Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 19:08
- Nahlásit

Jumi
no super ,gratulka!!!
To by chtělo nejakou odměnu!

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 20:38
- Nahlásit

Zuzana T
To by chtělo nejakou odměnu!
Piškot nebo kachnu

A kdo všechno se zítra vystavuje? DRŽÍME PALCE?

dneska jsme šli zase kolem králíka, ale s pánečkem tak jsem dala nenápadně bernáše na udidlo jakože si zazávodíme - ale ten si to moooc dobře pamatoval a jak k němu táhnul naštěstí jsme ho ale přeběhli tak rychle, že si ho pá níček ani nevšimnul a Bernáš ho nestihl vzít - nechtěla jsem aby ho v takových vedrech ještě bral do mordičky a zase jsem mu to nechtěla zakazovat....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 20:43
- Nahlásit

Jumi
a on chudák se na králíčka celý den těšil..
Z našich Bonna a asi 2-3 potomci po Svenovi a Caritě,co jsi viděla v Řásné,Sven,Connie.
No a Aurearosáci,štěnda od Radky Š,myslím že Arosková.Je tam přes 100 goldenů.

choco
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 21:09
- Nahlásit

S Andym Vám´i labíkům přijdeme držet palce a skouknout, jak se to dělá i když Vás asi v tom hafo hafanů nepoznáme

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 21:23
- Nahlásit

Zuzana T
a on chudák se na králíčka celý den těšil..
hmmm já doufala, že si ho odnes někdo jinej - teď ho máme na naší trase a moc nadšená z toho nejsem v těhle vedrech se bude asi rozkládat pěkně rychle a už včera jsem se bála, aby z něj bernášek něco nechytnul a dneska už mi nepřišlo vhodné aby ho bral...navíc jsem zase dlouze analyzovala, proč ho takhle fluše a asi jsem na to přišla! On takhle před nás fluše míčky a dneska šišku, co jsem mu házela - aport ne to ví že se musí dát do ruky, takže podle mě to nebere jako aport, takže teď trváme na tom aby nám prostě všechno podal i když se mu nechce, což jsme měli asi dělat od začátku

Tak to vás tam teda bude! škoda, že vás nemůžu přijít podpořit - nechcete tu výstavu přesunout na úterý - to už bych měla mít volno

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 22:26
- Nahlásit

Jumi
já bych to brala,ale organizátoři mají asi jiné plány,tak dobrou a drž nám palečky,já budu referovat.

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 14:27
- Nahlásit

Ahoj holky!
Tak já jsem tu, jemně otrávená z výstavy ...ale ty nejhorší pocity marnosti už přešly , jen je mi trochu líto toho ztraceného dopoledne.

Rakouská rozhodčí byla docela sympatická a rozhodně důkladná, každého psa pozorně prohlížela a na posudky se vážně soustředila, takže tentokrát nemám žádný výhrady...jedině vůči překladu, protože fakt netušim, co znamená, že pes "částečně pasuje" a jestli to neví náhodou někdo z vás, tak to asi nevěděla ani ta překladatelka a já se půjdu mrknout do německýho slovníku....z čeho to tak mohla vytvořit. A pak taky, jak zhodnotila "kratší ramenní kost", ale tak asi to nějak prokoukla, no

Bondík při tom prvním posuzování sice moc nestál, musela jsem ho několikrát rozchodit a znova postavit...ale posudek napsat musela, tak byla trpělivá ... Když pak už šlo o pořadí, tak Bondík vypadl asi během 5 vteřin, protože rozhodčí letmo prošla kolem všech asi 12 psů a vyhodila ty, který v tu chvíli dobře nestáli Takže to byl fakt fofr. Ani už jsme se neproběhli

Zuzana T
Dík za tekutou podporu, zítra vrátim!!!!!Nesmíme na to zapomenout!!!
A hledám psovoda na Konopiště.....nebudeš mít čistě náááhodou volný ruce? Na Hluboký to zkusí Odnra....on ho Bondík možná přece jen víc poslechne a pak taky kvůli panu rozhodčímu ale na Konopiště Ondra nejede, já snad jo (i když si to ještě taky musim nějak propočítat, protože 30.5. dělám postupky - takže takový souborný zkoušky po třech letech studia a nevim nevim, jestli je to dobrej nápad, strávit před tim celej den na výstavě ) - každopádně bych chtěla, aby Bonda zkusil předvést někdo cizí. Třeba by to na něj zabralo?

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 14:32
- Nahlásit

Karol
Já myslím, že důležitý je, že máte v a pěkný posudek
jinak moc gratulujeme vám i sestřičkám a všem ostatním - hlavně mamce a taťkovi k druhým místům!

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 14:35
- Nahlásit

jinak my už se moc těšíme na zítra na to cvičení - dneska tvrdneme doma u PC a je nám to líto

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 14:36
- Nahlásit

Jumi
Vidíš, to já ještě ani nevím, jak dopadly další kategorie....takže Cathy druhá?
Tak to Zuzko moc gratuluju! A tys jí tam ani nechtěla vzít

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 14:40
- Nahlásit

Jumi
Já jsem se právě teď jala tvrdnou u PC a MUSIM tady sedět, dokud neudělám strašně moc práce.....takže asi dnes nejdu spát. Ondra odjel na chalupu, což je hrozný, ale nakonec jsme usoudili, že on se uvidí s bráchama a já udělám aspoň něco do školy....tak se nedá nic dělat. Ale stejská se mi. Už 45 minut
Zítra dopoledne přijede a po druhý hodině se sjedem v Toušni - máte taky nějaký takový informace, že jo?

Tak se nenech rušit, musíme makat.Papa

choco
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 15:14
- Nahlásit

Přidávám se ke gratulation, s kamarádkou a pejsama jsme obhlíželi labíky, goldeny a BŠO, ale bylo to úmorný a Andy navíc měl hroznou legraci z vyrušování ostatních pejsků a chtěl si za každou cenu hrát, takže jsem ani neměla šanci nějak vyhledávat, který pejsek patří k vám. Ale teda nevím nevím, jestli se do Hluboký krapet uklidní, ale jsme ve třídě štěňat, tam by to nemuselo být tak horký...

Jumi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 15:19
- Nahlásit

Karol
Zítra dopoledne přijede a po druhý hodině se sjedem v Toušni - máte taky nějaký takový informace, že jo?
no já jako obvykle nemám žádné informace!

Já jsem se právě teď jala tvrdnou u PC a MUSIM tady sedět, dokud neudělám strašně moc práce.....takže asi dnes nejdu spát.
hmmm nápodobně - zítra musí být moje veledílo komplet doděláno a odesláno k finální korektuře školitelce a ještě toho zbývá mraky! Udělala jsem si krásnou titulní stránku se znakem univerzity a pak mi nějak tak došlo, že bych asi měla nejdřív dotvořit výsledky a diskuzi

jinak já byla slaměná vdova minulí týden od středy do pátku, takže ti naaaprosto rozumím!

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 16:07
- Nahlásit

Jumi
Zuzana T
Tak SMSku od Evy asi máte - co na to říkáte? Máte nějaký typ? třeba Míšo jak jsi psala někam směrem k vašim na ten Mukařov (je to tak viď?)? Já bohužel vůbec nevim, všechno, co mě napadá je nejspíš už zavalený lidma....chtělo by to nějaký "hnusný" rybník ale s pěknou vodou - co možná zkusit ten u Čelákovic, jak byly WT? Ten určitě není na koupání, tak by tam ani nemuseli ležet žádný upocený touristi

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 17:29
- Nahlásit

Karol
ahojííík,Campíno doma lehl úplně mrtvej,nějak ho to zmohlo.Dopadly jste dobře tak proč ztracené dopoledne

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 17:38
- Nahlásit

hab a Archieproč ztracené dopoledne
Čekala jsem, kdo se za to do mě pustí jako první.

Velmi zjednodušeně proto, že to, že je výbornej si můžem říct i doma....na uchovnění nám stačí dvě výstavy, který můžem absolvovat i v míň hektickým období...a psa máme proto, abysme s nim trávili hlavně příjemný chvíle.... a k těm ty na výstavě nepatří. Ani pro psa, ani pořádně pro nás. Pokud by dopadl o něco lépe, přece jen by se tím ty negativa vyvážily. Takhle jde jen o to, že jsme místo krásnýho výletu strávili dopoledne v hnusný hale.

Jééééé, to si zas o mě budete myslet

Jako společenská záležitost je výstava fajn a všecky vás tam ráda potkám....ale potkat se můžem i na louce a popovídáme si tam líp.....

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 17:41
- Nahlásit

hab a Archie
Campík je super ....sice po jeho zapůsobení vypadám jako Jofré de Peirac, ale už se to hojí a ani jsme nemuseli na šití
Dovedu si představit, že je z výstavy naprosto vyřízenej

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 17:48
- Nahlásit

Karol
Jofré de Peirac tohle mám každé ráno,jen co zvednu hlavu od polštáře,asi se mu líbíš,to je dobrý Bondík zakoukanej do Campína a Campíno do tebe
Příští týden bychom mohli zase spáchat nějakou prochajdu,koukala jsem na předpověd a má se prej pěkně ochladit

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 17:51
- Nahlásit

Karol
Jééééé, to si zas o mě budete mysletnemyslíme si o tobě nic hrozného,to se fakt neboj,začínám mít z Hluboké docela obavy

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:07
- Nahlásit

Čau,tak už jsme doma,Psala jsem Evče o rybnících mezi Dubčí a Běchovicemi- je tam větší Podlesák,ale tam se asi budou koupat kidi,ale jsou tam dva menší.
Jnak jsme spokojená,Connie se v mladých předváděla jako nejmladší a docela to se mnou zvládla,vypadly jsme jako páté.Holečková posuzovala moc hezky a pěkně se chovala ke psům,měla svůj typ a toho se držela.Cathy má pěkný posudek a je druhá ze dvou se slovy dnes bude druhá ta nahatá.
Sven měl velkou konkurenci,byl z 8 druhý a Wrangler Misantos je silný soupeř byl CAC a r.CACIB.Největší úspěch měl Erny Od Hradu Veveří,Cathy polobratr - CACIb a BOB.
Jinak Karol nezoufej - S.Holzer je vysazená na postavení předních končetin a co jsem stačila zaznamenat,tak za to vyřazovala.Také na její obranu,posoudit 15,nebo kolik výborných psů v malém kruhu a honem vybrat 4 do pořadí je docela složité- záleží,jak ji v danný okamžik pes zaujme,je to v tak těsném prostoru dost o štěstí.A bylo vás tam pěkných psů opravdu hodně- dost hraje i to ,jak dokážeš dlouho udržet psa ve výst.postoji.Tak neházej flintu do žita - Bond je kvalitní pes.

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:07
- Nahlásit

hab a Archie
Obavy neměj - je ještě malej a může klidně dělat psí kusy. Stačí, když s tím budeš počítat....a můžeš zůstat v klidu. A kromě toho, toho psa, kterej se chová v kruhu naprosto nejnemožnějc i na své páté výstavě, tak toho máme my.....už je zabranej, takže Campík je 100% lepší
Jen jedno upozornění - u Proseckých skal se postoj natrénovat nedá - Bondík ho tam ovládá dokonale a vzorově a skvěle a úžasně a na výstavě to je k ničemu
Tak to zkus třeba u Rokytky, možná to zabere

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:11
- Nahlásit

Zuzana T
Máš ve všem pravdu - já proti tý rozhodčí neříkám nic...jen myslim, že mě mohla spoň nechat Bondíka ve finále postavit do postoje - a těch 10 vteřin navíc mi prostě nedala
Je mi jasný, že ten závěrečnej výběr je hrozně těžkej...ale proto taky oceňuju, že vaší porotkyni trval tak dlouho!
Flintu do žita určitě neházíme, neboj. Jen myslim, že zatimco tvoji psíci musí do výstav dospět fyzicky, Bondíkovi to bude ještě chvilku trvat psychicky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:18
- Nahlásit

Karol
No to by byla také škoda!Bond na výhru má,ale bohužel mezi tolika pěknými pejsky dobré předvedení hraje velkou roli.Takže je třeba trénovat,tak jako na zkoušky.Někteří vaši soupeři jsou v postoji zvyklý stávat už od mala v kruhu je to samozřejmě velké +.
Jinak ta " lékárnička " je tvá osobní- nic mi nevracej.

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:36
- Nahlásit

Zuzana T
ta " lékárnička " je tvá osobní- nic mi nevracej
Počkej, to jako včetně obalu?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:45
- Nahlásit

Karol
jasně - neboj stálo to opravdu pakatel- znáš ta krámky vše za...,jak jsem to viděla,tak jsem si hnedle vzpoměla na Tebe.

Karol
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:46
- Nahlásit

Zuzana T
Tak děkuju!!!!!!!!!!!!! To mám teda pověst

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 18:59
- Nahlásit

Karol
To mám teda pověst neměj strach budu na tom stejně
Jsem v práci a není tady ani noha,pěknej vopruz

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 19:09
- Nahlásit

Karol
to by jsi se divila ,kolik vystavovatelů má podpůrné prostředky s sebou.
Tak kachna už rozmrzá na balkóně.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 19:17
- Nahlásit

Zuzana T
ani jsem tě nestihla pozdravit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2007 19:21
- Nahlásit

hab a Archie
Z toho si nic nedělej,myslím, že jsem koutkem oka zahlédla Campína u ležení Radky Št.,ale nebyl furt čas.Tedy smekám před těmi,kdo vystavuje 3 a dokonce více psů,to je makačka,mám dost.

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání