Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 13:06
- Nahlásit

Karol
a nebo SMS,to by se holky zvencly!

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 13:08
- Nahlásit

Zuzana T
nebo SMS
JOjo, každá fotka bydostala nejmíň desetimístný kód a musely by to všechno pečlivě zaznamenávat. To Evče navrhnem

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 13:09
- Nahlásit

Karol
jééééjda takhle sama doma! hmmm tak to tě budeme muset rozveselovat alespoň tady na netu
já taky odvolala tradiční návštěvu na moravě a všechny ty mňamky tam a budu se doma mučit ale když se mučim moc tak na mě potom doléhá trudomyslnost a to mi pak to učení nejde, takže cvičák si dopřeju....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:13
- Nahlásit

Karol
na té fotce se těžko pozná jestli je standartní nebo ne, ale fotka je to pěknááá

choco
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:39
- Nahlásit

Karol
Jumi
Tyjovky,vy se fakticky drtíte,jo? Já to mám shromážděný na stole a ne a ne to otevřít a to už to mám od pondělka za týden...chjooo, nevím, kde začít. Navíc si kamarádka pořídila štěně BŠO a tak jsem pořád na příjmu a vyzvídám a žadoním fota a tak...Jdeme dnes s Andym po delší době na cvičák, tak snad nezmoknem

choco
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:42 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

a o víkendu frčíme na chalupu a při hezkým počasí jsem se rozhodla jít to zkusit s Andym do vody...no budou muset u mě stát všichni svatý u státnic, protože jinak než zázrakem to asi neudělám...

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:46
- Nahlásit

choco
Já se teda rozhodně nedrtim. Taky jsem ve stadiu otevřený knihy na stole a nic z toho...Ale 30.5. mi pak bude ouvej
Dokonce už jsem to učení přesunula do obýváku, abych nebyla u počítače a nemačkala pořád F5
Ale kde jsem asi teď, co?

choco
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

Karol
že by prstem na F5

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit

Karol
choco
Já se začala učit včera,když jsem přišla z práce,jenže mě zalehli tři psiska a chtěli drbat a jak mám dvě ruce,tak už jsem si nemohla držet skripta,takže zase nic

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 15:00
- Nahlásit

choco
jana33
No, a to mi ještě napsala známá z Itálie, že řekla spoustě známých, aby nám dali hlas...takže zas o důvod víc čučet pořád na tři prdelky a mačkat F5... a to jsem sí jen napsala, že máme fotku v soutěži....jenže ona je šílená. Tak jsem zvědavá, jestli nekecá. Každopádně, pokud nám teď přibydou hlasy, tak jsou ze slunného Jihu

Jumi
Představ si, dneska jsem ráno úplně zapomněla, že tady o víkednu Bondík nebude a přemýšlela jsem o tom, jak se bez Ondry (to jsem nezapomněla, že tu nebude ) a bez auta dostanu v neděli na cvičák. A zjistila jsem, že z Proseka do Kolodějí je možný se dostat během 38 minut a to autobusem, vlakem a autobusem. Přes Klánovice. To je dobrý, ne?Jen to dost málo jezdí, takže je to stejně na nic, protože to, co bych nestrávila na cestě bych strávila pak čekáním, protože bych tam bylo hrozně brzo a taky bych musela děsně brzo vstávat.
Ale když mi pak došlo, že vymýšlím nesmysly, a že cvičit můžu tak maximálně sama...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 16:13
- Nahlásit

Karol
Jak prosím tě hlasuješ s tím F5? Já už jsem hlasovala včera a nic mě k novému hlasování už nepustilo ani to F5.

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 16:22
- Nahlásit

Zuzana T
F5 nemá s hlasováním vůůůůůůbec nic společnýho - jen se tim aktualizuje stránka, takže se mi načte nový počet hlasů případně nové příspěvky v diskuzi a to určitě znáš.....o hlasování teď nešlo...spíš o to, že s prstem na F5 a očima na obrazovce toho člověk fakt moc nenastuduje Takže ty hlasy, co mi tam teď přibývají, jsou fakt z Itálie, a já a F5ka jsme v tom nevinně!!!!

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 16:56
- Nahlásit

Holky, když vyplňuju přihlášku na výstavu, tak Bondík je velkej, střední, malej, standard nebo toy nebo snad trpasličí, králičí nebo co vlastně?

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 16:56
- Nahlásit

Karol
Tak tam napiš jak kdy,podle okolností

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 17:02
- Nahlásit

jana33
Tak v tom případě skoro pořád toy

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 18:23
- Nahlásit

Karol
kampak se hlásíš???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 18:41
- Nahlásit

Karol
no Karolíno - já tě prásknu Bondovi - toySamozřejmě velký,srst dlouhá,pes a ne fena,tř. mladých
A kam že to bude?

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 18:53
- Nahlásit

Zuzana T
hab a Archie
V červenci do Boleslavi. A hlásíme se už do mezitřídy

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 19:07
- Nahlásit

Karol
To už budete takoví staroši?To to letí....Tak to se tam sejdete s naší Bonnou,oni to mají do MB kousek,tak prý i přes rostoucí bříško paničky pojedou vystavovat.Já bych jela s Jessy,ale budeme v té době odjíždět do Chorvatska- tedy alespoň doufám.

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 19:41
- Nahlásit

Zuzana T
No, my právě na Konopišti propásnem mezitřídu o jedinej den A to jen kvůli tý zásadě, že pes musí danej věk dovršit den před výstavou....Bondovi bude 15 měsíců v den Konopiště a tak si to tam Radka chudák odběhá mezi 35 pesama...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 19:52
- Nahlásit

Karol
Nojo,já je mám pořád za miminka.Radka si to odběhá tak ,jako tak.Stejně budete věčnost čekat,těch pesů je opravdu hodně,leda by to nějak víc rozházeli - k více rozhodčím.Jedeš do Litoměřic?

choco
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 20:07
- Nahlásit

Karol
hihi, taky jsem dneska vyplňovala přihlášku na Boleslav a zarazila jsem u velikosti úplně stejně ))))))))))

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 22:00
- Nahlásit

Cože? Karol Zuzana T GR je velkýplemeno? Určitě??? bacha na to - LR je totiž střední

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 22:03
- Nahlásit

choco
Zuzana T
Já do tý přihlášky nakonec zaškrtla že střední - protože na lovecých zkouškách jsme mezi malýma, tak mi to tak nějak přišlo....ale ono je zrovna tohle stejně úplně fuk, ne? Snad každý ví, jak takový GR vypadá

Zuzana T
Do Litoměřic nejedem - máme prostě vyloženě smůlu s výběrem, jedem na všechny výstavy, kde je milión psů a nebyli jsme v Budějovicích, kde byli jen 4 a teď v Litoměřicích jich je jen 9
Asi to maji všichni lidi stejně - zrovna tyhle dvě výstavy mi byly od začátku hrozně nesympatický. A když se na ně přihlásim za rok, tak tam bude nával

Karol
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 22:04
- Nahlásit

Ketrin
Myslíš, že to v přihlášce hraje takovou roli? Já jsem teda typla střední, ale.....jak to má vlastně člověk vědět?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 22:08
- Nahlásit

že to v přihlášce hraje takovou roli?
asi ne já se to dověděla na táboře v r.1999 - do tý doby jsem se taky domnívala že je LR velký

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 22:25
- Nahlásit

Ketrin
Karol
a co takhle krmení pro GR - large breed - takže velkýýýýýVždycky jsem psala do př. velké pl. a nikdy mi to nepřiško divné.
Karol nezoufej,vyhrávat tam,kde je malá konkurence nemá takovou váhu,jako když vyhrajete z 35ti

Ketrin
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 22:34
- Nahlásit

Zuzana T
large breed by se dalo vykládat i jako... tlustýý (S, M, L, XL...)
ono je to totiž asi uplně fuk

choco
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2007 23:33
- Nahlásit

Žjooova, oni se považují za střední, jo? Hm, tak já mám za to, že velký a taky jsem to zaškrtla. To jsou mi věci...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2007 08:39
- Nahlásit

No když to srovnáte s takovým mastifem,tak jsou to toyky

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání