| Autor |
Zpráva |
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2007 20:00
- Nahlásit
Zuzana T
já budu mít dost z toho jednoho,taky jsem nějak nestíhala pozdravit všechny,a přitom vím že jsem třeba kolem nich jen prošla a nic,a jít na výstavu s přítelem byla asi chyba,prudič jeden
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2007 22:17
- Nahlásit
Ahojjj tak koukám, že už všichni spíte po náročném dni teda samozřejmě kromě Karol která má práce až do rána - asi jako já!
Evče jsem volala a ještě jsme s Petrem ten rybník byli obhlídnout (táta slavil svátek) náš návrh je jak jinak Mukařov - to víte bydlela jsem tam dobrých sedm let! Lidi okolo budou chodit ale po druhém břehu - koupat se tam nikdo nebude na 200% a v okolí je v záloze dalších 100+1 rybníků, kam se dá posunout, když by tenhle z jakéhokoli důvodu nevyhovoval...tak asi záleží na Evče kam to nakonec rozetne, návrhů je koukám spousta!
Zuzana T
a já pořád čekám a čekám kdy padne jméno Bonna a furt nic
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 13:17
- Nahlásit
Jumi
,ale já myslela,že jsem ti to říkala do mobilu ? Bonnynka se moc pěkně předváděla.Lenka si svojí premieru odbyla v klídku a docela si to spolu užívaly.Bonna má moc pěkný posudek,jedinná chybka,předhrudí dosud ve vývinu.Pí.rozhodčí dala do pořadí vyspělé fenky velmi podobné v typu a já jsem s jejím výběrem byla spokojená.Funny girl DT,Amanda Caritin Sen/ po Svenovi/,a dvě holky Aurearosačky.Malá Connie po Svewnovi byla pátá.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 14:17
- Nahlásit
Ahoj děvčata!
Tak všem vystavujícím z Prahy gratuluji k úspěchům. Náš bráška Chipsík opět zaválel, má svého Junior šampiona
Slyšela jsem, že jsme tam měli i brášku Chunnyho, nevíte náhodou někdo jak dopadl??
Jinak, já se taky musím pochlubit. Chelsinka se mi dneska hezky předvedla na svodu, máme pěkné hodnocení a blondýna se chovala naprosto vzorně, pěkně stála a nechala se naprosto v klidu od pana rozhodčího prohlédnout Bylo nám doporučeno se nezapomenout nahlásit na ty Kunratice, prý je moc pěkná a hodná, tak už nám v tom nic nebrání
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:05
- Nahlásit
ko4ka
no tak to je supér! Moc gratulujeme princezně k takovému pěknému ohodnocení!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:18
- Nahlásit
ko4ka
Vašeho brášku Chunnyho jsem neviděla,ale podle katalogu byl výborný.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:25
- Nahlásit
Zuzana T
předhrudí dosud ve vývinu
ale to zase není nějaká chyba ne? vždyť je ještě mladičká!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:30
- Nahlásit
Jumi
chyba to není ,ale ještě musí prsíčka dorůst,aby ohrozila ty krásky v pořadí.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:36 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T
to vyplave! pořádně každej den 20 bazénů a to bude hrudníček! to ani krasavice dorča nebude mít šanci
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:43
- Nahlásit
Jumi
ahojky,jaképak bylo cvičeníčko??
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:48
- Nahlásit
hab a Archie
no Leni - Dorča i Bondík jsou výborní šikulové a Hujeři a Bernášek je mnooo slovy Evičky - zmetek dospívám k závěru, že si budu muset někde sehnat nějakého bažanta jít s ním s bernášem sama a někde v soukromí si vyjasnit jak to s tou zvěří vlastně bude...tzn. že je to aport jako každej jinej a že se podle toho bude chovat - zase pozitivum je, že alespoň nená k ničemu odpor a všechno alespoň kus odtáhne!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:50
- Nahlásit
hab a Archie
No kdyby tam nebyla moje´áčková magorka,která nesmí vidět vodu a nenarušovala průběh cvičení - tak super.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:50
- Nahlásit
hab a Archie
A co Campík? roste jak z vody co? a jak se mu líbilo v letňanech? nebo jste tam nakonec okukovat nešli?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 17:57
- Nahlásit
Jumi
to víš že jsme tam byli,máme to 5 minut od baráku autem, tak jsme nemohli chybět.sice jsem měla obavy jestli nás tam s Campínem pustí alůe bez problému,docela mě překvapil že byl úplně v klidu,když jsme se byli poprvé podívat s Arčuchou byl ze všeho docela vyvalenej,no je to jen dobře,tak aspon budou všichni uklidnovat jen mě a ne Campína
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:02
- Nahlásit
hab a Archie
no tak to je super - vy máte premiéru v Hluboké viď? nevím jak to tam bude zorganizované, ale jestli to jen trošku půjde tak vám tam budeme dělat u kruhu fanklub a morální podporu! a jestli to dobře chápu, tak pí Bondíková je teď už na všechny výstavy vybavená jistým výstavnickým všelékem, tak se třeba podělí
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:05
- Nahlásit
Zuzana T
a co plánujete zítra předpokládám, že jídelna je zavřená nebo je snad váš ředitel takový ras, že dětem nedal ředitelské volno
Jestli se nechcete přijít procourat do milíčáku a prodrbat Sveňata a výstavu a vůbec co nás napadne
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 18:06
- Nahlásit
Zuzana T
teda sámo i s mamkou a magorkou - páč náš magor si s ní výborně rozumí!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:02
- Nahlásit
Jumi
náš ředitel není ras a volno by dal,ale máme ředit.volno 7.5. a 30.4. musíme do práce - úřad MČ 3 se k přílišným volnům staví negativně.Ovšem něco jiného jsou děti,2/3 dětí bude mít omluvenky. Vyučování bude ale jen do 4. a 5. hodiny,takže alespoň něco.
Já mám v plánu jít do Chodovského krámského komplexu jít shánět dárek pro manžela,takže bohužel nemůžu jít s vámu venčit.
Hehe,kdyby dneska na cvíču nebyla naše povedená rodinka,to by to těm Aurearosákům šlo.co. Jenže oni jsou šikulky s naším narušováním.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:08
- Nahlásit
Ahoj!
Cvičení bylo dneska super, náhodou je dobře, že se pesani učí nosit i v tak náročném prostředí...jaké vytváří přítomnost oné milounké a tichoučké fenečky
A já mám dobrou zprávu...teda snad - na Hluboký Bondíka předvede Radka B. , takže nám zase svítá naděje - třeba ho nějak ukočíruje. Nevim, jestli se mi to jen zdá, ale mám pocit, že žádnej jinej pes při vystavování tak nekraví jako náš Bondíček.
Tak třeba na něj Ráďa svou autoritou nějak zapůsobí. Teď už jen řešíme, jestli tam vůbec máme jet....nebo jestli by nebylo lepší, aby na nás na celejj den zapomněl...aby nás pak nehledal a nebyl nějak naprosto vyřízenej, když si ho Radka vezme jen na tu chvíli. Ale to je asi nesmysl, zas o to nechcem přijít, takže pojedem a nějak se to zvládne.
Ale je to stejně děsný - já se tak těšila, že se Bondík přes zimu sklidní a on je pořád jak raplouš.....ale zásadně jen v kruhu, jinak je to přece spíš klidnější typ. Nebo si to jen namlouvám?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:36
- Nahlásit
Karol
mě se tedy dnes moc uklidněný nejevil.Má v sobě spousty energie a bylo to vidět na chuti k práci.Zdaleka nejrychleji valil pro a s aportem.
Nicméně ten klid cv postoji s ním stále trénuj,ani Radka neudělá zázrak.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:39
- Nahlásit
Karol
Bondík přes zimu sklidní a on je pořád jak raplouš.....
tohle je nějak jediná reakce která mě při čtení této věty napadá! jinak bych snad musela hned sbalit Bernáškovi pelech a mističku a na pár dní - myslím, že by plně stačil jeden vám ho za Bondíčka vyměnit! To bys koukala!
Třeba zrovna včera mě vlastní rodiče označili za hysterku když jsem na Petra vyjekla - hrdelním Petře jelikož bernášek tak opatrně vstoupil z terasy do obýváku, že se úplně neuvěřitelně rozsekal a pak chodil a tahal za sebou nepohyblivou zadní nohu!
Zuzana T
no tak co se dá dělat holt budeme muset jít sami a nějak se zabavit, třeba hledáním chcíplých králíčků
Hehe,kdyby dneska na cvíču nebyla naše povedená rodinka,to by to těm Aurearosákům šlo.co.
nějak jsem neměla dojem že by je přítomnost těch našich zlatíček nějak rozhodila natož snížila kvalitu jejich výkonů alespoň na slušný průměr
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:43
- Nahlásit
Jumi
snížila kvalitu jejich výkonů alespoň na slušný průměr
a to se blbka Jessy snažila ze všech sil
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:50
- Nahlásit
Zuzana T
no dneska vážně perlila!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 19:54
- Nahlásit
Jumi
on je pořád jak raplouš.....ale zásadně jen v kruhu
Musíš citovat přesně - to bys jako autorka diplomové práce měla vědět
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:03
- Nahlásit
Jumi
Karol nezbude nic jiného než se opravdu podělit,už ted v sobotu jsem nějak nemohla spát a lítala pořád na záchod a to jsem se šla jen podívat
Karol
dáme zítra venčení????
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:04
- Nahlásit
Karol
no dobře omlouvám se! tebe bych teda za oponenta nechtěla!
Hele taky se ti stává, že čím blíž seš cíli tím míň se ti chce a tím pomaleji ti to odsejpá - zbývá mi už jen pár stránek a asi je nikdy nedokončím!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:25
- Nahlásit
Jumi
zbývá mi už jen pár stránek a asi je nikdy nedokončím!
Jojo, to dobře znám - ten pocit, že je to SKORO hotový mě vždycky uspává....člověk má pocit, že už vlastně nic moc nezbývá a tak se to dá donekonečna odkládat....
A kdy to teda máš mít definitivně hotový? já myslela, že dneska
Já jsem se zrovna pustila do sepisování rozboru klauzurního překladu a taky mi to jde jak psovi pastva...
tebe bych teda za oponenta nechtěla
No, tohle rejpavě dokonale přesný čtení, to je halt moje práce ...asi proto si ode mě několik spolužáků vyžádalo pročtení svých kaluzurních překladů, že mi to tak jde
hab a Archie
To víš, že se podělím...před výstavou mám stejný pocity jako před zkouškou.....takže taky lítám na záchod
Zítra kolem poledne můžem klidně zas něco spáchat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:32
- Nahlásit
Jumi
došel ti ode mě email?Petr čeká na odpověď od kamaráda a nic a to on nikdy nezapomene odepsat.Tak si myslím,jestli mi pošta vůbec fachčí,stránky na com mi totiž nejdou.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:42
- Nahlásit
Zuzana T
jéé já ho nekontrolovala jdu se juknout.
Karol
A kdy to teda máš mít definitivně hotový? já myslela, že dneska
na studijním to má být v pátek ale může to být i kroužková vazba - takže to jde udělat tak, že to v pátek v deset dopíšeš vytiskneš, necháž scvaknout a do 11ti vrazíš na studijní - v nejhorším...já si představuju, že to vytisknu ve středu a v pátek už odevzdám slušně svázané...školitelka to chtěla poslat už komplet a aby na přečtení měla dva dny a ve středu, že to nějak doladíme - takže aby to zítra ráno měla, takže asi budu do rána na PC - teď už píšu poslední stránku až dvě diskuze a pak ještě menší úpravy zbytku, tak to snad nějak stačím
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2007 20:53
- Nahlásit
Jumi
To určitě zvládneš! Navíc, když je ta školitelka ochotná to po tobě ještě dva dny číst, tak ti určitě případný mouchy dovychytá. Kroužkovou vazbu bych ti moc nedoporočuvala - dost možná by ti to uškodilo u oponenta ještě před přečtením...teda aspoň s čím jsem se setkala já, tak si všichni VŠ vyučující myslí, že DP je něco jako pupek světa a mělo by se před ní skoro pokleknout
Ale to určitě víš a budeš mít krásnou koženou vazbu se zlatými písmenky
|