| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:32
- Nahlásit
Karol
To u toho sedíš tak strašně a pořád, že se celý den neozveš?
ráno jsem byla ve škole a konzultaci k obhajobě, přitáhla jsem dom a kecala na LR s Ketrin o našich 3xb a jejich pubertálních nápadech...pak jsem usla, pak šla ven se psem, pak jsem vařila véču, 20min se učila a pak zase usla a teď se nemůžu učit protože mám depresi, že nic neumim
Do hlavy se mi nevejde lautr nic a blbý na tom je, že v ní bohužel ani nic není
8. budou teprve info kdy samosběr bude - takže asi toho 12. ale uvidíme co napíší!No já to už taky domlouvala s Petrem, že by tě pak od nás hodil na Prosek, protože jízda do Kunratic bude asi natolik vzrůšo, že na Prosek bys to se mnou už asi neriskla a i petr se tvářil, že si není jistej, že by mě tam pustil....myslela jsem, že Ondra bude v práci...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:35
- Nahlásit
Jinak jelikož bylo pod mrakem, tak jsem porušila svůj závazek brát si ven jen trika s krátkým a vyrazila jsem si v nátělníčku, slunce ovšem asi na 10min vykouklo a moje kůže se definitivně rozčílila, že včera to bylo poslední varování...takže jsem dostala alergickej záchvat..osypala se mi celá ramena a úplně nechutně to svědí a kouše - bléééé
Teď má být snad docela hnusně tak snad se to rychle zlepší....
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:35
- Nahlásit
Tak jsem ing. )))) moc děkuju za palečky i za tlapky Byli tam moc fajn lidičky a nedávali nic záludnýho....teda aspoň mě ne, pár vyjímek se našlo...vi´d montiku ) A po pravdě......maturita byla prostě těžšííííí.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:52
- Nahlásit
choco
huráááááá selý den na tebe myslím kdy se ukážeš a jak to dopadlo
gratulujeme pí inženýrko!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 20:55
- Nahlásit
koukám, že Konopiště byl super zážitek
paní Maříková se dokonce rozhodla sesmolit k tomu docela slohovou práci, ale po tom co se ji stalo se ji ani trochu nedivím, ona i Libuška se nějak vytočila do běla a má k tomu docela sugestivní vylíčení průběhu na stránkách - díky bohu, že jsem tam nebyla - to byste asi petra poznali když zuřří a to není nic o co stát!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:09
- Nahlásit
Jumi
díkydíky, před tím jsem s nervičkama teda dost bojovala, ale dopadlo to dobře. Jak říkali členové komise, ty nervy za to nestojí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:11
- Nahlásit
choco
jen aby to ti moji členové komise brali stejně - já si vážně nepamatuju nic vážně ti upřímě závidím, já se tu budu ještě tějden smažit ve vlastní šťávě než budu vědět jak na tom jsem a to jdu jako uplně poslední odpoledne po obědě - ve dvě takže se budu bát celé dopo!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:16
- Nahlásit
choco
Gratulace - a čeho že jsi pí. inženýrová?
Míšo,Karol to zvládnete také!!
Opět jsem ráda,že jsem se na KONO nepřihlásila.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:16
- Nahlásit
Jumi
já měla jít na řadu v jednu po obědě...ale protože měla komise od nás připraveno pošušňání jakseślušíapatří, tak ani neměli hlad a jen průběžně pak střídali(u mě chyběl třeba předseda ) a já jsem na řadu o hodinu dřív, po mě ještě další tři lidi...A všichni se vyptávali na věco týkající se diplomky....a směřovali na to i otázky třeba z anatomie,ekonomiky nebo kynologie...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:19
- Nahlásit
Jumi
neboooj, zvládnete to s Karol taky Budeme vám taky držet vše, co jen jde.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:32
- Nahlásit
Zuzana T
myslíš, že někdy budou někde z KONO nějaké výsledky?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:50
- Nahlásit
Jumi
No snad jo - jestli je někdo z výboru RK zveřejní - nevím,jestli někdo zapisoval na tabule.
Mám velkou radost s Petřinný Amálky - VN2 je myslím úspěch.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 21:59
- Nahlásit
Zuzana T
no já taky! je to holt fešanda!
hlavně je to veeeelikánský úspěch po tom co si prožila a jak je vlastně vypiplaná, myslím, že hlavně pro heduli to musí být ohromná radost a odměna za to, že takhle bojovali!
měli jsme bernáška obarvit a taky chodit k flatům
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 22:14
- Nahlásit
Jumi
Zuzana T
To je teda hustý co tam píše pí Maříková. Ještěže jsme radši šli na ZV
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 22:51
- Nahlásit
Jumi
to né,on by byl stejně moc vysokej i pro fletaře.
Ketrin
Mě to ani moc nepřekvapuje.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 22:54
- Nahlásit
Zuzana T
to né,on by byl stejně moc vysokej i pro fletaře.
tak já nevím a co ohaři - to by šlo?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 18:42
- Nahlásit
choco
Taky se přidávám s gratulací!!! Jaký to je pocit s novým titulem?
Já mám v poslední době vůči titulům děsnou averzi...nevim teda, proč pořád dál studuju, asi že jsem úplně pitomá, ale fakt tituly nesnášim. Myslim, že se z nich blbne, hlavně teda z těch pitomejch humanitních....intelektuálních fůůůj...když vidim svoje spolužáky, chci se jim co nejméně podobat. Ach jo a taky se jim napodobám...tak tím bude asi ten můj mizernej průměr a taky to, že mě možná ve čtvrtek vyhodí, až nevyjmenuju předepsaných 15 dramat Gerharda Hauptmanna včetně děje a postav
Ale vy máte nebo budete mít pouze tituly nehumanitní, tak ty se ještě dají snést
Možná se s váma ani nepřestanu bavit...pokud teda nepřestanete vy se mnou, protože budu ještě dlouho bez titulu a možná taky navždycky
Jumi
Trochu ti zvednu náladu - určitě na tom nejsi s učením tak bídně jako já
Já dělám ve čtvrtek zkoušku ze tří předmětů - z dějin něm. psané literatury, analýzy překladu a teorie překladu. Dějiny literatury se šrotim už skoro dva týdny - a výsledek, dneska jsem se prokousala na přelom 19. a 20. století....takže mi toho poměrně dost zbývá....a bohužel takový samý dost důležitý věci.
ALE to hlavní - tak zbytek tý literatury musim udělat (teda SE NAUČIT dneska do rána...nebo teda nějak v noci, ale já jsem teď pořád tak unavená, že dýl jak do 11 stejně nevydržim
NO a na ty dva zbývající předměty mám CELÝ zítřek. Takovej luxus, co?
Když si to takhle řeknu, tak nevim, jestli se mi chce brečet nebo smát, ale rozhodně to zavání hysterickým záchvatem a ještě že není Odnra doma. By si to asi odnes. A to mi včera celý den dělal poskoka, abych se mohla učit - zajel mi na nákup na celý týden, přivezl od Evy granule, uklidil celou kuchyň a ještě se naprosto samostatně přichystal na tu svou cestu...a zajel si půjčit přívěs...no prostě je to poklad
hab a Archie
Tak jsem se právě při šmírování dozvěděla (to vidíte, jak se učim ), že budem mít od září novou parťačku na venčeníčko (teda vlastně jednu my a jednu kluci !!! Tak to bude paráda. Taky se začínám těšit - jestli mě teda budete občas brát sebou A Bondík, ten bude naaadšenej!
Nemáš náhodou v sobotu volno? Já budu ještě slaměná, Ondra je celý týden v Rakousku...tak chystám velký úklid po učení, ale taky pořádnou prochajdu s Bondíkem, budu mu muset vynahradit teď těch pár dní, co si se mnou chudáček moc neužije. Kdyby bylo hezky, určitě s ním půjdu plavat k Vltavě - byli jsme tam teď o víkendu, až u mostu Barikádníků, blíž do Libně je voda hnusná, ale tam jak už to teče je to fakt super, ani sama bych se tam neštítila Tak mě to hrozně potěšilo, že přecejen máme v dosahu nějaký to koupáníčko.
Tak jestli se chceš a můžeš přidat, dej vědět
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 19:12
- Nahlásit
Karol
Možná se s váma ani nepřestanu bavit...
nj, to Bc. jako blbec se ke mě hodilo víc )
Budu ti moc držet palce, aby tě tam moc netrápili...ani trošku ti to nezávidím, když si vzpomenu jak jsem nesnášela učit se v češtině na gymplu tu hromadu spisovatelů a jejich díla, tak těpic.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 19:19
- Nahlásit
choco
No, nějaký to Bc. už taky mám, ale většinou to tajím ...hrozně mě pobaví, když si zrovna tenhle titul někdo píšě před jméno...to je fakt komedie
|
choco
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 19:33
- Nahlásit
Karol
já většinou taky a huš k dějinám
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 20:32 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Karol
hmmm tak já se zmítám v depresi - školitelka mě nabádala, že si svoji prezentaci k obhajobě musím několikrát přeříkat nahlas - v životě jsem takovou kravinu jako říkat si prezentaci nahlas nedělala, ale chtěla jsem být poctivá...a to podotýkám, že tuhle prezentaci už jsem před komisí prezentovala při obhajobě na nečisto....
jedinej výsledek je, že jsem zjistila, že nejsem schopná říct jedinou větu v celku, že se zaškobrtávám, koktám, vynechává ty nejdůležitější věci atd. takže jsem se z toho slušně vystresovala...že jsem se na to nevykašlala
A Bernášek opět venku zdrhá k rybníkům čímž mě neuvěřitelně štve!Dneska dostal pěknej vylágoš, takže teď budu v milíčáku známá jako vrah malejch pejsků, ale jsem si 100% jistá, že to stejně zase udělá, ten průůůser mu prostě za to porochňání ve vodě stojí Jenže co s tím?
Jinak ti držím palc ať to všechno zvládneš a šíleně ti závidím, že už to budeš mít tak brzo za sebou, já se budu mučit ještě tejden!
Ty tituli mě spíš dost baví, já ten svůj jestli teda nějakej mít budu hodlám používat jen tam, kde patří takže v oboru, ale aby mě na zkouškách četli Bernie a slečna magistra docela jsme se tomu s Ondrou při vyhodnocování na ZV smáli, hlavně vůdce pan bakalář! Měli ste vést kluky ty s Petrem abyste ten poměr bakalářů mezi vůdci zvedli!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 06:34
- Nahlásit
Karol
Ahojky,tak jestli bude pěkně rádi se na prochajdu připojíme
|
choco
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 08:16
- Nahlásit
Karol
Držíme s Andym palec
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 11:22
- Nahlásit
Karol
Ahojky ještě pořád sháníš nějakej stan na Bondíka????Přišly nám do práce dětské malé stany,nafotila jsem ho do mobilu,tak ti to v sobotu ukážu stojí jen 350,- a vleze se tam bez problému
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:54 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Ahoj holky!
Tak to mám za sebou a představte si, že za 1
Takový štěstí na otázky jsem v životě neměla!!!
Takže paráda a vyrazim asi s Bondíkem konečně na nějakou pořádnou prochajdu. Jestli teda neusnu, protože to se michce mnohem víc.
Ale je to fajn pocit, teď zas na nějakou dobu není v dohledu žádná tak těžká zkouška.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:58
- Nahlásit
hab a Archie
Čauky, my si trochu brousíme zuby na výhru v tý soutěži...a to bysme pak koupili ten drahej. Ale určitě se na to ráda podívám, třeba jsou ty vaše stany tak super, že by to stačilo.
Ale Zuzka mi to vymlouvala, a má určitě pravdu, že ty dětský nic moc nevydrží.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 12:59
- Nahlásit
choco
Děkuju za držení palců, rozhodně to zabralo!
Děkuju samozřejmě všem, co drželi...
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:05
- Nahlásit
Karol
tak to taky moc blahopřejééééém
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 13:49
- Nahlásit
Karol
Tak to moc gratuluji - Bondík už bude mít zase svojí veselou paničku - tedy až se vyspí.
JJ stan si nekupuj,máš ten náš a šetři na domeček.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:01
- Nahlásit
Karol
bezva, pocit po udělaný zk a ještě s tak čupr výsledkem byl výborný, tak si to hezky užij
|