Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2007 22:02
- Nahlásit

Čau lidičky- nestíhám,dnes byl náročný den,ale i přes to mám aktualizováno ,včetně fotky úspěšného Bernáška!
Tak páčko a dobrou.

Karol
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 09:30
- Nahlásit

Jumi
Díky za podrobnosti , úplně to vidim. Legrační je, že i kdyby člověk hledal co nejtěžší a nejpodivnější terény sám, tak oni vždycky najdou ještě něco úplně jinýho a složitějšího, nezdá se ti?
My teď váháme, jestli máme toho 18. srpna jít na podzimky nebo do těch Čelákovic....tak fakt nevim.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 09:44
- Nahlásit

Karol
Díky za vzkazík u nás na stránkách
Včera jsme byli na kontrole a panu doktorovi se to zatím líbílo, takže máme povolené delší procházky i bez vodítka a plavání. Vše s mírou a pozvolna. Cvičák a aporty a řádění se psama ještě tak 2-3 měsíce vynechat. Pak máme ještě přijet a uvidíme co dál, jestli už potom pohyb neomezeně....každopádně i do budoucna je prý pro něj lepší častější kratší procházky a hlídat kulhání po zátěži a kdyžtak aktivitu omezit, když to na něj bude moc.

Zdravím i všechny ostatní a drbu pesany za ouškem!

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 10:15
- Nahlásit

HanuleGR
jééé mám radost, že tě tu vidí! pořád na vás moc myslím jak válčíte....já vzpomínám, že po prvním cvaknutí karabiny po rekonvalescenci, dostal Thorin šílenej tryskopsí záchvat a dělal takové psí kusy,z radosti, že je na volno, že jsem nabyla dojmu, že teď má jisto jistě po noze

Karol
jak se Vám chce pokud máte natrénované podzimky, tak jděte klidně na podzimky a jestli vás to i víc baví...na druhou stranu WT takhle blízko a ještě se zahraniční rozhodčí....

No my máme stoprocentně jasno, ale myslím, že to tam bude docela maso, rozhodčí je sama a lidí se na ní určitě přihlásí mraky, takže to bude asi se spoustou nekonečného čekání a soupeři tam asi budou taky značně nabušení pejsánci s ještě nabušenějšími páníčky....

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 10:48
- Nahlásit

Ahoooojky všechny po delší době zdravíme

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:01
- Nahlásit

Karol
copak děláš ve čtvrtek??Mohli bychom,teda jestli budeš mít čas,spáchat opět nějaké společné venčeníCampouše nepoznáš,je to už pěkné tele

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2007 13:06
- Nahlásit

Jumi
Ahojky, tak Charlie nijak netrojčil, ale to třeba teprve přijde. Pořád něco oňuchává a čte pesemesky a trvá mu to hroooozně dlouho))

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:00
- Nahlásit

Dobré ráno!

Jumi
pokud máte natrénované podzimky
No jasně, přece po týdnu na Albeři - Na to bysme se do toho teď museli pořádně pustit....a to nevim, jestli zvládnem, když teď chodíme oba každý den na němčinu místo abysme trávili večery cvičením Bondíka....(teda, já chodim učit, Ondra SE chodí učit a naštěstí každý do jiné třídy )
Prostě ještě uvidíme. Budem se teď hlásit na sobotu na cvičák. Potřebovali bysme od 11h, Ondra říkal, že to nějak zařídí...tak jestli máte čas, pojeďte taky.

hab a Archie
Nazdárek! Zítra můžu, ale hodilo by se mi to až trochu odpolednějc....(si vymejšlim, co, ale když já teď fakt každej den od 18h učim a Bondík má na dva tejdny těžkej život, chodim s nim na dlouhou procházku až nějak před odchodem, aby sevyběhal, než tu osiří...) tak řekněme ve 14:30? Šlo by to nebo je to moc pozdě? Když tak se přizpůsobíme i na dřív.

HanuleGR
Tak to jsem moc ráda, že to probíhá celkem dobře, a že si Charlie už snad i trochu zaběhá. A bylo to moc těžký, ty první dny?

Jo holky, musela jsem kvůli desítkám spamů v knize návštěv zaheslovat naše stránky. Můžete se tam prosím zkusit dostat a dát mi vědět, jestli to normální inteligentní člověk zvládne?
http://www.goldenretriever-bond.estranky.cz/

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:08
- Nahlásit

hlásím,že to funguje a je to logické))
A hujeráci nedělejte,že nepůjdete na podzimky,tyhle hvězdy známe))

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:12
- Nahlásit

jana33
Hele hele! My jsme nikdy netvrdili, že nepůjdeme nikam - jen máme v srpnu jediný volný termín, kdy se krejou WT a podzimky...tak váháme, kam pojedem hujera předvést

hlásím,že to funguje a je to logické
Dík! Tak to jsem ráda, snad to všichni zvládnou...

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:14
- Nahlásit

Karol
No tos netvrdila,ale tváříš se a upejpáš se ve smyslu,ale no tak,my vlastně nic neumíme,neznáme,nevíme a přitom si už doma děláš na poličce místo na pohár

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:24
- Nahlásit

jana33
přitom si už doma děláš na poličce místo na pohár
Teprve teď? To je tam samozřejmě připravený ode dne, co jsme si Bondíka přinesli domů

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:30
- Nahlásit

Karol
No a teď tam utíráš prach a dáváš háčkovaný dečky

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:40
- Nahlásit

Krásné dopoledne!
Tak už abychom byli zase doma ve svém - Bernášek tu nemá na nic čas ani jíst ani spát, to víte musí neustále kopat jámy na zahradě, štěkat na kolemjdoucí, kousat Thorina a hlídat, aby si Thorinek čistě nááááhodou nevzal nějakou hračku, protože teď všechny sámo patří Bernášovi!

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 09:59
- Nahlásit

Karol
jééé koukala jsem teď na fotky a videa a Bondíček je tááááák šikovnej! To snad raději jděte na ty podzimky

Já vám s tou zvěří nevím chtěla jsem s Bernáškem od začátku dělat jen WT a ta zvěř, k té jsme přišli jak slepí k houslím, Bernášovi to moc nejde a já od té doby co jsem si přečetla proslov od Zvolské na téma zvěř ani neví jestli vlastně vůbec chci aby mu to šlo... Evča mi teď z Albeře přivezla křídla tak to s nima zkusíme a uvidíme, kdy nám to začne jít, třeba své morální zábrany nějak překousnu když né - tím líp...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:00
- Nahlásit

Karol
Ahojky ten čas vůbec nevadí,kampak ted chodíte??Pořád stejně?

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:06
- Nahlásit

Jumi
jakej proslov od Zvolské? Hele,jestli vás baví víc WT,tak myslím není důvod se jim nevěnovat. Každýmu sedí něco jinýho. Já se i s příští čubinkou chci věnovat z 99% zase jen klasický myslivosti, WT mě nějak neoslovují. Hele a v jakým stavu jsou ty křídla? Já si nějak nedovedu představit,jak je vysušit bez toho,aby se obalili mouchama a pak červama,vždyť je to mucholab

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:11
- Nahlásit

Pěkné dopoledne,
zkouška v knize návštěv se zdařila Karol
Jumi
Včera si Cathy hrála na vlka a zase zavile vila na balkóně!

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:11
- Nahlásit

hab a Archie
Nojo, pořád stějně...ono asi už není moc co vymýšlet....občas už mě to taky štve. Nebo jsi objevila v blízkosti nový krásný les? Ale Campíno už je velkej kluk, tak bysme určitě mohly jít přes Proseckou tam do toho lesíka za bobovou dráhou.
Takže ve 14:30 tamtéž?

Jumi
Sis těch videí jako všimla až teď, jo? No, na Albeři se mu dařilo - jen já se budu muset zdokonalit a příště to natočit tak, aby tam bylo něco vidět. Ten cvik se dvěma kachnama je fakt koukatelnej jen pro velký milovníky výcviku

A o zvěři od Zvolský radši nic číst nebudu Doufám, že to není o tom, že jí je zvířátek líto...

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:12
- Nahlásit

Karol
Řeknete mi někdo,kdo je Zvolská?

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:13
- Nahlásit

jana33
no zatím jsou zmrzlý u Evči v mrazáku a nějak je budu asi muset buď vysušit a nebo je prostě vždycky jen rozmrazim a pak vyhodím ale ještě se poptám, jak se to dělá...teď stejně dokud nebydlíme doma tak s nima nemůžu dělat nic.

jakej proslov od Zvolské?
na konci své knihy mluví o výcviku se zvěří, až budu doma na svém pc tak ti to pošlu, je to hezky řečené - tedy mně vlastní a je v tom veliký kus pravdy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Nejlepší je obalit to kuch.solí a pověsit do průvanu.Sůl desinfikuje a vysušuje - já jsem takto perfektně vysušila jeleni spárky,bez toho,aby došlo k hnilobě a parazitům.

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:16
- Nahlásit

Karol
Doufám, že to není o tom, že jí je zvířátek líto...
ne to rozhodně ne já si myslím, že ona na hony normálně se svýma psama chodí a nijak proti tomu neříká nic jen to, že si má člověk uvědomit co je cílem toho cvičení se zvěří a podle toho se zařídit...

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:18
- Nahlásit

Zuzana T
Včera si Cathy hrála na vlka a zase zavile vila na balkóně!
chuděra malá - taková roztoužená a vy jí nic nedopřejete! Akorát dvakrát a šlus

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:19
- Nahlásit

Jumi
no jestli máš zájem o strakaté retrívry,tak ti je v září předám na výchovu - v nové koupelně se jim bude líbit!

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:20
- Nahlásit

Zuzana T
No tak to by asi v našem 1+1 faaakt nešlo
Jumi
A co napsala za knihu?
Já teda nevím,ale mě i naše pesany prostě práce se zvěří strašně baví a pokrytecky se musím přiznat,že byť normálně nezabiju skoro ani mouchu,tak tyhle "mrtvolky" jsou pro mě prostě aport a nějak to vůbec neřeším. WT jsou mi nějak cizí celkovým výcvikem,ale to není podstatný. Ale vy jste v tom dobrý,tak proč se tomu nevěnovat. Lovecký zkoušky přece dělat nemusíte

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:24
- Nahlásit

Zuzana T
Ahój! To jsem ráda, že to nějak s tím heslem půjde. Ono mi včera a dnes tam přišlo celkem asi 100 spamů s odkazama nějaký snad čísnký poronostránky či co....a mě už bolela ruka od mazání. Tak snad to takhle půjde a nikoho to neodradí od vávštěvy u nás.

Zuzko, moc držim palce, ať jsou tvoje budoucí Céčka stejně šikovný, zdravý a krásný jako Béčáci! ....a když Cathy tak trpí, nemohla bys jí vzít za ženichem ještě jednou ? Určitě by si dal říct

Albeře už se taky nemůžem dočkat. Naštěstí mezi tim máme ještě týden dovolený na horách v Rakousku. Pak budu vyprávět, jak to probíhalo ve složení my, OBOJE rodiče a ještě moje ségra s přítelem. Je to takový velkorodinný stmelovací pokus

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:32
- Nahlásit

Zuzana T
no jestli máš zájem o strakaté retrívry,tak ti je v září předám na výchovu - v nové koupelně se jim bude líbit!
no to bychom asi měli s Bernáškem kufry za dveřma i s košem štěňat ani bychom nemrkli!
Navíc já pokaždé když si prohlížím štěňátka tak si pak naordinuju představu jak jdu s kočárem se dvěma psma a každej se rozhodne jít jinam a něco tam provádět - tohle mě vždy naprosto vyléčí, ono uplně bude stačit až půjdu s kočárem a nejdnu stranu poletí první dítě a na druhou Bernáš...
Navíc teď venčím zdivočelého Bernáše a neposlušnýho Thorina a to je taky silná antištěňátková terapie!

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:38
- Nahlásit

jana33
A co napsala za knihu?
retrívří škola - je to bible WT

WT jsou mi nějak cizí celkovým výcvikem,ale to není podstatný
nějak moc nevím co tím teď myslíš, ale to je asi jedno, nějak nepozoruji žádné zásadní rozdíli ve výcviku lov. a na WT...a taková Eva Černá, která rozhodně umí perfektně vycvičit lovecké psy a lov. výcvik se svým psem dělá, zrovna o téhle knize napsala moc hezké články a docela hoodně si ji pochvaluje, že z ní čerpala při výchovvě a výcviku Lízy a Líza to je paní pes

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:43
- Nahlásit

Jo a dotaz!
Včera mi přišel zpravodaj KCHLS koukala jsem, že poměrně využívaným krycím psem je Inassicas Citron Weed ale já znám jen Inassicas Cotton Weed a teď nevím, jestli je to přklep ve zpravodaji a nebo jsou ti Inassicasové dva?

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání