| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:57
- Nahlásit
Karol
Jumi
PP si vemte,ten mít musíte,kvůli kontrole např. č. tetování
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:59
- Nahlásit
Tak holky zlomte vaz,já končím a na netu budu až v úterý večír.Prosím o průběžné info.Páčko.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:00
- Nahlásit
Karol
já tam žádnou pitomou zarážku nemám ach joo na to jsem vůbec nepomyslela!
navíc páníček byl tak nadšenej, že má doma absolutní nulu a tudíž se nemusí bát sem tam s ní pořádně škubnout že to vodítko pánové tak trochu poupravili - utrhli tam jeden kroužek
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:06
- Nahlásit
Zuzana T
Čau čau a krásný víkend v busíčku
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit
Jumi
My jsme vytvořili přesně tohle:
http://www.bracco.cz/?run=1&item=43408&ktg=39851
je to jednoduchý, jestli nemáš čas a chuť, zvládnem to i večer...je potřeba akorát jehla a nit, tak na to kdyžtak mysli.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:10
- Nahlásit
Jumi
koukám, že aspoň ten uzel tam dělají zadarmo - vodítko stojí s uzlem a bez uzlu stejně - no, jinak bych se teda hodně nasmála
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:20
- Nahlásit
Karol
aha no já na to právě přišila takovej vehement vypadá to naprosto nevkusně a až to uvidí Petr tak ho klepne - no tak jí tu niť vezmu seou a kdyžtak to zase odpářu a předělám....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:26
- Nahlásit
PP si vemte,ten mít musíte,kvůli kontrole např. č. tetování
a hlavně vám tam zapíšou výsledek
tak pa, užijte si to držte se a dejte vědět
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:27
- Nahlásit
Jumi
Vehement je dobrý slovo, jsem zvědavá, jak vypadá
Včera jsem konečně smyla z Bondíka tu šmouhu
Nakonec to šlo normálně mejdlem na ruce...takže srst asi DĚSNĚ utrpěla, Bondíkovo sebevědomí jistě taky, ale zas je čistej. On totiž Ondra prohlásil, že s tim flekem s ním na zkoušky nepůjde, a že exteriér je moje záležitost
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:29
- Nahlásit
Ketrin
hlavně vám tam zapíšou výsledek
nenecháme PP teda přece jen Jumi radši doma?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:38
- Nahlásit
Karol
On totiž Ondra prohlásil, že s tim flekem s ním na zkoušky nepůjde, a že exteriér je moje záležitost
ty chlapy si to vážně umí zařídit!
nenecháme PP teda přece jen Jumi radši doma?
tohle je docela pádnej argument pro to je dočista nááááhodou zapomenout
jsem zvědavá, jestli ještě bude mít nějakou dohru to, že jsem jaksi zapoměla napsat jméno psa, ale snad ne....
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:50
- Nahlásit
Jumi
jestli ještě bude mít nějakou dohru to, že jsem jaksi zapoměla napsat jméno psa
Od tý doby už jsi mu ho ale dodala, ne? Já myslim, že si ho tam prostě dopsal a už si na to nikdo ani nevzpomene. Jsem zvědavá, kolik tam bude psů...bojim se, že fakt hodně, a všechno bude děsně dlouho trvat, navíc se nejspíš rozlosujem do jiných skupin a budem tam opuštěný
Chtěla jsem se zeptat, jestli pijete víno nebo něco jinýho? Na to jsme včera při balení zapomněli, tak abysme to ještě nějak napravili....Já teda pít nebudu skoro vůbec, ty nevim, ale chlapi si určitě něco daji...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 14:54
- Nahlásit
Karol
no já na to taky nějak zapoměla, takže jsem tu Petrovi vyhrábla dvě piva a já asi taky teda pít nebudu skoro vůbec páč na to nejsem nějak moc stavěná....
ale upekla jsem alespoň koláč k snídani!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:20
- Nahlásit
Jumi
Já koupila makový závin. Péct se mi nechtělo. Ale on je stejně dobrej
A masa mám myslim dost, takže kdyžtak bude i na snídani
Počkej! Co budem jíst k tomu masu? Původně jsem myslela na nějaký salát, ale když jsme se pak dohodli s tím odjezdem, tak jsem to zavrhle, protože bych teď jela se salátem a se psem metrem
Musim za chvíli jít, tak kdyžtak ještě dej vědět.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit
Jumi
A Ondrovi teda taky koupíme ještě cestou asi nějaký to pivo, sám pít víno nejspíš nebude.
A to já na to zas stavěná jsem, ale když když říkáš, že jako by to už bylo... tak se teda odstavim
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:21
- Nahlásit
Karol
nakrájíme zeleninu na talíř, a pečivo - my to tak děláme skoro pokaždé
Petr měl přijít ve tři a kde nic tu nic!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit
Karol
ale když když říkáš, že jako by to už bylo...
no raději jo - jednoho čtyřnohýho mazlíčka už máte!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit
Jumi
A pečivo a zeleninu máš? Na to jsem fakt zapomněla, ale můžem klidně ještě cestou koupit!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:29
- Nahlásit
Karol
máme malej chleba 8 housek a rajčata, okurku, ředkvičky a vemu cibuli...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:34
- Nahlásit
Ten Petr tu furt není já mu snad naprosto proti svejm zásadám zavolám!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2007 15:43
- Nahlásit
Jumi
No jo, někdy člověk musí bejt stihačka
Nakonec mám ještě půlku nějakýho tmavýho chleba a 8 rohliků, který můžou bejt k snídani, abysme se nepřesladili
A vyrážim. Kdyžtak mi dej vědět, až vyjedete, abysme zhruba věděli - dřív než vy tam vážně bejt nemusíme. Ale nehoňte se, klidně se někde cestou projdem s čtyřnohým mazlíčkem
Tak ahooooooooj
P.S. Mám foťák a dvoje čerstvý baterky a mám plánu vyhrát tu fotosoutěž u Evy v pesshopu - nejlíp s fotkou B.a B.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2007 21:46
- Nahlásit
Karol , Jumi
mooooc blahopřejem ke zkouškáááám jste šikulky my můžem jen tiše závidět
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 00:27
- Nahlásit
Takže to hafíci zvládli? Tak to se připojuju ke gratulaci a těším se na podrobnosti.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 08:54
- Nahlásit
Děkujem za gratulace! S velkou dávkou štěstí a s hodnými pány rozhodčimi to dobře dopadlo
Bondík pracoval pěkně, měl jen dva problémy - při aportu holuba z vody ho na mělčině pustil a bylo třeba nějakýho toho povelu navíc, aby ho pak v pořádku donesl. A při markingu na louce jsme narazili na zásadní potíž ....Bondík se nedíval, kam holub padá a vzhledem k tomu, že to bylo určitě 60 metrů vypadalo to, že to nemůže dobře dopadnout...ALE pan rozhodčí uznal, že to byla trochu chyba v organizaci, protože oni na začátku řekli, že kdo je na zkouškách prvně, tak jako Ondra s Bondíkem a Míša s Bernáškem, může se na cokoli zeptat a oni mu všechno rádi vysvětlí. Tak se Ondra před markingem teda zeptal, pan rozhodčí vysvětloval, jenomže se nedomluvili s hazečem a střelcem a ti prostě situaci - pes sedí, vůdce stojí a nic se neděje - vyhodnotili jako "připraveni" a prostě vystřelili a hodili. Jenomže v tu chvíli teprve Ondra poslouchal, co se bude dělat a jak to bude vypadat....a Bondík, protože je Ondrovi děsně oddanej, tak se díval tam, kam páneček, tedy na vyprávějícího pana rozhodčího ....a tolik zkušeností, aby se hned otočil tam, kde se střílelo teda opravdu ještě nemá
A tak pak rozhodčí teda rozhodl, že je to sice pravda trochu nešťastné, ale úkolem je psa prostě k aportu dostat. A myslim, že pak valil očka, když se to povedlo, protože Bondík navádění přece jen nějak umí...a když pak dohledaného holoubka celkem slušně dovalil zpátky, ocenili ho známkou tři...tomu jsem skoro nemohla uvěřit...myslim, že by si dost zjednodušili život, kdyby tak trochu uznali chybu a hodili holuba znova.....aby pak hodnotili vážně to, co se v tý disciplíně hodnotit mělo.
Pak už byla jen stopa vůdce, která měla krásně hladký průběh a chůze u nohy, což zvládli taky všichni na jedničku - teda na čtyřku.
Takže jsme skončili s trojkama z přinášení z vody, z paměti k aportu a z přinášení. Jinak samé čtyřky... a to je na to, že jsme měli obavy, jestli to vůbec zvládnem.....fakt SUPER!
To si představte, jak se nám všem protočili panenky, když se řeklo, že bude holub ve vodě i na suchu a v druhý skupině, co byla Evča, tak nosili z vody dokonce lysku! Ani jednoho z těch ptáků naši miláčci nikdy neviděli!!!
Ale všichni byli skvělí a šikovný, Dorinka bohužel byla v jiný skupině, ale dopadla ještě o bodík líp a s Bernáškem jsme startovali hned po sobě....to už je asi osud těch dvou
...a příště Míšu nikdo neposlouchejte, až bude říkat něco o tom, jak by na nějaké zkoušky vůbec neměla jet . A co jí Bernášek připravil za trochu horké chvilky už nechám na jejím vyprávění
Na strákách už máme aktualizaci, tak můžete juknout na pár fotek!
http://www.goldenretriever-bond.estranky.cz/strank a/novinky
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 08:56
- Nahlásit
Jumi
Moc děkujem za krásný večer na chaloupce.... s těmi tématy to dopadlo dle očekávání
A kluci podali dobrý výkon na to, že se asi nijak extra dobře nevyspali, co?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 09:36
- Nahlásit
Karol
už se těším až půjdem na prochajdu a budeš mi všechno vyprávět
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 16:00
- Nahlásit
Ahoj holky, tak Karol a Jumi moc gratulujem! Jste šikovný a kluci taky samozřejmě
Zrovna se vás jdem zeptat na radu, jelikoš nepůjdem do chovu, myslíte, že má význam jít na OVVR nebo pilně trénovat na něco vyššího? V září bychom mohli jet s Chelsinkou na vlohy a pak jsou v říjnu podzimky. Zase ovvr jsou na to seznámení s prostředím dobrý. Nebo ty vlohy by byly rozumnější? "Veverky" bychom měli dělat už v červenci, jenže stále si nevěříme v té vodě, tak se mi zdá jako zbytečný to hnát, když to na chovnost nepotřebujem...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 22:04
- Nahlásit
Hezký večer!
a příště Míšu nikdo neposlouchejte, až bude říkat něco o tom, jak by na nějaké zkoušky vůbec neměla jet
No uznávám, že zkoušky se nakonec vydařily a k mému doslova šoku! jsme je s Bernáškem zvládli v první ceně se 152 body - za což vděčíme jen a jen úžasným pánům rozhodčím, kteří nad námi přivřeli obě oči!
Bernášek zakufroval ve dvou disciplínách - první docela nečekaně u přinášení kachny z hluboké vody - už při "namáčení psů" jsem si všimla, že břeh mu ani krapet nevyhovuje a zatímco ostatní se už radostně cáchaj, tak Bernášek zmateně pobíhá okolo vody a ne a ne najít to správné místo...to samé se pak stalo i při disciplíně a musela jsem ho pár dalšími povely povzbudit, aby do vody nakonec vlezl, při předávce jsem zase nebyla dost rychlá já a holub spadnul na zem - takže výsledná známka 2 a za přinášení 3 protože jak mě rozhodčí poučil ta předávka byla moje chyba a pro příště budu muset zrychlit!
Pak přišla naše nejobávanější disciplína - marking - paměť k aportu...stejně jako Bondík i Bernášek teda čuměl jinam, ale naštěstí on jak slyší výstřel, tak hned kouká, takže prudce otočil hlavu a dopad viděl...na povel nááádherně vyrazil přímo na místo dopadu zvěře a pan rozhodčí ho obdivně chválil...pak přišla ale chvíle, kterou jsem možná zvorala i já ve chvíli kdy se Bernášek skláněl pro aport jsem pískla, jak jsem zvyklá, on zvedl hlavu a zařehnil se na mě a to byl konec! Holuba teda popadl a kus poodnesl, ale pak už jen následovalo, že kus odnes běžel ke mně já ho poslala zpátky, Bernáš k němu přiběhl kus aport vymrštil - hodil směrem ke mně a běžel zpátky nebo se popásal - já dávala povely a to stále dokola....tímto opravdu nestandatrním způsobem se nám nakonec podařilo dopravit holuba až téměř k nohám pana rozhodčího....nevím jak dlouho to trvalo, ale tuhle disciplínu si Bernášek vážně vychutnal! Pak se páni rozhodčí šli radit...no nebudu vás napínat - prý zkušební řád by k nám tak schovívavý nebyl ale jelikož Bernášek prokázal úúúžasnou paměť k aportu a byla by škoda kdyby vypadnul - dostal za paměť známku 4 a za přinášení 1...tento výkon nám nakonec snížil i poslušnost na 3...všechno ostatní už probíhalo v pořádku!
Páníček po tomto výkonu dospěl k závěru, že Bernášek má ještě v živé paměti středu, kdy přišel papír se samýma nulama a my se mohli zbláznit radostí..a jelikož je to psík chytrý a učenlivý hned z toho usoudil, že nuly nám udělají nejětší radost a tak se o ně poctivě snažil - budeme mu teď muset vysvětlit, že nuly byli překrásné ale pro příště ať se raději snaží o ty čtyřky
Jinak moc děkujeme za gratulace!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 22:08
- Nahlásit
ko4ka
já bych na ty OVVR šla...my také stále o chovnosti neuvažujeme a i kdyby tak nám ZV stačí, ale OVVR jsou taková ta klasika...
ale jak říkáš nijak bych to nehnala - pomalu osmělovala na vodě a když to bude ok tak bych na ně šla!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2007 22:13
- Nahlásit
Karol
A kluci podali dobrý výkon na to, že se asi nijak extra dobře nevyspali, co?
byli oba moc moc šikovní a mám z nich obou velkou radost, i když Bernášek zcela upřímě podal výkon naprosto standartní a ty zkoušky máme jen díky super rozhodčím. Když četli, že jsme v první ceně tak jsem tomu vůůůbec nemohla věřit!
Na druhou stranu jsem ale študovala tu tabulku a na těch vlohách se asi čeká, že ten aport ještě není zcela zmáknutej, protože za přinášení je tam jenom 12 bodů, což je úplně nejmíň co tam je - to mě docela překvapilo
A co Radka - jak si s Bondíčkem padli do oka? Předvede vám ho? a jaký byl cvičák?
|