| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 15:18
- Nahlásit
eva od jondy
a ti mopsíci to v pohodě ustojí?
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:08
- Nahlásit
Mar3
hele vpohodě, ty maj tuhej kořínek!!!ale řeknu ti, kupovat kvůli slalomu 12 mopsíků neni jen tak...zvlášť když chceš 6 červenejch a 6 modrejch...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 17:25
- Nahlásit
eva od jondy
no tak hlavně mně udivuje,žes to měla tak levně
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 18:13
- Nahlásit
Mar3
hele to musíš vědět, kde nakupovat, normálka sem je nakonec sehnala v OBI a ve slevě!!!!prostě viseli po 10 na háčcích, víš co, zas sem je zachránila, co na tom, že je mám na balkóně a max. jednou za tejden je vytáhnu ven, aby chvíli postáli v řadě..furt lepší, než viset na háčku...jako na výstavy nebo závody by sem si s nima netroufla, přece jen byli ve slevě a navíc určo od množitele..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 18:28 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
eva od jondy
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 18:33
- Nahlásit
eva od jondy
se zrovna trochu nudím - nám odpadlo agi kvulívá chcanci co je dneska nonstop venku, totiž, tak přemejšlím nad mopsíkama - mít je taky, tak bych se teď nenudila totiž
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 18:37
- Nahlásit
Mar3
no u nác chcalo jen dopolko,ale agi stejně odpadly, jenže my je máme kvůli počasí odpadlý už 2měsíce, tak se div, že se musíme zabavit s mopsíkama... ale s těma mýma se fakt člověk nenudí, sou sice teď z venku trochu zablácený,ale vždycyky je všechny svážu do kozelce a frrr s nima na balkón, ne jako jondu, co musim sprchovat
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 19:18
- Nahlásit
eva od jondy
aha,tak to my sme v agi začátečníci (chodíme teprv od října 2006) a už 14 dní jsme pro nemoc psa nebyli ateď,konečně je OK, a vono nám to padne kvulivá počásku strašný asik nakoupím nějaký mopsy,dyž sou tak skladní ale já si koupím s PP asi
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2007 19:59
- Nahlásit
Mar3
hele to my chodíme od června 2006, takže starý machři ...
mopsy můžu jedině doporučit!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale s pp se prodraží,neblázni, co když si pak něco zlomí a ty budeš muset platit ještě veterináře.... tak do toho bych nešla...přece jen zůstanu u množitelů a tobě to jako začátečníkovi radim taky!!!!!!!!!
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:03
- Nahlásit
eva od jondy
jinak ja teda koukala po ted tyckach k mopu... a videla jsem jen same za 50,-/kus, kde je, prosim koupila ty za dvacku? Docasne jsme teda zapíchali dřevěné tyčky, ale nejsou nic moc stabilní, jsou takove teňoučké ani ne ideálně vysoké (kus za 5 kaček , co bychom mohli chtít
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 11:28
- Nahlásit
zuska
nakonec jsem je koupila myslim v baumaxu..Z OBI jsem měla ty první 4 za 25,- ,ale pak měli v baumaxu výhodný ceny a koupila jsem je tam za tu dvacku..ale nejsem si jistá, jestli to nebylo naopak, my máme oba obchody nedaleko, tak mi to splývá...
jinak ty moje vypadaj takhle, http://shop.i-ekonom.cz/ffservicescz/katalog.php?c at=2084&p=2
tyhle sou na smeták, ale jinak jsou stejný jak moji mopslíci
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 13:20
- Nahlásit
zuska
Má pravdu eva od jondy předsedo, mopsíci jsou fajn
Já je teda používám jako trénink na slalom, když se mi nechce na cvičák, ale fakt dost dobrý, džognu do země a jedem
Mě teda stáli od množitele cca 30,-kč/ks v Tescu
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:12
- Nahlásit
Venuše
to sem ráda, že se osvědčili ..ono se ta cena asi bude lišit podle města a samo podle množství konkurence..v praze se daj holt koupit mopsíci na každym rohu
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:14
- Nahlásit
eva od jondy
A pak, že je v Praze draze
PS: mimo téma-ještě proškrtám JEN 220 položek, a to by v tom byl čert, abych to nenašla
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:31
- Nahlásit
Venuše
no na václavák bych pro mopsíky nešla
PS:220??!!to je hnus ,ale někde to tam skrytý bude!!
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:35
- Nahlásit
eva od jondy
ahojky v neděli se možná uvidíme, jdete?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:42
- Nahlásit
Lesanka
My jo, hned po vás , teda jestli ta tvá je Kiara - Eva jde až pozdějc. Takže až se tam přiřítí flekatej kokr,tak to jsme my...
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 14:54
- Nahlásit
Lucie od Arta
jj Kiara, tak se těším
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:17
- Nahlásit
Lesanka
chjo, nezůstáváte na poslušnost???to bysme se mohli vidět.
Lucie od Arta
už se taky tolik těšíte??
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:21
- Nahlásit
eva od jondy
ona poslušnost teď vyjímečně není a příští týden už budeme po operaci kolene, tak budeme mít pauzičku
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 15:59
- Nahlásit
eva od jondy
Těšíme, teda já...Art to ještě netuší. A navíc jdem v sobotu s Majkym na výlet, začíná se z toho stávat moc pěkná tradice
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2007 16:35
- Nahlásit
Lesanka
aha, tak se zas neuvidíme ...ale budem s jondou moc držet palce, ať operace dopadne výborně!!no já nevim,nevim, jak to s poslušností udělám..na agi totiž asi budem skákat od půl druhý, takže bude těžký to skloubit..
Lucie od Arta
jonda taky nic netuší, ale na pesy se těší určitě ...na skákání nevim, to se uvidí, co předvede... musíme se někdy taky připojit, zatim sme teda houby výletníci...
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2007 18:14
- Nahlásit
eva od jondy
děkuji moc
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 14:00
- Nahlásit
Lesanka
ahooj!!!!tak co???co operace??doufám, že vše proběhlo vpohodě a kiaru to moc nebolí!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 17:30
- Nahlásit
Mám dotaz
Jakej je rozdíl mezi Agility M a MA1 ?
Chápu, že M je medium, ale zbytek mi není jasný. Když pudu poprvé na závody, tak s pejskem velikosti medium jdeme automaticky do MA1 a postupně do MA2 a MA3 ? Nebo začáítečník je jen A1 ?
Abyste si nemysleli, řád Agility sem si už přečetla, ale nejsem z toho moudrá
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:52
- Nahlásit
eva od jondy
ahojky, operace proběhla dobře. Nádherně se to hojí, jen to nechci zakřiknout. Budu jásat až co řekne vet ve čtvrtek -jdeme na kontrolu. Pesu stále nosíme, ze začátku jen seděla a vůbec nechodila. To jsem si říkala, jestli jsem udělala dobře. Dneska už pomalu začíná zlobit. A já mám radost, že zlobí.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 18:58 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit
Venuše
nazdar, existuje třída začátečníků, která se označuje A0, nebo prostě začátečníci, kde zatrhneš, že máš psa medium. ale to je jen pro psy bez složené zkoušky, nebo bez výkonostního průkazu.jsou tam jednoduché parkury a výsledek se ti zatím nikam nezapisuje.
já jsem startovala hned na prvních závodech v SA1, protože třída začátečníků na těhlech závodech zrovna nebyla..
takže záleží na tobě, kam se přihlásíš. každopádně první výkonostní kategorie je A1,pro vás MA1, podmínky pro přestup do A2 a A3 sou v řádu..
dá se to takhle divně napsaný pochopit??
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:00
- Nahlásit
Lesanka
tak to je super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!! moc jí za mě podrbej!!!!!!!!jen ať zlobí ....sem pak hoď, jak ste ve čtvrtek dopadli!!!
|
Lesanka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:13 - Změnil/a: Lesanka
- Nahlásit
děkuju, info sem písnu. Nejdeš s Jondou v sobotu na agi do Kyjí?Myslím, že je to už teď ...tak držím moc a moc palečky
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 19:24
- Nahlásit
Lesanka
ještě vás pak čeká někdy druhá nožka viď??
no bohužel už je to tak, v kyjích se objevíme, ale po 2 měsících pauzy a 2 trénincích opravdu neočekávám zázrak-doběhnout bez disku....
děkujem, taky budem držet palečky, ale už na čtvrtek!!!
|