| Autor |
Zpráva |
Karol
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 22:33
- Nahlásit
ko4ka
Já myslim, že záleží hlavně na tom, co baví tebe a Chelsinku. Když se nebudeš do budoucna chystat na žádný zkoušky, možná to bude trochu demotivující....takže já bych asi na tvém místě občas nějaký dělala, nebo se teda na nějaký připravovala, aby bylo co dělat a člověk ani pes nezůstal stát na místě a nepřestal se bavit. Výhoda je v tom, že do toho nemusíš dávat tolik peněz - nemusíš prostě tlačit na pilu a na zkoušky se přihlásíš až když budeš vědět "s jistotou", že to zvládnete.
Jestli vás ale třeba víc chytne canisterapie nebo něco jinýho.....tak jde určitě hlavně o co nejhezčí prožitý sspolečný chvíle
Jumi
No že se taky ukážeš!!!!!!!!
Koukala jsem, že už máš aktualizovaný stránky a tady se ani nezastavíš...
No, přestav si, že Ondra dneska byl s Bondíkem na cvičáku sám! (To bylo fakt poprvý ) a já doma předstírala práci
Cvičil s Radkou a byl maximááááálně spokojenej, všechno mi odvyprávěl, co dělali a bylo to fakt dost zajímavý a jiný.
A Radce se Bondík moc líbil a Radka jemu...no, během pár minut na Ondru zapomně, když si ho pak zkusila na chvíli sama nějak trochu "ochočit" a prý to vypadalo dobře. Na Hluboký jí ho máme předat hned po příjezdu a zmizet. Takže půjdem asi na zámek a počkáme si na výsledky někde za bukem. Takže asi uvidíme vystavování jen na fotkách ale ono mi to upřímně docela hodně ulehčí
Tak jsem na to zvědavá. Ve čtvrtek bude koupání a navlékání punčochy
Kluci byli vážně skvělí. Ale ty rozhodčí byli ještě o něco skvělejší. My jsme shledali, že Bondík dostal hodnocení, jaký snad odpovídá jeho běžným výkonům.....ale zrovna tak úplně běžný výkon tam nepředvedl, takže taky museli přimhouřit oka.
Dneska mu prý ty Radčiny zapeklitý cviky zas tak super nešly, takže my zas začnem jezdit do Kolodějí častěji. Ondra shledal, že je to dobrý i jako nácvik tý atmosféry a systému na zkouškách....a je to pravda.
My jdem spát. Takže dobrou a zítra snad zas papa.
Dostala jsi doufám fotky?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 23:11
- Nahlásit
Karol
Díky moc - fotky jsem dostala!
Dneska mu prý ty Radčiny zapeklitý cviky zas tak super nešly, takže my zas začnem jezdit do Kolodějí častěji.
no to my rozhodně taky, protože ve čtvrtek jsem byla cvičit a zjistila jsem, že se tak nějak motám v kruzích a dělám pořád to samé dokola..a navíc jsem zvyklá někam chodit a ty Blevice na nějaký čas odpískávám. Tak až někdy půjdete tak na nás prosím prosím nezapomeňte a dejte určitě vědět...přece jen kluci na těch zkouškách stejně startují pořád spolu tak ať nevypadnou ze cviku
S Radkou jsem nikdy necvičila a docela by mě to zajímalo, prý vládne pevnou rukou a to je přesně to co Bernášek potřebuje, protože kdykoli se vytasím s hravou metodou tak to dopadne - házením holuba!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 08:51
- Nahlásit
Holky moc a moc gratuluju,jste šikulky šikovný,takhle to napoprvé zvládnout!!!!! Fakt super!!!!
Jinak my byli na cvičáku v sobotu a před náma se v klidu procházeli zajíci,psi z toho byli úplně paf
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:24
- Nahlásit
Krásný večer!
Tak kde se všechny touláte!
My se právě vrátili z 20km výletu - viděli jsme dvě super zříceniny, řady menhirů a hlavně úžasnou svěží zelenou a rozkvetlou přírodu. Bernášek přemístil kdejakou kládu a tak jsme se všichni vrátili nadšení a příjemně unavení...
Nebyl dnes Charlie v tom Brodě? nebo si pletu data - celý den na něj myslím, jak asi dopadli a držím palce:
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:33
- Nahlásit
Jumi
Ahojky,
jojo měli tam dneska jet
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:39
- Nahlásit
hab a Archie
a co vy jak jde Campínovi výstavní postoj
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:44
- Nahlásit
Jumi
docela jo,včera jsme byli u Radky B.na stříhání,tak jsme zkoušeli,budu mít i fotky ale až mi je Ráďa pošle po tom ostříhání je úplně jinej
oslavili jste nějak úspěšné složení zkoušek?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 19:50
- Nahlásit
hab a Archie
ani ne jen jsme se radovali, ale zjišťuji, že je to vážně o štěstí...na jednu stranu mám šííílenou radost jak jsme to zvládli, na druhou vím, že jsme si to ani moc nezasloužili. na těch WT předvedl bernášek opravdu skvělý výkon, který si zasloužil určitě lepší ohodnocení než obstál, ale kvůli ě dopadl jak dopadl, tady se předvedl přesně v opačném světle a má v PP první cenu a nos 4, což je naprosto super - tak z toho mám takové rozporuplné pocity...
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:04
- Nahlásit
Jumi
já bych byla radostí bez sebe.....kdyby jste si to nazasloužili nedopadli by jste tak jak jste dopadli,měli jste super že jste ke všemu ještě narazili na dobré rozhodčí a né na nějaké prudiče kteří by vás jen deptali
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:07
- Nahlásit
hab a Archie
hlavně teď musím sehnat nějakou zvěř a přesvědčit tu naší příšeru, že je to regulérní aport a tak se podle toho bude taky chovat!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:29
- Nahlásit
Jumi
nevím jestli pořád funguje interlov ale vím že ti měli všechno
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:31
- Nahlásit
Jumi
no nic jdu se balit,za chvíli mám padlááááá,KONEČNĚ!!!!!!!!!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 20:33
- Nahlásit
hab a Archie
no ten prý je zase zpátky v Praze, ale nemá momentálně nic, budu pátrat po známých myslivcích
Karol
Tak to pojištění mám vážně u české, sjednané po netu, stojí to 368Kč ročně a jmenuje se to Pojištění odpovědnosti za škodu a je vážně super asi na milion věcí - já si ho teda sjednala kvůli Bernášovi, ale teď tady v tom paneláku je mi docela příjemné, že se nemusím bát co bude, když mi omylem vyteče pračka!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 12:28
- Nahlásit
Ahoj!
Tak já usedám k počítači, abych oslavila osvobození upoutána k práci
Jumi
Na to pojištění se mrknu, jen teď na to nemám úplně myšlenky...
Bondík je krásně ostřihanej, tak snad dostanem to Véčko...větší naděje už si s tím naším trhlíkem fakt nedělám...
Ty víš jistě, že ten Interlov nic nemá? Nebo taky jen z doslechu? My tam chcem zkusit zítra zavolat...jestli na to teda nezapomenem.
Vytypovávali jsme dneska s Evou nějaký ty podzimky - ona by to chtěla zkusit už v půlce srpna - tam je hodně OMSáckých 11.8., kdy my ale nemůžem - to se vracíme z Rakouska a máme v srpnu jediný volný víkend 18. - 19., a tam jsou myslim podzimky 18. 8. u Nymburka, což by mohlo být ne úplně moc daleko od naší chalupy - záleží, který směr od Nymburka to bude. Ale to záleží na tom, jak to pejsům v tý době půjde, a když vy nejedete na první tábor (teda nepletu to teď, že ne? Jedete až v září, že jo ), tak nebudete mít za sebou tu intenzivní průpravu...Ale to byl samozřejmě nápad Evičky. My jsme si spíš vyhlíželi termín 27.10. u Český Lípy, a tam je to fakt tak půl hoďky od nás z chalupy, takže bysme mohli udělat repeté pěkně s přespáním a navíc má Ondra ten den narozky - půlkulatý čtvrtstoletí, tak by to třeba Bondík mohl vzít v potaz a snažit se
Vy jste určitě zas někde na výletě, co? Se tak někdo má...diplomka odevzdaná....ty máš teď asi docela pohodu, ne? Kdy máš státnice?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 12:45
- Nahlásit
Karol
Ahojky,taky bych brala nějakej výýýýlet
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 12:52
- Nahlásit
Karol
svátek trávím opět v práci
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 12:58
- Nahlásit
Karol
Vy jste určitě zas někde na výletě, co?
my jsme upoutáni k PC a snažíme se předstírat studium na státnice - s tou pohodou právě nevím..státnice mám 6.6. a jelikož jsou moje první, tak nevím jestli se už stresovat teď a nebo až pozdějc, ale učení se snaží předstírat raději hned...
Ty víš jistě, že ten Interlov nic nemá?
No Evča tam volala, když scháněla něco na ty naše nácviky a tohle jí řekli, takže sice z doslechu ale poměrně mě to přesvědčilo...
Na podzimky chci jít na vážně až nějaké podzimní - ten termín 27.10. se mi zdá docela dost podzimní tak to by možná šlo...v srpnu teda ani náhodou, tyhle ZV pro mě byli docela velké ponaučení a dokud nebudu vědět, že na to máme tak nikam nejdu, takové super rozhodčí už podruhé taky mít nemusíme!A disciplína pinkání bažantem tam pokud je mi známo není! Evča mi říkala že pomýšlí i na trail, tak to musí nějak rozložit, aby pak na něj mohla trénovat, ale na ten já teda nepomýšlím ani v nejdivočejších snech, takže se v klidu můžu patlat s podzimkama do kdy chci!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 13:16
- Nahlásit
hab a Archie
Ahojky, tak to ti teda nezávidim. Sice mam taky hodně co dělat, ale být v práci
Jumi
Čau! Tak to máš ty stánice akorát za měsíc....určitě ses celých 5 let pilně učila, taže máš jistě všechno v hlavě a nebude to tak zlý...takhle nějak si to asi představujou učitelé, co?
A s těma zkouškama - ty OMSácký maji tu výhodu, že je uzávěrka až dost těsně před nima (teď jsem třeba koukala na něco ve Varech, budou tam vlohy přesně teď o víkendu, kdy tam Ondra taky pojede, tak jsem ho škádlila, jestli si to neche dát znova a zkoušky jsou 19.5, uzávěrka 9.5.) - takže to člověku hodně pomůže.
A mam tu zkušenost, že Bondík někdy nečekaně udělá jakoby skok ve výcviku, že z týdne na týden najenou něco někde v hlavičce doklapne a ono to jde...takže kdo ví....ale znamenalo by to naučit je vlečku.....takže já to na ten srpen taky zas tak moc nevidim.
O trialu dneska Eva taky mluvila...ale ona má prostě trochu velký oči...a taky má asi Dorinku víc v oku a nějak to s ní prostě umí. Aby ne, cvičitelka jedna
A účinek ZV na Ondru byl takový, že tady takovym škemravym hláskem říkal "Já bych chtěl zase na nějaký zkouškyyyyyyyyy"
No, ale když jsem mu teda našla vlohy ve Varech, tak to se mu nechce a na WT na Moravu tak yjet nechce - no, to já teda taky ne, protože jet kvůli tomu takovou dálku a pak se tam jen rozčílit nad nějakou novou kreací...
Vy se tam prý chystáte, říkala Eva...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 13:29
- Nahlásit
Karol
Vy se tam prý chystáte, říkala Eva...
tak to trochu poupravila, co jsem ji psala - já bych vážně ráda, ale je to 150km a především je to 2.června a já mám 6. státnice, takže nad tím visí jeden docela obří otazník! ale do 24.5 mám čas na tosi to rozmyslet...já se jí patla jestli se nechystají také protože mi příjde, že ve dvou v jednom autě se těch 150km dá už líp skousnout, ale oni jou na tom slovensku....
ale znamenalo by to naučit je vlečku.....takže já to na ten srpen taky zas tak moc nevidim.
já si myslím, že pro bernáška nebude vlečka zase až takový problém, co jsme zkoušeli se Zuzkou tak mu to moc pěkně šlo a rypák on má super a navíc je zvyklej a umí ho používat, ale my se musíme poprat s tím aportem a to je asi ještě na dlouho a hlavně je to asi o tom počkat až nečekaně udělá jakoby skok ve výcviku, že z týdne na týden najenou něco někde v hlavičce doklapne a ono to jde... a to taky může být věčnost!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:13
- Nahlásit
Ahojky všem, tak především velikááá gratulace ke složeným zkouškám, jste šikulky!!!
Včera jsme opravdu byli v Brodě, a po konzultaci s MVDr. Musilem, Charlie podstoupí artroskopii obou loktů, v levém OCD a v pravém FCP. Ještě skoukne rtg ramen, které mu přijdou mailem, ale ta by měla být v pořádku, při vyšetření nejevil známky bolesti.To si ještě ten náš jouda zatrhl v sobotu pátý dráp, tak mu ho pan doktor strhnul, naštěstí to bylo rychlé a pesan ani nekníknul, prý je to docela drsňák Cvičil mu i s kyčlema a ty nevyskakují, což je dobře, ale je prý i dobře nasvalený. Takže zítra domluvíme termín operace, pak ještě sjedeme k našemu vetovi na krev na předoperační vyšetření a pak ,,hurá" do Brodu To jsem se ještě dozvěděla, že nám ho zřejmě dají až druhý den, že si ho tam nechají na pozorování pro jistotu, tak z toho se asi zblázním Pak si pokusím domluvit dovču aspoň 14 dní, abych ho ohlídala a začnu trénovat svaly, abych ho snesla ze schodů a do schodů
Tak jen doufám, že všechno půjde dobře a bez komplikací, abychom co nejdříve mohli běhat jako srnky a chodit cvičit a konečně se vrhnout také na nějaké ty zkoušky.
Přeji krásný zbytek svátečního odpoledne a drbu hafíky!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:26
- Nahlásit
HanuleGR
Tak to jsou v rámci možností dobré zprávy...Budem Charliekovi moc moc držet palce!!! Hlavní je, že když se všechno podaří, bude se mu pak běhat jako nikdy před tím. Je to statečnej kluk a všechno učitě zvládnete
Jak bude probíhat rekonvalescence? V jak moc dokonalym musí být klidu a jak dlouho?
Děkujem za gratulace
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 15:47
- Nahlásit
Karol
Děkuji za podporu
Také doufám, že mu to jedině prospěje...Rekonvalescence se docela bojím, 6-8 týdnů venčení na vodítku, žádné skákání, hraní se psy, víc jak 5 schodů je moc....po přečtení fora artroskopie mám z toho docela vítr, Jumi by mohla vyprávět
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 17:36
- Nahlásit
HanuleGR
taky budem moooc držet palce hlavně at je mu líp a může zase bez problému běhat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:00 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ahóóóój vespolek,
tak jsem zase doma v teplíčku.Od pátku do neděle jsem mrzla u vody na V. Dářku,ještěže se dá v karavánku zatopit!Vůbec nechápu,jak můžou ti blízniví surfeři ,včetně mého muže vlézt do té ledové vody.Sluníčko vylezlo na chvilku v pondělí a dneska bylo zase děsně.
My jsme prodl.víkend začali neslavně- nepojízdným autem,což s bagáží na střeše a s karavanem v závěsu je docela horor.Přivolaný technik na nic nepřišel a tak ještě ,že jsou mobily a dobří kamarádi,kteří odtáhli karavan i nás.Mezi závodníky byl naštěstí velmi šikovný automechanik,který závadu našel a auto částečně zprovoznil.Bohužel autí musí do servisu a teď záleží bude-li to levnější nebo o hodně dražší výměna porouchané součástky. No ale jinak jsme si celkem odpočali a díky blbému počasí i hodně naspali do foroty.
Hanule GR - držím palce,aby byly neduhy odstaněny už napořád,ale tu rekonvalescenci ti tedy nezávidím.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:15
- Nahlásit
Zuzana T
Ahojky,je možné že by ti nefungovaly stránky???Nebo je chyba na mám přijímači?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 18:30
- Nahlásit
hab a Archie
nefungují,kromě toho,že sjem je nějak vlastními silami rozhodila- ale věrný kamarád už je dal z části dohromady,tak pro změnu nefunguje náš server.com! No snad to brzy naskočí.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 20:37
- Nahlásit
Karol
Jumi
Moc moc gratuluju k úspěšným ZV. Je bezva, že jste natrefily na rozumné rozhodčí, kteří jen nepočítají chyby, ale dokážou začátečníka podržet, podpořit a tím i podchytit další dušičky pro loveckej výcvik
Jak zaperlil Borgo dnes na OVVR, si můžete přečíst na LR-nejdřív mě navnadil samýma čtyřkama a pak v závěru "vtipně" zakravil zrovna na vodě, kde za jeden výkon se dávaj dvě známky a navíc s vysokým koeficientem no ale my si to opravíme na táboře!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 21:28
- Nahlásit
HanuleGR
tak koukám, že jsem na vás myslela ve správný termín! OCD a FCP jsou dvě nejběžnější diagnózy, tak si Charlie koukám nechtěl nechat ujít ani jednu - ale to, že se na to nepřišlo dřív značí, že tam není artroza a to je ta nejlepší zpráva na světě, protože to znamená, že by po operaci opravdu mohl být naprosto zdráv bez jakýchkoli omezení, jako každý jiný pejsek...
Rekonvalescence bude trošku náročná na nervy, ale zas takový horor to není, vždyť si to sama četla....to že ti ho vrátí až druhý den je sice opravdu nepříjemné tomu naprosto rozumím ale připraví tě tím opravdu, ale opravdu o tu nejhorší fázi pooperační péče...první noc byla nejhorší a Thorinek ji celou proplakal a taky mu bylo zle po těch opiátech, takže jestli o tohle přijdeš, tak tím líp!
Máte moc velké štěstí na roční období, že už budete moct plavat a chodit ve vysoké trávě, což je ta nejlepší rekonvalescence! Tak nakup gelové polštářky a držte se budu na vás moc myslet a držet palce a kdybys potřebovala s něčím poadit a nebo jen pokecat s někým kdo už má něco takového za sebou tak dej klidně vědět...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:38 - Změnil/a: HanuleGR
- Nahlásit
Děkuji vám všem za držení palečků! Dnes se domluví termín.
Jumi
Děkuji za nabídku psychické pomoci, určitě ji později budu potřebovat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:49
- Nahlásit
Dobré ráno,všem.
Ty blbý stránky- resp.server furt nejede
|