Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:15
- Nahlásit

jinak všechny zdravím
Karol
nejdeš plavčit Bondíka???

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:16
- Nahlásit

hab a Archie
No jo, tady nad Prosekem je teď vlastně úplně zataženo, fakt! A jsem moc ráda, neni ani vedro!!!
Ty jsi doma nebo v práci?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:16
- Nahlásit

Jumi
blahopřejeme Bernáškovi k poháru

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

Karol
doma a jak tak koukám nad Prahu tak je pěkně,nic se nežene

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:17
- Nahlásit

hab a Archie
Hele, nejdu. Já jsem se mu dneska trochu prohrábla srstí a zdá se mi, že má nějaký exém či co - takže se večer zeptám veta, co to je, stejně jdem na očkování. Vltavu radši teda dráždit nebudu

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:18
- Nahlásit

Karol
Tak domluveno
Jestli bude lejt, tak to bude nanic
Loni byli jahůdky výborné, tak snad i letos! Uvidíme...

hab a Archie
díky - měli jsme moc velkou radost

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:20
- Nahlásit

Karol
tak půjdem sami,Campouchovi asi chybí voda nebo nevím...o víkendu se zase vyválel v pěkném bahýnku,prase jedno

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:21
- Nahlásit

Jumi
kdo by neměl,jste šikulky

choco
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:54
- Nahlásit

Karol
Tak se mi ozvali další dvě paní, které by nás s Andym mohli vzít s sebou, takže k nim naložím i věci. Ale dík za ochotu

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:02
- Nahlásit

choco
Tak to je super, myslela jsem si, že se ještě určitě někdo ozve, protože Evička to posílala myslim úplně všem a na Albeř jezdí jen samý fajn lidi
Kdyby ale něco, tak se klidně ozvi

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:03
- Nahlásit

Jumi
Tak já budu v 7:48 na Hájích i s košema. Ty musim jít teďko najít po baráku...
Hele, kolik vlastně stojí kilo takových samonatrhaných jahod? Vůbec nemám představu....

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:44
- Nahlásit

Karol
myslím, že na stránkách mají 35Kč
Já nakonec auto nemám, takže nás poveze Petr...nebo bychom mohli ještě 165..podle mapky by to nemělo být daleko...

choco
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 21:48
- Nahlásit

Karol
No nakonec jsme dopadli zak, že první turnus na doporučení veta raději neabsolvujeme a nejdřív ho pořádně vykurýrujeme. Mohlo by totiž pak dojít na táboře k tomu, že bych musela shánět ATB a ještě mu to zhoršit. Ale potěšilo mě, že snad bude ještě něco volnýho ty dva další turnusy a do tý doby ho uzdravíme.

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:26
- Nahlásit

Jumi
Klidně můžem jet busem, mně to rozhodně nevadí!!!! Takže jestli to Petrovi například brání ve výkonu povolání, tak to nehroťte

A kdo tě zas připravil o auto, prosim tě? Oni jsou na tebe ale děsně oškliví, že ti ho pořár berou, ne?

choco
A co vůbec Andymu je? Teda asi bych to mohla dočíst u vás na LR, ale na to nějak není síla ani čas... Každopádně ať se pořádně uzdraví. Je fakt, že ten tábor je pro psy určitě hodně náročnej jak fyzicky, tak psychicky, takže jakýkoliv oslabní může mít horší následky než kdykoliv jindy
Je to škoda....ale my jedem i v srpnu, tak třeba se stejně uvidíme

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 22:59
- Nahlásit

Karol
A kdo tě zas připravil o auto, prosim tě?
no tentokrát jsem se o něj připravila sama odvezla jsem ho k našim, protože nám tu myli ulice a nějak jsem se nebyla sto dneska dokopat pro něj dojet....

Nové fotky po nekonečně dlouhé době máme na www.zlatejtorda.wz.cz

choco
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:30
- Nahlásit

Karol
Teče mu z očí, z nosu, pčíká, frká ošklitý žlutý cosi a do toho začal i kašlat. Na plicích nic doktor naštěstí neslyšel, ale má zahleněný krk. ATB mu hned dávat nechtěl a tak dostal Andy vitamin. injekci a kapky na kašel, ale musí být v klidu a když se to bude horšit tak ta ATB ne konci týdne přeci jen dostane. A právě, jak píšeš na tom táboře by v klidu nebyl a i kdyby ho to te´d přešlo, tak tam by se to mohlo rozjet v horším. A asi už vím, z čeho to dostal...při cestování se známým jsem měla kvůlu vedru otevřená okna a ono místo toho, aby mu to udělalo dobře, tak nastydl. Možná se v tom srpnu uvidíme

ko4ka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:43
- Nahlásit

ahoj holky, tak si představte, že se nám včera skoro povedlo utopit Chelsinku. Byli jsme s tátou na rybníku ještě s naším Jackem a ona od něj odkoukala fígl jak se "rozplavat" a párkrát se jí podařilo doplavat dál od břehu pro aportík ( klacek ), tak si ta blbka začala nějak moc věřit. No a jak jsme jim tam vesele ty aportíky házeli, aby se ochladili v tom hnusným vedru, tak se samozřejmě postupně v tom horku unavili. Říkám, hodíme Jackovi - ten plave snad líp než chodí naposled a jdem a nějak nás nenapadlo, že Chelsince rupne v bedně a poletí pro to s ním. Mysleli jsme, že se bude tak maximálně motat na břehu a čekat na něj, aby mu to následně ukradla a slavnostně přinesla mně a tvářila se, že to ona ten borec pro něj doplavala, dokonce si dala tu práci, aby Jacka "předplavala". No, jenže jí přemohla nově získaná sebedůvěra a vydala se s Jackem do půlky rybníka pro ten klacek. Mysleli jsme, že to teda otočí, že se tak daleko bude bát, ale ono ne, čapla klacek a plavala s ním zpátky. Jenže síly došly, najednou jí klasla zadnice a byly z vody vidět jen přední tlapičky, vršek hlavičky, čenich a ještě zarputile držela ten klacek. Začala šlapat vodu, mně bylo špatně a jen jsem tátovi opakovala, že už nemůže. Když už pro ní chtěl pomalu skákat, tak jsme jí začali víc povzbuzovat v volat. Chelsinka najednou začala zase plavat a předala mi ten klacek jak nějakej zachráněnej poklad. Bála jsem se, že pak už mi do vody nebude chtít, ale jak jsem jí dala na vodítko, tahala mě tam sama, že tam děsně chce, ať jí tam okamžitě pustím. Nedala si vysvětlit, že teď už ne, že je unavená, až zase jindy....
Takže Jumi, tvůj pes není jediný sebevraždící se golden u nás a mě včera málem trefil šlak.... Nevěděla jsem, jestli se radovat z toho, že si konečně dodala odvahu, nebo myslet na to, jak se málem utopila.... No, je to prostě Chelsinka

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 20:24
- Nahlásit

ko4ka
Tak ještěže jste plavat nemuseli vy

Tak holkýýýý co jahody! jak zavařujete mrazíte a mlsáte!? Karol doufám, že si moc dlouho nečekala

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:00
- Nahlásit

Jumi
Ahoooj, hlásím 13 sklenic super-jahůdkové marmeládky a ještě jsem ty nejpěknější jahůdky nechala na mlsání- zítra přijdou mladí.Asi mě ty lívance přeci jen neminou
Holky ještě jednou velké díky za ty jahody- v tom vedru to byla oběť.Jsem dlužníkem!

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:16
- Nahlásit

Zuzana T
mně ještě nenakynulo těsto knedlíky budou tak o půlnoci ale mrazim a vybírám ty nejpěknější na mlsání a na palačinky se šlehačkou, jahodama a banánem se už mooooc těšíííím!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:17
- Nahlásit

Jumi
Jééééé to budou jahodový orgie!

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:25
- Nahlásit

Zuzana T
no ale v jakou denní dobu - proboha!

A představte si, že nám páníček pojede v říjnu na služebku do Washingtonu - to bude

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:54
- Nahlásit

Jumi
Jejda- pojede k Bushovi na kafe!

Karol
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 22:25
- Nahlásit

JumiZuzana T
Tak já jsem teda pozadu - zvládla jsem jen supr koláč a jahody s cukrem...v mrazáku stále dlí první plech....a zbytek, takže většina jahůdek je v lednici . Ale asi z nich bude marmeláda, tak je to jedno, že budou do zítřka čekat. Dneska jsem nějak úplně hotová - taková příšerná únava, asi z toho vedra

Ale mlsáme pořád, bříška už skoro praskaj.....vždycky jsem si myslela, že jahod dokážu sníst neomezeně - a teda nedokážu

Tak dobrou!

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 23:11
- Nahlásit

Karol
vždycky jsem si myslela, že jahod dokážu sníst neomezeně - a teda nedokážu
no koukám, že samosběr tě vyléčil z takových bludných představ jako mě vloni - to mi bylo po jahodách blbě a měla jsem překyselenej žaludek

pozadu rozhodně nejsi - já mám zamražené teprva první dvě krabičky a ještě mi to chvilku potrvá, než to dodělám, takže mám také ještě tak 3/4 jahod v koši v lednici, což je mor protože vážně nevím kam narvu zbytek knedlíků a polívku od večeře - lednice praská ve švech!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:11
- Nahlásit

Jumi
no ještě to tak
Tak mi Chelsinka začala včera pěkně natvrdo hárat, pár dní před výstavou samozřejmě Takže žádný Kunratice, ach jo, s těma holkama je kříž....
Tak si říkám, že ten zásek v tý vodě klidně mohl být už nějaký začátek hárání, mohla jí vzít nějaká křeč v bříšku nebo tak...
Chuděrka moje malá, teď doma běhá v háracích kalhotkách

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 09:34
- Nahlásit

ko4ka
Tak to si zvykej - holky tohle dělají schválně
Tak co,výstav ještě bude.Přihlaš se v červenci do Ml.Boleslavy - to je také dobrá výstava pro první zkušenost.

Karol
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 21:12
- Nahlásit

Hlásím 10 skleniček krásné marmeládky bez kousků (protože miláček s kouskama nerad ) a ještě něco zmraženýho, snědený koláč, stálou mírnou nevolnost z přežrání jahodama a opět celý den ani nemrknuto na učení....nějak mě to přestává rozrušovat, vždyť dělám zkoušku ze švédštiny AŽ pozítří - takže zítra je taky den

ko4ka
Jestli spíš Chelska neměla předhárací depresi a nechtěla ten život radši ukončit dřív, než na ní začnou působit hormóny Možná si pak včas vzpomněla, že máš možná v kapse něco mňam, a že by teda o dost přišla
Kromě toho se jí určitě na výstavu nechtělo -ale je to fakt pech, když jste tak dlouho tu první výstavu plánovali, co?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 09:11
- Nahlásit

Zuzana T
no jo, ženský jsou potvory, ale má to holka jasný, hárá poprvé a naposled...
O Boleslavi jsem uvažovala, ale je to pro nás dost daleko a jsem rozhodnutá pro zářiový Brno a pak jsem ukecávána na klubovku v Budějkách, takže o tom taky přemejšlím
Karol
V poslední době její sebevražedné pokusy nabírají na intenzitě, dá se už pomalu srovnat s Bernáškovým napícháváním se na klacky, takže bych se tomu ani moc nedivila
Ale jo no, je to potvora , ale co nadělám, první hárání se nedá moc dobře naplánovat, já s tím tak nějak počítala...
Tak se nachystáme znovu a bude. Brno není zase za tak dlouho, to nějak vydržíme

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 19:27
- Nahlásit

Karol
Nazdárek - tak pozítří razíte do Albeře,tak si to tam pěkně užijte .

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání