| Autor |
Zpráva |
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 19:16
- Nahlásit
eva od jondy
A nebo si nasaď na hlavu něco ty, to bude mít dvojí výhodu! Ty neuvidíš rouhodčí a Jonda neuvidí tebe ! Ježíš já sem ftipná
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 19:23
- Nahlásit
Venuše
sis přihnula,nee?? a jak bych jako viděla, do čeho prvníhp mám vrazit??!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 19:39
- Nahlásit
eva od jondy
Nepřihnula, já sem opilá prací pracovitou, asi už mi z toho hrabe Hele o to to bude větší vzrůšo, páč to bude překvápko! Vrazím do áčka? nebo kladiny? v lepším případě vlítneš do tunelu Ty si malá, tam se vlezeš
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2007 19:43
- Nahlásit
Venuše
no tak to je jasný... práce to je nehorší, co by mě mohlo potkat ..
Hele to by mohla bejt docela sranda, ne? by lidi koukali
hlavně aby ze mě netrefilo paní plíštilovou a nezapadla někam vona, to bych to pak musela asi vodpískat sama
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:32
- Nahlásit
eva od jondy
No vidíš, kdybys to pískala ty, tak všeckny diskneš za cokoliv a zůstaneš sama samička a závody máš v kapce
Tak přemejšlím, že by sme tuhle taktiku s pytlem na hlavě použili i my v to září
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 10:50
- Nahlásit
Venuše
ale nesmí se to dělat furt, aby rozhodčí nebyli časem jako imunní
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:08
- Nahlásit
eva od jondy
Myslíš jao že by ten pytel jako prokoukli?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:10
- Nahlásit
eva od jondy
Teda babizny! To je diskuze, jakou svět neviděl! A jsem opravdu ráda, že se tak dooobře bavíte na můj a Lennyho účet!
Včera jsem byla zase drtit houpačku! Vzala jsem čerstvě nabitý baterky do elektronáče, nabroušenej ostnáč a šlo se. Lenny pomalu ale jstě začíná získávat kladný vztah k té naší rádobyhoupačce, takže si myslím, že do 9.9 už budeme ve stádiu, že na ňu vyleze, počká, až se překlopí a pak ladně seskočí. Na zónu ser.m! Nu což, vždyť i větší borci se občas utnou a houpajdu přeplachtí, ne?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:13
- Nahlásit
Venuše
eva od jondy
Tak aspoň dvě dírky byste jim tam mohly udělat, vždyť to je týrání rozhodčích! Bych se vás bála...jednou se stane, že najdeme nějakýho pískače v popelnici!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:32
- Nahlásit
Venuše
no přesně tak a to by přeci byla škoda
Dasha
no jako víš co, já teda nevim, ale já osobně tu naprosto seriózně diskutuji, jestli ti tady přijde něco směšnýho, tak to jdi do my víme kam
A jsem opravdu ráda, že se tak dooobře bavíte na můj a Lennyho účet!
šak zábava musí bejt, nee?? přeci se nebudu bavit na svůj účet, když žádnej nemám
Tak aspoň dvě dírky byste jim tam mohly udělat, vždyť to je týrání rozhodčích! Bych se vás bála...jednou se stane, že najdeme nějakýho pískače v popelnici!
ale si to blbě pochopila, nakonec sme došli k tomu, že výhodnější bude, když si narazíme pytel na hlavu my, pískače necháme normálka navolno
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:33
- Nahlásit
hele s tou houpajdou je to super, já to říkám odjakživa- s pozitivní motivací nejdál dojdeš!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:35
- Nahlásit
eva od jondy
Jo tááák, su já to ale JoUda! Tak to pak jo, to bude i příjemnější pro lidi okolo, víš, jako aspoň nebudou muset zavírat oči před tím strašným pohledem na vás dvě běžící, rukama máchající a různě se kroutící... Uvidí "jenom" tělo(i to stačí na dlouhodobé až doživotní tráuma) bez ksichtu.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:40
- Nahlásit
Dasha
ty seš teda... nevim, koho to popisuješ, já mám vrozenej přirozeně elegantní plynulý pohyb po parkuru společně s téměř neviditelným/neslyšitelným vedením psa!!!!!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:43
- Nahlásit
Dasha
eva od jondy
nechte toho, já tu padám pod počítač!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:43
- Nahlásit
eva od jondy
Tak to ten přirozeně atakdál pohyb umně skrýváš! Nééé, dyk já vím, že jste dvojka sehraná, ale čovek ti to nemůže pořád říkat, v rámci záchrany tvého charakteru, chápej, ve velkém šoubyznysu už zpychly davy!
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:45
- Nahlásit
Dasha
eva od jondy
hele anebo ty naše psiska naučíme táááák rychle běhat a skákat, že si ani nikdo nefšimne že tam sou! Tím pádem ale bychme museli zrychlit taky! Takže ruším akci!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:46
- Nahlásit
Venuše
Jedeš! To je hrozný fuj!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:47
- Nahlásit
Venuše
proč to děláš??
Dasha
Tak to ten přirozeně atakdál pohyb umně skrýváš!
to si piš!!ještě by ten můj skvělej sloňomláděcí styl někdo vodkoukal!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:48
- Nahlásit
Venuše
To už bys klidně mohla Jimmikovi namontovat k zadečku hasičák, když už teď za ním zůstává žhavá čára! Co pak, kdyby měl ještě zrychlit?!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:49
- Nahlásit
eva od jondy
Už vidím ten článek ve Psích sportech : "Modernizace igelity alias nebojte se sloních mláďat!"
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:52
- Nahlásit
Venuše
to sou ale nápady .. jako malá
Dasha
ty se směješ, ale já to mám úúúplně před vočima!!!!!!!
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:53
- Nahlásit
eva od jondy
Já se nesměju! Právě uvažuju, že ten článek napíšu...dáš mi rozhovor? (teď se směju!)
|
Venuše
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 11:59
- Nahlásit
eva od jondy
jakože padám pod PC??? Páč se furt řehtám jak pitomec těm vašim "intelignostem"
Dasha
Budu požárníkem!!!!!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:00
- Nahlásit
Dasha
se omlouvá, cejtila sem v tom takovej výsměšnej tón bo co
a s tim rozhovorem si to doost rozmyslim...
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:01
- Nahlásit
mělo tam bejt omlouvám..
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:03
- Nahlásit
Venuše
no jako to právě nechápu-proč padáš smíchy pod pC.. lidi sou dneska děsně nevděčný.. vysmějou se i odbornejm diskuzim.. se nedif, že sem pak lezou fšici jen pro zábavu
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:09
- Nahlásit
eva od jondy
Tak mysli mysli, pochop, nemám čas zdržovat se tím, jak se rozhoupeš! Mám v pořadí ještě větší hvězdy, než jsi ty a TY opravdu nebudou čekat!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:11
- Nahlásit
Dasha
pche!!!!!!!!!!!!!!!! to bych chtěla teda vidět- ty větší hvězdy ..
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:12
- Nahlásit
all
jsem si teď vzpomněla, jak duchaplně a uvědoměle jsem se včera snažila Lennyho zastavit na zóně, neb ta sbíháná je taká jakás ošemetná. Nu, dala jsem mu před jeho zraky na spodek zóny pičkot, silou vůle a svalů ho od něho odtáhla na druhou stranu kladiny a vyrazila s ním kupředu trzskem prsk! A ten blbec tu zónu ukázkově přeběhl, rozdrtil při tom pičkot a skákal po mně: Dělej, naval ten balónek, já vím, že ho máš! Takže takhle to asi nepůjde...
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2007 12:19
- Nahlásit
Dasha
ježííš, ty seš amatééér!!!!!!!!! to musíš dát přeci pičkot na zónu, nordyka si vzít podpaží a strčit ho metr nad zónu, aby jako na ten pičkot nezapomněl., chňápeš??
|