| Autor |
Zpráva |
Venuše
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 17:48
- Nahlásit
Shelticka
Super, tak nějak sem si to představovala Já to předevčírem taky zkoušela, ale já blbec měla klacek cca půl metru dlouhej, takže sem se kolem stromu musela omotat než sem si přendala klacek z jedné strany na druhou a mezitím měli kluci možnost ho sežrat Na to by byl dobrej bejčák
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2007 21:14
- Nahlásit
Venuše
no já už mám v ruce klacíček jak dlaň a Konina lítá jak splašená jsem předvčerem dělala slalom mezi stromama - dvě řady stromů a vždycky oběhla jeden z té řady, pak jeden z druhé řady, tak cikcak vypadalo to jak třeba revíry na obraně ale pak jsme funěly obědvě
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:22
- Nahlásit
Ahoj agilitaci, nebudete nekdo ma zavodech na Kladne ted o vikendku na Jahodovem poharu?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:42
- Nahlásit
http://www.nova.cz/zpravy/?83c=%3Btnov%7E&83e=DO11 744&ex11744=psi-zavody-pripominaji-parkur&play=1
už je to dýl, co to na nově bylo, ale koukali jste se? :-D
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit
http://youtube.com/watch?v=bP8FiXAzCRg&mode=relate d&search=
http://youtube.com/watch?v=3hHx_D2TIWQ&mode=relate d&search=
A tady na tech dvou videich je krasně vidět ruznorodozst plemen... Mě docela dostal aghánskej chrt a na konci myslim barzoj... A ze začátku jem měla pocit, že tam je haf podobnej bernardynovi
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:30
- Nahlásit
Eimy
supr videa, jsem se nachlámala u některých
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:37
- Nahlásit
Shelticka
http://youtube.com/watch?v=lFY4KQ7u6Ws
tohle se mi šileně líbí...
Nechápu, proč místo učení na zkoušky čučim na agi
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 17:07
- Nahlásit
Eimy
Super motivace
Ale tohle mi nedělej nebo sem bez práce. Kdyby šéf přišel na to, že v práci čučím na agi tak je zle
Opravdu tohle je důkaz, že agi může dělat kdokoliv, kdykoliv a s jakýmkoliv psem
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 17:13
- Nahlásit
Venuše
ale víš že šéfové mají k dispozici programy, ze kterých zjistijou cos všechno dělala?
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 17:30
- Nahlásit
Shelticka
Jojo vim, že něco takovýho existuje, ale zatím v té fázi, aby to můj šéf používal, tak ještě nejsem. Ale je fakt, že jak sem vlezu, tak už se mi blbě dělá Se nějak nemůžu soustředit či co
Tak jak Vám to jde v Přerově? U nás se začínáme pomalu množit , máme tam 2 miminka borderek, další šeltičku a přibydou dvě australačky, tak sem zvědavá
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 17:35
- Nahlásit
Eimy
tak mě fascinuje ten svatobernardský pes
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 17:42
- Nahlásit
mám na vás dotaz:
prosím vás jak donutím svého psa(Sindy)aby skákala přes překážky? jenom lítá jak magor a i přes pamlsky mi nechce skákat,je na to nějaký trik?
děkuji
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 17:45 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
želva
zacit na voditku... (a pomalu a postupne jako u vseho... )
all
ja to hazela uz i jinam... ale kdyby nekdo chtel, tak tady jsou fotky z nasich treninku...
http://wami.rajce.idnes.cz/agility/
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:06
- Nahlásit
wami
Super fotečky To ty asi sama že?
My si vždycky foťák vemem, ale nic z toho pak není. Taky díky mě, páč já fotím tak, že je tam buď konec psa nebo naopak začátek. Ale dneska je hezky, tak něco zkusíme a taky to sem hodím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:07
- Nahlásit
Venuše
Jo docela se daří, taky se furt množíme, ale někteří ti lidi párkrát dojdou a pak nic, ale většina chodí i dál V nedělu nás přijely trénovat holky z Kroměříže, tak to bylo uplně o něčem jiným.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:08
- Nahlásit
želva
Tohle teda neznám, ale možná to nepude bez pomocníka, kterej by ti pesu držel před překážkou a ty lákala Sindy za překážkou, tak jak se učí tunel A zkoušet všude možně venku na prochajdách aby na cokoliv skákala a spojila si slovo "hop" s tím, že má hópnót
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:09
- Nahlásit
Shelticka
Tak to máte dát vědět, to my bysme taky dorazily. Každá novinka je vítaná
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:11
- Nahlásit
želva
Když píšeš, že lítá jak magor, tak by to asi chtělo trohu poslušnosti. Zažila jsem několik takových psů (na táborech a tak), i Konina mi to jeden čas dělala. Jak se rozdivočila, tak lítala po parkuru a jakoby byla hluchá a ne a ne skočit přes skočku. Tak jsem si s ní udělala mezi překážkama trochu poslušnosti (chození u nohy, odložení) a jak se uklidnila, tak jsme skákali Když teď začne moc jančit, tak jí dám povel "stůj", kterej ovládá a "ticho" a až se uklidní, tak zase pokračujeme
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:13 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Venuše
Jo to jsem nevěděla ani já Já, protože nejsem z Přerova, tudíž nejsem na cvičáku denně jako ostatní, tak se všechno dovídám jako poslední, nebo co tak zaslechnu atd Důležitý informace mi Lucka píše SMSkama, ale věčně nemá kredit, tak když se náhodou potkáme na Skypu. Mám já to ale složitý Ale aspoň až budu někdy slavná závodnice, budu moct říkat do interview jak jsem měla těžké začátky a jak jsem se vyppracovala
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:16
- Nahlásit
želva
a jak vysoko jí dáváš překážky?dej jí je na malinký,neni to splašená borderka, aby musela nejdřív udělat jen větší krok, zezačátku klidně můžeš tu překážku skočit s ní, takhle si pomáhaj lidi i později, když se začínajícímu pejskovi nechce pokračovat a skočí třeba jen jednu skočku a zadrhne se, tak pak můžeš běžet další s nim, co sem viděla, tak to hafánky většinou rozveselí a za pánečkem se rozeběhnou a skočej .
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:17
- Nahlásit
wami
Dobrý fotky, já když si beru foťák, tak mi připadá zbytečný mít plnou kartu cizích psů, když ty moje mi nikdo nedokáže pořádně vyfotit A já sama to v běhu už asi fakt nedokážu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:19
- Nahlásit
Shelticka
Venuše
díky moc
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:19
- Nahlásit
želva
to teda v případě, že seš na to sama, jestli máš pomocníka, tak ať jí podrží před překážkou a ty jí nalákej na pamlsek, aby jí skočila, až to bude zvládat, můžeš přivolat přes dvě ne daleko od sebe , ona bude radši, když za tebou poběží přímo, než když bys běžela hned vedle bočnice a ona zatim neví, vo co go.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:21
- Nahlásit
Venuše
teď koukám, žes to už napsala přede mnou, sem si nevšimla
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:22
- Nahlásit
eva od jondy
Máš pravdu předsedo
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:23
- Nahlásit
eva od jondy
To bude těma sklonama klonama
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:26
- Nahlásit
Venuše
:lol rauda praudoucí sem se vrátila spečená z venku, horkem mimo jiné i šilhám..klonda to zalomil, tak mám tak do pů sedmý klid
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:27
- Nahlásit
Venuše
no vidíš to, i písmenka vynechávám ..se mnou je fakt konec...jdu si dát mokrej ručník na tlamu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:38
- Nahlásit
eva od jondy
taky díky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 18:47
- Nahlásit