Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:57
- Nahlásit

jana33
Co je těžší rozlousknout-ten míček anebo límec?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 12:05
- Nahlásit

Ketrin
Pro teriéra je všechno hračka

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 16:12
- Nahlásit

Tak Tři prdelky už vedou na celý čáře!!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 17:48
- Nahlásit

jana33
no to je jasné - k této části těla/ jedno jestli psí nebo lidské/ mají Češi vyloženě kladný vztah!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 18:04
- Nahlásit

HanuleGR
Ahoj brášková! Tak se držte, aspoň, že to dopadlo, když už tak. Myslíme na vás a držíme pěstičky ať se řádně vyzdravíte!!!

all
Holky nemáte někdo bližší info na Kunratice? Rozhodčí GR, obsazení tříd a tak dál? Na jejich stránkách furt nic a já už jsem zvědavá

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 18:13
- Nahlásit

Tak já jsem oslamněla a je tu teda bez Bondíka tak nějak divno. Už jsem si děsně zvykla, že vlastně nikdy nejsem úplně sama, že tady pořád někdo funí a rozvaluje se a pak že mě taky každej den vytáhne na vzduch...a teď jsem sama zvolila celý víkend bez kyslíku a bez chlupaté radosti A Ondrovi normálně závidim. Má Bondíčka jen pro sebe

Jinak my byli včera u veta na očkování a vysvětlil nám, že je nesmysl měnit datum v očkováku, že pokud nepřetáhnem rok od minulýho očkování, tak se to překrývá a pes je chráněnej pořád. A prý to musí všichni veterináři vědět, takže kdyby někdo na tý výstavě měl kecy, máme se obrátit na veterináře.
A kromě toho nás zas tak trochu přesvědčil, že asi příští rok přece jen naočkujem tu boreliózu....když on to každý umí podat tak, že vždycky uvěříme

Neuvěřitelný je, že Bondík, i když nemá u veterináře jedinej špatnej zážitek, tak strávil celou dobu v sedě čelem ke dveřím, těsně na nich nalepej a oddaně hypnotizoval kliku. Takže v této poloze taky dostal očkování a pan doktor se ptal, jestli mám ještě jiný problém kromě toho, že zrovna trucuje

Zuzana T
jana33
k této části těla/ jedno jestli psí nebo lidské/ mají Češi vyloženě kladný vztah!

A Italové asi taky....

Jumi
Jedete teda o víkendu na cvičák? Abych vám mohla závidět?

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 18:39
- Nahlásit

Holky, jak se mezinárodně píše to dkk a dlk? Kdybych to chtěla uvádět třeba německy....Poraďte prosííííííííím!

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 18:47
- Nahlásit

Karol
no záviď! jdeme v neděli v devět nula nula! Jsem zvědavá v jaké budeme skupince a koho budeme mít

a představ si, že už mám svoje auto, takže jsem Petrovi oznámila, že teda mu moc děkuji jak se s námi trápil a že to už budeme s Bernáškem zvládat sami, už se nebude muset tvářit otráveně a vztekat, že musí vstávat - čekala jsem jak bude nadšenej a on se nejprve snad i trochu urazil a pak mi oznámil, že je snad jasné, že jede s náma
Jo a to jsem vám asi ani neřekla, že po těch vlohách přišel s úžasným nápadem, že se teda pochlapí a když nám to se zvěří nejde, tak bude dělat psovoda sám

Bernášek se u veterináře klepe jak osika a minule se mi posadil za nohy a jen sem tam vystrčil špičku čumáčku a to na něj pan doktor šišlá a vždycky mu podstrčí nějako mňamku, kterou na něj ovšem Bernášek pokaždé demonstrativně flusne s výrazem, že on se opít tyčinkou nenechá!

Tak Tři prdelky už vedou na celý čáře!!!!
tak co Bondíček dostane za pěknou věc - doufám, že něco pořádného a ne pytel granulí!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 18:48
- Nahlásit

Karol
německy nevím,ale v angličtině jsou pro to zkratky/ myslím,že se dají považovat za mezinárodní/ DKK = HD a DLK = ED.

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 18:49
- Nahlásit

Karol
Kdybych to chtěla uvádět třeba německy....
no tak si vygoogli nějaké německé stránky jejich retriever klubu a budeš to mít v němčině hned!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 18:50
- Nahlásit

Jumi
Karol
Vždyť jste povídaly,že se musíte učit,tak jak to že jste tady???

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:09
- Nahlásit

Jumi
Já jsem si vygooglila nějaký stránky chovných stanic, ale oni všude píšou něco v tom smyslu, že pes nemá dysplazii ....prostě to vypadá, že neradi uvádí čísla.

Cvičení vám fakt závidim. A vůbec závidim, že máte všichni doma svoje háfíky a taky manžílky, samozřejmě
Petr je skvělej....to víš, že tě nenechá jezdit samotnou, protože když to člověka jednou chytne, je ten čas trávenej se psem jako droga. A to jsem fakt zvědavá, jestli to s tou zvěří překoná. Já jsem se ho na to právě ptala při vlohách, jestli by nááááhodou přecejen nebyl větší autorita, a to se ještě moc na mrtvolky netvářil....

Bondík, jestli teda italské nasazení vydrží... tak rozhodně dostane něco lepšího než pytel granulí - ty už jsou v měsíčním rozpočtu, takže případná výhra samozřejmě musí jít na něco EXTRA. Ale ještě nevim co a radši se předem těšit nebudu. Protože on to tam taky v noci před koncem může někdo začachrovat....a pak bych byla zbytečně zklamaná.

Zuzana T
A 0/0 je potom AA? nebo jen A?

A neboj, my se učíme, jen na to přece nemůžem umřít, to by pak bylo zbytečný se vůbec něco učit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:15
- Nahlásit

Karol
No jestli je ti smutno,tak se zeptám syna, zda by ti nepůjčil tu něžnou fenku,co jste si tak spolu rozuměli.Když se s ní nepřiblížíš k vodě,tak je to milounká mazlivá hyperaktivka.
HD pokud je 0/0 se uvádí většinou jen A,to jen když je např. kloub 1/0 - tak se píše A/B, u ED se píše buď neg. nebo číslice 0/0 -3/3/ ale to si tam nikdo nedá

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:15
- Nahlásit

Zuzana T
blééé - rejpalko - já vařím, tak jsem si dala pauzu - odůvodněnou!

jinak ten tvůj miláček dnes napodobil maminku a na louce se prvotřídně vyválel v koňském trusu a já zase málem zajela do rybníka - zadráplá nehtama do břehu - jsem šíleně kvičela a pomalu ale jistě se posouvala směr voda a když už se špička mé boty dotkal hladiny, tak páníček teprve uznal za vhodné mě zachránit! Bernáše jsem ručne vydrhla páč to měl kolem oka jak monokl...pak jsme potkali Bodieho a on letěl uklouznul páteří najel na strom a docela nezdravě se kolem něj zádama omotal - všem nám docela zatrnulo - no naštěstí přežil, jen byl z toho prachu znova zralej na rybník! holt život s bernáškem je plnej adrenalinu!

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:18
- Nahlásit

Zuzana T
Za dvě nuly jen jedno áčko, jo? To je ale blbej systém
A jdu se učit, abys věděla

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:19
- Nahlásit

Karol
Petr je skvělej....to víš, že tě nenechá jezdit samotnou
no tak když je tak báječnej tak jsem ho právě přihlásila na víkendové cvičení WT v Brně - to bude chudák zase nadšenej, do čeho jsem ho to navezla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:20
- Nahlásit

Jumi
Kdo se omotal kolem stromu- Bernáš nebo Bodie?:lol
Jetě že máte páníka,aby vás zachraňoval.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:21
- Nahlásit

Jumi
Petr bude cvičit s Bernášem sám?
Karol,nechoď,povídej si s námi.

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:28
- Nahlásit

Zuzana T
Kdo se omotal kolem stromu- Bernáš nebo Bodie?
Beru to jako řečnickou otázku, protože takovýchto vtipných kousků, kdy se o všechny přihlížející pokouší srdeční zástava je schopen jediný pes a Bodie to teda rozhodně není

Petr bude cvičit s Bernášem sám?
áááále cvičit s Bernášem budu já - o to větší zábava na té akci asi Petra čeká! Ale ten víkend je tam autosalon tak ho vyšlu tam a pak tam má nějakého kamaráda tak ho přemlouvám ať si udělají nějakou pánskou jízdu

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:29
- Nahlásit

Jumi
jsem ho právě přihlásila na víkendové cvičení WT v Brně
Kdy to je?
To aby spolu začli pořádně trénovat

Zuzana T
Když já už fakt musim

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:30
- Nahlásit

Jumi
No tak tos tam ale nepřihlásila Petra, ale sebe - musíš se vyjadřovat přesně

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:34
- Nahlásit

Zuzana T
Karol
Tak se omlouvám přihlásila jsem nás tři a zatím co my s Bernášem si budeme užívat, tak on bude chudák trpět...
Mám to jako takový relax po státnicích! - 8-10.6.

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:37
- Nahlásit

Karol
jo a člověk MUSÍ jenom umřít - to nevíš!?

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:39
- Nahlásit

Jumi
8-10.6.

Kde jsi to našla? Já jsem asi slepá

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:42
- Nahlásit

Jumičlověk MUSÍ jenom umří
A to říká někdo, komu klesal studijní průměr během studia skoro pod 1 a navíc to říká někomu, jehož studijní průměr vytrvale stoupá vzhůru?
Já se tohole ošemetnýho moudra držím až příliš často

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:48
- Nahlásit

Karol
pošlu ti to na mail jo! i s komentářem!

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 19:49
- Nahlásit

Karol
hele kdo mi tu nedávno radil, že víc je míň a že tohle ho vždy vede k jedničce nejhůře dvojce!?

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 20:13
- Nahlásit

Jumi
Aha Tak si užijte cestu po D1 a pak budeš vyprávět.

k jedničce nejhůře dvojce
Mám pocit, že to bylo většinou k jedničce nebo dvojce...ale někdy to vede taky k trojce a občas to vede k tomu, že se za dveřma zkušební místnosti otočim na podpaku a zbaběle utíkám domů, protože "další termín je taky termín". Já jsem vážně móóóóc špatná studentka....snad mi v životě jiné role půjdou líp

A tím vááážně končim, neb jsem dneska podezřele už od rána u Goetha a ono je za ním těch pánů ještě asi 200

Takže dobrou noc a pěkné učení a pěkné i všechno ostatní. Já asi budu muset i vypnout počítač, jinak to nezvládnu

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 12:58
- Nahlásit

Ahóóój! Kde všichni pořád vězíte? Celej den jste mě včera nechaly trpět u učení To vám teda pěkně děkuju

Jumi
Jaké bylo cvičeníčko?

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 16:49
- Nahlásit

Karol
Celej den jste mě včera nechaly trpět u učení
my tebe joooo!!! Snad ty nás ne! Já pořád nakukovala jestli se náááhodou neobjevíš a ty si byla tak poooctivá!

Cvičení bylo fajn - a můj dojem: bernášek je opravdu super vlohový pejsek ovšem krom toho je to také největší puberťák a drzoun v celém okolí! Dokonce se páníček neudržel, do cvičení vstoupil a hurónským řevem to naše milé stvoření trošičku usměrnil...takže klasika!
Jinak teda jsem poslední dobou zjistila, že nám absolutně nejde odložení a o nějakých klidech se dá taky mluvit jen s velkou dávkou schovívavosti, takže máme co cvičit a pilovat!

Já nevím proč ten pes na mě musím prostě pořád koukat! Jako by se bál že ho nechám opuštěného v lese - to by mě přece ani ve snu nenapadlo - NIKDY!

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání