| Autor |
Zpráva |
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:49
- Nahlásit
bullvnouzi
Není zač! My tam jednou taky byli, ale Prostějov je pro nás schůdnější. Já sice přes rok bydlím v Přerově, ale víkendy trávím v Prostějově, takže proto. Šak kdybys neměla v neděli 9. září co na práci, tak v Prostějově jsou závody spojené s Mistrovstvím republiky bíglů, tak se přijeďte mrknout!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:52
- Nahlásit
bullvnouzi
jojo já chodím do Přerova-Předmostí, ty se tam chystáš na agility? V nedělu 2.9. máme celodenní výcvik agi za 25kč ale nejdřív by se to chtělo domluvit s Luckou Štiborovou na 776168650 ;) Kdyžtak cvičákový stránky agility http://www.kkprerov.cz/agility_solo/index2.htm
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:52
- Nahlásit
Dasha
Ty vado, to zní lákavě. Akorát máme v sobotu bulláckej sraz, tak nevím, jestli nebude Máfo mrtvej. A uvidíme, jak dopadnem teď v neděli v Přerově. A kde to v PV je? jsou nějaký webovky cvičáku??
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:54
- Nahlásit
bullvnouzi
takže jdete na ten výcvikovej den jo? jsme se přihodily ty příspěvky naráz
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:56
- Nahlásit
Shelticka
No počkej. Já někomu volala, ale nevím komu. Nějaké slečně, co má číslo na webovkách a ta mi řekla o té neděli a že máme dojít na čumendu. Ptala jsem se, co s sebou a o žádných 25kč nebyla ani řeč.
ne, dělám si srandu. Dobrá informace, kačky vezmem sebou. Slečna mluvila jen o očkováku, pamlscích a tak. My dorazíme kol 11-12 hodiny. Pit Mafián a šílená bíglice Sára. Doufám, že si tam sní nějak poradíte. Vono jim to totiž moc neklape a to má čubina teprve půl roku...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 11:57
- Nahlásit
Shelticka
Luckou Štiborovou na 776168650
Jo a volala jsem na tohle číslo.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:00
- Nahlásit
bullvnouzi
jojo, tady http://mujweb.cz/www/weinlinie/kkprostejov.htm měla by tam být i mapka, ale jestli to podle ní poznáš, seš king! Kdyby ses rozhodla, že jo, néjni problém popsat ti přesnější trasu! vypadá to na velkou akci, zatím je asi 85 týmů + 35 bígl týmů!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:02
- Nahlásit
bullvnouzi
Jinak, stránky nic moc, ale s tím naše agisekta nic nenadělá Ježiš, snad tady předseda nemá špeha!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:04
- Nahlásit
Shelticka
No hele a tak když už tě tady mám. Hoď mi informaci, jak je to celkově s agi - jak často cvičíte, kolik stojí komplet nějakej výcvik, nebo je to od hodin, atd.? Já teda asi pravidelně dojíždět nebudu (jiný povinnosti a zájmy), ale šílená bíglice bude chodit pravidelně.
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:15
- Nahlásit
eva od jondy
jojo, vyřídila a jinak souhlasím s DashouNám se jednou za uherskej rok něco povede(navíc na neofiko) a ty z nás už děláš Ty-víš-koho! Si povíme po závodech v Prostějově, jo?Ty jedna Užmámetřizkouškyalenevímejak!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:19
- Nahlásit
Zany
jasně, ale zas změna je život .
no von je jonda taky jako pracovitej, ale nejvíc by mu myslim vyhovovalo, kdybych z toho parkuru vysmahla a trapně nepřekážela, pak by byl naprosto spokojenej
ta labutěnka u nás běhá hezky, je děsnej estét, tak vobčas je to srandovní, úplně se předvádí, aby každej viděl, jak na parkuru pěkně vyniká
Dasha
hele "Přítele k televizi" si do huby-pardón, do tlamy, neber!!
nakoupila sem ho jako společníka i do budějek a sklidil jen a jen chválu!!!
já ti dám jednou za uherskej rok!! a navíc nám už sezóna téměř skončila, za to vy se teď chystáte na razii!!
neoficiálky, oficiálky, to je prašť, jako uhoď, fakt! estli se na mě budete příští rok vytahovat, tak, tak....tak se rozbrečim, vy jedni igeliťácký vepřajdři!!!
Ty jedna Užmámetřizkouškyalenevímejak!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:24
- Nahlásit
Venuše
no joo, jenže nezapomeň dodat, že vaše závratná kariéra teprve začíná!!!!!!!!!!!!!!!
takže 9.9. mám zas fandit, joo??!! to je taky s váma děs, furt jen abych si kvůli vám placatila palce
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:27
- Nahlásit
eva od jondy
hele jestli se zadaří, tak příští rok přijedeš s placatejma palcema jak ta jedna přadlena v tý jedný pohádce, páč jak nás to chytne, tak budem objíždět závody po celý respublice a ty budeš muset držet FURT!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:28
- Nahlásit
eva od jondy
navíc nám už sezóna téměř skončila, za to vy se teď chystáte na razii!! Co to plácáte pani? Jaká razie? Jo ty myslíš ty závody, co o nich jako nevíme a na který netrénujeme 3x týdně 4 hodiny v kuse? A vám skončila sezóna? Tos dostala invalidní důchod nebo co? Dyk tačí vyměnit rádobypaničku!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:30
- Nahlásit
bullvnouzi
tak jestli nic o penězích neřikala, tak to je po vás chtít nebude
Jak jestli my si s něma poradíme, to spíš ty ne? My poradíme tobě a ty psom ;)
Jinak cvičíme v neděli v podvečer. Teď nevím přesně kolik stojí cvičák, ale myslím 600kč na rok (jsou v tom započítaný i brigádnický hodiny). Každej rok musíš splnit 6 brigádnických hodin. Když je nesplníš, tak se ti počítá 1hodina=50kč. Když je splníš, tak se těch 300korun přesunuje do dalšího roku, takže za druhej rok platíš členský příspěvěk jen 300kč. Pokud bys je nesplnila, tak za ten druhej rok zaplatíš zase 600kč... Je jedno jak často budeš chodit... když zaplatíš členský, tak můžeš i na poslušnost atd... Jinak my se ještě mimo členský poplatek skládáme na překážky - 100kč na měsíc, ale může se to dát i najednou 1200kč, ale to je jen dobrovolné, pokud bys to platit nechtěla, tak nemusíš, ale to je spíš do budoucna, ještě jste se nebyli ani podívat, tak pak uvidíte
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:30
- Nahlásit
Zany
já viděla taky jednoho číňánka jak si to na parkuru užíval a ještě dokázal pózovat fotografům
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 12:45
- Nahlásit
já viděla taky jednoho číňánka jak si to na parkuru užíval a ještě dokázal pózovat fotografům
No jo, jsou skveli, ja je silene miluju
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:11
- Nahlásit
Shelticka
Jak jestli my si s něma poradíme, to spíš ty ne? My poradíme tobě a ty psom ;)
Mno, aby nedošlo ke zmatení. Já si se svým psem poradím. Dokonce si myslím, že mu to slušně půjde. Ale kámoška má s bíglicí trochu problém. Já jí říkala: "Nekupuj si bígla, zblázníš se z toho." Ale copa mě tu někdo poslouchá? A teď se tluče do hlavy.
Těch 500-600 na rok jsem předpokládala. To je w poho.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 13:13
- Nahlásit
bullvnouzi
jo tak jako my jí poradíme ;) od toho jsou cvičáky ne?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 15:22
- Nahlásit
Shelticka
Tak to si připrav pevné nervy.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 17:34
- Nahlásit
Venuše
fuuuuuj, ty přadleny mi vůbec nepřipomínej!!!!§ sem kvůli nim tu pohádku nesnášela!!!-blijící smajlík..
takže se asi budete bez mejch palců muset vobejít
Dasha
no přesně ty závody myslim!!!!! jako minimálně eště dvakrát blansko, pak ty závody teď u vás a mistrovství vepřajdrů,nee??
mě rohlíkem nevopijete!!!!!!!
Tos dostala invalidní důchod nebo co?
bohužel, zatim ne, ale životní cíl máme splněnej, tak co bysme se dál snažili
nee, jako do haly já v zimě ani nepáchnu!!bleee!!!
ještě mám dvakrát kyje.. první zas píská rybář, ale podrž se, druhý bude pískat eva plíštilová!!!!
už vidim, jak tam provedem nějaký úúplně hrozný FUJ!!!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 17:51
- Nahlásit
eva od jondy
tak to se opovažte tohle udělat naší paní hodné Plíštilové
Mistrovství padá, páč v té době bude vepřajdr po operaci a bude ve stavu, kdy ho budeme nosit na svých vlastních prackách, páč nebude moct chodit. Beztak si vepřajdrová tu operaci vymyslela, páč se toho mistrovství bojí
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 17:52
- Nahlásit
eva od jondy
a to proto tak ty závody honíme, páč vepřajdrová chce nordyka do tý operace uhonit a uzávodit
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:09
- Nahlásit
Venuše
no jasný, vona je pěkněj srab, já to věděla hnedle, že je pos.aná strachy, že by s nordykem nebyli MISTŘI!!!!!!!!!!
ale že to teda vodnese chudák pes amputací
no doufám, že do voperace složej alespoň trojky, jináč se pak budou nadosmrti vymlouvat, že skákat po třech je zpomaluje ..
a co, no, nějaký to hrozný FUJ snad unese,ne?? hlavně estli nám tam hrozný FUJ postaví, tak ani nic jinýho čekat nebude moct
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:22
- Nahlásit
eva od jondy
určo na vás bude hodná a ty zase jakoby nááááhodou to zaběhneš parrrádně, a pak zase budeš dělat jako úúúúplně blbou, že jako vůůůůbec nechápeš jak se to mohlo stááááát !!! Známe
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:25
- Nahlásit
Venuše
no hele ještě si zapomněla dodat, jak budu říkat, že to bylo šííííííííííleně těžký
sim tě, si nás vychutná jako při táborovejch závodech a bude vymalováno!!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:34
- Nahlásit
eva od jondy
Anebo tak no Si řekne, hele tu já budu drtit, aby si všichni nemysleli že jí nadržuju. hele tak dělej že ji neznáš
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:42
- Nahlásit
Venuše
dobrej nápad!!!!!!!!!! jí úúplně vidim, než tam nastoupim, tak řekne moment, tomudle tady přiděláme tuhle past a ještě toto a toto
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 18:46
- Nahlásit
eva od jondy
jo a hlavně jí tam dejte spooooustu tunelů
Víš co, ale už ste rádobymazáci, já bych se toho nebála
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 19:01
- Nahlásit
Venuše
joo, rádobymazáci, to sme přesně my !! to asi použiju na stránky no nepřála bych ti vidět, jak sem vypadala před posledníma závodama ... si říkám, jestli ustojim to, že na mě bude někdo známej čučet i zprostředka .. možná ji poprosim, ať si nasadí něco na hlavu, abych jí jako neviděla a zbytečně se nestresovala a jestli na mě zavolá, že je to ale děsný FUUJ, tak uteču a zahrabu se pod áčkem
|