Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Karol
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:51
- Nahlásit

hab a Archie
Doufám, že se to nějak zařídí!!!! Teda, určitě jo!

Holky, kdy vám naposledy přišel zpravodaj KCHLS? Já ještě nedostala vůbec žádný a koukala jsem na průkazku, že jsme členy už od prosince - to je asi divný, že jo?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 09:57
- Nahlásit

Karol
taky doufám jinak asi pojedem tak jedině do pr....

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:06
- Nahlásit

hab a Archie
Ty máš ale nějakou blblou náladu!

Já jsem se dneska uklidnila představou, že mám ještě celých skoro volných 6 dní na učení (ovšem například včetně Konopiště ) a tak na to zas dneska dost kašlu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:08
- Nahlásit

Karol
Copak zpravodaj. Ale já jsem moc zvědavá, kdy konečně vyjde ta ročenka 2005, kterou mají lidi dávno zaplacenou a není to zrovna malý peníz.... kde jsem mimo jiné na Brestině stránce uváděla, že na jaře 2006 budeme mít štěňata.
Pak bylo avizováno posunutí a už teda nej, nej.. zazší termín uzávěrky 30.9.2006. Tak jsem Brestinu stránku aktualizovala a místo Rambovy stránky (kterého jsem tou dobou už dávno neměla) dala stránku Borga coby miminka-fotky a umístění v dorostu v Brně na podzim.
A ono pořád nic, Borgo bude pomalu za chvíli chovný, to jsem zvědavá jestli nám to ještě jednou zaktualizují.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit

Karol
v poslední době se vůbec nedaří a ještě tohle...

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:16
- Nahlásit

hab a Archie
A ptala ses holek na ZR?

Ketrin
Takže žádný zpravodaj nebyl? Ale jsi ty vůbec v KCHLS? Nebo jen v RK? Já v poslední době trochu blbnu..něja ztrácim přehled a pozornost, asi tím, jak se furt učim...
To s tou ročenkou je dost vtipný.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:22
- Nahlásit

Karol
Jsem v obou. myslím že zpr.KCHLS mám akorát č.1/2007. a teď píšou na stránkách, že schůze odsouhlasila, že už nebudou vycházet ročně 3, ale jen 2. Takže těžko říct, kdy bude - jestli až koncem roku, když už jeden letos byl...
s tou ročenkou je dost vtipný. Že jo.

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:24
- Nahlásit

Ketrin
Čili jsi už letos jeden dostala? Fakt se ptám už naposledy

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:32
- Nahlásit

Karol
Jo, jeden jo. Ale už dost dávno-někdy v únoru, březnu...? Jestli on to nebyl 3/2006 ?! Se kdyžtak podívám doma, jestli ti někdo neodpoví dřív.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:44
- Nahlásit

Pěkné dopoledne,
koukám,že nálada není nejrůžovější - to asi dělají ty vedra.
Já mám také pouze jeden zpravodaj a přišel mám dojem v březnu.
Hab - jestli ho nemáš,tak si o něj napiš s tím,že jsi členem od 12/06.
Tedy holky,vy se na Konopišti uvaříte!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit

Zuzana T
já členem nejsem

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 10:56
- Nahlásit

Zuzana T
Ten zpravodaj postrádám já
Jojo, na Konopišti to bude asi děsný. A to já tam jedu s plánem předat psa Radce a někde se zašít a učit se...to jsem zvědavá, jak mi to vyjde

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit

Karol
a nevíš jak je na tom Eva?

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit

Hmm tak já jsem členem KCHLS od června a mám zpravodaje dva - jeden z podzima 2/2006 a jeden přišel nějak před vánocema myslím 3/2006 a od té doby nějak ticho po pěšině, to asi abych se moc nenamlsala! Na stránkách KCHLS bylo v těch novinkách, že uzávěrka zpravodaje 1/2007 byla 15.března no ale taková ta hláška, že už se rozesílá, co tam vždy dávaj nějakou dobu po uzávěrce, tam nebyla a nic nepřišlo....

Jinak já jsm na to taky nic moc, učení mi nejde a hlavně mě neba a mám přesně takový ty stavy, že se to stejně vše nenaučim a tudíž mě vyhoděj a basta...no ale co, třeba to nebude tak hrozný a budou na mě hodný...

Karol
Junior šampion to bude jedině ve vymýšlení lumpáren, ale dneska jsem ho na prochajdě zálibně pozorovala a možná nakonec uvěřim, že z něj přece jen vyroste pěknej pes...tak uvidíme, třebas na podzim vážně uděláme Budějický maraton - aneb WT+výstava v jednom! Jenom pořád nevím jak ho po vymáchání v rybníce za jeden večer vymydlit na výstavního šampiona že bych to zase hodila na Zuzku

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit

Jinak pardón - PŘEJI KRÁSNÝ DEN DÁMY!

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:06
- Nahlásit

hab a Archie
nevíš jak je na tom Eva?

Myslíš teď s čím? S tím Konopištěm? to nevim, mám to zjistit?

Jumi
Mně zrovna teď připadá, že nic na světě není horší, než učení A taky je všechno lepší než učení a tak dělám všechno možný kolem, dokonce máme doma docela uklizeno....ale učení prostě nee

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit

Karol
jojo s Konopištěm sííím

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit

Karol
dokonce máme doma docela uklizeno....
my taky ještěže začal ten Bernášek línat, páč je jasné, že se teď musím plně věnovat jeho srsti a nemám čas na takové malichernosti jako je učení...

Navíc k té vývojové biologii vůec nejsou otázky ani nic, tak nevím pořádně co všechno se naučit a na co se vybodnout, vím kdo mě bude zkoušet a co dělá, tak to se naučím podrobně ale mám se učit i to na co se mě nejspíš ptát nebude...ale co když se zeptá - achjoooo zkoumá savčí oocyt a já řešim jestli se učit vývoj orgánů, což je děsnej opruz

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:21
- Nahlásit

Jumi
- ty máš pocit,že jsem salónní expert a z dikobraza udělám přes noc barbínu?
No kdež budete opravdu růst do " neodolatelné krásy",tak to i zkusím!

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:24
- Nahlásit

Jumi
No, přece ti nedá jen jednu otázku, ne? A dvakrát se určitě netrefí do něčeho, co třeba nebudeš 100% vědět

Zuzana T
Máš to s ní těžký, co?

hab a Archie
Čekám na odpověď

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:29
- Nahlásit

Zuzana T
No kdež budete opravdu růst do " neodolatelné krásy",tak to i zkusím!
my snad už neodolatelně krásní jsme ne! jen to ještě nikdo nepochopil a nepoznal
a neboj byl to vtip - my se chystáme vyhrávat až ve veteránech a to v září ještě zdaleka nebudeme, takže dáme spíš přednost natřásání špíčku na poli pracovním než výstavním!

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:31
- Nahlásit

Karol
No, přece ti nedá jen jednu otázku, ne? A dvakrát se určitě netrefí do něčeho, co třeba nebudeš 100% vědět
máš pravdu na orgány se prostě ptát nebude a když jo tak řeknu - k tomu aby se orgány mohli začít vyvýjet musí dojít ke splynutí spermie a vajíčka, což probíhá........

Ketrin
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:32
- Nahlásit

Jumi
snad už neodolatelně krásní jsme ne! jen to ještě nikdo nepochopil to chce rozhodčího co ocení hlavně Bernáškovu krásnou duši a osobnost

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:33
- Nahlásit

Karol
děkuju

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:37
- Nahlásit

Ketrin
no jo jenže kde ho hledat, že!? Takových uvědomělých rozhodčích je jak šafránu!
I když ten pan rozhdčí na ZV byl přesně TEN nic jiného totiž tou jedničkou na Bernáškově výkonu ani ocenit nemohl! že jo Karol!?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:37
- Nahlásit

hab a Archie
Tak copak dělá Campíno?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:41
- Nahlásit

Zuzana T
začíná měnit srst takže to u nás pěkně lítá cvičíme postoj na Konopiště,to zas bude

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:42
- Nahlásit

Zuzana T
co že nejedeš?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit

hab a Archie
Jednak mi konopišťská organizace výstav nějak nepřirostla k srdci,tak jsem se poslední 2 roky nehlásila a jednak jsem na čumendu na výstavě v zahraničí.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2007 11:50
- Nahlásit

Zuzana T
tak to nejsi první od které tohle slyším

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání