Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
hab a Archie
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 00:43
- Nahlásit

hlásím mini pidi aktualizaci

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:53
- Nahlásit

Ahoj holky!!!!!!!!
No tak jsem tu a správně jste to odhladli, padla na nás doma potáborová únava a taky se mi vůbec nechtělo pouštět počítač po tom týdnu v krásný přírodě a jen mezi psiskama a jejich pánečkama.
Tábor se skvěle vydařil, nějaký delší vyprávění snad už brzo umístim k nám na stránky a dám vám pak vědět. Nějak nejsem schopná ani udělat aktualizaci a při tom by si to Bondík tak zasloužil! Celý týden byl straáááášně šikovnej (to jsme moc rádi, protože vždycky trošku hrozí, že i šikovnej pejsek dostane týdenní zásek...pár jich tam takových bylo

A abyste měli aspoň představu, jak moc šikovnej byl, tak na veverkách skončil se samými čtyřkami a jedinou trojkou z chůze na vodítku (to jsem teda zírala, protože z dálky to vypadlo výborně a byla jsem si v podstatě jistá, že se vrátí se čtyřkama...ale pí. Šeráková je prý na to hrozě vysazená a sázela trojky i dvojky jak divá....čtyřku dostali jen 2 psi z patnácti!!!!
U KCHLS se už ceny neudělují, vyhlašuje se jen prospěl/neprospěl, takže Bondík samozřejmě prospěl s 229 bodíky z 232 a to by myslim bylo určitě na bývalou první cenu.

Vzhledem k tomu, že veverky vlastně nepotřebujem, máme už vlohy, tak pro nás byl mnohem důležitejší Platošák konaný o den dřív a v tom Bondík zazářil ještě líp - skončil s plným počtem bodů a celkově na 4. místě z 29 pejsů, pořadí se dělalo podle času ve vodě (aport dvou dummy) a tam těžko může golden konkurovat labroušům. Ale budem na tom pracovat
Hrozně nás to potěšilo, protože v týhle tradiční táborový soutěži se střetávají i daleko zkušenější psi a velcí pracovní machři. No, snad to nebylo naposled, co jsme se z Bondíka tak radovali. Platošák vyhrála Bulavovic Kačenka a Radka z toho byla dojatá až k slzičkám - první pohár po všech absolvovaných turnusech Albeře

Prostě se moc moc těšíme na srpen, kde taky bude snad největší možná koncentrace účastníků naší místní diskuze, ne? Teď jsem tam pokud vím byla sama.

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:55
- Nahlásit

hab a Archie
Všechno nejlepší k narozkám! Tobě i k těm pětiměsíčním Campíkovi!
Já jsem přesně o měsíc po vás

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 10:57
- Nahlásit

Jumi
Četla jsem to s tím rotwíkem, co vás napadl, to je fakt děsný!!!! Víš, že si Petra vůbec neumim představit, jak vás brání kládou ?

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:11
- Nahlásit

Karol
Tak to moc gratulujeme! Co je to Platošův pohár? Ať víme,co nás čeká

choco
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:14
- Nahlásit

jana33
mě na cvičáku říkali, že to je pohár nazvaný podle místního nerudného správce a že je to taková obdoba podzimek, jestli se nemýlím

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:15
- Nahlásit

choco
Tak to může být sranda. I když vzhledem k tomu,že Sam plave ve vodě jen pro kachnu,tak nám nějaký plavání pro dummíky může být ukradený))))

choco
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:15
- Nahlásit

Karol
Jo a taky gratulujeme, musí to být skvělý pocit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:22
- Nahlásit

Karol
Čauky!!Tak vítej zpět do šedi všedních dní.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:24
- Nahlásit

Karol
fááákt,tak to si budu dobře pamatovat)blahopřejeme k OVVRkám,jste šikulky

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:40
- Nahlásit

Tak Platošův pohár je asi podobný podzimkám, ale snažší - nejsou v něm vlečky. Má vlastně jen 4 disciplíny - marking bažanta na louce, přinesení dvou dummy z vody, dvouminutové odložení a dohledávku dvou bažantů v lese. Všechno má vynikající atmosféru a když pes zakufruje, ještě vám holky výcvikářky rozhodčí poradí, jak ho správně ovládnout (i když o body samozřejmě přijdete
A ještě uvedu na pravou míru pana Platoše - je to opravdu správce toho našeho rekreačního střediska, býval nerudný, ale rok od roku se to zlepšuje a letos byl vážně v pohodě. Měl velké zdravotní problémy a teď je to lepší, takže se pustil i do pěkných úprav v chatičkách a táboře. Takže....nečekjte žádnýho zlýho "školníka"

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:43
- Nahlásit

choco
Nebudeš náhodou dělat veverky? (Teď nevim :confused ale většinou se veverkářům nedoporučuje jít na Platošák, protože je den před OVVR a psi se nechávají odpočinout....no, my jsme Bondíkovi věřili, přece jen na něj ty veverky už nebyly nijak extra náročný, tak jsme si střihli obojí - záleží, jak je pes starej a zkušenej

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:48
- Nahlásit

Karol
No tak to my bychom spíš udělali podzimky s vlečkama než tahání "obyčejných" dummíků z vodyleda když budu záškodničit a nenápadně je napachuju

Jééé já už se těším!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:50
- Nahlásit

choco
Souhlasím s Karol,podud jste začátečníci,tak bych dvoje zkoušky za s sebou nedělala.Psíci jsou po tom týdnu už dost unavení a mnohdy i přetažení.Platošák se dělá hlavně pro pokročilejší psy,aby měli také nějaké to zakončení tábora.

choco
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:03 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Zuzana T
no my s Andym se nechystáme ještě na žádný, Andymu je půl roku a já jsem začátečník s velkým Z....jestli vůbec někdy s tím jeho flegmatickým přístupem k věci Jen budeme tiše pozorovat a slintat nad uměním ostatních .......

choco
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:08
- Nahlásit

Karol
To nehrozí hele, jak jsem psala výš, na to nemáme ještě ani pomyšlení. Myslím, že už jsem toho tolik napáchala,že to budeme jen spravovat. Takže se těším na hafo psů a lidiček, na posbírání dalších rad, jak na toho mýho flegmouše jít

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:15
- Nahlásit

choco
Neboj,ty veverky se za týden naučíte.

choco
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:19
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to by musel být zázrak, aby se Andy naučil pořádně aportovat, plavat a ještě se seznámil se zvěří ))))) teda ne že bych byla úplný pesimista, ale uznej, že to nejde )))))))))) Musíme se s Andym ještě hooooodně učit, hoooodně učit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:33
- Nahlásit

choco
Zvěří se skoro nemusíte zabývat,jen na nos a to je stejně atrapa.
Skoro každou Albeř je tam nějaký neplavec a většina to okouká od ostatních pejsků .
To zvládnete,jste mladý a určitě talentovaný pár!

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:38
- Nahlásit

Zuzana T
choco
Nos se dělal na veverkách se srnčí nohou (teda se sdvěma svázanýma, aby to mělo půl kila, a když pes přinese, mohlo se to uznat jako aport)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:43
- Nahlásit

Karol

No to je fain,protože nožku nosí skoro všichni,tak jim prostě " dobře" voní.
Příští turnus jede Ashley,brácha Andílka a ten aportuje pouze zvěř.atrapy nebo zvěř.Na dummy prý zvysoka kašle,dokonce i z vody.Tak jsem zvědavá,jestli se nechá přesvědčit.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:06
- Nahlásit

Zuzana T
To je jak Samoušek teda teď už na suchu dummík nosí,ale trvalo mu to rok než se rozhodl,že se k tomu sníží a do vody za tím teda nepůjde
Jsem myslela,že veverky u KCHLS už se se zvěří dělat nesmí ani s nohou?

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:14
- Nahlásit

jana33
Noha je asi jediná výjimka. Taky jsme se divili, čekali jsme napachovaný dummík...

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:16
- Nahlásit

Karol
No to mi to teda přijde už stejný jako zvěř,to je tak,když někdo vymýšlí kraviny

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:21
- Nahlásit

jana33
V řádech veverek od Kchls je - atrapa zvěře a mezi to se počítá spárek,králičí kozlík apod.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:22
- Nahlásit

Karol
Jste výborní Bondík borec fakt super výsledky.
Platošák se asi mění rok od roku - myslím disciplíny-? předloni jsme tam vlečku měli, a normálně poctivě dlouhou.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:24
- Nahlásit

Zuzana T
To teda nechápu,proč to měnili. Jestli kvůli záchranářům,kteří si stěžovali,že jim pes nemá reagovat na pachy zvěře,tak to podle mě vyjde na stejno,jestli najde srnčí nohu nebo bažantaasi tomu nerozumím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:25
- Nahlásit

Ketrin
Asi nebyl žádný zajoch!

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:26
- Nahlásit

Nebo to plánujou podle počasí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:27
- Nahlásit

jana33
No to víš dva kluby....
Myslím,že hlavní důvod byt ten,že je hodně pořadatelů OVVR a kvalita byla rozdílná a také né každý majitel retrievera má možnost cvičit se zvěří.Takhle¨jsou podmínky všech víceméně stejné a pokud chceš uchovnit psa na lovecké zk.,tak můžeš.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání