Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
KaTachyon
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 17:33 - Změnil/a: KaTachyon
- Nahlásit

Venuše

Na stránkách jsou, ale tu, co jsem dělala já, se chystám o Vánocích. Je spousta metod - naváděcí (co jsi popisovala), ulička véčko a taky různé hybridy (například že se začíná na nižších tyčkách nebo na menčím počtu).

Fakt nevím, jak klikat u naváděcí metody, nikdy jsem to nezkoušela a na DVD co mám se slalom už opravuje, takže tam klikají podle toho, krou část potřebují zlepšit (náběh/střed/konec).

Venuše
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 17:41
- Nahlásit

KaTachyon
U mladšího bude asi fungvat určitě naváděcí, ten by za piškot vlítl i do vody, a to ji nemusí, ale starší už jen vidí tyčky, tak se kroutí jak žížala. On je teda střelenej i při ostatních překážkách, ale ty ho baví, ale slalom je oříšek

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:12
- Nahlásit

Venuše
ahoj, já jsem učila slalom metodou 4 tyček-to mi doporučila naše cvičitelka agi, je to super, teď to takhle dělaj u nás na agi skoro všichni a někdo dokonce i přecvičuje z normálního učení. jonáš se takhle komplet slalom naučil za 2 měsíce, nevybíhá z něj, jen když je fakt nějakej těžkej náběh, tak se netrefí, ale je to teď jeho nejoblíbenější překážka a fakt to dělá mooc rychle a ještě u toho někdy pořvává, dokonce už ho můžu ve slalomu o trochu předbíhat, neukazuju mu a povzbuzuju jen hlasem. vzhledem k tomu, že maj s tryskomyší podobnou mentalitu, myslím, že by vám to takhle taky mohlo jít naučit...i když se tomu chce fakt věnovat, já když ho to ty 2měs. učila, tak sem to cvičila obden.
tak jestli mi sem dáš mail, určitě to pošlu, je to určitě aspoň dobrá inspirace..

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:43
- Nahlásit

eva od jondy

Taky jsem ho tak dělala podle Susan Garrett, akorát, že ona tomu říká 2x2.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:50
- Nahlásit

KaTachyon
tak to joo, mně to přijde jako super metoda, co znám lidi, co to takhle učej, tak to pesany fakt baví..2x2, nebo 4, hlavně že výsledek je stejnej...no musíme to propagovat, v žamberku na mě koukali jak na blázna... ...ale ke konci tejdne to tam dělali v naší skupině další 3 lidi... a to jsem ani neagitovala, prostě když viděli, jak to jonda prožívá a baví ho to

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 07:48
- Nahlásit

eva od jondy
o jaké metodě to mluvíte? (my jsme docela začátečníci,takže by se nám rada,jak ho to učit šikla ) dík

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:09
- Nahlásit

Mar3
o čem mluvíme určitě prozradíme ale je to lepší poslat na email, než to vysvětlovat, je to delší a já píšu děsně pomalu

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:13
- Nahlásit

eva od jondy
MRuslerova@seznam.cz

Díky

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:14
- Nahlásit

Mar3
je to lepší poslat na email, než to vysvětlovat
zvlast nez to vysvetlovat nekomu, kdo misto sveho psa probiha tunelem .....

Venuše
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:16
- Nahlásit

eva od jondy
Jsem zde, akorát nestíhám Taky sem o tom někde četla, a pokud to baví tryskomyšího klona, tak to bude bavit i tryskomyš, sem s tím
Stejně teď lítat moc nemůže, tak budem slalomovat
venusekoprivikova@seznam.cz

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:18
- Nahlásit

Jirikovo
zvlast nez to vysvetlovat nekomu, kdo misto sveho psa probiha tunelem .....

no jó,tak oc sem měla dělat? byli sme na řadě a Berouš byl zrovna utečenej u té kozy tam-jak sem psala

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:19
- Nahlásit

Mar3
tak odesláno, neni zač...jinak metodu můžu fakt jen doporučit..nevim jak jinak bych to to svoje pako naučila...no za 2měsíce jinou metodou si myslim že neee, protože tohle mu děsně sedlo a když už je na agi úplně otrávenej, co to tam na nás zas nachystali, tak slalom to většinou srovná

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:21
- Nahlásit

Venuše
tak taky odesláno, klon zdraví

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:24
- Nahlásit

Jirikovo
Mar3
náhodou, to je velká odvaha-prolejzat tunelem místo psa...jako já bych to u nás neriskla-máme dlouhej černej tunel, plnej určitě jak pěst velkejch pavouků a na konci číhá tunel monster

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:32
- Nahlásit

eva od jondy
no a dybys viděla jak mi šla kladina! to bys teprv čuměla! aspoň jednou nohou sem se vždycky dotkla barevnýho konce!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:34
- Nahlásit

Mar3
no ale na slalomu ses pry trochu ztratila .... a na houpacce ses bala ....

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:36
- Nahlásit

Jirikovo
no proto sem tady chtěla ten manuál, jak se to naučit ne? (noo a s tou houpačkou: a co? každej se jí prej ze začátku bojí...:confused

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:37
- Nahlásit

Mar3
super!!!no ale nemáš v tom zmatek????já myslela, že jde o to tu barvu na začátku a konci přeskočit a nedotknout se!!prej se to lepí na tlapky, či co...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:41
- Nahlásit

eva od jondy
prej se to lepí na tlapky
neboj, ona si Mar3 setri tlapky na vikendy, takze pres tyden chodi v takovych cervenych botickach jako sob (samozrejme falesny)

Venuše
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:41
- Nahlásit

eva od jondy
Mar3
Jirikovo
Taky se přimlouvám spíš za pochvalu za odvahu. My zas máme tunel nejasné barvy a konzistence, takže taky odvaha tam vlézt, páč hrozí, že se vám vysype na hlavu, včetně teda tvorstva v něm žijících.

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:42
- Nahlásit

eva od jondy
jj,šetřím si packy na víkendy - Jirikovo mi na ně dal super červený ponožky,takže barva neva

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:44
- Nahlásit

Mar3
noo a s tou houpačkou: a co? každej se jí prej ze začátku bojí..-jj, někdo až tak, že se už z půlky vší silou zadníma odráží a plachtí vzduchem na další překážku..
no já zas minule chtěla naběhnout na houpačku z tý blbý strany a ikdyž sem to do ní narvala vší silou, nepodařilo se mi na ní vyskočit, naopak, houpačka se na mě zvrhla k všeobecnému veselí všech okolo-to je tak, když člověk běží plnou rychlostí a fixuje psa pohledem, aby nevběhnul na blbou skočku

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:46
- Nahlásit

Jirikovo
jako ty falešný sobí botky by se mi šikly, na parkuru se určitě super vyjímaj, jenže u nás k tomu stejně neprodávaj falešný sobí čapky s parohama, takže by to bylo o ničem a leda zas všem pro smích

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:46
- Nahlásit

Mar3
Jirikovo mi na ně dal super červený ponožky
hele jsem ti jasne rikal, ze ten vanocni darek mas rozbalit az na vanoce. ty nejen ze jsi ho rozbalila driv, ale jeste se takhle blbe prokecnes ......

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:47
- Nahlásit

eva od jondy
hm,já aj dybych "fixovala" vodítkem,tak si vběhne kam chce (resp. tam,co je nejblíž ) asi.....ale byli sme tam teprv asi tak 12x ?

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:48
- Nahlásit

Jirikovo
promíííň, dyž já už sem to nemohla vydržet.....
sem se tak moc těšila,co to bude.......

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:48
- Nahlásit

Mar3
ale byli sme tam teprv asi tak 12x ?
no takze si priznej, ze zatim se hlavne ucis ty a az se to naucis, tak pak to budes ucit svyho netopyra ....

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:50
- Nahlásit

Venuše
fuuuj, že bysme měli tunel od stejný firmy??ale nám z něj i místama čouhaj dráty, aby to ozvláštnilo celkový design..-lidi si dneska připlatí za všechno, blázni..

Mar3
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:51
- Nahlásit

Jirikovo
n ovšak to tady píšu celou dobu,že hlavně se učím já - on sitam hraje s domácím zvířectvem (druh sem schválně neuvedla,protože by to znělo víc než komicky )

a já běhám parkury,no

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:03
- Nahlásit

Mar3
druh sem schválně neuvedla,protože by to znělo víc než komicky
no co, tak si hraje s kozama, za to se prece stydet nemusis .... me to obcas taky bavi ....

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání