| Autor |
Zpráva |
Karol
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 17:00
- Nahlásit
Jumi
Nazdáárek!
A cvičili jste asi s Evčou, viď?
No, já se straáááášně snažim se učit ale jde mi to jak psovi pastva a ještě asi o něco hůř
Myslim neustále na úplně jiný věci a hledám kraviny na internetu...a při tom mi tak trochu teče do bot, protože ty postupky sice dělám "až" 30.5., ale ve všední dny mám tak málo času, že bych ty víkendy měla fakt pořádně zabrat. A já jestli se k tomu dokopu na 6 hodin denně, tak je to moc
Ale nějak to snad zvládnu, jsem velký optimista
Bez Bondíka je tu definitivně děsná nuda. Dokonce jsem si včera z absťáku po procházce musela vymyslet vycházku do obchodu, kde jsem pak marně přemýšlela, co tak koupit a byly z toho papriky a rajčata, na který stejně nemám chuť Tak až změknou a začnou se kazit, udělám asi rajskou
Neříkala Eva, jak to vypadalo v Litoměřicích u mladejch psů???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 17:33 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Čau holky,tak jak jste pokročily s učením- mučením?
Mám z Litoměřic jen kusé informace a asi se úplně všechny nedozvíme- prý nikdo nezapisoval výsledky na tabuli. A představte si,že kruh GR byl pár kroků od jezírka - to by bylo něco pro bernáše a naší jessy.
Máje áčková fenka Arlett byla v ot.CAC a CACIB,Erny Od Hr.Veveří byl CAC,CACIB,BOB,Cornel Ere.Aurea Rosa v pracovce CAC,v Mladých psech vím jen:V1,Cajc Ashbury Absolute Lover, V2 Radčin Bekoš,ml holky,Cajc Funny Girl Dream Team, 2. a 3. místo holky Aurea rosa- Delfína a Dafie a V4 Arwen FG.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 19:08
- Nahlásit
Karol
No jo cvičili!
Dneska cvičila Evča s Jindrou...chudáci Jindra s Herbertem včera na WT zase vypadli - jsou to teda nešťastníci buď všechno nebo nic - buď vyhrajou nebo jedou dom s nepořízenou - jakoby jim nestačilo druhé místo - první byla Eva s Lízou...
v Litoměřicích to prý byla úplně příšerná výstava - výheň a kruh velký tak, že ses v něm sotva otočila, nikde žádný stín - jen jeden strom a hned vedle rozpáleného betonu jezírko takže dojmy Evči nic moc....
Já se taky nemůžu donutit učit a bůh ví jestli nakonec studuju alespoň těch tvých 6h!a takz se mi to krátí!
Právě mi přišel oponentský posudek a je to samá chvála! Mám děsnou radost!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:30
- Nahlásit
Jumi
Dobrý večer,tak vidíš,že jsi dobrý študent.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:05
- Nahlásit
Jumi
Tak to ti moc gratuluju!!! To je určitě skvělý pocit.
Já když jsem odevzdála bakalářku o bitvě u Kolína , tak se mi pak ozval můj oponent archeolog, že by mu bylo ctí si o tom popovídat s historikem ....protože v místě bitvy shodou okolností dělal vykopávky...
(Jé ale to jsem se teď úplně projevila jako někdo .....stydim se, ale už jsem to napsala. byla to jen bakalářka )
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:15
- Nahlásit
Karol
No vidíš jaká si úspěšná!mě bakalářka naštěstí minula..teda sice jsem ji psala ale nikdo ji nečetl a nikde se neobhajovala, jen se s tím člověk trápil jak dlouho a pak to bez povšimnutí skončilo na dně katedrové knihovny....
Jenže teď mám projevit nějaké znalosti u státnic a to bude teprve něco s mým přístupem ke studiu! to bude ostuda a tragédie!
Byl s námi dnes cvičit místo bondíka Rony! To abychom měli před očima stále někoho kdo nám ukazuje jak to vypadá když se pejsek snaží a nelomcuje s ním puberta - vy jste si na nás dohodli směny néé
Zuzana T
a co vy jste vyváděli celý víkend?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 21:36
- Nahlásit
Jééé tak koukám, že Decker aktualizoval - tak jsem se pokochala sestřičkama!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2007 22:38
- Nahlásit
Jumi
No já jsem se věnovala bohužel celý víkend úklidu bytu a dneska pakujeme Petra na dovolrnou.Jedou s kámošema na Gargáno surfovat- budu slaměnka!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 10:19
- Nahlásit
Zuzana T
Právě jsem zjistila, že si mi včera volala! Promiň. Nebyla jsem na telefonu, byly jsme na véče u tchýně a nějak jsem se na něj koukla až dnes.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:14
- Nahlásit
holky nemáte některá info už o těch Kunraticích? Na jejich stránkách furt nic
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 16:16
- Nahlásit
Zuzana T
Gratuluju k úspěchu Arlett - nějak to tu zapadlo- CACIB
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2007 19:26
- Nahlásit
Ketrin
Díky, to víš,že jsem měla velkou radost.Čubině chybí je prac. zkouška a má CH SZ .Měla už jít loni,ale nejdřív marodila ona- něco zlého sežrala a pak se vystřídali oba pánečkové v nemocnici.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:49
- Nahlásit
Krásný den!
Dneska je opravdu nááádherně! Akorát pěkný pařák - byli jsme s Bernáškem na ranní prochajdě v půl deváté ráno, já měla jen kratičké bavlněné šaty na ramínka a pěkně jsem se pekla! Bernášek asi také protože rovnou skočil do přehrady, tak jsem ho pořádně vyplavila a bylo to super, protože je tam krásně čistá voda, takže jsem mohla pozorovat jak vlasně to naše psisko plave!
pak jsme se šli usušit na louku, kde je posekaná tráva tak tam příjemně voní seno a proháněli se tam koně - no super! měla jsem chuť tam sebou plácnout a litovala jsem, že nemám učení sebou, že bychom tam zůstali pěkně rozvalení na dece!
Taky jsem si říkala jak mi ta vrba na balkoně v těhle vedrech stráááášně pije a jakou má spotřebu vody a ona se ta vrba jmenuje Bernáš
Jo a Bernášek má pocit, že je doma málo vzrůša, tak si včera málem zlomil nohu!Narval si ji na balkoně pod zábradlí a pak se chtěl převalit, čímž si ji docela podivně skroutil - no takovej řev jsme tu už dlouho neměli!
Zuzana T
Představ si že mi Evča na cvičáku říkala, že ji příjde, že Bernášek nějak přibral..a on má vážně zase nějaké růstové mohutnící období! Děsně mu roste hlava a mohutní hrudníček, ale na omak mi teda nepřijde, že by přiíral..jen se mu všechno zvětšuje před očima
|
choco
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 09:54
- Nahlásit
ona se ta vrba jmenuje Bernáš
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit
Jumi
Ahóój!
Tak jak studuješ? Já teda nic moc
Právě teď ještě dopisuju nějaký referát na švédštinu a pak mi ještě zbývá kus jedné seminárky, co musim ve čtvrtek odevzdat, a tak mi na to pravé učení vastně vůbec nezbývá čas....když do toho musim ještě do práce a do školy. A nejhorší je, že je mi to nějak jedno
Hrozně ti závidim, že máš v blízkosti to koupání. Já snad kvůli tomu ještě začnu řídit, abych mohla Bondíka vozit někam vyplavat
Anebo možná dneska zkusim tu Vltavu, ale když ono je to skoro půl hoďky od nás a já moc nemůžu jít s Bondem ven na víc než hodinu...to bych pak vůbec nic neudělala. Ale už jen týden, pak ho zas budu rozmazlovat super dlouhýma procházkama a určitě brzo přijedem za váma na koupačku!!!
Jé, teď mi došlo, že by Bondík asi potřeboval ještě přistřihnout pře výstavou. A já na to ale úúúplně zapomněla. Tak to bude mít asi radost jak Eva tak Ondra. No, kdyžtak bude neostřihanej. Mezi těma třicetipěti pesama se to ztratí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 10:23
- Nahlásit
Karol
Tak jak studuješ?
ani mi nemluv! ráno pes nutně potřebuje ven minimálně na hodinu (normálně chodí na půl) pak je naprosto neodkladně nutné převlíct postele, luxovat, mejt nádobí atd.
včera jsme zase naprosto neodkladně museli objíždět koupelnová centra....
prostě dělám co se dá jen abych nemusela otevřít knihu a zatím mi to bohužel vychází, tak nevím nevím, jestli budu u těch státnic vůbec něco vědět
koupání je super - plaveme každý den - já ty Háje vážně miluju - louky, pole rybníky, lesy a když člověk jde na správná místa tak úúúplně zapomene, že je v Praze!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 10:44
- Nahlásit
Jumi
No mě se také zdálo,že bernáš přibírá- taky už bylo na čase .
Já včera šla s Cathy ven až v 17,00 kvůli vedru a naše dáma nekompromisně zatočila na cestu kolem Botiče - pěkně ve stínů stromů a štrádovala to rovnou k místu,kde jí dovolím do Botiče vlézt.Je tam hloubka a docela velkej proud,takže tam nejsou střepy a jiné fujtably.Cathy si zaplave v protiproudu a ještě smí vytáhnout pár kamenů.Na nějakou procházku neměla náladu,jen plavání.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 11:09
- Nahlásit
Zuzana T
No mě se také zdálo,že bernáš přibírá- taky už bylo na čase
no on už taky - musím zaklepat - i docela slušně žere, tak snad mu to vydrží...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 19:38
- Nahlásit
já nevím jestli je to tím vedrem či co, ale bernáš začal úplně neuvěřitelně línat!Člověk ho pohladí a má ruku plnou chlupů
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 20:03
- Nahlásit
Jumi
Ha ha - teď bude místo dikobraza zlatý naháč
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit
Zuzana T
no to teda bude! pořád ho vyčesávám, k jeho velké radosti, a pořád těch chlupů neubývá a to už je jich plnej koš
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 21:55
- Nahlásit
Jumi
No Charlie taky začal línat, co začaly ty pařáky, takže klííííd, u nás taky lítá všechno co chlupy má A to jich má o něco míň než ostatní chlupatci
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit
HanuleGR
no Bernášek je spíš lyska oproti Thorinovi, kterej je naopak extrémě huňatej! ale je to vážně děs, za chvilku na něm neude chlup!
A co vy? jak válčíte? a jakou máte předepsanou rehabilitaci - máte cvičit?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:22
- Nahlásit
zlatý naháč
lyska
u nás teď večer bylo na návštěvě medvídkovské štěňátko 3 měs. GR, heč
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:34
- Nahlásit
Ketrin
jééééé medvídkovské štěňátko! to jsme měli doma naposled před necelými sedmi lety! to letí v pátek má Thorinek narozky!
pak už následovala celá zoo jen medvěd v ní chyběl
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:38
- Nahlásit
Jumi
Tak to Thorinkovi blahopřejeme.
My už máme línání za s sebou,Cathy nasrsťuje,ale chlupy má zatím krátké a hodně jemné.
Hanule GR - jak se daří po operaci?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:46
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to Thorinkovi blahopřejeme.
díky - dostane obr kost z bůvolí kůže, tak to ho potěší....
to línání asi nemá cenu řešit ne? jen luxovat a luxovat a luxovat....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2007 22:52
- Nahlásit
Jumi
tak, tak,
Dobrou s kobrou
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 08:45
- Nahlásit
Čau holky, tak jdu zas na další dlouhý den předstírat učení
Doufám, že Bondíkovi ta srst vydrží ještě přes Konopiště, když už tam jedem...zatim teda drží
A Bernáškovi teď určitě naroste krásná dlouhá srtstsprávným směrem , pěkně přibere a na podzim ještě stihne Junion Šampióna
Tak hezký den, ať vám všechno jde líp než mně učení!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:18
- Nahlásit
Karol
Ahojííík,poslala jsem ti email
|