| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2007 11:44
- Nahlásit
Moje holky zas nechcou chodit na start, ví že tam budou muset chvilku zůstat, nevim co jim na tom tak vadí
|
Wivien23
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2007 11:50
- Nahlásit
eva od jondy
Hezký příspěvek, děkuji.
S tou bedynkou a malinkyma prekazkama to je super napad.
Urcite to vyzkousim a myslim, ze to bude fajn.
Me Berry taky prilis nebrzdila na zonach, tazke bych se bala ji na to poslat. Ona totiz nema pud sebezachovy, takze je s ni trochu problem.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 5 Čec 2007 12:29
- Nahlásit
Shelticka
hele to je u šeltií asi normálka ..aspoň jonda to dělá taky..na start ho vleču jak mulu, vypadá na chcípnutí, tam se přikrčí, cuká to s nim, když dám první povel, tak pak jede jak blázen a sranda největší ..ale třeba i v lese se zastaví 20 metrů před stromem, přes kterej skáčem, počká až k tomu dojdu, dám povel, vyletí jak blesk, ale on nesnese, že ho na start vedu a musí počkat, než běžíme..je to pako
Wivien23
není vůbec zač, taky mi to přijde s tim domácim flyballem super, kamarádka mi to posílala na videu a psina běhala dokonale, navíc si myslim, že je to super průprava, kdyby člověk chtěl začít běhat někde organizovaně, že psík ví vo co go a když je chuť, může se kdykoliv jít vylítat ..
Jonda pud sebezáchovy, co se týče agi taky postrádá ..kladinu skáče z půlky a z houpačky se naschvál odpaluje úplně seshora, aby doplachtil k další překážce..na nohy to neni nic moc ..
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2007 21:25
- Nahlásit
Nazdáááár! Tak jsme se všichni ve zdraví vrátili z tábora a moooc toho umíme! Teda umíme konečně sbíhat zóny, ne se z nich odstřelit, pěkně se odložíme na startu a já jsem snad už pochopila to "gró", co se týče otoček( teď už to jenom aplikovat v praxi) . Lenny nikoho nesežral, naše šelťáky taky nikdo nesežral, my s Venuší jsme sežraly na co jsme přišly a poslední dva dny nás teda pěkně žralo slunko, co prostě vylezlo a už nezalezlo.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 17:20
- Nahlásit
eva od jondy
ale on nesnese, že ho na start vedu
Co ho zkusit vzít do náruče? Já psici na start nosím...
Dasha
Čau Já přemýšlela, jestli si dneska nezajít na cvičák potrénovat, ale venku je pořád hrozný horko, takže asi ne, ale už se konečně musim rozhoupat a zajít tam, psice zas od závodů neběhala... Jsem tyran...
Na tábor nejedem, páč nebyly nějak penízky, tak snad to konečně vyjde příští rok...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2007 17:21
- Nahlásit
Dasha
Joo a tak mě napadlo, nepodařilo se zachránit to video ze Šlapanic? Asi nééé, co? A nemáš aspoň nějaký fotky, na kterejch bychom s tou mou obludou byly?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 08:46
- Nahlásit
Eimy
já ho taky na start nosim, ale jen na závodech, kdybych ho nosila i na tréninku, tak se ze mě už asi zbleje ..on nošení nerad...jeho snem je startovat z 15 metrů z místa, kde je uvázanej a zaběhnout si svoje parkury, aniž bych se za ním občas mihla a řvala mu do oušek.. holt nemá to se mnou jednoduchý
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 09:33
- Nahlásit
Tak premejslim, proc si vlastne myslite, za mate se zonama problemy...
U nas zony ne ze by se nechtelo je delat, ale kdyz on se ten 40kilovej mastodontik nahore preklopi, tak ho dole nikdo a nic neubrzdi... Kdyz tam vidi neci ruce, tak to skoci rovnou seshora. A kdyz se mu tam da balonek, tak jak sklopi hlavu, setrvacnost mu vymrsti zadek do vzduchu a hodi tlamu. Pouzivam hlavologii jak muzu, ale porad to nejak neni ono. Takze jsem ve fazi planovani oblouku, aneb jak ho vymyslet, aby to mastodontik nepreskocil, ale podbehl a naucil se tak na ty zony slapat...
Aspon an houpacce ze to sejde dolu pomalu, uz vi, ze to rado ujizdi pod nohama...
No, a na tabore se mi konecne podarilo nekoho ukecat, takze oplyvam nekolika malo fotkami i nas s mastodontikem!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:00
- Nahlásit
eva od jondy
Já bych se z tebe taky zblila, ani bys mě nikam nosit nemusela! wami
To máte s mastodontíkem dobrý, já na táboře fotila všechno a všechny, jen sama nemám ani fotku! No co už, děckem nezatopíš! Ty zóny, to je radost, já na táboře zjistila, na co Lenninek reaguje, aby je šlápnul : pomalupomalupomaluuuu. A musím to říct tak metr před zónou a superrychle, tak z toho je pomlpomlpomllllll a normálně to funguje! Já to říkala i dřív, jenže jsem debílek, řvala jsem to na něho od začátku kladiny, takže to naprosto ztratilo význam. No a pan trenér Košek prostě jenom řekl, počkej až bude metr před sestupnou a teprve mluv. A ono to funguje. Jak prosté!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:01
- Nahlásit
Eimy
Bohužel jsem musela úplně zformátovat celou kartu a ono se to všechno vymazalo
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:04
- Nahlásit
Dasha
"POmalu!" rvu taky, ale znas to, jak to funguje u dinosauru... ono nez to doputuje do sede kury mozkove ke zpracovani...
Jinak jj, taky jsem fotila vsechny a vsechno, a pak jsem se nastvala a strcila nekomu do ruky fotak s pohruzkou, ze chcu aspon JEDNU fotku. Tak se pak na stridacku snazilo vic lidi a neco se zadarilo...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:05
- Nahlásit
eva od jondy
Jo, včera se Lenninek na tréninku předvedl v tom nejlepším světle! Pan Palata je zlatej, dovezl nám 3! tunely, takže jsem tunelovali jak blázni, ale psům se to moc líbilo! Jo a řekl mi, že jsme na tom táboře moooc zapracovali na odložení, tož jsem byla ráda, že si toho všiml, on je takovej drsoň na nás!
Máme nového člena, holčinu s fenkou jezevčíka!
A ještě mi řekl, že mě teda přihlásí na toho 9. září na závody. No, neměla jsem tu odvahu říct mu, že už jsme přihlášení asi od února!Drze!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:10
- Nahlásit
wami
Já prosila o video, tak jsem s obrovskou důverou a naivitou dala foťák tetě Venuš. Vyškolila jsem ji, leč marně. Teta se počala pekelně soustředit, připravila se, zaostřila, zmáčkla a čekala, až se připravíme na startu. A v momentě, kdy se rozbíháme zmáčkla podruhé, že teda točí, pečlivě nás sledovala hledáčkem a pak............zjistila, že tím druhým zmáčknutím natáčení vypla! Naštěstí Eva od Jondy to napodruhé zvládla a natočila nás, jak zhazujeme první skočku a pak se ctí dobíháme do cíle jako druzí!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 10:55
- Nahlásit
hehe my máme v sobotu klubový závody (v agility i poslušnosti) a od června jsme neměli trénink! dobrý ne? to bude děs běs, protože bude zbrklá jak tak dlouho necvičila...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 11:19
- Nahlásit
Shelticka
A nebo tě překvapí a bude tikat, jak hodinky!
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 12:07
- Nahlásit
Družstvo na MM ČR
Ahoj,
ráda bych sehnala družstvo pro v LA na letošní mistrovství mládeže České republiky. Běhám s border collií Wayem Tachyonem v LA2, za uplynulý rok (od poslední republiky) máme složené čtyři zkoušky A2 na výborně (pro postup do trojek nám zatím jedna chybí). Na loňském mistrovství republiky se družstvo BC rules, kde jsem startovala, umístilo třetí. Kdybyste pro mně a Tachyona měl někdo místo, napište mi prosím na KaTachyon@seznam.cz nebo na ICQ 284626217. Díky.
Káča Lerlová
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 12:45
- Nahlásit
Dasha
škoda, škoda ...
Co je 9. září za závody?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 12:49
- Nahlásit
Eimy
Hanácky skoke u nás v Prostějově. Budou tam i zkoušky. A současně proběhne mistrovství rep. bíglů. Chceš?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 12:51
- Nahlásit
Dasha
Jo hele a nevíš o nějakým odkazu na stránky, kde nějaký fotky jsou? Já s Veverkou nemám pořádnou agiliťáckou ani jednu (no, možná tak 2 - 3) a prá na Ačku, kdy jsem ukecala přitula, ale jinak nic moc
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 12:52
- Nahlásit
Dasha
No chtěla bych, ale koukám, že je to už obsazený, koukala jsem na to už dřív... teď jsem si vzpomněla, jak jsem koukla na ty stránky, že jsem to hodila za hlavu, protože přihlášky už fungujou jen pro bígly
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 12:58
- Nahlásit
Eimy
A nechceš aspoň jako náhradník? Třeba by to šlo
Krásný agiliťácký fotky dělá pan Růžička http://www.collie-smooth.com/
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2007 16:02
- Nahlásit
Dasha
No, možná jo, ale i tak budu i mezi nahradníkama hodně vzadu, takže to je možná i zbytečný Chtěla bych se přihlasit na Podzimní Brno a ve Šlapanicích na těch ofic. zavodech jsme mezi náhradníkama jako první...Takže uvidíme, jestli to vyjde nebo ne ...
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:30
- Nahlásit
Eimy
My se asi chystáme na neoficiálky do Blanska, je to takovej seriál 4 neofiko závodů a není to pro nás zas až tak daleko, tak aspoň na jedny bysme chtěly. v Prostějově jsem taky jako náhradník, ale někde na začátku a navíc patřím do KK co to pořádá, takže to mám jistý. Teď si nejsem jistá, jestli jsem ráda...
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:51
- Nahlásit
Dasha
teeda, se tak máte, já ci taky Palatu!! ... My jdem trénovat až v neděli, teď měl Jonda tejden pauzu, aby se vzpamatoval-od 4. ho čeká další tábor ..
Mám trochu strach, jestli mu v hlavě zůstaly ty zóny, jestli ne, tak se složim...
hele jezevčici mi budeš muset někdy na parkuru vyfotit!!
jinak ty seš fakt děsnej diplomat, si měla p.Palatovi říct, že už seš přihlášená dávno, že kdybys nedrze čekala na jeho doporučení, tak je už rok všade plno
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:38
- Nahlásit
eva od jondy
na jakej tábor? my taky 4. jedeme na tábor, pak jak dojem dom, tak na druhej den jedeme na další tábor
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 16:12
- Nahlásit
Shelticka
my jedem do Budějek, vy asi na Zbraslav,co?-sem to myslim někde četla .
jedeme na tábor, pak jak dojem dom, tak na druhej den jedeme na další tábor
takhle sme to původně taky plánovali, ale nakonec jsem si na to netroufla.. já po každym táboře potřebuju tejden jen apaticky ležet a cpát se tunama jídla
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 18:01 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
eva od jondy
jo vlastně to už jsem se tě myslim někde někdy ptala
Já jsem to takhle udělala i vloni, to jsem jela ale rovnou z jednoho tábora na druhý A nijak mi to nevadilo a ještě bych tam byla dýl Jinak na stránkách mám ve fotkách z jednoho tábora jak vypadá pes po návratu domů (tady to je)
Tady dám rovnou ten obrázek
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 18:35
- Nahlásit
eva od jondy
Palata je fakt borec nejvíc, obdivuju tu jeho svatou trpělivost s náma. Akorát jsme se s Venuší shodly, že na trénincích panuje jakási divná pracovní morálka. Jak tam máme ty nový holky, tak ony furt kecají a kecají a Palata pořád dokola vysvětluje to samý. a já, protože je mi to za ně trapný, za ním pořád běhám jak ocásek a hltám ho očima! Zóny mu v kebuli zůstaly určitě, Lenny je taky šlápnul stylem: co z toho děláš vědu, dyk to dělám celou dobu! I náběh do slalomu byl v pohodě...to spíš já jsem byla trochu nervní, že to všechno vypustil těma jeho plachťákama ven někde v Mostě. Jo, když už jsem u toho Mostu, my si tam daly věci do úschovny a šli(měkké i protože jsme šli všichni )si sednout do hospody na poblívku nebo tak. a normálně, obsluhovala nás budoucí hvězda Vyvolených! Tož jsme jí slíbily, že jí z Moravy pošleme ezémesku
Jezevce vyfotím při nejbližší příležitosti!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 18:39
- Nahlásit
eva od jondy
Kdo to v těch Budějkách pořádá?Hele, jako, ale nepřeháníš to trochu, jako???Tss, už tě vidím, jak příští rok na táboře machruješ a přihlašuješ se do závodů se začátečníkama! Přísaha nepřísaha! Poháry sem!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 19:11
- Nahlásit
Shelticka
ty a tvoji psi jste asi nějací nadprůměrně odolní jedinci!!
fotka dokonalá!!
Dasha
tyy jo a nejni z tebe a tvýho hltání vočima-ještě že jen vočima palata lehce nervní??!!
jenže lenny je totiž děsně šikovnej, ale jonda je pako!! však po neděli poreferuju...
vy ste pěkný zrádci, sotva se mě zbavíte, tak navazujete kontakty s budoucí hvězdou vyvolených a já v práglu zas vostrouhám..já se musim spokojit se starym dobrym votnáčem a elektrikou..
V Budějkách to pořádá náš cvičák, abysme se z prahy projeli...
si piš, peču na přísahy, příště to bude extra kvůli mně rozdělený na zač. a pokroč. a budu se počtem pohárů moct triumfovat s V.D...
ale vy beztak vyžerete zas s lennym kólie a venuše ty třetí místa v pokročilejch šeltiích!!
|