Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 08:04
- Nahlásit

tak a jestlipak víte, že zítra je uzávěrka fotosoutěže na vycvikretrieverucom...?! a já ještě nic neposlala A posíláte načinčané fotky v postoji nebo nějaké momentky z přírody nebo nějaké srandazáběry?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 09:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
jéé to je hezkýýý,Bernáškovi za maminku děkuji a hned ji odpoledne do ocásku kousu místo něj.
Já jsem musela mít otevřené okénka při cestě zpět,aby se mi holky neudusily,takže díky průvanu mě skolila migroška.
Celkově jsem si to ale moc užila.Moje Ačka byla v otevřené tř.pořadí,Aristea - Jessy V3,Ashley V4 a Arlettka V5.Béčka mají ještě puberťácké postavičky,někdo víc někdo míň,takže měli pěkné posudky a kromě Beverly - která je nejvyspělejší -a byla V,VD a malá Brittany D.No necháme je ještě pospívat a užívat si dětských her.
Jinak otec béček vyhrál nejlepšího plemeníka.
V neděli jsme se prošli po zámeckých zahradách Hluboké se 14ti pesany- byl to silný zážitek.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 09:43
- Nahlásit

Zuzana T
Gratuluju ještě jednou, tys tam měla silné zastoupení. Od nás byla hlášená z vrhu A Alice ("Amálka") z Prahy, jenže místo výstavy začla radši hárat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 10:03
- Nahlásit

Ketrin
No taky jsem byla pekně vyflusaná,všechny jsem se snažila upravit,pak je v kruhu povzbuzovat a některé jsem vystavovala.V jednu chvíli jsem byla s AQristeou v pořadí na focení a už mě volalí do finále s Ashleyem.To byla pěkná krize,protože jsem sotva dechu popadala už jsem zase běhala do kola." ale dělala jsem, co jsem mohla - byli jsme čtvrtí"
Jen Bernáška jsem ošidila nejvíce- když běhal on,tak jsem nastupovala s Aristeou do zákl.kola na posouzení.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 10:35
- Nahlásit

Zuzana T
A co ta soutěž. Že vy chcete všichni vyhrát a tak nic neporadíte. ale já už tam jednu fotku poslala - vyfotila jsem žluťáky na dvorku, jak Borgo utahán z výstavy se válí na mámě a dělá si z ní polštář

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 10:52
- Nahlásit

Ketrin
Já ještě neposlala nic.Pošlu a si fotku Cathy- ta jediná je opravdu celá moje- ostatní psíci mají své majitele,tak je to na nich.Cathy je svézázná fotomodelka - tak se musím fotkami probrat.Ale určitě to nebude žádná v postoji a z výstavy.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 10:58
- Nahlásit

Zuzana T
No to si právě myslím, že posílat do soutěže v postoji by byla dost nuda, žejo. Mohla bych poslat ještě oblíbený Odpočinek kojící matky:

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit

Ketrin
super.Doufám,že pak holky zveřejní všechny příspěvky!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit

Jasně a budem si navzájem posílat hlasy.

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 11:34
- Nahlásit

Ahoj holky!

Taky jsem poslala fotku ....snad legrační s malym Bondíkem a jeho sourozencema. Holky určitě všechno zvěřejní a já jsem zvědavá, jaký fotky se tak obecně líbí...docela dlouho jsem váhala.

No, ještě jsem nenapsala nic k výstavě....já jsem totiž včera zpanikařila, zjistila jsem, že mi ve škole pěkně hoří koudel...takže abych vůbec tu zkoušku 30.5. udělala, budu muset všechny ostatní aktivity začít pěkně odbourávat
Včetně internetu a povídání s váma

Ale dneska to teda ještě porušim.

Výstavu jsme si moc hezky užili - je to těžká pohoda nechat si psa vystavit, i když ty nervy možná pracovaly u mě víc než v kruhu - nebo možná jinak. V kruhu člověk skoro nestihne být nervózní, protože s Bondem je tolik práce, že myšlenky na pořadí a umístění jdou fakt stranou
Za to teď, když jsem to pozorovala skoro až od rybníka a ještě z pozastromu , tak se mi z otho dělalo úplně zle a musela jsem se jít radši projít.
Radku jsme si rovnou domluvili i na Konopiště, ale pak se do toho budu muset zas pustit sama, protože se nemůžu zbavit pocitu, že tím obtěžuju....prostě mi to nepřijde tak úplně normální, pokud si toho člověka vyloženě nezaplatíš...i když, Radka tu láhev vína určitě užije

No a co jsem tak vypozorovala....tak Bondík byl s Radkou stejně živej a veselej jako je v kruhu vždycky, jen ona se tím nenechala rozhodit a přesně dokázala odhadnout správnou reakci. To se od ní pokusim naučit. A pak už zbývá jen uvěřit tomu, že rozhodčí mají rádí veselý psy a jednoho dne to na Bondíkovi ocení (ale ukažte mi ty rozhodčí, protože stejně vždycky nakonec vyhrajou solný sloupy )

A nakonec jsem si řekla, že kdyby to vystavování člověku šlo....tak by ho to možná začlo i bavit....umim si představit, že bych se stala nadšenou vystavovatelkou, ale chtělo by to, aby mě v tom aspoň můj první pejsek trochu podpořil

choco
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 11:40
- Nahlásit

a posílá se tam jen jedna fotka nebo se může víc?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 11:44
- Nahlásit

Karol
uvěřit tomu, že rozhodčí mají rádí veselý psy
stejně vždycky nakonec vyhrajou solný sloupy
tě potěším - Bresta začala vyhrávat až ve 2 letech - to se dodělala a už se uměla i předvést. Ale! Svého prvního CACe dostala od belgického p.rozhodčího, kterého při indiv.posouzení nejdřív povyskočíc ohubičkovala a pak hodila záda, aby ji jako drbal na bříšku přitom tou dobou už se fakt postavit a předvést uměla - asi ji ten pán nějak mimořádně rozjařil... jsem se omlouvala, ale on že to nic a že se mu líbí její veselí a temperament, a v posudku se to pak hemžilo výrazy jako sweet, lovely apod...
čili Bondíkovi dejte čas... a gratuluju, nevím jestli jsem to vůbec udělala v tom zmatku

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:01 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Tak jste mě zblbly, že jsem teď poslala vážnou fotku Ale váhala jsem nad fotkama typu "žralok" a podobně (těch má přece jenom víc)

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:07
- Nahlásit

Eda
žralok-teda jestli myslíš piraňu- by určitě bodoval!

Eda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit

Ketrin
no, já vím, že by piraňa VYHRÁLA ale chci vám dát taky šanci, že...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:16
- Nahlásit

dodatecne blahoprejeme vsem vystavovatelum

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:18
- Nahlásit

Hezký den!
tak já jsem dnes v práci a vypadá to, že tu budu trčet nejméně do pěti, což je strašný....Bernášek jde místo prochajdy běhat s páníčkem, chuděra, snad mi ho páník neužene
Jinak ho paní rozhodčí asi nějak uhranula, protože včera sežral 3,5 odměrky

Karol
my jsme Bondíčka také pozorně sledovali - byl šikulka, ale chvilku mu trvalo než se pořádně rozběhal a pak si myslím, že to páté místo rozhodně nebylo kvůli solným sloupům a tentokráte bylo si myslím oprávněné, ale v tom běhu těch 5ti posledních opravdu působil nejméně elegantně a tak se mu oproti ostatním pohupovala a třásla zádíčka - bude muset asi začít trochu posilovat aby na něm víc hrály svaly...

je to to samé jako náš tolleří kamarád - dostává samé VD a v kruhu byl se psem co stále vyhrává - ale když běhli, tak Lery běžel krásně jako lipicán a svaly na něm jen hrály, zatímco šampion si tak dusal a tásly se mu špíčky - Lery byl poprvé CAC a naprosto zaslouženě!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:38
- Nahlásit

JumiKarol

Ahoj,jak se vám daří po víkendu?Koukám,že pilně studujete.
Karol,ty záda se mu v pohybu opravdu ještě pohupují a to ho stálo pořadí.Bylo vás tam opravdu dost krásných pejsků a 5. místo není ostuda.Mě se z tř. mladých nejvíce libil Bolls Vetcare,podle mého názoru byl nejlepší a skončil V3.Jo a zaměřila jsem se taky na Bondíkovi chlupy na kohoutku - opravdu potřebují probrat,aby se srovnala horní linie hřbetu.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:44
- Nahlásit

Zuzana T
no já moc pilně nestuduju, ale pilně pracuju a studovat budu až večer

po víkendu mám vážně velký spánkový deficit - anežka nám všem dala vážně zabrat! měla na hodinu kdy se bude vstávat zcela jasný názor, takže v pět ráno začla vřískat a bylo po spaní - zničilo to i Bernáška, který padnul hned za dveřma!

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:51
- Nahlásit

Jumi
Zuzana T

Jojo, ty záda se mu fakt houpou a já doufám, že plavání pomůže. Všimla jsem si toho dávno, jen mě nenapadlo to řešit...a to se člověk stýká s takovými zkušenými chovateli a oni mlčí
Z toho 5. místa jsem měla naopak velkou radost!!!!! Navíc jsem viděla, jak pozorně a pečlivě to paní rozhodčí hodnotila a kolikrát musel Bondík chudák prohoupat srstí sem a tam, aby ho náhodou nevyřadila neprávem - nebo teda mně to tak na dálku přišlo

Existuje ještě jiný fígl na osvalení zad? Jinak myslim, že Bondík má teď pohybu celkem dost....tak snad nějký ten svalík jinak po těle má
Ale záda se asi vážně namáhají jen při tom plavání, co???
Bohužel nemáme rybník zas tak úplně na dosah....tak budu asi muset chodit k Vltavě, ale to je zas trošku z ruky...a v současné časové tísni...

Zuzana T
S tou srstí máš pravdu - ona už to Eva při poslední úpravě dost důkladně probrala, ale asi to ještě pořád bylo málo, má tam toho prostě děsně moc. Taky mi to teď přišlo, že by to chtělo ještě trochu proředit....tak na Konopiště to doopravíme.
A Bolls je vážně fešák, dokonce i Ondra tvrdí, že je hezčí než Bondík a to už je od zakoukaného pánečka co říct...

Ketrin
Dík za podporu, Bondík dostane času, co bude jen chtít
Ta výstava se mi v sobotu tak líbila, že mě to zas hodně pozitivně naladilo!!! A hned jdu přihlásit MB na červenec

hab a Archie
Děkuju za fotky!

Karol
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:53
- Nahlásit

Jumi
To se vám to nocování moc nevydařilo....teda pokud bylo cílem nemuset tak brzo vstávat My vstávali taky v půl pátý

Jinak, já právě taky moc nestuduju, protože mám kromě učení ještě pořád školu a zrovna teď hrozně moc "úkolů"...takže teď zrovna překládám do švédštiny nějakej fejeton o IKEA a moc se u toho nebavim Některý vyučující prostě nemaji soudnost.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 12:57
- Nahlásit

Karol
Ta výstava se mi v sobotu tak líbila, že mě to zas hodně pozitivně naladilo!!! A hned jdu přihlásit MB na červenec
tak super

mně se teda také moc líbila, ale dospěla jsem k závěru, že ač je Bernášek sámo šampion šampionů, na výstavy se asi vykašlem a na nějaké nás uvidí někdo nejdřív za rok a to se ještě uvidí...spíš teď řeším jak mezi ty svoje spropadený státnice narvat WT - pořád si nejsem jistá, že je tak úplně geniální nápad jet 4dny před státnicema 150km daleko na celý den na zkoušky a já bych tak chtělááááá

Ketrin
a nevíš jak dopadla Péťa Otevřelová s Bailinkou a její mimi?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit

Bailie V3
mimi VN bez pořadí

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit

Už jsem to našla! Bailinka byla třetí tak to jí štěňátka prospěla! a malá mandarinčička byla VN - rozhodčí dal pořadí jen VN1

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

Karol
No s tou srstí na kohoutku já u Cathy zápasím/ tedy když ji zrovna má - jako že teď tedy nemá/také.Dlouho jsem to probírala jen Magic coat prořezávačem a až Verča H. mi ukázala,jak na to.Jo člověk se furt učí.

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:16
- Nahlásit

Ketrin
díky

Jumi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 13:17
- Nahlásit

Jéé a tady není v mezitřídě vůbec pořadí - to je normální nedat ani jedno pořadí

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 14:14
- Nahlásit

Zuzana T
pro tebe mám taky pár fotek,tak poslu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 14:24
- Nahlásit

hab a Archie
Děkuji - ale ,co znamenají ti culící se smailíci?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2007 14:29
- Nahlásit

Zuzana T
nic jen kamarádka je nazvala-valecna porada-

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání