| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:01 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Karol
Téda, tři prdelky jsou na chlup vyrovnané s králem Pálavy!!! -165 hlasů zrovna teď!! ITALIA, ITALIA!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:09
- Nahlásit
Karol
ty teda jedeš s těma hlasama
jinak jsem klukům vytvořila nové stránky,snad mě nikdo neukamenuje za to že si to bude muset u sebe opět měnit estranky nemaj na fotky moc místa a jelikož jsme blázni do fotek tak jsme to museli změnit
www.goldens.wbs.cz
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:16
- Nahlásit
foto budeme postupně doplnovat
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit
Ketrin
NO, já se úplně stydim. Ona je to Ondrova sestřenice odemigrovaná už 20 let do Itálie a strašně zamilovaná do Bondíka, kterýho zná jen přes internet
Ale zas v tom opravdu není žádný podfuk, je to co hlas, to počítač - prostě to rozeslala na hodně adres, jen prý musela Italům vysvětlovat, co jsou "tři prdelky"
hab a Archie
Jdu to omrknout. Já jsem si na estrankách připlatila asi to pětikilo ročně a mám místa dost
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:27
- Nahlásit
Zdravíme všechny s Charlikem z domácího ošetřování, artroskopie proběhla bez komplikací, odstranily se ty sajrajty, ale artroza už tam stejně je, třeba se jí podaří alespoň trošku zarazit. MVDr. Musil nám ukazoval ten zákrok i na kameře, jinak si ho samozřejmě nemůžeme vynachválit, všechno trpělivě vysvětluje a vůbec přístup všech na klinice je velice příjemný. Nejhorší snad byla ta noc bez naší prdelky. Teď chodí v tričku i bez límce, prozatím se těch ran nevšímá. Jen bych od vás potřebovala poradit nějaké psychiku namáhající hry pro pesany, nemám nějak fantazii. Kdyby vás něco napadlo nebo máte nějaký typ, dejte prosím vědět. Můj mail je cutyna@seznam.cz
Zdravím všechny chlupáče a přeji jim jen spoustu zdravíčka a hodně úspěchů na výstavách i na zkouškách, bude toho požehnaně
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:32
- Nahlásit
Karol
Co by ses styděla já myslím že webmaster pozná jestli je to regulérní hlasování anebo... a my ti to věříme
HanuleGR
držíme palce, ty psychiku namáhající hry se tu jednou probíraly, někdo pc-zdatnější by to moh najít, myslím že se tenkrát ptala Jandula když měla fenku po operaci
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:32
- Nahlásit
HanuleGR
Tak to jsou dobrý zprávy!!! Hlavně, že se operace povedla a Charlie je v rámci možností v pohodě, viď
S těma hrama to bude asi těžší.....budu přemýšlet
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:36
- Nahlásit
Karol
jééé opět první
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:38
- Nahlásit
Karol
nepůjdeš dneska na prochajdu?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:38
- Nahlásit
hab a Archie
Jak jinak , že?
Jak velký jsou na tom wb.cz možnosti nastavení vzhledu? Je to lepší než u estránek?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:40
- Nahlásit
hab a Archie
Prochajdu jóóóó, ale nemůžu na moc dlouho Hodinku maximálně! Musim šrotit...
Tak v poledne?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:41
- Nahlásit
Král pálavy se asi diví
A já teda taky nestíhám zírat
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:45
- Nahlásit
Karol
ve free verzi 50MB,pokud si připlatíš můžeš mít až 5000MB
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit
Karol
v poledne budem tam
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:49
- Nahlásit
hab a Archie
Já myslela vzhled jako vzhled, ne velikost - barvičky, rozmístění a tak
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 10:50
- Nahlásit
Karol
tak mrkni na www.websnadno.cz
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit
HanuleGR
Jupíí - konečně nějaké zprávy! Mám radost, že to máte zdárně za sebou a že jste c Dr. Musilem spokojení - je to báječný doktor se super přístupem...My jsme byli také bez límce jen v triku, ale dovolím si tě upozornit na jednu komplikaci - teď si toho nejspíš všímat nebude ale bude ho děsně svědit, až mu začnou růst chlupy a to si to pak bude drbat a jak je holej tak neviné podrbání znamená krvavé šrámy!Doporučuji koupit panthenol či sensicutan a pak hlídat! Já byla s Thorinem furt a chytala ho za nohu...Jandula to myslím řešila navlečením ponožek se špičkou vycpanou vatou...
all
GR je opravdu řazen z vet hlediska a myslím, že i jinak mezi střední plemena - oni zase tolik neváží..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:12
- Nahlásit
Nazdárek
Tak to jsou pěkné zprávičky při pátku!
HanuleGR
To jsem ráda,že to máte za s sebou a že s toho vet. dobrý pocit.Čeká tě obtížné období,ale ber to jako průpravu na choroby svých bud. dětí - tam bude také třeba hora trpělivosti .
Jinak mám další dobré zprávy,psala mi Martina J.,že Bolls VC- můj oblíbenec,má od Snášila také 4 nuly ,Vetkéráci vyrovnali naše skóre v nulkách,jenže nás asi trumfnou,bylo jich ve vrhu 9.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:13
- Nahlásit
Jumi
Jj, děkuji, taky si myslím, že až se to bude hojit tak to začne svědit a pak až porostou chlupy....budu s ním doma 2 týdny, ale přes noc ho stejně neohlídám, zkusíme pak kdyžtak tu fusekli...díky moc
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:14
- Nahlásit
Ketrin
Karol
Tak zkusím zalovit ve forech, třebas se mi podaří něco najít
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:16
- Nahlásit
HanuleGR
no on si to kupodivu v noci neškrábal...jen přes den..
Zuzana T
tak to je super zpráva! S těma nulama se nějak roztrhnul pytel! mám velkou radost, že nějaké vybyly i na nás!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
No já už jsem se namlsala a doufám,že vybydou i na Bonnu a Barta.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:17
- Nahlásit
Zuzana T
Tak gratuluji k nádherným výsledkům rtg!!!
No bude to náročný, to určitě, hlavně, aby se to zahojilo bez komplikací a běhal zase jako čamrda. Co se týká dětí, snad je radši ani nechci, jednou mi doma kýchnou a já z toho budu mít trauma co se děje Ani ve školce je snad nenechám
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:18
- Nahlásit
HanuleGR
fusekli...
nebo neoprénovou botičku...
ale musím říct, že stejně není nad límec. My sice neměli operaci ale jen blbý hotspot, měsíc jsme se patlali s betadinkama atd.atd., a bylo to víceméně pořád stejné. Pak jsem to vzdala -nasadila límec a do týdne byl pokoj. Sice spotřeboval satelity dva a ještě jsem je furt spravovala, ale zas člověk může psa nechat i bez dozoru bez neustálého strachu že se podrbe.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:21
- Nahlásit
Ketrin
No my jsme měli satelit u Jessy,když ji čistili slzný kanálek a měla rozkapané oči a nesměla tam přijít žádná nečistota.Sundat jsme ho museli ihned,protože seděla opřená satelitem o dveře a třísla se a odmítala chodit.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:25
- Nahlásit
Ketrin
jenže na tohle satelit není, protože se drbe zadní nohou na rameni - leda, že by ten satelit měl na břiše a ne na krku....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:28
- Nahlásit
Jumi
aha no jo, to jsem si neuvědomila. Takže vlastně tomu drbání neni jak zabránit a musí být nonstop dohled...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:30
- Nahlásit
HanuleGR
Tak to je fajn,že už to máte za sebou. Po nějakých hrách se podívám nebo něco zkusím vymyslet,je to náročný. Ale co určitě neuškodí je takový ten míč,do kterého se schovávají pamlsky a pes je musí vyšťourat anebo klasická velká morková kost
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit
jana33
jo ten je super - akorát nesmí nikam zapadnout, třeba mezi nábytek, protože pak se ho pes snaží tou nemocnou nohou šťourat ven
Ketrin
Takže vlastně tomu drbání neni jak zabránit a musí být nonstop dohled...
no a nebo minimalizovat škody obalením drápů..on si nedrbe stehy, ty má zevnitř loktů, ale jen tu kůži...takže i zklidňující krémy a panthenol jsou fajn...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2007 11:47
- Nahlásit
Jumi
Nebo ho nesmí dostat teriér,ten ho rozlouskne jak ořech
|