Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:03
- Nahlásit

Jumi
tak mu zkus odepsat SMS přes počítač

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:08
- Nahlásit

no to zkoušim a nějak to nejde dělám to prvně a on má T-mobile a to se musim někam registrovat nebo co

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:09
- Nahlásit

Jumi
tak zkus poprosit sousedy o jedno zavolání,ať nemá Petr strach.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:14
- Nahlásit

Zuzana T
Tak tedy Kunratice odpadají- už alespoň víš ,kdo posuzuje????
to nevím ale páníček rozhodl, že rich back retriever má nárok jen na Hlubokou a pak zase až na podzim, aby toho na něj nebylo na chudáka moc a nějak se rozhodl o víkendu, tak nevím, asi ho pohlen na naší jakoby výstavu přesvědčil, že by nás dva neměl nikde moc ukazovat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:17
- Nahlásit

Jumi
Nojo,své dva dosud neobroušené diamanty chce mít jen pro sebe,co?

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:23
- Nahlásit

Uff tak jsem napsala tátovi ať mu zavolá, že mi nefunguje mobil!Kde jsou ty časy, kdy tyhle krámy nebyly! Ještěže umim čísla zpaměti a že máme všichni eurotel!

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:25
- Nahlásit

Zuzana T
své dva dosud neobroušené diamanty chce mít jen pro sebe,co?
možná právě protože jsou neobroušené

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:29
- Nahlásit

Jumi
Míšo v Allpetu je ta vesta asi drahá,teď jsem jí objevila v Kynolog shopu a 60 cm stojí 363,- Kč.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:46
- Nahlásit

Zuzana T
Achaaa, díky. Mám labíka, takže koupání řešit nemusím? Tak to je fajn

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:07
- Nahlásit

choco
Jak si pamatuji,tak labíčkům se jen zastříhává špičička ocásku a na výstavě jsem viděla,že je před vstupem do kruhu přetřou jelenicí nebo nějakým speciál- hadrem.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:12
- Nahlásit

Jumi
tak jak jsi to nakonec s tím mobilem zvládla??

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:32 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Zuzana T
tam jsem ji objevila první, ale tam zase platím 65Kč poštovného...

Hab
tak jak jsi to nakonec s tím mobilem zvládla??
mobil mě nějak opustil, tak jsem si vzala starej ale ten má rozbitá tlačítka - takže jsem v situaci kdy mohu psát sms ale jen s omezeným počtem písmen, volat jen lidem co jsem měla na předvolbě na správných tlačítkách takže Petrovi a mamce, myslím, že mohu číst sms, ale nemohu přijmout hovor - prostě supéééér!
A to poslední na co mám teď čas je běhat po opravnách a řešit mobil

choco
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:36
- Nahlásit

Zuzana T
o tý špičičce ocásku jsem to věděla, ještě musím najít někoho,kdo by mu ji teda zastřihl a po nějakým hadříku se taky mrknu...něco jako prachovka na koně? Díky moc

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:14
- Nahlásit

choco
Střihnout ocásek ti můžu na výstavě,když si mě najdeš u kruhu goldenů.Vše o přípravě labíka na výstavu mají popsané na svých stránkách www.viabrunensis.cz nebo www.psisvet.cz.
Jo myslím,že se používá umělá jelenice jako na koně,aby se leskli.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:17
- Nahlásit

Jumi
Tak jsem právě ostříhala Ashleyho a je to fakt fešák.Má momentálně prima kondici a je opravdu zlatý,jako jeho tatík.Tak uvidíme,jak se v Hluboké předvede.No a jsou mu tři a teprve teď můžu říct,že je už vyspělý.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:37
- Nahlásit

Zuzana T
no tak to jsou mi teda novinky ve třech letech tak to si teda ještě počkáme

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:48
- Nahlásit

Jumi
ale netěš se moc - bohužel v hlavě má pořád včeličky jako ročák

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:49
- Nahlásit

Zuzana T
Tak Veveřáci dali na stránky tu společnou fotku! To je fakt fascinující jak jsou si všichni děsně podobní - kdykoliv se člověk u nějakýho psa zarazí, že ten je nějakej jinej tak zjistí, že je to nějaká máma!
ještěže je Bernášek nohatej richback retriever, jinak bychom si ho tam nepoznali a u vody jsem musela všem okukovat ksichtíky než jsem ho našla!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 20:54 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Jo ,odpoledne,když jste všichni odjeli jsme si v hospodě u kafe povídali o tom,že rodinná podoba je víceméně u všech patrná.Já mám radost z toho,že jsou všichni prima povahy,nikdo neměl reakci na střelbu a vážně mě šokovali s těma aportama na začátku.
Dneska budu mát flešku s fotkama,tak už se nemůžu dočkat a taky na ty vaše!!!

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:08
- Nahlásit

Zuzana T
na těch našich se pracuje Petr je teď přehrává na E-disk - internetový disk a tobě pak pošle odkaz a ty si je tam odtud stáhneš
S těma aportama to byli vážně kabrňáci, to máš pravdu, ale ten ksichtík ten mě fascinoval nejvíc!
S tou střelbou se mi stejně nejvíc líbila Jessy - jsou to hlídači! Bernáš tu večer taky pěkně vyváděl když na chodbě šramotili sousedi

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:14
- Nahlásit

Jumi
Katčina jesinka je pěkná domovnice,a snad nejvíc ze všech hučí jako Cathy.
odtud stáhneš - jen abych to uměla.

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 21:59
- Nahlásit

Zuzana T
jo já to Petrovi taky říkala, abys to zvládla, ale znáš chlapy, takže si dokážeš představit jak se na mě tvářil!
Když tak ti je vypálíme na CD....
Jo a už to poslal!

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:01
- Nahlásit

Zuzana T
No když jsem viděla projevy Cathy a Svenečka pohromadě, tak mi došlo, že toho našeho chlupáče pravděpodobně přeci jen nezkazil páníček jak mu stále předhazuji, ale že prostě neměl šanci nebejt ukecanej!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:36
- Nahlásit

Jumi
Už to stahuji,díky.Mám spoustu úžasných fotek od Evy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 22:48
- Nahlásit

Jumi
Tak mám fotky komplet,nááádhera.Díky a dobrou

ko4ka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 07:34
- Nahlásit

Zuzana T
ahoj, prosim tě, nevíš co je s Kačkou? Nějak mi neodepisuje na maily....
Jumi
Tak vy na konec na Kunratice nejdete? To je škoda

Náš brácha Chipsy je super, že, s tím BOBEM teda zaválel.
Včera jsem si přes mail psala s jeho paničkou a ani se nechystá na RTG kyčlí, prý ho nemá na uchovnění, ale jen na výstavy, takže po našem slavném šamionovi žádní další malý šampióni nebudou a to už se jí prý lidi ptají, jestli už bere záznamy
Jsem zvědavá, jestli bude i takhle úspěšná naše Chelsinka. Bráška Charlie pořád čeká na výsledek DKK a pořád nic .

Děvčata jak dlouho trvá línání jako takové? Chelsinka se zhruba před 2 týdny přehodila s Jackem a lítá to z ní jak blázen, doufám, že do těch Kunratic už bude k něčemu vypadat

choco
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:16
- Nahlásit

Zuzana T
Střihnout ocásek ti můžu na výstavě,když si mě najdeš u kruhu goldenů.
To seš hodná zkusím poprosit ještě na cvičáku, jestli by mu ho taky nešmikli tam. Kdyžtak tě pak budu hledat mezi chumlem chlupáčů

Z viabrunensis je Andyho taťulda, ale nenašla jsem tam, co se má s labroušem udělat před výstavou.

A při tom předvádění můžu mít v ruce nějaký pamlsek? A při tom static.postoji mu mám nějak upravit ty zadní nožky...dát od sebe, posunout dál nebo nemusím a stačí,když stojí a kouká na mě?

choco
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:45
- Nahlásit

Jumi
URL

tady mají taky takové ty "koňské deky" pro psy

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:46
- Nahlásit

choco
no jo někam se jim to ztratilo,tak se mrkni na stránky známějších stanic labroušů,někdo to tam určitě má.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 08:48
- Nahlásit

Ahojky, tak vás všechny po delší době zdravím.

ko4ka
Charlie línal asi 3-4 týdny a byla to tedy chuťovka, mohla jsem luxovat každý den. Ale naštěstí nevyplešatěl, čekám kdy nás čeká další línání.... No s tím posouzením DKK jsem už docela vytočená Minulé úterý jsem se mu na po šesté dovolala, prý mě nechce nijak natahovat, ale že měl teď hodně práce a že v brzké době mi to přijde..no je to už zase týden(( Na rtg jsme byli před měsícem a vetka to posílala hned. Se toho asi nedočkám.
Je škoda, že nebudou Chipsyho uchovňovat, když by po něm třeba bylo plno šampionů, no nějak to nechápu, ale nevím jak jsou na tom s cvičením.....

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání