Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2007 14:29
- Nahlásit

Karol
Zuzana T
přesnou asi ne ale o víkendu má být hnusně a lejt! mi včera říkal.

Tak já pádím dom! Mějte se!

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:26
- Nahlásit

Krásné zamračené ráno!
Tak páníček nám dnes odjel na svou první služební cestu, je v práci první měsíc a už nám ho takhle odveleli!
Ještě jsem mu musela narychlo o půlnoci vyprat jednu pračku - nějak mu chybělo spodní prádlo! Koš byl skoro prázdnej - budu muset asi něco přikoupit, páč tohle není možný
Já jsem si přivstala a od rána makám ať vše stihnu

Karol
Na kolikátou, že jsme se to na zítra domluvili? nehodilo by se vám to třeba už na desátou?

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 08:48
- Nahlásit

Dobré ráno!
Jumi
Ještě jsme žádný čas nestanovily, ale na desátou klidně - já musim pak být ve tři u Ondry v práci a jedem na to stříhání - trochu dřív, než jsme mysleli, protože Eva má zítra cvičák.
Takže budu mít takhle na vás něco přes dvě hodiny - abych pak ještě měla chvíli čas doma...kdyby se náhodou Bond nějak extrémně zprasil, a tak aby si chvíli odpočinul.
ALe ty máš určitě taky spoustu práce, takže to bude stačit, ne? Kdybys chtěla delší výlet, tak bysme se musely sejít ještě dřív
Doufám, že nezačně mrznout

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 09:01
- Nahlásit

Karol
Jumi
Ahoj děvčata,nějak se nám to počasí kazí,ale prý o víkendu se má o trochu vylepšit.
Míšo,včera mi psala Katka trochu zmatený email,že snad rodičové nevědí,jestli ji pustí a že si jessy něco vrazila do nohy.Tak jsem ji napsala,že smrt je omluvou.
No a od Barta nepřijedou určitě na celý pobyt,budu ráda ,když přijedou alespoň na chvilku v sobotu
Mám problém najít nějakého vet poblíž Havlíčkova brodu,který umí dělat RTG kloubů- s Jessy mi nikam daleko nepojedou.Do Brna,ČB nebo Jičína to mají vždy přes 100 Km. Ach jo.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:14
- Nahlásit

Zuzana T
písla jsem ti už na to téma o vetech na vysočině

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 10:47
- Nahlásit

ko4ka
jo díky,už jsem to četla

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:07
- Nahlásit

Karol
Jasně 2h max. myslím, že to bude stačit všem! Mně teda určitě chvílema mám pocit že už se z toho všeho sesypu nebo alespoň s prominutím po...příští týden jsem se rozhodla nechodit do práce a učit se na zkoušku a psát a psát a psát - na ty výsledky co mi chybí už kašlu!

Zuzana T
Chudák Kačka - šííííleně se těšila určitě ji to strašně mrzí..možná si ji spíš měla povzbudit než jí psát tohle! S rodičeme je to těžký a co má chudák dělat když si postaví hlavu - já takhle obulela nejednu akci!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 11:21
- Nahlásit

Jumi
Já jsem jí to takhle samozřejmě nenapsala.
Jen jsem napsala,že s ní počítáme,že se na ní těšíme a že má říct rodičům,že se o ní po celý víkend postarám.

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:13
- Nahlásit

Zuzana T
tak to jo - už jsem se lekla
Bernášek prý pochopil, že mu páníček odjíždí a děsně se loučil, i když to normálně nedělá!

Včera jsme o něčem diskutovali a Petr si stěžoval, že to se mnou není jednoduché - tak jsme se mu smála, že jsem takový "oříšek" přemýšlela jsem který se dá nejhůř rozlousknout a pak povídám - že jsme holt s Bernáškem takový - para ořech... no neměla jsem to dělat protože v tu ránu bernášovi skončilo dikobrazí období a páneček mu neřekne jinak než náš para vořech

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:39
- Nahlásit

Zuzana T
Kdybych neměla takovou sklerozu,tak bych ti pomohla,byla jsem v HB jednou se Samem na pohotovosti,přesně to vidím,ale co to bylo za doktora,to si nevzpomenu. A přitom tam byli moc fajn,čekali na nás po zavíračce

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 12:54
- Nahlásit

jana33
Jo moc díky,už nějaké info mám.
Jumi
Tak si s paravořechem pěkně odpoledne zacvič.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 13:03
- Nahlásit

Zuzana T
Kdyžtak mě napadlo,že možná nejlepší by bylo podívat se na net,na chovatelský stanice na Vysočině a u plemen,kde se dělá DKK oslovit chovatele,určitě by ti kontakt dali

Karol
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 15:19
- Nahlásit

Jumi

Tak já budu v 10h na Hájích, ju?
Teď letim do práce, takže jsme domluvený, kdybysme se tu už nesešly.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 15:56
- Nahlásit

Ahoj holky, tak hlásím úplnou předělávku našich stránek
www.neznylovec.ic.cz

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:26
- Nahlásit

Karol
Tak já budu v 10h na Hájích, ju?
JU příjdeme vás tam vyzvednout!

Karol
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 13:54
- Nahlásit

Jumi
Dík za krásnou prochajdu
Teď jsme si stihli oba tak akorát trochu vydechnou a vyrážíme za novým sestřihem.

A co vůbec děláš na tom internetu, nemáš náhodou psát veledílo???

ko4ka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 14:47
- Nahlásit

ahoj holky, jdete nějaká na čumendu 28.4. na výstavu?

Jumi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 15:37
- Nahlásit

Karol
Také moc děkujeméééé!

Teď sem ve škole mám konzultaci nad veledílem ale přišel nějaký student s protokoly - asi tu umřu, tak konzultace snad nezkončí a budu předělávat moliardu věcí

ko4ka
Bondík se vystavuje, Cathy ještě neví jestli nastoupí a já vůůůůbec netuším jak moc budu šílet před odevzdáním DP.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:19 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Jumi
tak to se za Bondíkem zastavíme!!! Teda, jestli můžeme Bernášek se tentokrát nevystavuje?
Jaký má Bondík číslo v katalogu?

ko4ka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:22
- Nahlásit

Karol
jo hele Bondíková, ještě nemáš na nás upravenej odkázek Můžem se na výstavě zastaviti na kus řeči?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 08:25
- Nahlásit

Karol
Ahojík,nespácháme dneska společnou prochajdu?

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 09:58
- Nahlásit

hab a Archie
Ahoj, dnes muzu az trochu odpolednejc - tak mezi jednou a druhou hodinou? Ten Bondík se teda má Pořád nějaký akce s kámošema!
Ted jsem ve skole, tak se ozvu zas az nekdy kolem pul jedny.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:14
- Nahlásit

ko4ka
Bernášek se tentokrát nevystavuje?
nenašli jsme v propozicích třídu pro kuny, dikobraze ani para vořechy, takže jsme nevěděli kam ho přihlásit a raději zůstaneme doma

ko4ka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:25
- Nahlásit

Jumi
jo takhle, jedině ho propašovat k vodním španělům, když se tak rád potápí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:31
- Nahlásit

ko4ka
ale bude tam bernáškova sestra Bonna.
Jumi
tak zítra bude k dispozici několik bažantů,2 kachny a velký zajíc.
Míšo,stopovačku kdyby jsi našla,budu ráda,já jí půjčila mladým a je v......Kdyby někdo potřeboval na lonž,tak aby byla.
Místo pelíšku vem vetBedku.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:39
- Nahlásit

Zuzana T
Místo pelíšku vem vetBedku.
no tu jsme ještě nepřestřihli, takže je větší než ten pelech a navíc děsně sprasená ale nechce se mi jí rvát do pračky páč je pak děsně plná chlupů tak pořád uvažuju co s ní...zeptám se pánečka co myslí a jinak to holt dvě noci zvládne na ručníku...nebo v T-campu (to bude obzvlášť nadšenej)

stopovačku jsme našla ale za a) je krátká a za b)kupovala jsem ji na Bernáška mimi takže tomu taky odpovídá její síla - tedy tak na yorkšíra, ale beru ji. Thorinova je u našich a zavrtávací kolík který jsme chtěla brát bohužel taky

beru teda 4x dummy, tvojí činku a toho obalenýho srstí - doufám, že to stačí, mám ještě malou činku ale tu teda leda pro nějaký mimi....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:46
- Nahlásit

Jumi
to stačí bohatě,já mám malou činku pro mimísky a ještě musím najít nohu.
Tu vetbedku bych být tebou přestřihla - štěňata mít Bernáš nebude,takže půlka na ležení stačí a máš je na střídačku.Já je mám přestřihnuté všechny vyjma té jedné speciální štěníkové.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:48
- Nahlásit

Kam se to chystáte? My chceme taky!!!!! Ale místo toho budu ve škole,fuj,fuj

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:49
- Nahlásit

jana33
o víkendu????

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:58
- Nahlásit

hab a Archie
no studuju dálkově ale máme naštěstí jen sobotu

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání