Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro agiliťáky :-)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 77 . 78 . >>
Autor Zpráva
Lesanka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:32
- Nahlásit

eva od jondy
bláto v komo je a pořádný poslušnost začíná 18. března v neděli my tam jdeme od jedný - jakože už jsme něco dělali no to tedy nevím - moje lovení psa po parkuru. Jestli tam bude to bahno dlouho - tak se ktobě přidám s fenem na baterky

Lesanka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 20:35
- Nahlásit

eva od jondy
...a s poslušností je děsná legrace, jak Kiara běží přes dřevěnou kladinu, zatím co jiní psi poslušně jí přejdou na pravé straně psovoda - tak ona jí rychle přeběhne - je to špatně, ale mně se to líbí

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 09:02
- Nahlásit

Lesanka
do komořan se sdružuje všechno bláto světa, já se snad zbláznim
já sem domluvená, že ukážem s jondou to málo, co umíme a rozhodne se, kam se zařadímeale každopádně jestli bude poslední hodina na agi zas od půl 12, tak se konečně potkáme!!!!!!!
tak to sem ráda, že nebudu fénovat sama
no jako my když sme o prázdninách zkoušeli na jednom cvičáku poslušnost, tak sem jondovi nestačila říct ani k noze a už byl na druhý straně kladinya když se měla dělat u nohy řada skoček, dopadlo to obdobně

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 09:05
- Nahlásit

wensdy
hele pravda, radši nechoď, nebo se propadnu hanbou.....
bleška je prostě nabitá energií a jak se jí má zbavit jinak, než psím zápasama???
na balík se těšim
hele tak jestli nebudou příští vejkend zas agi, tak něco podniknem,ne???aby se pesové aspoň trošku vylítali!!!!!!!

wensdy
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:05
- Nahlásit

eva od jondy
No jo.. dneska jsem se rozhodla s ní běhat... aby se aspoň trošičku víc vylítala... kdybys nás viděla umlátila by ses smíchy já jsem uběhla 50 metrů a umírala, načež Bleška po mě vesela skákala a štěkala jak na lesy.... hele a když teda nebude agi, tak bysme určitě moc rády někam s vámi šly... v sobotu nejsme v Práglu ale v neděli by to šlo... a nemusíme někam daleko... u vás v lese se nám moc líbí... a Blecha se těší až zase Jondovi vypráší kožich ale doufám že se za ní nebudu muset stydět ale co mě bere.. já jsem málem zapomněla na váš blahodárný účinek no joo.. to jsem si oddechla.... Helhééj a nemysli si, že se do Kyjí nepřídem podívat... a budeme mávat vlaječkami s vašimi jmény a už secvičujeme nějakou supr roztleskávačskou sestavu.... to abyste se nemuseli propadnout hanbou tak jestli nebude agi etě ti v sobotu písnu kdy kde proč.... s mooooc těšíííme!!!!!

Lesanka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:40
- Nahlásit

eva od jondy
já sem domluvená, že ukážem s jondou to málo, co umíme a rozhodne se, kam se zařad
to se určitě sejdeme my jsme to přes zimu flákali.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:40 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit

wensdy
to mě mrzí, že sem o váš běh přišla
jonda se už nemůže dočkat, až si s bleškou pohrajou
do kyjí máte zakázanej přístup!!!!!!!!!§
tak určo písni, bojim se, že agi opět nebudou
Lesanka
no to my ne, to já si s nim chodim poctivě jednou za 3 měsíce zacvičit do lesa, aby bylo jasno

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:43 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

eva od jondy
Evo, Jonáši, pojďte s námi na prochajdu, když není agi - v sobotu Posázavskou stezku - jde lovecká sekce z Komo - Majky, Andulka, Art a spol! Vlakem, cca 12 km za účelem uštvání příšerek!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 18:21
- Nahlásit

Lucie od Arta
jedete tuhle sobotu???to mám totiž zas blbou školu

Altcha
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:08
- Nahlásit

Bééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé é, já bych taky jela - ale nemůžeme - Širča haraší
No ... optimismus mi snad vleje do žil to, že mám objednaný zbytek "mobilního" parkuru....

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:40
- Nahlásit

Altcha
tobě taky ty tvoje feňulky háraj permanentně...že by to bylo tim, že máš dvě??? takže parkur se osvědčil????můžem přijít někdy potrénovat???samo sme domluvený na tom pětikilu za 5 minut!!!

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 17:02
- Nahlásit

eva od jondy
Evo, blbý, ale je to tuhle sobotu...Tak někdy jindy,no...škoda...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 17:33
- Nahlásit

Lucie od Arta
bééééééé, no jo no, ale zas mám školu jen jednou za měsíc, tak co si stěžuju prostě pojedu příště a basta

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 19:00
- Nahlásit

Lesanka
Ahoj, tak sem byla dneska otročit v komo, neni Kiara náhodou stříbrná????-jestli jo, tak sem vás viděla...povrch už je super, navíc když sme odstranili krtiny a odpadky, tak už agi být musej

Lesanka
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 20:23
- Nahlásit

eva od jondy
ahojky je, je to stříbrná potvora. Ty jsi byla bez Jondy, že? To bych si všimla. Doufám...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 08:32
- Nahlásit

Lesanka
teda, sme se mohli seznámit, ale vy ste cvičili a pak si mi nějak zmizela, že sem si toho ani nevšimla, asi sem byla zrovna zahrabaná v krtinci...jondu sem měla, ale byl chudák uvázanej u laviček, aby se nesnažil asistovat vám při výcviku..ale nakonec když odcvičily kurzy, tak sme si za odměnu chvíli zacvičili poslušnost s míšou a ještě jednou paní s borderkou.takže si zas nemůže stěžovat, že by nedělal vůbec nic...

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 09:23
- Nahlásit

ahooj...
tak vcera jsme byli po dlouhy dobe opet na agi.. a musim konstatovat ze supeer
jimmy byl uzasnej..

Lesanka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 09:43
- Nahlásit

eva od jondy
jejda, my jsme potom jeli dom, v neděli půjdeme zase - doufám, že nebude pršet a že se uvidíme.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 09:49
- Nahlásit

nika00
to se teda máte, no nám agi taky snad už začne, ale po tý pauze, to u nás asi super ndopadne
Lesanka
no hlavně že už vim, že to ste fakt vy, tak si vás najdu, ikdybyste nechtěli a pršet nebude, na tom trvám, mám za měsíc kyje a jonda naposledy běhal před "velkým sněhem"...byl by to disk tak jako tak, ale tohle bude fakt trapas

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 09:51
- Nahlásit

To vámv Praze nesněží?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 09:53
- Nahlásit

Eimy
hele naposledy napadlo asi půl metru tak před půl rokem a od tý doby nic moc prostě na lyže už to v praze neni, ani vleky nejezdí

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 10:00
- Nahlásit

eva od jondy
No ja uz jasala, ze bude jaro a ono houby Pres noc nam v Brně nasněžilo celkem slušně Ještě že mame treninky v hale...

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:25
- Nahlásit

takze fotky z vikendu

a nakonec megaskok

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 11:35
- Nahlásit

ja chci taky fotky z agi Zatim porad zadny nemame Jen videa... Achjo

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:18 - Změnil/a: eva od jondy
- Nahlásit

Eimy
kdybych to neslyšela v rádiu, tak ti neuvěřim...v praze celej den pěkně,teploučko a sluníčko
njn, to se tak někdo má, že trénuje v hale, holt to neni nic pro nás plebeje
nika00
fotky hezký

Lesanka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 20:31
- Nahlásit

eva od jondy
ahojky tak my máme po agi - byla jsem na vyšetření pately a máme 2/3 na obou nožkách . Čeká nás operace. Vet říkal, abych si to rozmyslela, a já jsem řekla - už mám rozmyšleno - jdeme do toho. Je to moje chyba, pořídila jsem si psa bezpapíráka - snad tím odčiním svojí chybu. Pak by to mohlo být dobré, snad i agi, ale to nechci předbíhat.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:19
- Nahlásit

Lesanka
ahoj, tak to mě fakt hrozně mrzí!!ale i u papíráků je luxací spousta..a kiara měla nějaký problémy???
moc držim palce, ať se to povede, už nějak plánuješ, kdy na operaci půjde??třeba dejna s babsi taky byla a povedlo se, nemáš si co vyčítat. takhle to vůbec nemůžeš brát, že si udělala chybu. přece bys kiaru nevyměnila, kdyby si jí vzal někdo jinej, vůbec by s ní na operaci třeba nešel, mohla by se mít špatně a vůbec!!neni nic špatnýho na tom, vzít si psa bez pp, když ho nemnožíš. a mohla bych ti vyprávět o spoustě psů s pp, se kterýma měli majitelé veliký cíle, vybírali přepečlivě a dlouho a nakonec kvůli zdravotnímu stavu z toho sešlo..navíc i kdyby nakonec agi dělat nemohla na regulérních překážkách, tak můžete pro radost běhat na hodně nížených, vynechat áčko a houpačku, nebo se prostě budete věnovat poslušnosti, která vám jde moc pěkně, ale netřeba předbíhat, určitě to dopadne dobře!!musí!!

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:29
- Nahlásit

eva od jondy
Ahoj Evo - tak o tohle jsi přišla, příčtě žádná škola a jdeš taky:
URL
nebo taky:
http://www.majky-pointr.estranky.cz/clanky/vylety/ dogtrekking-komoranskych-spicek-24_02_07

Lesanka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:57
- Nahlásit

eva od jondy
děkuji za podporu. Také se ukliďnuji, že třeba by jiný člověk, který by jí měl jako mazlíčka s ní nikam nešel. Já jsem tam šla, že jsem se dočetla že to bývá u pudlů problém. A občas při běhu zvedla jednu nožku. Byli jsme u veta MVDr. Čápa, by velice milý a doporučil nám veterinu na Bílé hoře. Ten vet který operace dělá, tak je na dovče, mám mu zavolat za čtrnáct dní. Prý si nebudu muset brát dovču - ale já si pesu budu brát po práce. Tak tak, nebudu to hrnout - řekne-li vet ok můžete běhat. budeme, řekne-li ne tak budem dělat poslušnost. Tehle vet, taky říkal, že budeme moci agi dělat. Jinak chtěl po nás průkaz původu, když jsem řekla, že nemám, že tam jdu kůli preventivně a ne kůli uchovněnosti tak byl mile překvapen - alepoň myslím. V každém případě se budeme v Komo dále potkávat.

Eimy
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 23:45
- Nahlásit

eva od jondy
Tak snih uz tu pomalu není No jo, tady nikdy dlouho nevydrzi... Ale aspon trochu si Veverka užila

Lesanka
Držím psici palce, ať jí operace dobře dopadne a může dál běhat agi

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 77 . 78 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání