Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:11
- Nahlásit

Karol
1.5. Svátek práce - t.zn. ,že se nemakáááá

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:12
- Nahlásit

Karol
No - každý kromě podnikatelů (Eva a Ondra) a studentů (Míša a já)
kráááásně řečeno

Zuzana T
to nemyslíš Cathy?
no výjmečně ne u tý upřímě nevím jestli by to vzala psovi, který přímo nad ím stojí...to podle mě zase tolik psů neudělá, tředa Thorin ne ten musí mít trochu prostoru, jinak respektuje, že už to něčíje a jestli by někomu ukradl bernáš aport od hubytak to netušim

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:15
- Nahlásit

Zuzana T
1.5. Svátek práce - t.zn. ,že se nemakáááá
to tady vůbec nevyslovuj, když chceme psům naordinovat pracovní odpoledne! ještě by se toho proboha mohli chytnout!

ale teda dneska jsem koukala, že třešně už nám odkvétají! aby na nich do úterka něco zbylo - my už s pertem trénujem co rozkvetli, tak aby jsme netrénovali marně

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:18
- Nahlásit

Jumi
no to jsi mi připoměla něco z historie- 1.5 jsem začala chodit s Petrem,jéžiš to je let.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:31
- Nahlásit

Zuzana T
1.5 jsem začala chodit
jéééé tak to máte vážně krásné a dobře pamatovatelné datum!

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:17
- Nahlásit

Jumi
Zuzana T
Jé! A my se 30.4. zasnoubili a 1.5. jsme celý den byli čertsvě zasnoubený

Ondra teda vždycky říká, že svátek práce by se měl oslavit prací....a něco na tom je, ne? Takže já to klidně Bondíkovi řeknu

Jumi
Evča si taky myslí, že neděle i úterý odpoledne by bylo ideální a pak už jim dát pokoj (tím pátkem myslela tenhle pátek). Jen v tom Milíčáku prý máš okouknout ten druhý rybník - neměli by kolem chodit pokud možno žádný lidi....abysme neměli potíže kvůli zvěři...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:26 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Jumi
V neděli a možná i v úterý můžu dělat pomocníka- házeče.V pátek nevím.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:31
- Nahlásit

Karol
no okouknu ale ve volný dny je v Praze když je krásně žádný lidi trošku nereálný přání...k tomu hlavnímu nemužem určitě...ale ten jeden je docela dost odsrtčenej, tak ho dojdem prozkoumat....a navíc se k němu jde přes prostor vyhrazený pro volné pobíhání psů

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:37
- Nahlásit

Jumi
Okoukni, a když to tam bude všude příliš "atraktivní", tak bysme museli oba dny jet někam jinam - asi teda na tu Toušeň, což je trochu z ruky... Tam to bylo jak tehdy v sobotu po WT, tak teď v neděli úplně v pohodě. I když tentokrát se tam konal nějaký závod, takže okolo občas proběhl nějaký namakyný tým - a vůbec to nevadilo, takže to možná neni zas až tak přísná podmínka - asi stačí, když to nebude jako jít házet mrtvolama třeba doprostřed Stromovky
Zuzana T
To by bylo skvělý, kdybys mohla aspoň jednou! Že by Bondík zkusil jaký to je, když hází někdo cizí. A já bych šla někam úplně pryč, aby taky zažil, že tam nejsem...
A v pátek nic nebude, to právě byla taková složitá domluva....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:42
- Nahlásit

Karol
No hlavně v pátek budeš žehlit Bondíčka a já budu lepit chlupy na Cathynu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 14:44 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Karol
Jestli vyrazí Petr na kolo,tak ho pověřím prozkoumáním blízkých vodních ploch.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 15:02
- Nahlásit

Zuzana T
Jestli vyrazí Petr na kolo,tak ho pověřím prozkoumáním blízkých vodních ploch.
pověř!

Karol
do budoucna bychom mohli jezdit i k našim...Mukařovsko vodníma plochama jen překypuje a je to kousek, teda pro nás určitě, pro Evču docela taky a u vás no ehm...ale táta jezdil do Ďáblic a teď do Bohnic do práce denně, tak to tak strašný nebude.

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 15:03
- Nahlásit

Zuzana T
v pátek budeš žehlit Bondíčka
No, on je teď celkem vyžehlenej...jak je dlouho nemytej a takovej trochu mastnější , tak se mu to hezky narovnalo....a tak nevim, jestli ho vůbec mam ještě šampónovat a kondicionérovat....zvlášť když jdem ještě zítra cvičit.
Ách jo, teď mi to došlo, já ho nevymydlila, protože jsem počítala zítra ještě s kachnou a když kachna nebude, tak jsem ho klidně umýt mohla A teď se bojim, aby se mu ty chlupy tim mytim moc nenafoukly, už takhle jich má trochu zbytečně moc , tak aby pak nevypadal jako buřt

No, uvidíme, teď každopádně letim do práce.
Mějte se

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 20:39
- Nahlásit

Zuzkoooo!!!
co si nám to proboha prodala za erotomana! vždyť tohle snad není ani možný, co poslední dobou vyvádí prý že budoucí majitele svých odchovů děsíš, ale o tomhle nepadlo ani slovo!

Karol
Tak jsme s Bernášem prozkoumali rybník a Bernáš ozkoušel vodu i vlezy, sice to není nijak super útulný místo všude jsou poházené nějaké papíry, ale jinak dobrý - na druhém břehu teda určitě nějací lidé budou a jezdí tam dost na kolech, ale to myslím nebude vadit. kamarádka tam loni a předloni trénovala s psiskama na lovecké zkoušky a v pohodě, tak snad nebude žádný problém!

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 20:40
- Nahlásit

Zuzana T
hele a nešel by bernášek v Hluboké vystavovat mokrej - teda né úplně prostě tak na půl mokrej a na půl suchej - nevim proč ale když je v tomhle stavu tak vypadá naprosto super a děsně mu to sekne!

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 20:53
- Nahlásit

Na zlaťákovi je krásný článek o lym. borelioze! Vážně super - docela mi pomohl rozlousknout moje dilema!

choco
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:41
- Nahlásit

Jumi
Na zlaťákovi je krásný článek o lym. borelioze! Vážně super - docela mi pomohl rozlousknout moje dilema!

A očkovat nebo ne? I když já už to mrńousovi píchnout nechala....a dnes byl i na tetanovce....už se mu ale opravdu do ordinace nechtělo

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 21:58
- Nahlásit

Jumi
Copak provádí ten váš erotoman???

Rybník bude určitě super, tak ještě dohodnem kdy kam....

Hele, jí tak Bernáš pomeranče? Bondík je miluje a já už si asi nikdy žádnej v klidu nesnim On děsně somruje a vždycky mě ukecá, že ho jíme skoro napůl

A boreliózu teda neočkovat . Ten článek je na mě sice trocho moc odbornej, ale chápu, že pro tebe je to jak dělaný

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:06
- Nahlásit

choco
Neočkovat.

Karol
Celý víkend s ním nebylo k vydržení protože se zamiloval do vlastní sestry a to tak, že ho nepřesvědčilo dát jí pokoj nic! A dneska jsme potkali kamarádku co má 11měsíční flatku - uznávám čubinka je vážně krásná o tom nic, ale to co předváděl! nehnul se ji od zadku a především absolutně mě ignoroval, takže neposlechl takměř jediný povel a především přivolání, protože měl prostě klapky na uších a čumák a oči jen pro ní a tím mě teda kapánek nas.... takže dostal 2x na moje poměry až nezvykle dost na budku, ale nějak ho to nepřesvědčilo

Hele, jí tak Bernáš pomeranče? Bondík je miluje a já už si asi nikdy žádnej v klidu nesnim
tak přesně takhle to má Bernášek na banán - to se může zbláznit a somruje tak vehementně, že ho taky vždycky máme na půl, ale pomeranč jsem mu ještě nedávala a ani si nevzpomínám kdy jsem naposled nějaký měla....

choco
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:11
- Nahlásit

Karol
Hmmm, kdybych si to tak mohla přečíst před 14 dny....

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:21
- Nahlásit

Jumi
To je zvláštní, Bondíkovi jsou ženský zatim dost ukradený - nebo z nich teda nemá nijak silnější dojmy než z kluků.
Ale hned jsem si vzpomněla, že přece "jakej pán, takovej pes"...tak nevim, jestli to svádíš na tu Zuzku právem....jestli by ses neměla porozhlídnout spíš doma

choco

No jo, tak začneš šetřit a ž příští rok

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:22
- Nahlásit

Prosím neumíte někdo ve wordu vypnout automatické opravy? Pořád mi to opravuje např. oocyt na ovocyt a jestli mi to v té diplomce někde zůstane, tak mě asi klepne! Nedokážu si představit jak na obhajobě veřejně vysvětluju, jak teda ta spermie splývá s ovocytem

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 22:24
- Nahlásit

Karol
Ale hned jsem si vzpomněla, že přece "jakej pán, takovej pes"...tak nevim, jestli to svádíš na tu Zuzku právem....jestli by ses neměla porozhlídnout spíš doma
na toto téma - jsme už byli terčem veřejné zábavy na Sveňatech - když jsem bernáše kárala ať se chová slušně - jestli snad někdy viděl, že by něco takového vyváděl páneček!

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 23:31
- Nahlásit

Jumivypnout automatické opravy?
Mělo by to být v Nástrojích - možnosti automat. oprav - automatické opravy a tam musíš mít nezaškrtnutý "nahrazovat text během psaní"

Dobrou

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 23:35
- Nahlásit

Karol
Díííky seš moje záchrana!

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 23:39
- Nahlásit

Karol
jupííí jupííí jupíí - už je po ovocytu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 08:54
- Nahlásit

Krásné páteční ráno,
probuďte se šípkové Růženky,je tu nějak tichoučko!
Jumi
Karol
Tak v neděli jsem celá vaše ,ale budu mít s sebou dvě holky narušitelky.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 10:48
- Nahlásit

koukám děvčata, že nám tu naše debata nějak uvázla či co...
My jedem s Chelsinkou v neděli na svod, abychom věděli jestli na ty výstavy vůbec lézt či nikoliv, tak držte palce

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 11:12
- Nahlásit

Ahoj holky, naruším vám tichoučko. Zdravím vás po návratu. nemam bohužel čas číst vše co jste tu natlachaly ale co mě hlavně zajímá: jak jste Jumi dopadli na rtg - máte už po nich, ne?

Jumi
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2007 11:20
- Nahlásit

Ketrin
Přední nožky prý krása - loktíky i ramena a zadní na uchovnění prý určitě, nula nejspíš ne, takže záleží jak se pan doktor vyspí a co nám přiklepne - máme radost a pokorně kontrolujeme schránku.

a co Indonésie?
Nějak se nám podařilo vypátrar Borgovu internátní školu a slyšeli jsme na něj samou chválu

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání