| Autor |
Zpráva |
zuska
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 14:58
- Nahlásit
já si hlavně myslim, že je to tou prahou
Brno taky není zrovna malé město a ceny se alespoň co vím pohybují v docela přístupých mezích.
já sem chudej student
no to mi povídej, já taky, ale i kdybych si odpracovala 70hodin na brigádách (nemyslím ty cvičákovské, ale jakože v pracovním poměru.. třeba v létě)... za 70odpracovaných hodin a ušetřených 500,- na těch členských, které se navíc k těm brigádám musí doplatit, bych si "koupila" min.60lekcí. Takže chodit na cvičák, kde se platí 500,-členství+70brigádnických hodin se podle me pro normálního smrtelníka moc nevyplatí, ledaže si odtrénuje víc jak 60lekcí za rok (což mnohdy ani kapacita cvičáku nedovoluje - jakože tréninky se většinou stejněž vypisují jen 1krát týdně+navíc některé i odpadnou)
....(samozřejmě pak je tu taky druhá strana mince, někdy je problém práci nebo brigádu sehnat...to je taky fakt
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 14:59
- Nahlásit
eva od jondy
10 let stejný kalhoty mám taky
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:20
- Nahlásit
zuska
njn, je to asi podle toho, jak vysoko si troufnou nasadit ceny ...
ale zas je fakt, že většinou nám ten trénink 2krát tejdně vyjde-když neni bláto, nebo led ..
ale zas co, kdybych pracovala, tak nestihnu chodit trénovat, ač bych na to třeba měla money, to je začarovanej kruh
gabifi
a to nemluvim o bundě a o ostatních mých "oděvech".. se za mě doma všici stydí, ale mě hned tak kritika mýho moderního vzhledu z míry nevyvede
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:25
- Nahlásit
zuska
To máš těžký, já dělám trenérku, roky jsem to dělala úplně zadarmo. Členský jsme měli tuším 300,- ročně a to šlo fakt tak akorát na opravy rozbitých překážek a na benzín do sekačky. Pak jsem skončila mateřskou, začala jsem podnikat a prostě nemám čas trdlíkovat na cvičáku. NIkdo jiný, kdo by to mohl dělat za mě tady není. Když už na tom cvičáku jsem tak radši trénuju své psy než abych se mordovala s cizíma. Dostali na výběr - buď zaplatit (a nahradit mi čas, který můžu být v práci a vydělávat) nebo toho nechat. Většina platí. Klidně si můžou myslet, že jsem drahá. Asi jsem. Ale musím platit hypotéku a krmit děti
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:29
- Nahlásit
Ahoj, Ambra je fakt extrém. Jsou i mnohem levnější cvičáky. Já třeba chodím do Bráníka, kde je hodina za 100, měsíc za 300, rok za 1000. www.psihry.cz/kagility.html
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:34
- Nahlásit
KaTachyon
Ahoj, teda, ty ses dala na Bráník????ale tahle cena mi taky přijde jako extrém-nebo aspoň o ničem podobném v praze nevím. já tam už taky psala, ale kryl by se mi čtvrtek s komo -bohužel..
takže v bráníku spokojenost?
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:51 - Změnil/a: zuska
- Nahlásit
Biluška
však tohle já chápu a stoprocentně schvaluju. Nejsem proti platit člověku, který ti věnuje svůj čas a předává zkušenosti a ty díky němu máš výsledky, za jeho lekce.
Ale tady byla řeč o tom, že někde chtějí, aby člověk platit členské + si odpracoval 70 brigád.hodin (?), to mi přijde mnohem přijatelnější zavést poplatky za hodiny s trenérem.
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 15:53
- Nahlásit
KaTachyon
tjoo, tak malo za rok a v Prahe Dost dobrá cena!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:08
- Nahlásit
Biluška
nemám nic proti tomu, platit dobrému trenérovi, i kdyby byl počertech drahý. Platit obrovské peníze cvičáku (i když je to formou odpracovaných hodin), který žádného trenéra nemá, mi přijde jako vyhazování peněz. Nemyslím si, že by mi někdo měl dávat něco zdarma....ovšem tohle by mělo platit i pro druhou stranu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:12
- Nahlásit
gabifi
Jo, pokud tam není trenér a je to vedené takovou formou - uhněte všichni já běžím a nevím kam - tak to jo, to bych tam nedala ani halíř.
zuska
Já jsem to pochopila tak, že ti vadí zdražování tréninků jako takové, tak soráč
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:16 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
a mě se zdálo, že zvýšení ceny cvičáku z 500 na 600 ročně je drahý A to nemluvím o ceně 100kč na měsíc na jiným cvičáku Nojo, holka z malýho města Né, vím, že v Praze a Brně je to mnohem dražší než v zapadákově, ale taky v Brně a Praze mají lidi větší platy a tam je dražší všechno ;)
Jo a v té ceně jsou započítaný brigádnický hodiny - je jich 6, když se nesplní tak platíš 50kč za 1hod. tzn. že cvičák stojí 300 a +300 záloha na brigády
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:22
- Nahlásit
Jo ale ten trénink tam taky nic moc, už se spíš trénuju sama. Oficiální trenérku dělá o rok mladší kámoška a nováčkům se spíš věnuju já. Nejsme nic světobornýho, ale aspoň se snažíme to tam nějak rozjet a docela se nám to daří, začíná chodit čím dál víc lidí a teď vybíráme ještě mimo klubový příspěvky ještě nějaký peníze na pár nových překážek, protože taky nejsou nic extra
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:35
- Nahlásit
Shelticka
my jsme si s kamarádkou pořídily pár překážek a umístily na místní cvičák na klasiku. Tam to vzali rozumně. My zaplatíme členské příspěvky, odpracujeme nebo zaplatíme těch několik málo hodin brigád, co tam jsou povinné a všichni jsme spokojeni. My s kámoškou, že nám do toho nekecají a oni že mají peníze od členů, kteří po nich kromě placu nic nechtějí
Na další cvičák jezdíme trénovat děti a na třetím trénují za celkem rozumných finančních podmínek nás....a než to všechno každý týden objedeme, jsme z toho pěkně servané
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:38 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
gabifi
tak to jo, tak tamto je taky normální cvičák. Lucka tam chodila odmala a ted si tam zařídila ty agility a to jsem tam přišla já a už tam je více lidí vesměs jsou to lidi, co tam začali chodit na poslušnost a objevili tam i ty agility...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:57
- Nahlásit
gabifi
My to máme taky tak nějak podobně Překážky už u nás byli, my už je jen vylepšujem a množíme, a trenér-nám dostačující-dojíždí za náma Jen s tím rozdílem, že mě nějak nezbývá čas a peníze eště jezdit na jiné cvičáky. Nejsem sice chudý student, ale i tak je to náročné
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 17:59
- Nahlásit
Venuše
před pár týdny jsem se rozhodla, že jeden z cvičáků budu muset vypustit a začít víc vydělávat na důchod
|
KaTachyon
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 18:27
- Nahlásit
eva od jondy
Lepší než 10 lekcí za dva a půl Tady si můžu cvičit jak chci, pokud se nepletu do normálních hodin, takže spokojenost - tráva, stín, blízko řeka...
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 18:54
- Nahlásit
já objevila nejdřív poslušnost, řekla sem, že víckrát už ne, max. pro mě byly agility a nakonec sem skončila s jondou na obojim...
KaTachyon
no tak to máš naprosto ideální a suprový...taky bych něco takovýho potřebovala...vim přesně, co bysme s jondou potřebovali trénovat, ale neni kde ..nebo udělat pár věcí jen pro radost, to u něj taky dělá zázraky..
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2007 20:48 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
tak, a dneska mam uuuuzasny zazitek z agi ja...
dneska mi na agility spooousta lidi tvrdila, ze "tohle teda jsem jeste nikdy nevidel(a)!!!"
No vysvetleni je jednoduchy - zamotala jsem se do prekazky tak kvalitne, ze jsem spadla na hubu. Doslova. Kdyz ke mne holky pribehly, valela jsem se jak fotbalista po faulu a plivala hlinu. Pote, co mi prestaly slzet oci a krvacet dasne (docela me prekvapilo, ze mam zuby vsechny cely - vcetne korunky), tak se holky zacly uplne nezrizene rehtat...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2007 14:12
- Nahlásit
Tak já teda nemám zatím žádný držkopády, i když jeden malej by byl, a to když sem chtěla křížit za hafou při běhu do tunelu No tak mi ten tunel nějak zavazel a málem sem skončila i se psem v něm Jinak podle našeho trenéra mám hróóózně šikovný pejsky, spíš to vypadá, že jezdí učit mě než psy
Ale s čím se vám chci svěřit a co je moc milé je to, že si začínáme dovyrábět některé překážky a už je do toho zapojená půl mojí kanceláře. Nejdřív si ze mě dělali srandu, cože to blbnu s překážkama pro psy, a teď už u nás na dílně, kde opravujem auta, se válí překážky, a kolegové shánějí materiál na výrobu
No není to od nich hezký? Velkej podíl na tom má samosebou můj přítul
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:42
- Nahlásit
Tak jsme vcera byly s Veveruchou po dlouhé době běhat a dopadlo to podle očekávání Psisko nadšený, že může zase běhat (došlo to tak daleko, že se pokusila proběhnout látkovej tunel druhou stranou a nechápala, že to nejde ), já to kazila (jako vždy...) Tak teď doufám, že budem chodit cvičit častěji, abych jí to konečně přestala kazit a nebyla pro ni brzdou...
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:19
- Nahlásit
My teda chodíme teď docela pravidelně, a naštěstí z toho mají kluci radost pořád Romiš je v poho, tomu stačí naznačovat a lítá jak střela. Ale malej Jimik je malá komplikace, pořád a neustále mi skáče na ruce. Já vím, já vím, zakazovat ale když on je docela cíťa a stačí na něj houknout a hned se válí po zemi, takže nadšené radostné chválení za zvládnuté prvky, se mísí se zákazama za poskakování. Připadá mi, že když to udělám poněkolikáté, že už je pak docela zmatenej a neví za co vlastně chválím a za co nadávám Jedině kdy neskáče, je v případě, že ho někdo na startu drží a on letí hned za mnou, ale stejně si na konci vyskočí radostí.Problém je, že trénovat chodím s oběma sama, bez pomocníka.
Je ulítlej na žrádlo a ví, že z té ruky něco dostane, takže proto asi skáče.
Poraďte co s tím?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 16:01
- Nahlásit
Venuše
Čoveče proč to neřekneš hned . Okamžitě přestaň tahat žrádlo v ruce. Hezky schovaný v kapse a vybalit až v cíli. Nebo ho stopni úplně a začni běhat jenom na pochvalu, šeltiím to většinou stačí.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:16
- Nahlásit
Biluška
To už sem taky zkúšala doktore Já neběhám s piškotem v ruce, ten vytahuju až na konci, a přesto skáče jak gumídek. On moc dobře ví, že na konci tam stejně něco bude. Kdyby byl aspoň ulítlej na balonek, ale ten mu nic neříká, tak to musím uběhat s ním, ty konečný fáze běhu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:52
- Nahlásit
Venuše
Ty lehké sekvence běhej bez pamlsků, jenom na pochvalu. Víc se zaměř na ty těžké pasáže, hodně techniky, málo rovinek a podobných lítaček. Ať se soustředí, nebude mít čas na kraviny.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 18:58
- Nahlásit
Biluška
A když je to 9 měs mimi? Ten eště moc poskakovat nemůže ne? teda né že bych ho honila po skočkách, ale občas s nim hupsnu a on hupsá po mě. Ale on to teda dělá i když se rozběhnu mimo parkur, třeba na prochajdě. On tak jaksi vyjadřuje radost či co. Snažím se mu to zakazovat i na těch vycházkách, ale když on jen tak přiběhne, hupsne nahoru, dotkne se mě a zase odběhne. A to ho nevolám a piškot taky nemám, třeba.
Ale zkusím složitosti s klackama skoro na zemi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:09
- Nahlásit
Venuše
Proč by nemohl? Já začínám trénovat s tříměsíčníma štěňatama. Nýna má deset měsíců a běhá celé parkury. Vynecháváme akorát houpačku, áčko sklápím na minimum a kladinu si dáme jenom sem tam. Kruh mám sundávací a skočky pochopitelně nízko nad zemí. Ale vedení jim vtloukám do kebulek od malinka. Žádné rovinky a podobné fujtajblíky. Hezky zatáčky, obraty a podobně, ať si zvyká na vedení a zapojuje mozeček.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:21
- Nahlásit
Biluška
Jo, jenže to bych s tím vedením nesměla mít problémy já Přece jen začínám a v podstatě se učím, tak to je trochu složitější. Ale je fakt, že když mu to nedávám moc daleko od sebe a stíhám ho upozornit na další překážku, tak není tak rozhozenej věčným uhýbáním za mnou, to je fakt
Hele a jak daleko by ty překážky měli být od sebe? cca
Všude se píše 5-7m, ale to je pro něj spoustu času na blbosti a já sem pak zchvácená
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:34
- Nahlásit
hehe my budem pozítří předvádět agility na voříškiádě v přerově, to bude něco jako veřejný trénink Ono to od nás ze cvičáku moc lidí moc dobře neumí a jsou to všichni začátečníci, takže se asi bude předvádět jak se to nemá dělat No prostě trénink
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 19:38
- Nahlásit
Shelticka
A kde to budete mít v Přerově?
|