| Autor |
Zpráva |
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 19:19
- Nahlásit
eva od jondy
Jooo, vostnáček, to je lahůdka... Nech být, sama víš, jak dobře to funguje!
Jo a z těch dvou kategorií si vybereš začátečníky, to je mi jasný! Si piš, že vyžereme, na co přindem, přece nebudeme kupovat pičkoty! Jenže! My na rozdíl od tebe půjdeme suterénně do kategorie superpokročilé gólije, abys věděla! a Venuše do superpokročilých minigólijí!A tam nasadí DVĚ super minigólije, takže dvojnásobná šance na výhru!V pondělí jdu radši už koupit poličky, ať máme ty poháry kam dávat!
Btw, nechala jsem zpravit ten balón, jenže oni teď mají dovču, takže to prý bude až 6.8., tož musím paní Plíštilové napsat maila, že to pošlu pozděj, ať si nemyslí, že jsem se na to vys.....
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 19:37
- Nahlásit
ach jo zítra máme ten klubovej závod agi+poslušnost a já jsem na to nějak zapomněla, takže jsme tu poslušnost jaksi taksi moc neprocvičili to bude trapas, navíc má mít pes řetízkovej obojek, kterej my nevlastníme (teda už jo, mám jeden po mrtvé jezevčici, ale je rezavej a pro anorektičku Connie docela těžkej) a není na něho vůbec zvyklá Vodítka máme jakýsi pružící a teď máme nový co nepruží, ale ještě jsme s ním venku taky nebyli no to bude vážně komédie, asi ty mrtvolky vzbudím a půjdu se je pokusit naučit něco z té poslušnosti
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 13:52
- Nahlásit
Dasha
jasně že si vyberu začátečníky!!!!!!!!nejsem magor,nee??!!!
letos to bylo nějaký nedopatření bo co!!!
klidně si v pokročilejch góliích a minigóliích třeba uhnijte...
venuše je beztak následovnice my víme koho ..
sem se tě zrovinka chtěla na balónek zeptat ...estli si už koupila ten za 99 ..
jinak otec přivezl "volejbalák", co dávaj někde za načerpání benzínu, tak můžu lennymu příští rok přivýzt, aby měl zas co prokusovat ....
Shelticka
držim palce, beztak zase všechno vyhrajete, jak vás z netu znám
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 14:51 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
eva od jondy
no možná bysme vyhráli ( ), ale já jsem to vzdala. Goninka si ty tlapajzny tak zedřela, že se jí venku i blbě chodí. Doma na koberci nebo na linu je to v pohodě, ale když jsem šla ráno venčit, tak nechtěla vůbec chodit (natož tak běhat), vždycky sezastavila a dívala na mě, jestli jsem se jako nezbláznila a myslím to vážně že musí jít. Chvilkama jsem ji ipoponášela (přes štěrk apod), protože jsem se nemohla dívat, jak ji každej krok bolí Jakmile jsem doťukala SMSku, že na závod nedojedu, tak uviděla kočičku a to utíkala (ale zadníma házela jak kdyby byla poeaná). Asi to bylo fakt znamení, že nemám nikam jezdit. (Pak ale zas kulhala na všechny čtyři, viděli jste to někdy?). V noci se mi zrovna zdálo o tom závodě a uděřil tak hroznej blesk (asi do našeho paneláku, i se sám zapnul PC ...), že jsem se z výkřikem posadila a do rána se vzpamatovávala. Pak jsem vstávala až ve čtvrt na dvě (mezitím jak jsem s nima šla ven, tak několik hodin nejela ani elektrika, pak elektrika už jo, ale internet ne, teď internet jo, ale televize ne... ).
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:39
- Nahlásit
Shelticka
Tý brďo, co se stalo chudince malé? Já tě naprosto chápu, Lenny taky trochu trpí na jednu hnátu,jako štěndo měl úraz a občas se to ozve. Teď naposledy na táboře pod tlakem náročných tréninků a neustálýho pohybu. Ale od pondělka je naprosto v pohodě, takže možná jenom dělá héérečku a simuluje, hazlík jeden! No, ale chtěla jsem jako říct, že když začal kulhat, tak jsem z toho byla úplně normálně vystresovaná a paranoidní,furt jsem ho pozorovala a měla hroznej pocit, jak chlapečka trápím, když po něm chci, aby chodil. A on si přitom vesele lítal za balónkem!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 18:43
- Nahlásit
eva od jondy
No super, tak ať pan otec čerpá, jak najatej, Lenny má velkou spotřebu! Ale ten nalezenec hnědej škaredej nádorovitej normálně pořád drží tvar, velikost a i funkci seč mu gumové síly stačí!
Šak my si tam uhnijem , ale ty budeš pěkně trapnááá!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2007 19:54
- Nahlásit
Dasha
Je to blbec pes a když je v tom svojem amoku, tak nezná hranice. Ona hrozně ráda lítá v řece za kamínkama co jí házím a chytá odstříkávající vodu. Jenže včera jak zas divočila, tak si ty tlapy odřela o šutry. Všechny čtyři po stranách u těch velkých prostředních polštářků na tlapce, nevim jak se to jmenuje, prostě u těch "dlaní". Já jsem si toho všimla až doma, když si je začala lízat. Kulhat začala až když se šly večer venčit a ráno pak taky. Tak jsem nikam nejela. Jenže je docela divný, že i když jsem ten závod neplatila, tak ty peníze po mě chcou, přesto, že to v propozicích nebylo napsaný (jak to u výstav apod. bývá psáno, že poplatky se nevrací atd. ...), to pak nemají právo to po mě chtít ne?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2007 08:53
- Nahlásit
Shelticka
No jo, jsou to magoři!Tak ať se jí to ryhle zahojí, aby si je mohla při další nejbližší příležitosti zase sedřít...
Hmm, s těma penězma je to divný, tys byla přihlášená a platit se mělo až na místě? Dyk přece buď se jim to zaplatí předem, když to tak mají vymyšlený a nebo se napřihlašuje plno lidí a platí se až na závodech. To teda nechápu, co po tobě chcou.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 10:22
- Nahlásit
Včera jsme měli trénink pod dohledem pana Palaty a já zjistila, že bych ten slalom vážně měla trénovat i z té blbé strany!
A vyfotila jsem tu jezevčici! Myslím, že by se uplatnila i v medících!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 16:53
- Nahlásit
Jestli chcete tak kukněte tadyhle www.nasesmecka.estranky.cz
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 18:49 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
náhodou jezevčík není až zas taková rarita, na agilkách jsou vidět, já jednu znám, a viděla jsem dva ty pidi jezevčíky, nevím jak se jmenujou - králičí?
Venuše
dobrý stránky
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 13:28
- Nahlásit
nejedete nááááhodou někdo v říjnu na závody do
Ostravy? Mělo by u toho proběhnou i MR Retrívrů a já uvažuju, že bych to zkusila s věpřajdrem...Měla by tam být i zoutěž dvou týmů, kdy jeden je labrouš a druhej "zbytek světa"= pes nelabrouš, ale v LA. Tak mě napadlo...no, že by to mohlo být zajímavý....
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 16:12
- Nahlásit
Ahojky všem, je tu někdo z Ostravy? Chtěli by jsme jet v říjnu do Ostravy na závody, je to na 2 dny, tak sháníme ubytování pro nás a pejsky, celkem 2 lidi a 2 pejsci, klidní, přátelští, vhodní do bytu Nevíte někdo o něčem normálním a hlavně laciném?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 19:05
- Nahlásit
Posouvám, páč do té Ostravy fakt chceme!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 21:01
- Nahlásit
Venuše
Dasha
Doporučuju hotelový dům Hlubina, nebo Dům mladých hutníků. Čísla nevím, ale to už vygooglíte, nebo zkuste prohlídnout propozice starých závodů pořádáných OSA Permoník. V obou případech bez problémů ubytovávají se psy a hodně levně. Tuším kolem 300,-- 400,- za dvoulůžkový pokoj. Je tam teda plno ukrajinců a pod, ale celkem čisto.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 22:12
- Nahlásit
Biluška
Děkujemééééééé!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 09:04
- Nahlásit
sice nevim, kam to nacpat, tak ty fotky hodim sem je to Veverucha jako prdola jednou jako uplnej prcek (asi 2 měsíce ) a jednou starší se zloemnou pacinou a se "satelitem", aby si netahala stehy...
Jooo a Bilu, psalas mi mailik nebo ne e?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 09:09
- Nahlásit
Biluška
Super, díky, díky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 09:10
- Nahlásit
Eimy
vydrž prosím ještě chvilku. Tvůj mailík ještě řeším. Napadla mě tam jedna taková šikovná možnost, ale radši jsem to konzultovala s metodičkou. Během dne to budu vědět a hned se ti ozvu.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 09:13
- Nahlásit
Biluška
Jo, jasně držííím, já jen jestli jsem to nepřehlídla a omylem nesmazala (i to s emi sem tam stane), takže děkuju moc... A jsem zvědavá...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 09:55
- Nahlásit
Biluška
Bilu nejedeš 9.září do Prostějova na Hanácké skoke? Na bývalých startovkách sem tě zahlídla.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 13:40
- Nahlásit
Dasha
v pripade, ze nebudu jinde a odhodlala bych se zkusit jeste jiny zavody, tak nabizim prespani u nas, pravda primo v Ostrave to neni, ale zas by to bylo jen za benzin...
hod mi tu pls na to odkaz... jestli nejaky je...
all
Chicht, mame za sebou prvni zavody. Jak si spravne nekteri mistni povsimli (ze, Bilusko ), clovek nemuze rvat na psa u tunelu "slalom" a cekat, ze pes to pochopi spravne... ale zas nebyt 3x DIS na prvnich zavodech po pul roce, co to zkousime, me tesi. Jo a DIS jsme byli jen 2x , jumping jsme dokoncili s jednim odmitnutim (tunel neni slalom, no ).
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 13:50
- Nahlásit
wami
Páni, vy jste ale šikovní! My si troufli na závody(navíc na neofiko)až po roce! Včera jsme taky byli a dopadlo to na naše poměry výborně! a taky jsem na Lennyho řvala před kladinou Kladina! místo Lávka...on mě totiž dost předběhl(na začátku rovinka je na zabití)a já v té hrůze, že mi mizí v dáli, jsem zapomněla, co že tam má být za povel. Ho to krásně zmátlo, takže zbrzdil a zónu běžel pěkně cupity dupy! A to už jsem ho naštěstí doběhla...
Jinak to Mistrovství v Ostravě bohužel padá, ale stejně moc děkujem za nabídku! Kdyby se něco změnilo, určitě tě budu otravovat!
http://www.skkostrava.org/index.php?txt=23
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 13:50
- Nahlásit
wami
tunel neni slalom, no )
To ti lump fakt chodi překážky podle názvů? Veverka něco teda jooo, ale když ji vedu tělem na nějakou překážku, můžu volat třeba "zmrzlina" a stejně mi půjde přes ni. Je fakt, že je to průser, když mám blbě zkoordinovaný pohyby a ona si myslí že má jít na překážku, která je vedle té, kterou myslim já...
Jinak my pojedem na závody do šlapanic 28. 9. a potom ještě 6. 10. máme jedny v plánu, budou to první oficiální, tak jsem zvědavá, jak dopadnem, určitě hrozně, páč na ty 28. půjde i přítul... Takže to předem vidím na samej DISk
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:00
- Nahlásit
Dasha
jenze my meli majinkaty naskok ze sportovky, takze jsem ne uplne vsechno ucila od zacatku...
akorat ten prokletej slalom je fakt tezkej boj... zony jsme resime hlavologii a pokud jsem si vsimla, snad jsme ted meli vsechny...
a vono je to v ty Ostrave mistrovstvi, jo? tak tam bych nejela... ja radsi nejaky sice treba ofiko, ale poutaky... jenze se mi to chlubi, kdyz to bylo na domacim place, ze...
Eimy
asi jo, jinak tam nebyla jina prekazka, nez ten pitomej tunel, a on si kvacil az k divakum... Na druhou stranu jsem ho ve ctvrtek na treninku hodne blbe navedla na jiny tunel (proste jsem mu nedala prostor na nabeh), a jak jsem zavolala "tunel", tak nepremyslel, a preskocil ho... milacek...
no ja myslim, ze ten jumping byl nas zivotni beh, ted uz budou jenom DISky... ale o tech Slapanicich jsem premyslela, 29. se chci prihlasit na voriskiadu do Olomouce, tak ze bych to tak pekne spojila...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:04
- Nahlásit
wami
No já doufala, že se tam dostanu, byla jsem mezi nahradnikama a nakonec to vyšlo, pak jsme s psicí přihlášený ještě na Speciál jedničkářů v Brně... Mimo si ještě ostudu dělat nemusíme, to přijde příští rok
Já se šíleně stydím, ale my jsme s Vev nebyly na treninku od posledních závodů, bude to dva měsíce nějak mi to pořád nechce vyjít, tak se do toho budu muset vrhnout, abychom v to září měly aspoň šanci
Průšvih je, že u ní mám pocit, že když má delší dobu pauzu, tak pak běhá líp
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:06
- Nahlásit
Eimy
to uz jsou startovky tak plny?
tak nic... ja zavody moc nemusim, ale zas si rikam, kdyz jsem videla, jak ho ti lidi okolo vyvadeli z miry, ze by mu to taky bylo treba, at si zvyka hosanek...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:17
- Nahlásit
wami
No já se přihlašovala někdy na jaře (v květnu nebo v dubnu, možna konec března) a už bylo plno... Na ty říjnový jsem to stihla, ale na ty zářijový mi skoro utekly...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:18 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Eimy
chm... tak pokracovani na jare... (u nas se vetsina lidi halsila tak nejak 14 dni az tyden pred zavodama... )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2007 14:25
- Nahlásit
wami
Já si původně taky myslela, že to tak půjde A vono ani prd ...
|