| Autor |
Zpráva |
Karol
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:56
- Nahlásit
Zuzana T
Samozřejmě, že to je povel! Víč určitě dobře, že na to řada psů skvěle zabere
U WT můžeš říkat, co chceš a kolik chceš.........ale zbytek už je zas spíš na mailovou diskuzi
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit
Karol
Lokty jsme bez oblbováku dělali úplně poprvé a bylo to pro pesana opravdu velké nervové vypětí, takže podruhé to bylo s oblbovákem. Teď ho nemůžeme dostat ani do čekárny. Beránek to Musilovi pošle mailem, tak jsem ráda, že ho nebudeme muset zase nervovat.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 18:45
- Nahlásit
Karol
Zuzana T
nevim čemu se chechtáte ne°°r mě je dobrej povel-je tam S a R a když se to příslušně zavrčí, efekt je téměř zaručen.
Akorát smůla, že na rozdíl od WT na lov.zk.je jak víme povel úplně vše-i když vůdce zakašle, i když si zavazuje tkaničky,...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:13 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Všem an vědomost se dává, že náš Bernášek - opice jedna, musí mít vše jako má Bondíček takže
DKK 0/0 a DLK 0/0
Máme šílenou radost a od teď svého psíka pro vždy nazýváme absolutní nulou!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:15
- Nahlásit
A diplomka je už na svázání
Prostě super den! Jo a páníček dostal dnes u zkoušky za jedna!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:22
- Nahlásit
Jumi
Gratulujuuuu i Zuzce
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:27
- Nahlásit
Ketrin
Zuzka to oslavila tím, že Bernáška pěkně ostříhala - ten měl radost chlapec
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:30
- Nahlásit
Ketrin
Jumi
Já jsem čekala,až Míša promluví! Jsem absolutně ve štěstí,dneska byl prostě super den.Snášil rozeslal balík vyhodnocených posudků,takže kromě našeho zlatého Bernáška je 0/0 a 0/0 ještě po otci polosestra Hessy Z Dražovského hájku a polobratr Felix od Hradu veveří.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:31
- Nahlásit
Karol, Ondro a Bondíčku
Toto je oficiální pozvánka na rekreační pobyt na naší chaloupce v Kutné Hoře - nástup na ubytování dne 4.5. v odpoledních či večerních hodinách - cena = maso na gril
Výši storno poplatku v případě vaší nepřítomnosti si snad ani nepřejte vědět!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:33
- Nahlásit
Zuzana T
to si mohla klidně říct vždyť je tvůj jak náš
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:39
- Nahlásit
Jumi
nene,to bylo tvé právo.
No tedy - mejdan před zkouškami
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:51
- Nahlásit
Zuzana T
No tedy - mejdan před zkouškami
asi to jediné veselé na této akci - jestli zase Bernášek "uklouzne" a spadne přímo na bažanta po zádech, tak se asi propadnu studem!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit
Zuzana T
teda Zuzko! Co sis to proboha s těma stránkama vyvedla!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit
Jumi
no nějak jsem si vymazala zelenou a tlačítka,ale když odhadneš,kde jsou novinky,tak tam najdeš nové info o rtg.
Jakub to zase zítra dá do pořádku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:06
- Nahlásit
Tak přeji všem krásnou dobrou noc,nějak mě ty super novinky zmohly a klížejí se mi očka.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:16 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Tak ještě jednou obrovskáááááááááá gratulace Bernáškovi a všem jeho lidem
I Bondík je spokojenej! Prý to teda věděl od začátků a samozřejmě si proto právě Bernáška vybral za nejvíc nejlepšího kamaráda....
JUMI
Děkujeme za pozvání, přesně takhle jsem si to představovala
Doufám, že výši stornopoplatků nebudeme nuceni zjišťovat a já osobně udělám všechno pro to, aby v tuto chvíli usnášení neschopný Ondrášek (tváří se tak vyřízeně, že mu to věřim), zítra v lepším okamžiku celou akci schválil a potvrdil. Mně by se to strašně líbilo a jsem ochotná si teď přiznat, že v pátek večer, před zkouškama a brzkým vstáváním, bych stejně udělala velký kulový
Tak pěkně dál popíjejte a slavte. Téda, vy máte dneska den - diplomka hotová, jednička ze zkoušky a ještě nulkovej pes
Jste jedničky. A Bernáš je teda pěkná nula
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 22:19
- Nahlásit
Dobrou noc!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 06:34
- Nahlásit
Jumi Zuzana T
blahopřeju k pěknýýým nulkám
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:08 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
HanuleGR
Ahoj! Tak vidíš, aspoň o něco lepší zpráva, hlavně, aby loktíky byly v pohodě a můžete běhat vesele po honech
Jumi
Gratulujeme Bernáškovi ke krásným výsledkům RTG!
Zuzana TA taky pochvala pro paní chovatelku
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:19
- Nahlásit
Jumi
Zuzana T
Mooooc gratuluji k nádhernému výsledku DKK a DLK!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:24
- Nahlásit
ko4ka
No ortel se dozvíme v pondělí....ale žádný zázrak se zřejmě konat nebude. Když kulhá cca od 5. měsíce a my žili v domění, že to zřejmě je růstové, když vet na rtg nic neviděl.....asi na tom něco bude a nebude to jen tím růstem, když ortoped tam problémy vidí...chjo chjo, pomalu si půjdu asi vyřizovat úvěr....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:55
- Nahlásit
Díky za všem za gratulky,měla jsem tak obrovskou radost,že jsem i bulela a když jsem to volala E.H.,tak si myslela,že je to špatný a proto že brečím.
Ale po trápení ,které jsem si prožila minule,to byla fakt hrozná úleva. Hanule,promiň,že moje radost je teď pro tebe asi bolestná.Neboj,sice to bude asi na ten úvěr ,ale už ty loktíky dneska vyspravit umějí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 08:58
- Nahlásit
HanuleGR
Musil je prý výborný,ale kdybys to potřebovala ještě zkonzultovat,tak Duchek je taky super,chdoíme k němu.
Všem ostatním moc a moc gratulujeme,není nad to mít doma nulu!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:25
- Nahlásit
HanuleGR
každopádně držíme všichni doma pěsti a pesani pacičky, Charlie je šikula a určitě se s tím popere. Držte se!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:51
- Nahlásit
Zuzana T
Tvá radost pro mě není bolestná, moc to všem pesanům přeju ať jsou v pořádku! Však my taky budeme běhat jako srny
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:53
- Nahlásit
jana33
Jj, uvidíme v pondělí, ale už jsem smířená se vším...ale bude to dobrý, veřím tomu
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 09:55
- Nahlásit
ko4ka
Budeme se držet zuby nehty Už jsi posílala toho emila? Ještě nic nepřišlo, tak nevím jestli jsi psala nebo jestli Ti to blbne...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:33
- Nahlásit
HanuleGR
ještě neposílala, za chvilku to písnu a pošlu. Musím se tvářit, že něco pracovního dělám
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 10:42
- Nahlásit
Moc děkujeme za gratulace - máme ohromnou radost!
HanuleGR
tak to je ta lepší varianta! jak píše Zuzka, lokty se dnes už dají výborně řešit a pokud to tam Libuška neviděla, tak to znamená, že tam není žádná artróza a to je naprosto super! Vůbec na něm nemusí v budoucnu být znát, že mu něco bylo. Máme kamaráda po klasické operaci obou loktů u Dr. Musila a lítá jak poděs a nic takového by si mu netipla! Budeme vám moc držet palce a doufat, že to u vás dobře dopadne! Což určitě jo!
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit
Děkuji všem za psychickou podporu! Jste bezva!
|