| Autor |
Zpráva |
Barunka
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 11:53
- Nahlásit
KaTachyon
Dalsi link http://www.flyballdogs.com/stretch/
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 12:09
- Nahlásit
hele tohle bych třeba já děsně potřebovala. protože jak sem neschopná a jonda tryskomyš, tak to neni vůbec dobrá kombinace.. jakoby nestačilo, že to se.u, ještě k tomu ho vůbec nestíhám..
Jako já jsem na jednu stranu ráda, ale na druhou je to škoda někde, kde by mi vysílačka usnadnila práci. Naštěstí když jsme byly před lidma (zatím asi 3krat) stal se z Veverky magůrek, co běžel i docela rychle, ale zas je to na prd v tom, že na to nejsem pak já zvyklá a mám problémy ji uřídit
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 12:37
- Nahlásit
javascript aste_strinL('eva od jondy',2)
My hlavně nemáme uplně všechny překážky , a hlavně necvičím s šeltií , takže je to trochu obtížnější.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 15:03
- Nahlásit
Eimy
asi má ráda publikum .. tak aspoň už víš, na co máš bejt před lidma připravená
Zany
hele dyť já nikde netvrdim, že to máte jednoduchý , navíc v jondově případě se opravdu o žádnou výhodu ze strany plemene nejedná, my sme fakt outsideři největší ... popravdě já s ním agi dělat vůbec nehodlala, navíc sem si ho jako nesocialozovanýho trubku vzala v půl roce a myslim, že to taky nemáme jednoduchý .. ale to by bylo na dlouhý povídání, splněný zkoušky na přestup do dvojek je pěkná věc, ale největší radost mám, když to na tréninku moc nekazím a hlavně když nezkazí nic jondovi radost ze skákání- a to není nijak častý..
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:02
- Nahlásit
KaTachyon
Jako, vytáhnout psa z auta a rovnou ho nahnat na plac a skákat by mě nenapadlo a je s podivem, že tak někdo jedná. My máme výhodu v tom, že cesta na cvičák nám zabere 15minut chůze, takže už tím se kluci zahřejí. A navíc, strašně dlouho nám vždycky trvá, než vytaháme překážky, takže psiska mezitím poletují kolem. To protahování naprosto chápu, je to logický, jen jsem nevěděla, jak a co protahovat, takže díky za info!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:03
- Nahlásit
Zany
Nevím, jestli jsi to už někde psala, ale co máš za hafunku? Já taky nemám šeltii a všechny překážky!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:19
- Nahlásit
Dasha
nazdáár!! hele ale ty máš nórdyk vepřajdra, to se nepočítá!!! ne já si fakt myslim, že určitý plemena maj sice větší předpoklad při výbornym vedenim vyniknout, ale jen samo o sobě je to plemeno houby platný.. můžu mít šeltii 100krát a beztak budu do konce života leda mistr světa amoleta
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:24
- Nahlásit
eva od jondy
Planeta Amoleta, hmmm...taky dobrý! Já vím, vepřajdr je pesovec agilitní, kor když je Nórdyk!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:25
- Nahlásit
eva od jondy
Mistře, vy se svým psím panterem děláte strečinky? My akorát do huby strkáme tyčinky!Hihi, já jsem tak f-tipná!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:28
- Nahlásit
Dasha
no jo, ale počkej, až si pořídim borderku .. radši napíšu hnedle, že je to ftip
nórdyk vepřajdr je prostě jedinečnej. a to myslim smrtelně vážně! včšak vy ještě fšem natrhnete ty víš co
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:30
- Nahlásit
Dasha
hele strečinky sou pro slečinky .. takovej zdravej kopanec protáhne tělo jedna radost!!!
jdu radši na primu sbírat kosti, ať to tu nezas.ru výplodama chorý mysli
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2007 22:34
- Nahlásit
eva od jondy
Když to noha dovolí...no, musím se přiznat, je to náááádherný nepopsatelný pocit, vidět na tom kuse obyčejného papíru naše jména před jmény ehm ehm jiných psů! Doufám, že to nebylo naposledy! Na neofiko se to skáče, jsem zvědavá na to září, to budem mezi samou elitou(to teď nemyslím ironicky), asi mi brzo spadne hřebínek...Nu což, nějak se začít musí!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 09:31
- Nahlásit
eva od jondy
Dasha
Vy to tady teda vedete !!!!!!!! co si o vás všichni pomyslí???!!!!
eva od jondy
hele nejlepší bylo, že do toho Blanska sme jeli s tím, že jako vo nic nejde a ejhle! ono to vyšlo. Takže taktika pro zářijový Prostějov: jenom takhle náhodou jdu kolem a co nevidím? závody! tak že bysme si hupsli?? (to že sme obvolali všechny známé i neznáme aby nás přišli podpořit a trénujeme jako o život přece nikomu nebudem vykládat )
Néé, dělám si srandu
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 09:38
- Nahlásit
Venuše
Igelity? Ne, to my neděláme, ale když už jsme tady, tak si zkusíme zaběhnout pár těch, jak to říkáte, parkůrků, ne?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 09:57
- Nahlásit
Dasha
hele kolikátku a kolik chceš těch triček? já tam teď jdu
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:03
- Nahlásit
Venuše
já cu 2 emka, ale nevím, jestli je budu moct obě zaplatit naráz...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:07 - Změnil/a: Venuše
- Nahlásit
Dasha
tak to máš teda blbý.čeče ale já to počítala a už teď jich je bez tebe 10 kousků na objednání, tak to se budem muset asi spokojit s těma "horšíma". A né že bych se chtěla chlubit cizím peřím, ale co takhle ukázat přítomným jaký máme trička? I přesto že igelity neděláme?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:16 - Změnil/a: Dasha
- Nahlásit
Venuše
Hihi, telepátyje opět zapracovala http://www.nasesmecka.estranky.cz/clanky/novinky/t ricka
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:25
- Nahlásit
Dasha
Venuše
dobrý
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:29
- Nahlásit
Shelticka
Kukujem!
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 10:47
- Nahlásit
Dasha
trenujeme s cinankem, a seltii mam uz necvicici .
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:01
- Nahlásit
Zany
Hele však číňánci sou f pohodě, zrovinka jeden byl v tom Blansku na neoficiálkách 3.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:08
- Nahlásit
www.nasesmecka.estranky.cz
No počkat. Vy jste všichni z okolí Přerova a Prostějova?? My se totiž chystáme s Máfem a šílenou bíglicí na cvičák v Přerově - Předmostí. Potkáme se...?
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:09
- Nahlásit
Tak to je super , toho myho to moc bavi, akorat mu obcas neco preleti pres nos
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:16
- Nahlásit
bullvnouzi
Jasný, půlka z Prostějova a půlka z Přerova! Ale na cvičák chodíme do Prostějova. Do Předmostí chodí Shelticka, tak s tou se tam určo potkáš!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:25
- Nahlásit
Dasha
hele lidi jako vy fakt miluju, kam přijedou, tam vyžerou, co můžou a ještě dělaj, že vidí tu igelitu poprvý vživotě
Venuše
doufám, že ti vyřídila dáša závistivý gratulace vod nás s klonem, mě to nějak zmáhá, vám psát dvakrát ..
nechcete už s tim závoděnim radči přestat??!! když vidim, jak válíte, tak mám pocit, že na příštim létě s lassií si dám stan úúplně na druhou stranu od vás, protože to bude jen samý žvanění vo tom, jestli na MS si pro to zlato pojedete už letos, nebo až za rok
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:34
- Nahlásit
Zany
k nám chodí na cvičák labutěnka ..
akorat mu obcas neco preleti pres nos
hele a s šeltií ste taky dělali agi?
my sme totiž s jondou tak trochu momentálně zaostalý , takže nám přelítává oboum doost často , tak sonduju, jak to je jinde
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:41
- Nahlásit
Prave , ze jsem zvykla na pracovitou seltii , tak mi labutenka dava docela zabrat.
Ale moje selticka casem ubrala na temperamentu / stitna zlaza / , takze jsem byla zvykla na pomalejsiho psa.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:44
- Nahlásit
Dasha
Achá. Tož dík za info.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:45
- Nahlásit
eva od jondy
Ty si blbáááá! Vaše zásoby "Přítele k televizi" jsme teda jako nevyžraly(i)! Nám se jednou za uherskej rok něco povede(navíc na neofiko) a ty z nás už děláš Ty-víš-koho! Si povíme po závodech v Prostějově, jo?Ty jedna Užmámetřizkouškyalenevímejak!
|