Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 09:16
- Nahlásit

Jumi
Neblázni,určitě to společně zvládnete. A i kdyby ne,má na to Bernášek ještě nárok. A hlavně se vůbec ni neděje, podmínka pro chov to není, to chudáci ohaři na tom jsou hůř. Rozhodně budeme moc a moc držet palce s celou smečkou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:11
- Nahlásit

Jumi
Hele,dneska si udělejte pěkný zábavný večer a zítra prostě nastup a nějak to dopadne.Nikdo si z tebe nebude dělat srandu jenom proto,že mladý pes,který je poprvé na zk. se zvěří něco nezvládne.A pokud nějaký takový bude,tak je to hlupák. Navíc to pro tebe,jako vůdce, bude opravdu poučná akce pro příští přípravu,takže ničeho nelituj.
Jinak s tebou souhlasím,hlásit se na ZK. až když jsi si jistá docvičeností psa je rozumné.Ale kdy my lidé se chováme rozumně,že?

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:41
- Nahlásit

Čau holky!
Jumi
Si myslim, že to trochu moc řešíš
Ty peníze už jsi za to dala, spojíš to s nocí na chaloupce a nejde přece vůbec o nic! Když bude kravit, tak bude kravit, a co? A třeba to zrovna proběhne tak dobře jako WT....ti psi jsou stejně dost nevypočitatelný, a když jsou to první zkoušky, tak ani nemůžeš vědět, jak na tu atmosféru zareaguje.
Pořád nechápu, vůči komu máš ty strašný obavy a pocity....protože stydět se fakt neni za co, lidi který tam budou a znaji tě, tak vědí (víme ), jak to všechno je a určitě pak případný neúspěch nebudem nikde dávat k dobru... a ty co tě neznaj, si toho ani nevšimou, co tam Bernáš vyvádí nebo nevyvádí - si vzpomeň na WT, já osobně jsem si tam práce žádnýho úplně neznámýho psa nevšímala.

A navíc mi pořád přijde lepší varianta, vědět už ze cvičení, že pes kraví a tudíž může kravit i u zkoušek a být třeba mile překvapenej, když se to nestane, než mít pocit, že cvičení je v pohodě, těšit se, že zkoušky teda taky nejspíš v pohodě...a pes pak předvede nějakej děsnej úlet...s čímž já třeba u Bonda fakt počítám

Jumi
Ketrin
My cvičíme s Bernáškem teď často společně a nikdy jsem neviděla, že by se v něčem válel - tak vůbec nevim, co se to tu o něm vypráví!!!! Uznávám, je kreativní, ale pořád ještě kraví úměrně věku a temperamentu!

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:44 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Jumi
Kdy asi vyrazíte? My jsme to vyřešili tak, že Ondra pojedu za Ondrou do práce a pak pojedem rovnou odtamtud, protože před tim prodlouženym víkendem se nedá přes Černej Most v podstatě vůbe c autem dostat...to jsme vypozorovali minulý týden, takže se tý chyby chcem vyvarovat.
Tak jen abysme věděli, kdy vyrazit.
A potom, jestli nás chceš teda někde vyzvednout, tak kdy tě mám třeba prozvonit....nebo já teda myslim, že bysme to určitě našli i sami, když přihodíš ještě nějaký popis cesty do cíle
A jestli se tu ještě dneska ukážeš

Třeba v mapách na seznam.cz můžeš přes "Další funkce" (vpravo nahoře) označit místo na mapě a pak mi na to poslat odkaz - mám ráda bojovky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 10:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Ahoj,tak si dneska dejte pěkně do nosu,aby jste v sobotu byli pěkně uvolnění a ty nezapomeň doma " lékárničku" ,jo a někdo vemte foťák!
My vyrážíme letos poprvé s karavanem k vodě - na V.Dářko,tak doufám,že se nenaplní prognózy meteorologů a že nestrávím celou dobu v něm.

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:04
- Nahlásit

Zuzana T
Jojo, budem si užívat, jen aby se kluci taky vyspali - teda myslim B a B Alékárničku už mám zabalenou
S tím karavanem to musí být fakt pohoda.

Ta předpověď by se ale vyplnit mohla, čoveče, už je úplně hrozný sucho!!! I když na víkend je to vždycky blbý

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:11
- Nahlásit

Karol
No a hlavně na Dářku je vždy o 5-7 stupňů méně než v okolí.Je to v lese u rybníka- tam dokáže být uprostřed léta taková zima,že nosím zimní bundu s kapucí,ovšem často tam klukům vyjde prima foukavá předpověď,takže si zajezdí.No a zimu zahánení " dářkováky",což je teplý alkoholický nápoj s č.vínem,rumem a tajnými přísadami.Mě stačí 2 kousky a mám jí jako z praku!

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:33
- Nahlásit

Zuzana T
Mě stačí 2 kousky a mám jí jako z praku!
no, a pak už je jedno, jaký je počasí, ne?

Mimochodem, nebyla přesně taková zima, co popisuješ, loni v srpnu na Albeři?
Pevně doufám, že letos vyjde počasí líp

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 11:39
- Nahlásit

Karol
My cvičíme s Bernáškem teď často společně a nikdy jsem neviděla, že by se v něčem válel - tak vůbec nevim, co se to tu o něm vypráví!!!!
já to tušila, že Jumi jako obvykle přehání a Bernáš to zítra třeba vyhraje tak se dneska pěkně uvolněte a zítra si to hlavně užijte ať už to dopadne jakkoliv, psíci nasbírají cenné zkušenosti

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:12
- Nahlásit

Ketrin
cenné zkušenosti to budou pro oba - psa i pánečka.
Karol
Že bude chladněji je pro sobotní zk. výhoda pro psy,ale jen aby nepršelo alespoň do 16.00 hod.

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:14
- Nahlásit

Karol
no Petr příjde domů ve tři, tak počítám že dřív jak ve čtyři se z domu nevyhrabem... v kolik jste si to představovali vy?

podrobnější popis jo?!
takže ulice se tam nevedou, číslo domu 171 a pro turisty je to přímo na žluté turistické značky - silnice příšerná a hlaně roztomile úzká...
takže pokud přímo na proti hospodě je odbočka z hlavní je tam nějakej obchod myslím se sekačkama nebo nářadím, nebo prostě nějakýma takovýma mně cizíma věcmaa před tím parkoviště, tak tam zahnout....ta odbočka se hned štěpí u takového baráku kterej zrovna opravujou buď do leva do kopce a nebo jakoby rovně z kopce - ta správná je z kopce ta se zachvilku zase dvojá barákem se zeleným plotem - taková špice, tam se dátetou jakoby horní tedy do leva, hned za tím barákem je křižovatka po té rovně, po pravé ruce minete dva domy a před vámi bude takový plácek na levo velká zahrada kde se asi už něco staví a na pravo zřícenina a vedle ní cíl vaší cesty - bílý dům s červenou střechou v atriu maxi strom na štítu víno, hnědá brána a plot....ufff

Ketrin
Karol

My cvičíme s Bernáškem teď často společně a nikdy jsem neviděla, že by se v něčem válel - tak vůbec nevim, co se to tu o něm vypráví!!!!

tak nevím jak Karol pozoruje když cvičej jiní psi ale Zuka je mi svědkem, že se v něm vyválel, ještě mu za to nadávala společně se mnou!

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:16
- Nahlásit

Karol
Ketrin
ale je naprosto zřejmé, že mu tu děsně křivdím - on chudáček malá přeci o to hrozné zvíře jen zakopnul, když mu omylem vypadlo z mordy, uklouznul a může on chudák za to, že padnul zádama přímo na něj!

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:17
- Nahlásit

cenné zkušenosti to budou pro oba - psa i pánečka
je fakt, že vzhledem k tomu jak jsem mu minule úspěšně mrvila ty WT tak teď má nárok si to pro jednou mrvit sám!

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:21
- Nahlásit

Jumi
To určitě najdem
A časově to taky je dobrý, já myslim, že bysme vyjeli tak v půl pátý.

nevím jak Karol pozoruje když cvičej jiní psi
To víš, že je člověk občas zaneprázdněnej povídáním... a fakt jsem to neviděla! Ale už to je něco jinýho, říct že se vyválel (tzn. 1x) a že se válí (tzn. pravidělně, nejlépe vždy)

A zkoušela jsi to s ním ještě pak sama? Toho bažanta...

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:24
- Nahlásit

Jumi
Už vim!!!! Teď jsem si uvědomila, poč jsem to neviděla! protože jsem se zrovna mazlíkovala s tou úžasnou čubinkou, co nás doprovázela při cvičení
Uf, to sem si oddechla, už jsem myslela, že se z toho nevykroutim a bude to vypadat, že při cvičení nedávám pozor!

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:31
- Nahlásit

Karol
Uf, to sem si oddechla, už jsem myslela, že se z toho nevykroutim a bude to vypadat, že při cvičení nedávám pozor!
hmmmm to ses z toho moc nevykroutila - jestli si teda nemyslela cathy - páč to bylo v úterý omlouvá tě jen, že tam byla vysoká tráva a tak sis třeba mohla myslet, že tam dělá něco záslužnějšího

Zkoušeli jsme to pak ještě ve středu se Zuzkou, ale efekt stejnej a navíc ten bažant už byl takovej noooo hoooodně moc jetej....

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:36 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Jumi
Tak to fakt nevim
Možná se vám to zdálo a já jediná byla vzhůru Vzdávám to.

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:40
- Nahlásit

Karol
no jo vážně! náš barák!
ta fotka sice není nejaktuálnější - ale je to on!

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:48
- Nahlásit

Jumi
Tak to je skvělý, ne?
Já ten odkaz smažu, ať vám to tam nikdo nevykouká
Ta mapa je trochu starší, třeba tam před tou hospodou není žádný kruhový objezd, ale jinak se tim občas docela bavim, že hledám různě kde jsem byla tak...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 12:52
- Nahlásit

Karol
,teda Jumi ti nedá šanci se vykroutit! On to udělal jednou tam v té vysoké trávě nad asfaltkou a víceméně si akorát lehl a ani se nestačil přetočit po zádech a už jsem po něm vyjela,takže se kvapem zvednul zase na nožky- pacholek.Připadá mi jako můj syn v rozpuku puberty,když zkoušel ,kam až může zajít a kdy už mu jde skutečně o život.

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:01 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Zuzana T
no vždyť on je tvůj skorosyn v rozpuku puberty!

Jinak jsme včera na prochajdě oprášili dummyše - nějak mě zajímalo jestli tady po těch psích kusech vůbec umí ještě aportovat a díky bohu umí a krásně!

Chtěla jsem si vzít hnědozelený obleček abych alespoň já nějak nevyčnívala a jestli bude lejt tak z toho bude červená bundička - to budou mít z naší dvojky pořadatelé určitě radost

Karol
to si tam mohla nechat - není to žádné tajemství, kde máme chalupu

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

Nejhorší na tom ovšem je, že dokud byl Bernášek pěkně střapatej, tak tyhle jeho nápady člověku přišli, že k němu naprosto sedí, ale teď když ho Zuzka ostříhala za slušňáka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:11
- Nahlásit

ten bažant už byl takovej noooo hoooodně moc jetej....
když je zvěř jetá ale já ji ještě chci (musím) používat z nedostatku něčeho lepšího, tak ji nechávám psům nosit zmrzlou
a ty mapy na netu jsou bezva - při loňskym vrhu jsem si tam kontrolovala jestli noví majitelé štěňat nekecají (jako že třeba bydlej u lesa nebo že mají za barákem rybník)

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:15
- Nahlásit

Ketrin
a ty mapy na netu jsou bezva - při loňskym vrhu jsem si tam kontrolovala jestli noví majitelé štěňat nekecají
tééééda takový lustrace co ty chovatele prováděj!
to by mě teda zajímalo co si o nás zjišťovala a především vypárala Zuzka

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:21
- Nahlásit

Karol
PP si se bou brát nemusíme ne?

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:35
- Nahlásit

Jumi
PP asi ne, jen očkovák. A o potvrzení od veta tam taky nic nepíšou...tak snad potřeba neni. Máte zarážku na vodítku? Já to právě přešívám - udělali jsme tam uzel před tím očkem, tak snad to bude fungovat.

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:36
- Nahlásit

Ketrin
Takže do paneláku psi neprodáváš? Nebo jen chceš aby majitelé nekecali....protože to pak může asi přinést i jiná překvapení...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:42
- Nahlásit

Karol
Ale jo, jsou dva i v paneláku. nebo jen chceš aby majitelé nekecali....protože to pak může asi přinést i jiná překvapení..
přesně tak

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:44
- Nahlásit

a pokud se bavíte o zítřejších zk., tak tam PP samo mít musíte

Karol
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2007 13:52
- Nahlásit

Ketrin
pokud se bavíte o zítřejších zk., tak tam PP samo mít musíte
No vidíš to! A proč to pro nezkušené vůdce někdo nenapíše do propozic??!!!?

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání