Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 11:28
- Nahlásit

Jumi
Já jsem teď dělala rekonstrukci bytu v osobním vlastnictví, v baráku, kde je společenství vlastníků, povolení ani ohlášení být nemusí, pokud:
- nezasahuješ do fasády
- nebouráš nosné příčky....

A teď mě jeden soused chce udat, že prý jsem to povolení neměla.. debil...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:04
- Nahlásit

Karol
Jumi

poslala jsem vám mejlíka

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:05
- Nahlásit

Zuzana T
tobě taky

Karol
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 12:25
- Nahlásit

hab a Archie
Dík
Campík už není žádnej mimísek, co?
Fotky jsou krásný

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:00
- Nahlásit

hab a Archie
co mě taky - mejla s fotkama?,dík ,odpoledne zkouknu!Ale podle fotky na tvém webu má už Campíno hlavinku,jak starosta. ,myslím,že dlouho mimi ne¨zůstane.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:01
- Nahlásit

Karol
mimišek je to pořád ale už trošku tešší a větší už si ho jen tak nepochovám

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:39
- Nahlásit

Zuzana T
prosím tě my když jdeme ven tak Arčucha běhá okolo a Campíno důležitě sedí a pozoruje okolí,ke starostovi nemá opravdu daleko

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:43
- Nahlásit

hab a Archie
No to buď ráda,až mu dojde,že je po Darcy,tak si teprve užiješ tóčo.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 13:51
- Nahlásit

Zuzana T
už si užívám ted

choco
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:15
- Nahlásit

Jumi
přidávám se ke gratulaci

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 18:28
- Nahlásit

Ahoooj holkýýý!
tak kde se všechny touláte a schováváte?! vždyť se nám ta naše drbárna ztratí v propadlišti dějin!

My jsm si užili nááádherný a především velice přínosný víkend! Mám velikánskou radost, že jsem se nakonec rozhodla jet. Prožili jsme užasně pohodový čas v Vanově (vesnice vedle Řásné - Zuzi ) u Telče, počasí bylo nádherné! Dostali jsme spoooustu cenných rad, jak a na čem musíme s Bernáškem zapracovat a jako třešínku na dortu Bernášek získal svůj první pohár! - největší šikula akce
Jsem strašně moc hrdá, že mezi tolik pejsky zaujal lidi z takovými zkušenostmi zrovna náš Bernášek, kterého nám chválili až jsem se červenala....doufám, že i do budoucna dokážeme s Petrem využít a rozvíjet nadání té naší kuničky a pomůžeme tak Bernáškovi získat ještě nějaký ten další pohárek (páníček prej poličku na poháry nad pelech přidělá až jich bude víc - nechce se mu kvůli jednomu vrtat do nových štuků materialista!)
Takže Helčo dík - měla si pravdu - něco jsme pochytili

choco
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 20:15
- Nahlásit

Jumi
Pááááni, tak to chlupáčovi i tobě k prvnímu a určo ne poslednímu poháru gratuluji. A kde jste to byli? Na WT?

Ptala jsem se u nás na LR , ale zeptám se i tady...nejede tady někdo do Albeře na první turnus? Mám možnost tam jet, ale vybouchl mi odvoz a tak alespoň sháním někoho, kdo by mi mohl třeba naložit k sobě jen věci, když už bych se nevlezla já a Andy. Zvládla bych to s ním vlakem nebo busem, ale ty věci bych neutáhla

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 20:30
- Nahlásit

choco
Byla to výcviková akce na WT, žádné zkoušky nebo něco podobého

Na Albeř jede Karol tak třeba by vám nějakou tu tašku vzali a nebo napiš Evě jestli o někom neví...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 20:32
- Nahlásit

Jumi
Jé vy jste to měli u Řásné,to je prima.No už jsem gratulovala ,tak ještě jednou! Budou pro hrdou chovatelku nějaké fotečky?
choco
Já nejedu,a co skusit zeptat se na cvičákovém webu ,že by to např.holky daly ,jako dotaz, do novinek?

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 20:52
- Nahlásit

Zuzana T
nějaké bychom měli ale tu s pohárem nějak ne, máme jednu z noci, hned po udělení a dnes jsme od osmi do skoro dvanácti cvičili a skončili až se slejvákem a v tom lijavci se nám Bernášek moc fotit nechtěl....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:13
- Nahlásit

Jumi
Tak,prosím,zítra vyfotiť někde venku - jen pro mě.Díííík.
Kdy se chystáte na ty jahody,abych ti hodila přepravku?

choco
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:17
- Nahlásit

Jumi
aha, no ale stejně, je vidět, že mezi ostatníma vyniknul

Zuzana T
Jumi
jj, už jsem to p. Píchové psala a ona snad rozesílala mailíky...no jestli se ani zítra nikdo nenajde, tak to budu muset zrušit a doufat, že se najde místečko na druhý nebo třetí turnus. Ale dík.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:25
- Nahlásit

Jumi
Dík za mailík, odpověděla jsem ti, jen ještě jsem si teď vzpomněla - nebyla tam náhodou taky "naše" Sára? (Borgova sestra - jsou si dost podobní)

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:48
- Nahlásit

Ketrin
hmmm to je docela těžký - páč ona to byla labradoří akce a těch labroušků tam bylo hodně - když mi řekneš jak se jmenuje a křestní páníků, tak si ji třeba vybavim, ale takhle opravdu netušim

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:51
- Nahlásit

Zuzana T
pyšná chovatelko máš mailíka s fotkama!

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:53
- Nahlásit

Zuzana T
Tak,prosím,zítra vyfotiť někde venku - jen pro mě.Díííík.
Kdy se chystáte na ty jahody,abych ti hodila přepravku?

no jooo jahody! Tak na ty se chystáme v úterý - nechcete zítra přijet s Cathy plavat? než začne hárat, ať se ještě vidíme, pak budeme mít utrum...dovezla bys mi nádobu, vyfotila si Brbečka s pohárem a my i povyprávěli

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:54
- Nahlásit

Jumi
Páníci jsou Jana a Honza a ona je Bretagne a říkají jí Sára
a je to strašný torpédo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 21:59
- Nahlásit

Jumi
no také o tom uvažuji - zítra se domluvíme,myslím,že to půjde.

Jumi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 22:16
- Nahlásit

Ketrin
hmm tak ti tam nejspíš nebyli, nebo si alespoň žádnou Sáru nevybavuji....
torpédama se to tam jen hemžilo, já na ty labíky zase tak zvyklá nejsem, takže když při brždění u aportu pes zareje čumák dva metry do země, tak mě to stále fascinuje...ale musím se pochlubit, že bernáška nám chválili, že je na GR hoodně rychlej a musím říct, že ho teda nešetřili, na místa kam mu to Tomáš házel bych mu to já v životě nehodila a Bernášek se bez mrknutí oka docela rychle probojovával k aportu - to jsem koukala - takovejdele terén v životě neviděl!

Zuzana T
zítra se domluvíme,myslím,že to půjde
už teď se těšíme!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2007 22:21
- Nahlásit

Jumi
my také

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 09:38
- Nahlásit

Jumi
Tak to moc gratulujem! Bernášek je ohromnej šikula!!!!!!Ale to ti pozornější vědí už dávno
Úplně závidim, vypadá to, že jste měli krásný víkend. Musíš mi ještě povyprávět a poradit nějaký fígle
Co zítra, kdy bych měla kde být?Ale buď milosrdná, mám to tam k vám skoro hodinu cesty....

choco
Ahojky, my ti určitě můžem vzít všechny zavazadla, jen tebe zatim neslibuju....trochu jsme si plánovali romantickou projížďku po jižních Čechách....
S těma věcma ale klidně můžeš počítat, jen se dohodnem, na předání

choco
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:29 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

Karol
Tyjo tak to je čupr, seš zlatá. Jasně, romantiku po jižních Čechách chápu Já se jí vždycky nabažím dost a dost, když jsme na chalupě (Chlum u Třeboně ) Bágly úplně stačí. My už to s Andym, pokud z něj nebude marod, nějak dokodrcáme vlakem, to bude sranda Zatím dík

Jumi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:58
- Nahlásit

Karol
No řekni si ty...jenom, abychom se tam moc nepekly na sluníčku a pak musím hned letět do práce, tak abych tam nějak slušně byla, jinak je mi to jedno...
Loni jsem tam byla na devátou a bylo to skoro pozdě...
Ještě jsem našla letáček, že nad 20kg je ještě navrch 10% sleva, tak to bychom dohromady nasbírat mohli, ale to se domluvíme na místě

Karol
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:06
- Nahlásit

Jumi
No, já myslim, že jsem schopná snad v 7 vyrazit, to bych pak měla být 7:48 na Hájích - šlo by to tak?
Doufám, že jahůdky budou slaďoučký a budou za to vstávání stát!A taky snad nebude pršet! U nás se teď zrovna docela silně zatahuje...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 11:14
- Nahlásit

Karol
zatahuje???

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání