Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
eva od jondy
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 19:02
- Nahlásit

želva
neni zač, kde ste nakonec zakotvili na agi??

Dasha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 22:38
- Nahlásit

Děcka ahojte, ráda bych se zapojila do diskuze. Agility dělám necelý rok s blabladorem-labradorem Lennym, tak jsem zvědavá, jestli tu taky někdo máte labrouše?

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 08:03
- Nahlásit

eva od jondy
Pomohl ručník na tlamě? Já musela pak zmizet, páč mi konečně zkončila pracovní doba a šli sme hopkat

all
Našli sme pak ještě další vídea, fakt mazácký, jestli se tu ukáže Dasha, tak by je sem mohla frknout

Je to mazec co se dá naučit

želva
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 08:25
- Nahlásit

neni zač, kde ste nakonec zakotvili na agi??
eva od jondy
zatím nikde, ale ráda bych to viděla na Agility ve Stodůlkách

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 08:33
- Nahlásit

Venuše
no popravdě moc neee ale dneska už sem celkem v normě, než zas vylezu na slunce..
želva
tak držim palce, ať se vám to oběma líbí

želva
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 08:36
- Nahlásit

eva od jondy
dík, jsem na ní zvědavá,ještě s ní chci zkusit Obedienci, tak uvidíme
chodíte tady někdo do Stodůlek?

wami
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 08:55
- Nahlásit

Venuše, Shelticka
Holky dik, me foceni strasne bavi, sporim si na poradny fotak, kompakt uz moje naroky nezvlada...

takze se vzdycky strasne smeju, kdyz se mi holky na parkuru porad smejou, ze s tim fotakem malem i beham, a pak za mnou chodi se ptat, kdy jako uz ty fotky budou...

Dasha
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 10:30
- Nahlásit

Venuše
Nazdárek! Sikanátor se opět projevil, u žraní! Chudák Romis nechtel ani jít k misce, jak se ho bal, takze mu tu misku bobika dala kus od Jimmika.
To videjo bych sem dala, ale nevim jak!

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 10:32
- Nahlásit

wami
Hele a nechceš si ty vášnivý fotografe udělat výlet do Prostějova a nafotit vášnivé začátečníky v akci? Nám totiž nějakej takovej nadšenec chybí, aby mohly být zdokumentovány naše "velevýkony"

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 10:36
- Nahlásit

Dasha
Nazdárek kašpárek To je fakt potfora potforská
Hele, podle mě si stoupneš na to video, pravým zjistíš vlastnosti, ty zkopíruješ a vložíš je sem tak, že klikneš na ty barevný blbky nad tímhle políčkem a vložíš sem ty vlastnosti.
No jak to po sobě čtu, tak podle svého vlastního popisu bych to sem teda asi nedala

Dasha
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 10:46
- Nahlásit

Venuše
Tak já teda zkusím
http://www.youtube.com/watch?v=6CTFb3aLMXEo

Dasha
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit

aha, tak ne, pardon!

wami
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit

Venuše
kdybych byla multimilionar a mela jen tak na benzin, tak aji jo... ale takhle...

kdy trenujete?

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 10:53
- Nahlásit

wami
V podstatě kdy potřebujem, ale přes týden večer, a v neděli dopoledne. Já vím, sme na tom s chechtákama asi všichni podobně

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 10:55
- Nahlásit

Dasha
Ale náznak už tu je To pude

wami
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 11:06
- Nahlásit

Venuše
V podstatě kdy potřebujem
to mate fajn, u nas jsou treninky ve ctvrtky a nedele, a jinak nejede vlak...

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 11:16
- Nahlásit

wami
to mate fajn toť otázka Určitě je to příjemný, ale větší smysl by to mělo, pokud by jsme tam měli někoho kdo nám bude pomáhat. Naštěstí za náma teď už teda jezdí trenér, ale znáš to, jak nejni vedoucí, tak si vymýšlíme si samozřejmě věci které nám jdou. Ale aspoň je to o to větší radost, páč si stavíme překážky tak, aby sme to zvládli
Ale jo, je to príma, co si furt budu stěžovat

wami
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 11:18
- Nahlásit

Venuše
lepsi nez dratem do voka, ne?

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 12:04
- Nahlásit

wami
To jo, to jo Taky makáme na překážkách a začíná se rozrůstat naše agi základna, tak to by bylo aby to nešlo
A jak říká Sheltička, až budu dávat rozhovor do novin, tak budu vzpomínat na "těžké" začátky I když ......bůhví jak nám to pude, ale HLAVNĚ ŽE NÁS TO BAVÍ

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 12:06
- Nahlásit

eva od jondy
Hele tak nikam nelez a buď zavřená v kanclu jak já a jen smutně koukej na to, jak je venku hezky, a mysli na to jak by bylo parádně někde se smečkou venku (teda ve stínu u vody)

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 13:33
- Nahlásit

Venuše
tady je par nakresu parkuru, ktere jsem posbirala ruzne po netu, kdyz s kamoskou trenujem, tak si postavime cast parkuru, treba Ti to pomuze a nebo inspiruje
planky parkuru

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit

Venuše
no hele když já nemám ten kancl...ale abych nepřeháněla, už sem vyvenčila sólo jak toho zlatýho magora klona, tak černou vránu kýmu-začala se hárat, tak sem za ní klonisko radši nebrala, ikdyž by to byla před večerním agi pěkná motivace..no a odnesla sem to jen popáleninama třetího stupně, infarktem, rozedmou plic a rozvinutím psychózy.

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:23
- Nahlásit

Aknah
Díky,díky berem fšechno, už mám několik plánků i od evy od jondy, a zatím sme se dycky dostali k prvním cca 3-4 překážkám

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:25
- Nahlásit

eva od jondy
Tak proč Kýmu rovnou neadoptuješ? Stejně s ní věčně poletuješ.

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:35
- Nahlásit

Venuše
my jsme na tom velmi podobne, ternujem stahovacky a tak, mne to dela kolem stromu problemy (spatna orientace v prostoru), tak pouzivam radsi skocky

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit

Aknah
Mě dělá největší problém dodržet předem naplánovaný kurz běhu Za 2 skočkou zapomenu jak sem to vlastně chtěla a už se motám Naštěstí je Romiš natolik inteligentní štajgr, že stačí reagovat na moje pohyby a ještě to kladně vyhodnotí tak, že ve finále to vypadá jako výborný běh

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:42
- Nahlásit

Venuše
já bych jí adoptovala, kdyby tak děsně neslintala..ti řeknu, sem nevěděla, jaký mám štěstí, že šeltie maj normální tlamku, vona když votočí hlavou, nebo se nedejbože vo mě votře, tak sem celá promáčená ...
ale nejftipnější je, když potkáme lidi, tak většinou od kýmy se drží dál a na jondu hned ňuňaj, teda do doby, než proti nim vystartuje..tak už dycky říkám předem, na toho malýho vzteklýho radši ani nekoukejte, pohlaďte si tu velkou černou..
jo a klonda ti normálka chrápe!!!asi chystá zas nějakou ekšn, co předvede na agi a sbírá na ní síly, jináč si to nedokážu představit..

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:57 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit

Venuše
tak to ti muzu jen zavidet, Fredy nebezi samostatne vubec nic a takhle u nas vypada splneni povelu "skrz"

Venuše
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:10 - Změnil/a: Venuše
- Nahlásit

Aknah

Hele není co závidět, co když si špatně přečte kurz parkuru a sme nahraný

Aknah
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:15
- Nahlásit

Venuše
a nenasla bych nekde par fotecek z vasich behu?

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání