| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 12:10
- Nahlásit
hab a Archie
nevím,včera jsem odpadla brzy spát,tak se podívám odpoledne,jestli to došlo.
Myslím,že je člověk tvor nespokojený- jedni chtějí žravého psa,aby přibral,druzí nežravého,aby ubral - chudáci pesani,Je těžké nám vyhovět!
Jumi
Máte nějaké fotky Bernáše a ostatních z výstavy?večer se pokusím o aktualizaci.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 12:15
- Nahlásit
Tak si představte, že se nám včera podělalo auto a to zítra máme jet na tu operaci Asi jsem to přivolala, když jsem na cestě z Brodu řekla, že ještě se může podělat auto a bude to komplet No když se to s...tak se s..všechno Asi mám nějaký zvláštně velký talent na smůlu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 12:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
HanuleGR
Nás auto vypeklo minulý týden a vypadalo to na velmi drahou opravu - nakonec to byla celkem nicotná součástka za pár stovek,ale auto bylo naprosto nepojízdný.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 12:53
- Nahlásit
Zuzana T
Máte nějaké fotky Bernáše a ostatních z výstavy?večer se pokusím o aktualizaci.
Nějaké fotky Bernáše máme ale ne moc, páníček byl po 5h spánku, který nám Anežka milostivě poskytla takový trochu jetý...
a kdy se k nám vypravíte na to venčení ?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 13:05
- Nahlásit
Jumi
uvažuji o zítřku nebo čtvrtku
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 13:07
- Nahlásit
Zuzana T
No nám nesvítí světla kámoš mladého rozebral palubku,že už to jako dělal a když to přidělal, tak nejde nic, ani světla ani palubka ani kontrolky....už mi z toho tiká
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 13:16
- Nahlásit
HanuleGR
a je někdo,kdo vás do Brodu zítra hodí?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 13:32
- Nahlásit
Zuzana T
tak ju - zítra jsem ještě v práci a pak už jsem až do státnic doma a učím se jak mourovatá - ale je to děs - včera jen jsem otevřela knížku, tak se v ní ocitla gorila, pak los a žirafa a pak už jsem místo učení jen blbla s Bernášem.... chudinka malej potřebuje taky někdy pozornost páníčků!
jo a začla jsem cvičit pilates, takže mám úplně zničená záda, protože kdykoli si lehnu, tak nevím, jak je to možné ale pokaždé si zarazím do zad tenisák - teda v případě, že mám na dece vůbec volno a mám si kam lehnout!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 13:33
- Nahlásit
HanuleGR
Budeme vám zítra držet všecičko co máme aby byl Charlie po operaci jak rybička a zase běhal a lumpačil, jak se na puberťáka sluší a patří bez nějakých větších omezení!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 13:35 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
zítra dopoledne se domluvíme na pevno.
Bernášek chce asi také posilovat.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:36
- Nahlásit
Zuzana T
Uuuuuufffff, bylo to nějaké relátko, vyměnil ho a auto fachčí....ale bývaly by nám prý půjčili auto přítelovo rodiče.....což jsem se dozvěděla až odpoledne, když jsem celý den jak na trní Chlapi jedni mizerný, vůbec neinformujou...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:39
- Nahlásit
HanuleGR
Tak to je super,u nás to zase byl nějaký ventilek k přívodu nafty a my se báli,že to bude turbo za 45.000,-.
Jo a že chlapi neinformují nebo hůř,že si jen myslí,že tě informovali,tak to si zvykej - to k nim prostě patří.
Jinak zítra tfuj tfuj tfuj...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:44
- Nahlásit
Jumi
Děkujeme moc za dřžení palců a tlapek! Budeme to moc potřebovat. Hlavně, aby se Charlie probudil z narkozy....snad to bude bez komplikací a dobře se bude hojit a brzy bude běhat a rekonvalescenci přežijeme bez újmy na zdraví! Budu muset vymyslet nějaké hry pro něj co namáhají kedlubnu a ne nožky...nejhorší to bude ale stejně asi se schodama....už ho vážně neunesu, tak to bude muset zvládat sám, což je blbý
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 14:46
- Nahlásit
Zuzana T
No taky jsem čekala nějaký ten milion za opravu...chlapi jsou stejně zvláštní živočišný druh
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:12
- Nahlásit
HanuleGR
Ahoj brášková, takže zítra budu držet pěsti!
Jj, to znám, když se něco s*r**, tak všechno. Moje auto je taky kaput. To bude v Havlíčkově Brodě nebo to je Brod někde u vás?
Každopádně zítra přepadnu lékárnu a zjistím co tam mají zajímavého. Sirup na imunitu a teplotu mi už pro psa vybírali, tak proč ne chondro )
Už mi psala panička Chunnyho a uvidíme se s ní na výstavě v Kunraticích. Chunny už má po RTG, DKK 1/1 a DLK 0/0.
Takže zítra se moc držte, Charlie je chlapák a určitě to všechno zmákne a bude v pořádku!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2007 16:17
- Nahlásit
HanuleGR
Držíme palce i tlapičky,narkozy se nebojte, všechno zvládnete!!!! My ještě dneska jedeme se Samem pomoct nějakému pejskovi na Libuš,volali mi,že nutně potřebují krev. Vzhledem k tomu,že má dneska Sam narozeniny,tak mu tu oslavu trochu opepříme a za odměnu dostane dort dvakrát takovej
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:28
- Nahlásit
Přeji pěkné dopoledne,
kde jste kdo?
Jumi
Jak s tím venčením?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 10:31
- Nahlásit
Zuzana T
Jak se ti to hodí! Já budu odpo normálně doma a zítra celý den, dneska bych to viděla až nějak mezi třetí a čtvrtou...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:03
- Nahlásit
Jumi
OK,když nebude lejt,tak dneska dorazím a před odjezdem zavolám.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 11:20
- Nahlásit
Zuzana T
domluveno...
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:45
- Nahlásit
Zuzana T
došly ti ty fotky???
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:46
- Nahlásit
Jumi
ahojky, prosím tě mohla bys poradit s dávkováním Proenzi 3?
http://www.proenzi.cz/produkt.asp?nl_product_id=50 4
info zde. Jestli tu jednu ( dávkování pro děti ) nebo pro psa radši půlku. Má to samozřejmě jinej poměr glukosaminu, chondroitinu než Alavis + je tam ještě MSM. Tak abych jí nedala moc nebo málo. Když to nepomůže, zkusím ten Celadrin, zatím jsem vzala tohle. Díky
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:47
- Nahlásit
Ve třídě mladých na Konopišti je 35 psů
A nejvíc je mladých labradorek - 48!!!!!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:48
- Nahlásit
už někomu přišel vstupák na Konopiště?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:50
- Nahlásit
hab a Archie
Nee....myslim, že je ještě brzo, v propozicích stojí snad až týden předem...
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:52
- Nahlásit
Karol
já jen že jsme přihlášku posílali asi teprve dva dny před ukončením uzávěrky,tak jestli na nás náhodou nezapoměli
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:53
- Nahlásit
Karol
těch psů na Konopišti je opravdu hodně,jen ve štěnatech nás má být "jen" 10
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 13:56
- Nahlásit
ko4ka
Kolik Chelsea váží? Thorin měl 36kg a MVDr. Musil doporučil dávku dospělého člověka, předávkovat se prý nejde - takže min. dávku dítěte ale já bych podle toho co píší dávala 2x denně 1 tabletu, protože je víc jak dítě do 12let a méně než dospělý.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:08
- Nahlásit
hab a Archie
Došly děkuji - tedy ty dvě fotky s poradou jsou super.To jsme tedy čupr baby!
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit
Zuzana T
no to teda jo
|