet si cestu parkurem, tak si zaručeně vymyslím tu nejhorší variantu a na to navazuje
to mi povídej, ale holt to chce jen a jen zkušenosti, nebo si ssebou vozit pana Palatu
3) že tím tryskomyš matu, páč se motám jako motovidlo a on neví
to je úúplně normální
4) nesmyslně sem se tentokrát diskla na tom slalomu
to si nevyčítej, já si vždycky ještě měsíc vyčítám, co sem udělala za kraviny a stejně je to bez efektu
dobře sem ti poradila, což??
|