Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Lesanka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 08:44
- Nahlásit

Eimy
děkuju moc

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:48
- Nahlásit

Lesanka
Kiara má štěstí, že jí máš zrovna ty!!já s jondou na patellách taky byla, protože mu podle mě jednou při hře nožka vypadla...a prostě pro jistotu...šeltie na klouby moc netrpí, ale co kdyby...no nakonec sou obě nohy bez nálezu..
to je super, že si jí po operaci budeš moct brát do práce!!!
no vidíš to, spousta lisí s tim nedělá vůbec nic, po sídlišti u nás chodí hodně pejsků, co maj podle mě patelly s luxací-je to na jejich běhu jasně vidět a nikdo se nad tím nepozastaví...
vždycky se může něco stát, ale určuitě máte veelikou šanci, že běhat budete!!!
no jasně, příště můžem i pokecat, až se uvidíme

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 09:51
- Nahlásit

Lucie od Arta
to teda závidim, že ste se měli takhle suprově a máte na stránkách nádherný fotky!!!!!
příště jdu, i kdyby škola byla, stejně sem tam jen dopočtu
Eimy
no já už sníh neci!!!!!ale déšť taky ne!!!!takže vleky u vás už taky nejezděj,co???

Lesanka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:14
- Nahlásit

eva od jondy
Já mám celkem fajn šéfa, ví, že jsem magor do psů. V neděli na poslušnost jdu. Jen nebudeme skákat a dělat áčko pokud bude, kladinu můžem ale pomaluuuu. Těším se, až pokecáme. A doufám, že nebude pršet jako dneska ráno.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:53
- Nahlásit

Lesanka
to máš opravdu fajn šéfa, važ si ho..a poslušnost už začala oficiálně???já jestli mám psát monice..nebo se teď cvičí s míšou?
snad už se najdem, pršet nebude, sem to zakázala, tak je to vpoho....

Lesanka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:04
- Nahlásit

zatím se cvičí s Míšou. Já už jsem také nařídila jaro - příznivci zimních sportů, nechť zabalí lyže a už neotravují se sněhem. Oficiálně začne poslušnost v neděli 18.3.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:29
- Nahlásit

Lesanka
tak to já se asi připojim až od 18..sme sice minule cvičili, ale to bylo po tý brigádě s míšou a jejím hafem a až po tom, co odcvičili ostatní.
zas když sem domluvená s monikou, že až nás uvidí, tak nás někam zařadí, tak je blbý chodit zatim cvičit, když oficiálně poslušnost nedělám..je to nějaký komplikovaný....
ale stejně bysme se měli vidět, většinou sem na poslední hodině agility, takže bysme se minout neměli
jako kdo chce sníh, ať vyrazí na ledovec, to je moje motto...povoluju maximálně zataženou oblohu a třeba v úterý hodinu mrholení...

Lesanka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 11:51
- Nahlásit

tak nás někam zařadí, tak je blbý chodit zatim cvičit, když oficiálně poslušnost nedělám
jo to dobře znám, jsem natěšená, nemůžu se dočkat, ale je mi blbý jít někam dřív nebo dokonce někam jinam - kde se cosi se psy děje. Mysím, že Monika i Míša jsou super.

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 19:05
- Nahlásit

eva od jondy
Já teď přemýšlím, ejstli se mi ten sníh jen nezdál protože stejně rychle jak napadl, tak rychle taky zmizel.. Ale Veverka ma smulu s agi tak jako tak, neb já teď bojuju s tim, abych zvladla nemoc bez antibiotik achjo

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:45
- Nahlásit

Lesanka
jj, no ale do 18. snad nějak vydržim...hlavně aby se skákalo....je to už akutní
Eimy
jako u nás zas včera padaly kroupy!!!!!!!!!!ale dneska to naštěstí už vypadá líp...chudák veverka, kdyby to bylo na ní, tak tě určitě nacpe antibiotikama a jde se skákat,co??!

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 12:08
- Nahlásit

eva od jondy
No já si myslim, že tak nějak by to udělala Ale co už, musí si počkat, aspoň se naučí něco víc z tance Aby si teda jako nestěžovala

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 13:46
- Nahlásit

Eimy
no já taky teď vtloukám jondovi do hlavy nový prvky, ale aby ho to bavilo jako agi, musela bych ho za ně krmit kaviárem

zuska
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:05
- Nahlásit

Lidičky, kdo cvičíte slalom mimo cvičák, potřebovala bych inspiraci - odkud jste na nej sehnali tyčky? Nějaký vhodný, pevný, lehce do země zabitelný, pokud mozno laciný materiál?) dekuju za rady

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 09:24
- Nahlásit

zuska
nakoupila jsem v obi umělohmotné násady na mop či na co a je to super...mám 6 červených a 6 modrých, jedna násada stála kolem 20 kč, jsou lehké a nevadí jim déšť atd.. úplně lehce se zapíchnout nedají,ale já na podzim vytvořila díry, do kterých je dávám a nemusela jsem díry obnovovat, používám je doteď, takže s tím problémy nemám..ale pokud chceš slalom zapichovat na různých místech, tak s tímhle by to jít mělo
http://www.spokojenypes.cz/inshop/agility/agility- slalom-12-tyci-%5Bid-7-16300%5D.html

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 10:25
- Nahlásit

já jsem měla jako slalom uplně obyčejný klacky, rostli nám za zahradou takový stromky, uplnej prales, tak jsem si uřezala 12 rovných přibližně stejně tlustých a šlo to taky

zuska
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 11:04
- Nahlásit

eva od jondy
ha, 12 tyček za 1500,- :-D dobra sranda! Navic, potrebuju max.4, slalom už umime, budeme jen pilovat nabehy. Chtelo by to nejake drevene na konci serezane do spičky.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 14:02
- Nahlásit

zuska
je to drahý, já bych to za to nedala...mě vyšel můj mopslalom na 250...já nejdřív taky přemejšlela nad dřevem, ale umělá hmota je pro mě praktičtější, se 12 dřevěnejma na vycházku nevyrazim-docela těžký...ale když ti stačí 4, tak dřevo neva, normálka bych si to být tebou nechala udělat buď na pile, nebo v nějakym obchodě typu obi koupit tyčky a nechat seříznout..když sem sháněla já, tak tam takový slalomový tyčky měli, ikdyž asi za jinym účelem

Altcha
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 17:07
- Nahlásit

eva od jondy
zuska
no a já jsem ten cvok, co to za to dal ))

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:08 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit

Altcha
dyť já vim, hele kdybych já měla víc prachů, tak nakoupim všechno a budu mít radši tyčky s hrotama, než ty svoje levný bez hrotů...jenže jaksi prachy se u mě nedostávaj nikdy...a jak se vůbec máš???jak fungujou překážky a slalom z netu???!!a co holky??

Altcha
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:24
- Nahlásit

eva od jondy
Šira hárá, Fáti má falešku...
Překážky jsou super
Ale já nejsem OK, zítra letím na služebku a vůbec se mi nechce

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 18:31
- Nahlásit

Altcha
jeee, teda to by měl jonda z holek radost...
to jsem ráda, že překážky obstály, tys vlastně doobjednala i kruh,ne??!
ahaa a kam letíš??! to bych docele brala, ale bez jondy nikam, takže neeee...ale co naděláš,viď..

Altcha
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:15
- Nahlásit

eva od jondy
Bohužel, do Tuniska... Snažím se přemluvit Širu, aby se před lidma chovala jako plyšák, ale nedaří se... Ona je furt v pohybu. A s Fátimou se tahat nehodlám, je moc těžká. I když ona by roli možná zvládla............

Venuše
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 14:51
- Nahlásit

Ahoj skokani
Dneska jsme si byli zahopsat, naštěstí bylo móóóc hezky. Jen ty naše třeštidla moc hezky neposlouchali, byli jak z divokých vajec
Taky se vám zdá, že čím víc hopsáte a snažíte se tomu rozumět, tak je to čím dál horší? Postavila jsem si vlásenku ze 6 skokovek, tak aby se to dalo běhat do esíčka, řekla bych docela jednoduché, ale já se tak zamotala, že sem se na.... a musela sem na udobření pouštět kluky na tunel a lávku
Vždycky se snažím nastudovat nějakou sekvenci a pak v reále vyhořím
Navíc ten malej piraňa neustále skáče místo překážky, tak mě na záda, tak to je taky radost Jak teda odnaučit skákání po rukách, nohách a zádech prcka, kterej je jinak hrozně šikovnej, akorát mezi těma skokama ještě zvládne skákat po mě?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 15:45
- Nahlásit

Venuše
Mě třeba napadlo-udělej si rovinku a nakonec mu polož, tak aby to viděl, nějakou odměnu a pošli ho vpřed a běž taky a on se bude soustředit, aby tam byl co nejrychleji a nebude stíhat skákat po tobě.
Konča mi to taky někdy dělala, ale okřikla jsem ji a hodila jí dopředu přes překážku hračku a to už letěla za tím a neskákala po mě, odnaučila se to nějak sama, jsem se ani moc nemusela snažit, někdy když se hodně rozvášní, tak to dělá taky ale na parkuru moc ne, to hladí honem honem kam mám skočit a po mě nehopsá jenom když mě popohání když se třeba zastavím a ona chce ještě...

Venuše
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2007 19:38
- Nahlásit

Shelticka
Dobrej nápad, to zkusím a pak pisnu jak to zabralo
On totiž přitom ještě stihne pokusovat

zuska
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:16
- Nahlásit

Nevíte, jestli už chodijou ty Psí sporty pro členy kačru? Nebo odkdy začnou?

LenkaSS
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 19:31
- Nahlásit

na mujpes se bavili, že už teď mají přijít, ale chvilku to potrvá než rozešlou všechny zásilky

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 07:55
- Nahlásit

zuska
LenkaSS
ptala jsem se na agiklubu a máme vydržet, prej přijde

Mar3
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:11
- Nahlásit

eva od jondy
mě vyšel můj mopslalom na 250
týjo! ty máš slalom z mopsů? a jak se na tom cvičí?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:17
- Nahlásit

Mar3
výborně ...no to víš, my máme originál parkur mopslalom a petskočky,ale jinak sem zcela normální

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání