| Autor |
Zpráva |
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 13:36
- Nahlásit
Jumi
Neboj, my tam budem se Evčou asi první
Přejímka psů je až do 10h, a Eva mi včera říkala, že mě vyzvedne v 6:30 - počítám, že tam od nás budem za hodinu....takže to budu mít na učení fůru času a žádný jiný blázen tam ještě ani nebude
Ale zas má pravdu v tom, že tak bude naděje umístit se do stínu, je fakt, že tam stromů moc není a jestli budu pařák, jako že bude, tak by to mohlo bejt zlý. Akorát budu dlouho mít u sebe Bondíka, Radka tam určitě tak brzo strašit nebude
To veselé číslo je 35. Tušit to dřív, asi se tam nehrnu, ale uvidíme. Zas třeba budu mít radost, když se B. dostane do nějakého užšího výběru. Uvidíme.
Sleduješ? Já, myslim, že sever je na tom asi hůř než jih
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 13:47 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Karol
To veselé číslo je 35.
bleeeeeee
ale na té Hluboké mi to nakonec nepřišlo tak zlé, jak si nás rozdělili do skupin...
Budeme vám moc držet palce ať je z toho přinejmenším nějaký ten CAJC
Včera jsem koukala na stránky vetcare - ten Zuzky milovaný Bols to bude ale krycí pes! S těma výsledkama RTG v celém vrhu, pracovníma úspěchama a exteriérem už u nich musí stát davy semene chtivých čubinek teď!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:03
- Nahlásit
Jumi
Tak,že bychom s Cathy přijely?
Bolsík má nulky,to je dobře,je potřeba širší výběr krycích pesanů.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:05
- Nahlásit
Jumi
S těma výsledkama RTG v celém vrhu, pracovníma úspěchama a exteriérem už u nich musí stát davy
No počkej, vždyť Bernáš jen přibere nějaký to kilčo, vyroste z puberty, udělá pár zkoušek....a máte davy taky. Pokud nebudeš tak zlá a nenecháš ho neuchověnýho
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:15
- Nahlásit
Karol
si budete navzájem přehazovat vdavekchtivé holky
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:25
- Nahlásit
Zuzana T
Tak,že bychom s Cathy přijely?
no přijeďte uděláme kolečko okolo zdejších vodních ploch!
a Bernášek včera našel tu Cathy zdechlinku
Karol
Zuzana T
to jo! něco jako - heleďte teď tady Bernášek zrovna někoho má - vemte to na jižní spojku a zkuste to na proseku u Bondíčka jestli by si na vás nenšel chvilku
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit
Jumi
heleďte teď tady Bernášek zrovna někoho má - vemte to na jižní spojku a zkuste to na proseku u Bondíčka jestli by si na vás nenšel chvilku
Ne,ne, to bude pořádný konkureční boj...budem si vzájemně nařezávat výstavní vodítka a psům v nestřežených chvílích střihat ohony
A samozřejmě pořádně pomlouvat
Bondík je po koupeli, tak jdem trochu proschnout ven a pak budem žehlit kudrny
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit
Karol
,jasně pořádně pomlouvat a škodit - to je to pravé
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:42
- Nahlásit
Jumi
fain,kolen 16,00 hod,pošlu sms až vyrazím.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:50
- Nahlásit
Zuzana T
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 14:52
- Nahlásit
HanuleGR
vidíš, aspoň za kus párku, na mě Chelsinka čučí a nepodá, pouze to co ona chce a ráda člověku cpe, což je většinou její polštářek a nemůžu jí k tomu přemluvit. Prostě co ona nechce, tak to neudělá. Na RTG loktů se samozřejmě chystáme, už jsem kvůli tomu domluvená s jedním vetem.
Jinak v sobotu se jedeme "výstavně" stříhat a těšíme se na Kunratice, kde se potkáme nejen s Chipsym, ale i s bráškou Chunnym!!!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 19:10
- Nahlásit
ko4ka
No, ale že jsou sourozenci se nezapře, nejradši mi cpe bačkoru, ale když chce on, když jí nutně potřebuji podat, tak se do toho moc nehrne, cvičí spíš on mě Tak vám moc přeji ať rtg dopadne dobře a nemáte problémy! A sámo držíme palce a tlapky ať se zadaří v Kunraticích!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2007 19:11
- Nahlásit
Všem co jedou na Konopiště přeji spoustu úspěchu a alespoň trochu vlídnější počasí ať nepadnete vedrem na ústa a ať si pesani vyběhají samá véčka s nějakým tím pořádím!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 13:18
- Nahlásit
Ahoj při pátku,
kde se zase flákají všichni goldenáři?!
Že by se všichni pulírovali na výstavu?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 13:46
- Nahlásit
Zuzana T
Ahojky,
já teda určitě nic nepulíruju, Bondíka jsem včera vykoupala a tak nějak se snažila ho srovnat, ale nijak extra se mi to nepovedlo. Dost na tom, že trpim já u učení, nemusí ještě trpět pes v nějakym triku...
Šrotim se. Trochu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2007 14:08
- Nahlásit
Karol
Tak já za chvílí vypadnu z práce a razím na prodloužený víkend .Mějte se prima,na výstavě jit to natřete!
páčko
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:30 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Čau holky,
tak se hlásím po výstavě. Bondík skončil s V bez pořadí, což je super, ale už mě zas tak neba, že jsem kvůli tomu ztratila celej den.
Navíc, ačkoliv na celém území ČR jsou děsná sucha, tak na Konopišti, kam jsme s Evou dorazily v 7:30, abysme si na ten horký den zajistily dobrá místa ve stínu, do 10 hodin hustě pršelo a lilo jako z konve. Takže všude mokro, psi zprasení a do toho ta beznaděj, že to asi lepší nebude. Pak se to teda nějak spravilo, ale zas do toho extrémního horka....
Navíc před začátkem výstavy propukl mírný organizační chaos, různé ztracené desky vystavovatelů...které se nacházely v kruzích u jiných plemen.... takže výstava začla s hodinových zpožděním. Tím pádem jsme byly na Konopišti o celé 3 hodiny dřív, než bylo nutný, protože kdybysme dorazily v 10:30, bylo to tak akorát
Bondík se předvedl fakt děsně (bohužel jsem to asi zavinila protože jsem ho předala Radce a ona už ho měla zpracovanýho, když mě nedopatřením znova zahlíd a pak už se nedal do kupy a pořád mě hledal.... Kromě toho na něj došla řada přesně nějak po poldeni, kdy už pařilo slunce, takže po půlhodině čekání na hodnocení byl asi docela mimo sebe....a tak tam s nim Radka hodně bojovala. Já ze strachu, aby mě zas nezmerčil, jsem to tentokrát viděla přes dva další kruhy, takže jsem spíš registrovala, jak o občas s Radkou škubne a že má co dělat, aby ho v kruhu udržela. Přesto to teda dopadlo tím Véčkem a s moc pěkným posudkem, a na jehož konci stojí "giving his handler a hard time"... Takže rozhodčí měla asi pochopení a taky smysl pro humor.
Nicméně moje pocity marnosti jsou děsný, protože jsem si představovala, jak tam dojedu, Bonda umístim vedle sebe ke kolíku a budu někde v klidu na dece natloukat do hlavy to, co tam mám ve čtvrtek mít. Místo toho jsem řešila, jak nezmrznout a nenastydnou a když se udělalo teplo, tak jsem už zas nějak neměla na nic náldu a vůbec. Prostě jsem se nenaučila nic, zkouška se blíží, já jsem děsně unavená a musim u toho teď vydržet ty zbývající 4 dny aspoň 8 hodin denně
Z pořadí jsem si poznamenala jen mladý psy:
CAJC Ashbury Absolute Lover
V2 Bols Blue Vet. B.
V3 Heartbreaker Is Friendly
V4 Coudy od Perlové studánky
Pak vim jen, že naše ségra Daffie byla V3, jinak samý bez pořadí.
Omlouvám se za tak dlouhý psaní, ale Ondra není doma a já se musim trochu vykecat a uvolnit, než se fakt vrhnu na to učení.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2007 18:37
- Nahlásit
A ještě mě napadly dvě zajímavosti - paní rozhodčí J. Buckingham si vymínila, že si všechny posudky psala sama rukou - a přesto to netrvalo dlouho a byla myslim dost pečlivá.
A u třídy štěňat hodně lidí překvapila jednak tím, že dala 6 pejskům N a jen 4 VN a z těch potom vybrala na VN1 toho nejhůř vystaveného, který vlastně vůůbec nestál, ale jí se od začátku hrozně líbil. Řada lidí to nepovažovala za vhodný....mě, jako majitelku nevystavitelného psa to docela zaimponovalo Navíc tenhle pejsek ani neměl výstavní vodítko a paní rozhodčí před rozhodováním pořadí prostě jeho majitele vyslala do přilehlého stánku, ať vodítko pořídí a prostě počkala, až si to zařídí a teprve po jeho návratu se běhalo o pořadí
I u mladých pak byla docela "přísná" - rozdala půl na půl Véčka a Védéčka, takže i proto jsem s tím Véčkem spokojená.
Ale ono se to říká, že jsou zahraniční rozhodčí přísnější a člověk dostane VDéčko ani nemrkne. Tak dneska jsem to viděla.
A tím fakt končím a přesouvám myšlenky k něm. literatuře.
Páááá
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 14:49
- Nahlásit
Nazdárek!
já tady z toho mám takovou one-woman-discussion
Asi začnu sama na sebe reagovat.
Jumi
Kdy že děláš ty státnice? 6. června? nebo až 12?
Napadlo mě, že bych určitě chtěla ještě před Albeří zajet na ten samosběr jahod, tak bysme mohly jít spolu. Asi bez psů, co?
Tak se dohodnem nějak až budeš mít po těch zkouškách, jo?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 16:23
- Nahlásit
Karol
Kdy že děláš ty státnice? 6. června? nebo až 12?
dělám je 6. je to tragédie protože nějak zjišťuju, že už se 14dní šrotim a umim úplné nic jako na začátku, takže jsem z toho značně přešlá a uvažuju, že si skočím do našich biopotravin a koupím si tam ten čaj štěstí a pořádně se jím opiju doufám, že to pomůže!
Na samosběr musíme určitě! Je to super věc a my máme prázdný mrazák! Kdy jedete na tábor? musím juknout na jejich stránky kdy ty samosběry budou, ale teď asi ještě brzy takže tam asi žádné info nebude...
Asi bez psů, co?
no nějak si nedokážu představit jak by se na nás koukali kdyby jim ti naši miláčci valchovali řádky s jahodama...ale naprosto přesně si dokážu představit jak by ti bílí pejsánci vypadali - a to by se nich asi jen tak nesundalo, ale asi líp než borůvky na který můžeme někam vyrazit až se vrátíte z tábora i s nima!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 16:29
- Nahlásit
Jumi
Tak to si neumíš představit, jak tragicky si připadám já a to na to jdu zítra.......doufám, že u mě nějakej ten svatej bude stát...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 17:18 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
choco
tak to držíme všechny palce co doma máme!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 18:36
- Nahlásit
choco
Tak taky moc držim palce! A Bondík drápky
Já jdu ve čtvrtek na postupky, taky budu nejednoho svatýho potřebovat - je děsný, že to vim už teď. Kdybych nebyla blbá, už to teď všechno umim. Ale jsem pako, tak jsem ty dny tak neskutečně promarnila....
Jumi
Jestli se nepletu a je to v Kunraticích, tak jsem koukala na stránkách, že samosběry začnou od 4. června - nejlepší mi připadá jít ve středu, protože v neděli bude moc lidí, v pondělí vysbíráno....a jiný dny není otevřeno.
Tak když bude slušný počasí, viděla bych to na středu 13. - my jedem na tábor 16. v sobotu. Ale uvidíme, toho 13. by to totiž byla poslední možnost a kdyby pak lilo, tak z toho nebude nic
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 19:13
- Nahlásit
Jumi
Karol
Kuju , budu to potřebovat...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2007 23:04
- Nahlásit
Karol
13. by to s největší pravděpodobností šlo...
napadlo mě teda, že 13. se máme stát bezdomovci, tzn. nastupuje k nám bourací četa a rekonstruují nám koupelnu a dělají štuky v půlce bytu, takže nevím co s těma jahodama vyvedu ale já to nějak vyřeším - vmáčknu se tam třeba v noci pod rouškou tmy a narvu to do mrazáku....u našich totiž nebude na 10kg jahod místo!
Kdybych nebyla blbá, už to teď všechno umim. Ale jsem pako, tak jsem ty dny tak neskutečně promarnila....
no to nesmíš tak brát, já sice mám obdobné pocity a hlavně teda, že jsem od přírody debil, protože se neumim učit nemám výdrž a dostatek inteligence si něco zapamatovat, ale to je asi jen nějaká předstátnicová deprese....
mám spolužáky kteří se celých 5let jen šrotí na lyžáku se každou volnou chvilku šrotili, na Albeři, na botanických i zoologických terénních cvičeních...my byli v hospodě a oni se pořád šrotili - pak měli průměry 1 a já 2,5...ale když to vezmu zpátky, tak jsem ráda - já jsem si všechny ty kurzy užila plnými doušky a mám spousta super zážitků - sice teď nevím kolik má kterej hmyz jakejch křídel, jsem ráda že poznám hřib od mochomůrky a pampelišku od sedmikrásky, ale žiju a mnohem raději se ráno v osm válím v trávě u překrady než doma u 1500stránkové bichle!!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 00:38
- Nahlásit
Karol
tak jsem taky koukala na stránky www.jahody-kunratice.cz a píšou, že první datum bude známo nejpozději 8.6. a sběry jsou v sezoně 2007 vždy v úterý, pátek a sobotu 7-18h.... já loni šla na devátou, nejprve bylo vše už vysbírané, takže jsem se trošku vztekala, ale pak začali otvírat další řádky a pak už to přibývalo jedna báseň!
takže klidně buď v úterý nebo ten pátek a nějak ráno, abychom se tam moc nesmažili, přecijen po stínu tam není ani památky!Navrhuji jet mým autem a udělat si z toho i trochu adrenalinovej zážitek! tam je to totiž MHD dobrý ale s těma jahodama jsem byla ráda, že jsem se doplazila 100m na parkoviště odkud jsem zoufale volala Petra ať mě s těma jahodama zachrání!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 18:59
- Nahlásit
Karol
Jumi
Nazdar dívky,jak jde učení - ještě se vám něco do hlaviček vejde?
Já jsem se dnes vrátila z výletu a Cathy se mnou moc nemluví.Buď je to tím,že stále spí - Jessy jí za víkend asi dala zabrat a nebo je na mě uražená,že jsem jí opustila.
Naše princezna ma manýry!
Karol gratulka k výborné na klubovce.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:03
- Nahlásit
Zuzana T
Ahoj!
A jak sis ten dlouhý víkend užila?
Mně už se asi do hlavy nic nevejde. Ale problém je, že tam toho je ještě moc málo na to, abych toho učení mohla nechat. Naopak, musim vydržet ještě dva dny v nejvyšší rychlosti a na plný otáčky
Ale co jsou dva dny proti věčnosti a taky proti krásnýmu tejdnu na Albeři kterej mě potom čeká a taky proti různejm dalším jinejm věcem , že?
Jumi
Tak to jsem asi našla nějakou starší verzi tý stránky s jahodama a asi jsem četla loňský informace. V tom případě bysme mohly vyrazit v pátek (8.) nebo v úterý (12.)?
Ale to je ještě čas a ještě se určitě dohodnem.
Já jsem plánovala, že si tam pak zavolám Ondru na odvoz, sama to určitě přes celou Prahu nepotáhnu...ale můžem to nějak nakombinovat s tvym autem.
Tak učení zdar - jak ti to jde? To u toho sedíš tak strašně a pořád, že se celý den neozveš? (Já teda taky ne, vim, ale taky vim, že u toho teda určitě celý den nedřepim... tak, jak bych měla
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:05
- Nahlásit
Zuzana T
Děkuju za gratulaci - myslíš, že to bylo výborný? No, co se výsleku týče, tak máš vlastně pravdu Jinak to bylo dost vyčerpávající. Ale zas je fakt, že na Konopišti je to krááásný a i přes množství lidí tam bylo dost místa...a nic by se nestalo, kdybysme tam bývaly nebyly mezi prvními, ale třeba až mezi posledními ...i tak bysme totiž našly místo a klidně i ve stínu pod stromem. Na Evču už v tomhle nedám
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:18
- Nahlásit
Karol
Tím výborným jsem myslela Bondíčka,samozřejmě.
No my jsme se měli vcelku dobře,přes počáteční problémy s nejedoucím autem a tíj,že jsme ve Slovinsku jsme chvilku hledali ubytování.V soukromí mizerové nechtějí ubytovat na jednu noc.Nakonec jsme našli perfektní hotýlek.V pokojích televize,lednička a ráno super snídaně.V hotelu byla večer svatba a svatebčani se rozplývali nad našimi zlaťáky.
Výstava byla málopočetná,čemuž jsme se hoooodně divili,protože byla nominační na Cruft.Byl tam též váš konkurent ve tříde Flaming a vyhrál tř.mladých.My jsme byli též úspěšní,jak už jsem tu psala.Já jsem si to užívala.
|