| Autor |
Zpráva |
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:51
- Nahlásit
Prosím vás kdo má zkušenosti s klubovkou na Konopišti? Jsem zjistila, že vyhlášení výsledků je až odpoledne, že to neřeknou hned. Si nedovedu představit co tam budeme celý den dělat, chuděra pesan. Myslíte, že mu mám vzít s sebou granule? Ale zase se bojím kvůli torzi. Musí se tam čekat i se psem? Že by kdyžtak jeli domu hned po vystavení a já si tam počkala na výsledky, a pak bych jela asi stopem )))
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:02
- Nahlásit
ko4ka
A vždyť jsi tady říkala,když byl na RTG Charlie,že Chipsyho snímky vypadají nadějně! ,pak tomu nerozumím.Dobře nemusím posílat RTG na vyhodnocení,ale chtěla bych vědět jak na tom můj pes je,už kvůli budoucímu zatěžování.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:03
- Nahlásit
HanuleGR
no tak to už by se snad mohla Chelsinka chystat ke konci. Teda to přeju hondě trpělivosti a držíme pesti. Mně to Šebek řekl do telefonu a pak to teprve poslal poštou. Já tomu s Chipíkem taky moc nerozumím, podle toho co panička psala se s ním na žádný zkoušky ani RTG nechystají. Čistě jen ty výstavy... Mně by v jeho případě ty kyčle docela zajímaly, zvláště protože je tak výstavně úspěšný. Je to škoda, ale zase mě panička překvapila, zrovna na ně jsem si typovala, že dojdou až do chovu
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:08
- Nahlásit
Zuzana T
počkej, já o Chipsíkových kyčlíkách vůbec nic nevím, proto jsem psala paničce... Vím jen náš, Charlie, že čeká, a výsledky Choco Golda a Chardonaye, tak jestli si to nepleteš s někým z nich
No jinak s tebou souhlasím, taky bych na to RTG šla jen čistě abych věděla. Naše sestra Cherry, taky nepůjde do chovu ani na výstavy s ní nepůjdou, možná,že s ní budou cvičit, ale na RTG se rozhodně v květnu chystaj, tak je docela divný a škoda, že zrovna panička Chipsiho si to nepozjišťuje
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 09:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
ko4ka
také mi to nezní příliš logicky!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:27
- Nahlásit
Ahoj holky, tak já jsem tady a ne ve škole Ale pilně pracuju...jen jsem se teď neudržela a koukla, jestli už jsou rozpisy kruhů na Hlubokou - asi jste to už viděly, ale ono je tam JEN 21 psů v mladých!!!!!! To je míň než v Letňanech. Tak to fakt zírám. Já myslela, kdo ví kolik to nepřiláká lidí......a ono ne, neni to zvláštní? Typovala jsem klidně 50!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:36
- Nahlásit
Karol
No ona je bohužel v tomtéž termínu CACIBovka na Slovensku v Blavě ,takže kdo potřebuje dobré umístění na Slováči,tak jede tam a jede tam většina slov.chovatelů.Ale zase v Hluboké to vypadá na kvalitní konkurenci. ,těš se!!!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:46
- Nahlásit
Zuzana T
Netěšim se, bojim se, co bude Bondík vyvádět. Loni mu to procházelo, že byl malej, ale teď jestli se bude ošívat, cválat, drbat, hrbit a tak......tak odtamtud uteču . A možná rovnou pošlu do kruhu Ondru.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:49
- Nahlásit
No ona je bohužel v tomtéž termínu CACIBovka na Slovensku
Proč vlastně bohužel? Aspoň to bude rychlejc hotový, ne? To když teď vim, že se před náma vystaví jen 5 prťat, tak mam hned lepší pocit z toho, jak to bude rychle za náma a vyhnem se nekonečnýmu čekání....a taky ještě nebude tou dobou horko
Máme č. 60 takže vedle Bernáška naštěstí nebudem. To by byl fakt děs! Takhle bude Bondík aspoň rušit někoho cizího
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 12:55
- Nahlásit
hlásím aktualizaci stránek,dneska slavíme 3 měsíce
URL
Karol
taky jsem čekala že to na Hluboké bude horší ale jde to,měla by jsi zítra čas,že bychom zase spáchali prochajdu,jo málem bych zapoměla dneska jsem četla v novinách že v Proseckých skalách našli mrtvolu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:02
- Nahlásit
hab a Archie
Karol
Bohužel proto,že ty výstavy rozředily konkurenci,dobře je to,že tam nebudeme věčnost.Ale neboj Mlaďoši budou nějaký ten čásek v kruhu,než je všechny posoudí.
No a Karol,ty se snad chystáš hned z výstavy zmizet a nepočkat na finále?To by byla škoda,právě soutěže budou zajímavé.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:05
- Nahlásit
hab a Archie
našli mrtvolu
Hm, to bych radši nevěděla. Ale asi vím kde - včera jsem si tam všimla, že u jednoho "vchodu" do skal jsou takovýty asi policejní pásky, že je to jakoby zahrazený- tak jsem to asi odhadla dobře. Je to přesně tam, kde chodíme kolem, když nejdem k Prosecký, ale zahnem doleva kolem kaštanů a jdem k úchylovi - to je vynikající označení - že přesně víš hned kde
Tak taková zpráva vždycky potěší - začnu uvažovat o nějakym slznym plynu nebo tak něco
Zrovna dneska jsem se kousek odtamtud prodírala lesem a vesele házela Bondíkovi dummíky. Ale co může člověk jinýho dělat
Zítra by to šlo, dokonce mi něco odpadlo ve škole, tak až od 16 h učim - jak se ti to hodí? A půjdem zas stejně?
Ještě jsem si teď uvědomila, že jsem tam zrovna předevčírem viděla takovou partičku kolem 15 let - možná tu mrtvolu i našli, vypadali, že se chystaji jít dovnitř. Já jsem se k těm dírám nikdy nepřibližovala, tak ani nevim, jestli se vážně dá vlézt dovnitř, vím, že by to teoreticky mělo být zalitý betonem. Ale taky měla ODS v předvolebnim programu z toho udělat atrakci pro turisty a bude se tam chodit s průvodcem....tak to asi zas tak nepřístupný není.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:08
- Nahlásit
Zuzana T
Určitě se nechystáme hned pryč, ale nebudu mít klid, dokud to nebude mít Bondík za sebou - a když si představim, že on ze mě ty nervy cítí, tak čím dýl, tím hůř potom v kruhu. Takže jsem jen ráda, že se takhle malinko zvyšuje šance, že to slušně vydrží. Ale třeba mu jen málo věřim. Snad
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:24
- Nahlásit
Karol
No nervíky pracují,tak co si vzít s sebou elegantní placatici a když bude nejhůř,tak si cvaknout.
škoda,že jsi neviděla mé klaunské vystoupení na srazu v sobotu.Tam by jsi dostala úplné a vyčerpávající školení,jak Bondíčka předvést
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:34
- Nahlásit
Karol
Zítra by to šlo, dokonce mi něco odpadlo ve škole, tak až od 16 h učim
teda nechci dělat Hab přbíračku, ale tahle informace mě skoro svádí k tomu přehodit čtvrteční cvičení na středu
Ji nak jsem ráda, že se tu někdo objevil - začínám tu mírně propadat přepracovanosti a následné depresi - já nestíhááááááámmmm
v pátek ve tři mám zkoušku a ktomu mám psát ty blbosti a hlavně Petr už nemá co na sebe do práce, takže bych měla žehlit - ale kdy proboha ještěže má člověk psa a záminku si jít provětrat hlavu na čerství vzduch!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:38
- Nahlásit
Jumi
To možná neni špatný nápad!
Hele já musim teď už fakt do tý školy, další seminář bych asi vynechat neměla...
Myslíš, že bys to mohla vysondovat u Evy? Jak na tom zítra je?
s hab a Archie bych šla pak ve čtvrtek Jestli se teda definitivně neurazí
Ale musela bych to dobře stihnout - takže nejpozdějc ve 3 doma! Samozřejmě nejlíp teda během dopoledne. Uvidíme, co na to Evča.
Tak já konečně letim
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:41
- Nahlásit
Karol
no já to vysonduju ale až večer páč mám poněkud problém s mobilem a vzhledem k tomu, že Evča není ani Petr ani máma, tak nepatří k vyvoleným, kterým mohu volat....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:43
- Nahlásit
Jumi
Karol
- cvičební "pomůcku" ale máte u mě v mrazáku!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 13:53
- Nahlásit
Zuzana T
a kterou - tu kachnu? bůh ví jestli to dopadne...kdyžtak to holt budeme muset nějak zvládnou s tou od Máji, nebo ta už je totálně K.O.
No nic jdu chvilku na vzduch...
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 14:31
- Nahlásit
Karol
určitě se definitivně neurazím to přežiju tak se rozhodni
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:27
- Nahlásit
Karol
Tak Eva zítra nemůže, takže tím je to definitivně vyřešené - vy si to ve čtvrtek pěkně užijete bez nás a já se budu alespoň věnovat povinnostem, kterým mám
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:44
- Nahlásit
Jumi
Tak to je fakt škoda. Ale trochu jsem si to myslela, protože Eva se tolikrát ujišťovala, že ve čtvrtek a v kolik, že asi opravdu musí čas hodně plánovat
A nemluvily jste o tom, jestli něco naplánujem na víkend? Tzn. na neděli? V sobotu je ta výstava, ale nějaký pocvičeníčko v neděli by za stávající situace bylo docela na místě
hab a Archie
Takže zítra to jak vidíš platí Kde a v kolik? Mně je to jedno, mám až do tří čas.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 18:46
- Nahlásit
Zuzana T
Jumi
Holky! Já pořád čekám, kdy se vytasíte s nějakejma fotečkama z víkendu, zvyšuju návštěvnost vašich stránek a ono furt NIC
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:04
- Nahlásit
Karol
Až se vytasíme tak dám vědět! ale my jich moc nemáme - jenom série Cathy, série Sven a série Bernášek v postoji a skoro nic jiného - páníček na to focení neměl moc čás páč pořád držel nějaké psy nebo dělal psovoda Cathy a navíc ještě se z něj nestal náruživej psí fotograf - takže desítky fotek na téma BERNÁŠEK JAK se od něj nedají čekat!
Tak to je fakt škoda. Ale trochu jsem si to myslela, protože Eva se tolikrát ujišťovala, že ve čtvrtek a v kolik, že asi opravdu musí čas hodně plánovat
no to je pochopitelný, já si to také myslela ale mrzí mě to víc než jsem čekala
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:18
- Nahlásit
Jumi
ale mrzí mě to víc než jsem čekala
To když to takhle napíšeš, tak mně už se vůbec nechce.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:21
- Nahlásit
Jumi
A na ty série fotek jsem náhodou moc zvědavá
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:22
- Nahlásit
Karol
jééé to ne! Mně to zase hned přejde - psala jsem ti mail!
Pěkně si to užijte a myslete při tom na nás - my byli minulý týden bez Vás a vzpomínali, co asi děláte - tak je to fér - aby jeden kluk neměl ve cvičebních lekcích navrh a nemohl se vytahovat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:24
- Nahlásit
Jo a tchýně mi uháčkovala speciální zkouškový zelený klobouček! bernáškovi se tak líbí, že mi div nevyskočil na hlavu - asi by také nějaký takový chtěl
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:24
- Nahlásit
Karol
Jumi
Právě zpracovávám horu fotek,něco pošlu Míše a ostatním a všechny vypálím na CD a přinesu v sobotu na výstavu.
Aktualizaci udělám,ale je to na hodiny práce.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:27
- Nahlásit
Zuzana T
jééé tak to seš moc hodná - já budu aktualizovat až až až někdy...
|