Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:19
- Nahlásit

mozna jsem sem tu fotku jiz davala, tak me s ni vyhodte, ale jedna ukazkova zona, jen ten vyraz Fredyho, kdybych nevedela, ze je to on, tak bych to nikomu neverila

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:20
- Nahlásit

Aknah
Spíš ne než jo (naštěstí), ale makáme na tom Včera sme natočili nějaký vídejo, ale nevím jestli to sem pude vložit, zkusím. A fotky máme většinou rozmazaný, páč nejsem dobrej fotograf. Ale zkusíme něco pohledat
A já bych tomu ani tak běhy neříkala, spíš pokusy o proplétání se mezi překážkama s nadějí, že to vypadá jako trénink agility

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit

Aknah
Dóst dobrýýýý

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:35
- Nahlásit

Venuše
hlavne ze vas to bavi a uzijete si spoustu legrace

jak si ucila slalom? mne ho Fredy odmita na pravou ruku, leva v pohode, to bezi i pomerne rychle, ale ta prava, to je boj

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit

Aknah
Jednoho na balonek a druhýho na žrádlo. Začali sme na 4, pak 6, a teď už je trápím na všech 12.
Akorát že sou to střeva rychlí, takže jsem na ně pomalá a je to trochu komplikovaný Zatím jim mávám před čumákem, a myslím že ještě dlouho budu Ale je jim teda jedno na kterou ruku to je, pletou obě dvě, teda respektive já pletu obě dvě ruce

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 16:41
- Nahlásit

Venuše
Dekuju, Fredy mi na zradlo nechce jit, jeho oblibena dobrutka je bez uspechu, otoci hlavu a vyraz je jednoznacny, "Ani za rybicku to nepujdu!!" na hracku mi taky nereaguje, ta ho na parkuru nezajima vubec, tak zkusim jeho milovanou piskaci mysicku, treba se chytne a kdyz chytne, tak ji bude dostavat jen jako odmenu za slalom

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 16:52
- Nahlásit

Aknah
Tak v tomhle sou šeltiny naštěstí ouplně jiný, je to totiž fakt baví, ale to bude plemenem, páč sou to takový šašci skákaví
Já si furt řikám, že musí být něco, na co se ty potvůrky naše nachytají

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 17:15
- Nahlásit

Venuše
Fredyho to taky bavi, kdyz reknu jdeme cvicit, postavi usi a uz stoji u dveri, na levou ruku abezi slalom krasne, jen ta prava je problem. je tvrdohlavej a taky strasne rad souperi s panickou kdo s koho, takze na startu mu septam do kouska zavodime Fredy, cekeeeeeeeej, budeme zavodit, vpred a vyleti jak raketa pak prijde slalom a je po zavodeni

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 17:52
- Nahlásit

Aknah
On ten slalom je pro hafy asi nič moč
I když neteřinýmu labradorovi to teda jde jako po másle, a skoro bych řekla, že mu do toho nemůže moc kecat, líp mu to jde, když nemluví a jen tak jde

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 20:51
- Nahlásit

Jo tak Venuše ono to plemenem nebude, Beša mi na slalom taky prdí :-D JDE jen když si za každou druhou tyčkou může ždibnout kus párečka Konina ho zase zbožňuje, ta tam hopsá mezi tyčkama už odmala jak starej mazák. Ale taky jí dělá problém pravá ruka- přitom jsme ho cvičili vždycky na obě ruce stejně!!! Na levou tam jede jak naolejovaná ryba a na pravou na m ě jen ječí, protí brankou a zase ječí a než ju dostrkám k druhé brance, tak je to děs. Ale když jsem na jednom tréninku dělala slalom jen na pravou, tak už jí to trochu šlo a nakonec jsem jí ho udělala na levou pro srandu Lucce ze cvičák (Venuše ta s černou kokřicou) to na pravou taky absolutně nejde. Na levou ho Bettka vypracuje sama a když má jít na pravou, tak se tváří jako by to byla nová překážka a že ji vůbec nezná. Ale řekla bych, že je to fat tréninkem, ale Lucka ji to na pravou ani neučí a vždycky to nějak udělá, aby mohla jít na levou, jenže jednou se jí to vymstí, já to říkám pořád...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 22:42
- Nahlásit

Máte rádi rychlost? http://www.youtube.com/watch?v=BajavIWBazs jooo tak to video jsem si užívala

"A co je tohle za překážku? Že by skočka?"

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 23:08 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit

jonáš slalom miluje...jemu je jedno na jakou ruku, dělá ho samostatně, ale jdou mu mnohem líp náběhy, kdy musí oběhnout první tyčku, když ne, trefí se často až do druhý mezery..bohužel byl teď dost zdrclej, minule když byl na tréninku ve slalomu začali vedle nás práskat obranáři tim bičem... pak se k němu nechtěl asi týden skoro přiblížit, tak sme si ho museli párkrát udělat doma a snad už ho to přešlo...strašpytla..

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 08:36
- Nahlásit

Když jsme u těch videí, tady je pár z dílny mojí ségry - http://www.lerl.info/agility/video.html

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:33
- Nahlásit

Venuše
Shelticka
holky dekuji za podporu, tak jsme vcera napravovali slalom, sice jen ctyr tyckovy, ale aspon tak, aby nemel zafixovano neprijemno, na pravou ruku a jel jak namydleny blesk, no asby nem kdyz jsem mela v ruce parek a milovanou piskaci mysicku

KaTachyon
dekuji moc za tip, dle Tve rady jsme zacli ucit pac a pochopil to asi na ctvrtou sevrenou pest, ze staci hrabnout packou a poklad se ukaze

Aknah
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 10:44
- Nahlásit

Shelticka
bozi video, jen si v tom jednom okamziku, jak tam je vedle sebe dira do tunelu, houpacka a znova dira do nutelu, nedokazu predstavit, ze bych ho dokazala spravne navest

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:00
- Nahlásit

KONČA MÁ NAROZKY! Musím se pochlubit! Connie má dneska 1. narozeniny! Toto ale letí co? Půjdeme to oslavit i s psím kamarádem Bonifácem. Udělala jsem Konči psí dort a aby to nebylo Bessince líto, tak taky, protože jsme ty její 8. narozeniny moc neslavili, tak to spláchnem všechno naráz

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 16:03
- Nahlásit

přejem s jonášem vše nej!!!!!

Dasha
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 23:23
- Nahlásit

Tady je náš slalom (PS: to fotila Dasha )

Dasha
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2007 23:30
- Nahlásit

To je on! Mého srdce žampijón!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 09:59 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Jupí, včera jsme měli trénink, to je snad poprvé, co byl v týdnu A už máme aji skok daleký jupijé a hodně se rozrůstáme, asi se rozdělíme na začátečníky a pokročilý. Už bylo na čase po těch dvou a půl letech Ale byla jsem docela šoklá Dřevěná houpačka psům klouzala, tak Lucka říkala, že se pobije kobercem, jenže na zónách je koberec zelenej Myslíte, že se to psům nebude plíst? jsem byla docela ráda, když se ty moje na tu houpačku strefily. Jo a taky mi Konina začala seskakovat sestupnou zonu na kladině Jenže ta taky klouže, takže zastavit ju tam je dost těžký, to pak musí brzdit a stejně jede dolů, tak chci aby ju normálně sbíhala. (pobít se nemůže, je služebáků...)

Venuše
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:29
- Nahlásit

Shelticka
Tak to gratuluju k dalším členům Já myslím že barva jim až tak vadit nebude, stejně psi barevně nevidí ne? Jde spíš o to, že si fixují buď zastavení nebo zpomalení na zónách jako takovejch. Jimikovi je například jedno jestli je to kladina nebo houpačka, prostě na daun stojí
Stejněj problém s áčkem řešíme my. Sice nám jeden pan podnikatel nechal udělat bezvadný áčko, ale naprosto nevyhovující, takže si ho stejně musíme předělat pro svoje potřeby

Venuše
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:32
- Nahlásit

A hlásím úspěch u Romiša na slalomu Včera poprvý šel slalom sám bez ukazování !! Sem byla tak překvapená, že sem ho skoro zbrzdila, ale valil Sice teda potřetí a počtvrtý už se trochu mátl a vyběhl mi poslední tyčku, ale i tak sem nadšená
Už věřím, že za pár let bude slalom běhat naprosto samostatně

Venuše
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:56
- Nahlásit

Jo a nejedete někdo na neoficiální závody do Šlapanic u Brna? My jo a hróóózně se těšíme

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:41
- Nahlásit

Venuše
no já jsem myslela, že je to zelený jak tráva, tak že jim to splyne a neuvidí to pořádně.

Jinak už Konnička umí povel "vpřed" a strany už jí taky docela jdou "left" a "pravá" (levá by se jí kvůli tomu koncovýmu "vá" asi dost pletlo)

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 18:43
- Nahlásit

Venuše
My se tam objevíme... Ale bude to trapas, šíleně dlouho jsme netrénovaly...

Venuše
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:01
- Nahlásit

Eimy
Tak to je super Hele o nic nejde, jedem si to prostě vyzkoušet a trochu si zaskákat, a hlavně se otrkat. Přece jen jiný prostředí, jiný pesani, jiný překážky. Navíc s Jimikem poběží dcera, tak sem zvědavá jak jim to pude, páč malej sice jak vběhne na parkur, tak nevidí neslyší ač je jinak závislák, ale přece jen s ním většinou běhám já, tak uvidíme. Já myslím, že na takovýhle neofiko závodech bývají třeba rozhodčí shovívavější Teda doufám

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 12:04
- Nahlásit

holky musim se vam pochlubit, Fredyho odpor ke slalomu zlomen uz ho skoro umime a trenerka nas chvalila jak v nem krasne beha. jeste teda neni samostatny, ale uz to neni otrocke obmotavani ruky okolo tycky :

na to, ze ho trenujem intenzivneji cca tyden, tak jsem nadsena

Venuše
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 13:45
- Nahlásit

Aknah
Sdílím tvoje nadšení, hned se líp běhá a baví to co?

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:45
- Nahlásit

Venuše
dekuju dekuju,

mas pravdu s tema neofiko zavodama, taky jsme meli jit, jenze nam je presunuli na sobotu a to nemuzu, puvodne byly v nedeli, docela jsem se tesila, jednak jine prostredi, vice psu a hlavne fenek a taky bychom podporili zbytek klubu, jenze ouvej

Aknah
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 14:46
- Nahlásit

Venuše
ted ctu vase uspechy, tak to gratulace velikaaa k samostatnemu slalomu, to je parada

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání