Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:00
- Nahlásit

Karol
ok budem čekatkluci se aspon pořádně vylítaj a snad po cestě nepotkáme opět nějaké překvapenííí

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:02
- Nahlásit

jana33
aha

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:04
- Nahlásit

A kam teda jedete? Nějaká příprava na zkoušky? Jsem děsně zvědavá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:07
- Nahlásit

jana33
No ne že bych tě nechtěla vidět,ale to je srazík potomku po Bernáškovým taťuldovi.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:09
- Nahlásit

Zuzana T
No já čekala něco takovýho,to já nemyslela jako že se vtírnem Ale na labradoru nikdo není a vy si tady furt něco melete a já nevím o čem

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:10
- Nahlásit

Zuzana T
no jo jenže ona je tak pěkná a nám je líto do ní šmikat - já už držela nůžky a páníček ji bránil vlastním tělem!

štěňata mít Bernáš nebude
no u něj člověk nikdy neví - dneska prudil od rána tak, že jsem myslela, že na sraz Sveňat pojedeme bez Sveňátka protože ho normálně umlátim nebo zadupu do země - nakonec jsem ho vážně seřvala - asi poprvé co ho máme za takovou kravinu, tak si uraženě zalez a šel spát, takže je tu konečně božskej klid!

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:13
- Nahlásit

Jumi
A na to jsi ještě nepřišla,že když chceš mít klid,musíš seřvávat a mlátit preventivně?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:16
- Nahlásit

Jumi
jj ,to se osvědčilo i při výchově dětí - preventivně sprdnout,oni vždycky něco vyvedou.
jana33
A jedeš letos také na nějakou psí Akci - Albeř nebo něco podobného?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:18
- Nahlásit

Zuzana T
Jedeme na tábor v tom prostředním termíny, začátkem července. Původně jsme měli jet v srpnu,ale žení se mi bratr. Tak tam se moc těšíme. A od holek máme slíbeno,že se někdy od května,června začne chodit cvičit do honiteb,tak to bude taky žůžo

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:39
- Nahlásit

Zuzana T
jana33
jenže jeho strategie je běhat po bytě a úplně příšerně kňučet! od rána tu mordu nezavřel tak dostal vynadáno - už to vážně nešlo vydržet, natož u toho přemýšlet a psát anotaci k práci kterou mám dělat následujících 5 let!
Původně jsem ho šla vyběhat ale ani to nepomohlo!

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:43
- Nahlásit

Jumi
asi byly erupce na slunci,mě vzbudila smečka dneska v pět ráno,lítali,prali se,skákali,no děs

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 11:46
- Nahlásit

Teď jsem se snažila na serveru Zlatý retriver napsat Ifče něco do emailu a má to tak složitě zabezpečené,ža jsem se na to vybodla.Copak si pamatuju,jaké heslo mám přidělené na svůj email?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:22
- Nahlásit

Karol
tak jak to s tebou vypadá??

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:43
- Nahlásit

hab a Archie
Už jsem doma !!!!!!!Vypadá to dobře.

Kam vyrazíme? Já jsem schopná vyjít v 1 z domu. Tak jestli zas na stejnym místě, budu tam ve čtvrt.

Nebo máš jiný plán?

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:47 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Jumi

Tak si to na svěňatech krásně užijte. A dobře se oblečte, hlásí mrazíky a na příští týden tropy

To když jedete takhle trénovat, tak se musim "pochlubit", že my pojedem cvičit v neděli s Evičkou. Takže si doženeme tu lekci, co jste měli teď navíc
Ale nejlíp je na tom Dorča - ta cvičí vždycky

A ještě jedna dobrá zpráva - neni to jistý, ale Ondra se MOŽNÁ nechá překecat na ten čtvrtek dopoledne. Ale nechci to zakřiknout.

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:48
- Nahlásit

Zuzana T
Taky si to o víkendu užij, to nebylo míňeno nijak osobně

A gratuluju, že ti vychází tak pěkně kloubečky u štěňat!!!!Určitě sis moc oddechla!

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:49
- Nahlásit

Karol
ok tak my už jdeme,bude nám to přece jen trvat déle než tobě tentokrát to snad zvládnem bez toho zabahněného rybníku

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 12:51
- Nahlásit

ko4ka
Zastavte se, číslo máme 479. Jen se předem omlouvám za nervozitu.....přecejen to člověka nakonec strhne. Tak kdybych ti připadala protivná a nekomunikativní, jsem taková (snad) jen na výstavách

Odkázek opravím. Promiňňňň ale že si něčeho takovýho všimneš - já jsem to ještě nikdy u nikoho nezkoušela

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 13:36
- Nahlásit

Karol
Jdete v neděli od devíti? Jestli jo,tak se tam potkáme.Normálně chodíme v sobotu k Jindře,ale teď můžeme až v neděli

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 14:44
- Nahlásit

Karol
dík za super prochajdu a promin za ten výstup s tím blbcem,nějak jsem se neovládla

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:01
- Nahlásit

hab a Archie
Taky děkujem! Kluci jsou super a Bondík se asi do Campíka zamiloval
S tím výrostkem to bylo v pohodě, naopak obdivuju, když se někdo umí ozvat, já na to obvykle nemám...

jana33
My tentokrát cvičák vynecháme, jinak chodíváme spíš v neděli, ale teď nevim, jak to bude kolem těch výstav a všech možných akcí...přecejen nemůžem věnovat veškerej volnej čas pesovi

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:10
- Nahlásit

Karol
Aha já myslela,že píšeš,že jdeš v neděli cvičit s Evou,tak nic

Potkali jste nějakého "inteligenta"?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:15
- Nahlásit

Karol
poslala jsem ti už fotky
jana33
to nebyl inteligent ale dement,ani nevím co měl za rasu ale jeho čokl vystartoval po malém Campínovi,nic mu není ale hošánek si ode mě pěkně vyslechl,a dostala jsem upozornění že by retrívři měli nosit náhubek

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:19
- Nahlásit

hab a Archie
jeho pes vystartoval a tvůj má mít náhubek,no to je přece logické A kde jste ho potkali? Jestli se náhodou nevyskytuje tady někde u nás

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:21
- Nahlásit

jana33
u Proseckých skal,byl ještě se dvěma klukama aspon myslím,měla jsem zatmění,měli ještě rotvíka ten náhubek měl,ale ještě jsem neviděla aby pes vystartoval po štěněti,Arčuchu a Bondíka jsme měli na vodítku,jo pamatuju si že ten kluk měl na hlavě kohouta šedé barvy

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:21
- Nahlásit

jana33
Jo tááák, ale to jdem sami odpoledne - myslela jsem s Evou jako s Evou, ne s Evou jako s Evou Chápeš

Protože ona když cvičí v Kolodějích, tak s Dorčou nemůže...takže chodíme občas cvičit společně extra. Navíc se se ségrou chystáme na stejný zkoušky, takže tak.

Potkali jsme inteligenta se psem, který byl asi po něm a vyjel po malym Campíkovi (bylo to něco takovýho bojovitýho - ale já proti těm psům nic nemam, aby se nám tu nerozjela nějaká nová diskuze..., jen nesmí mít pány debily, což ovšem platí bez ohledu na plemeno ) a Lenka pak měla menší rozhovor o košíkách , hodných psech a soudných pánech. Ale v celku nic vážnýho. Rozhodně byl lepší ten dnešní inteligent než ten minulej úchyl....i když ten nás ohrožoval "jen mravně", za to byl ale na blití

hab a Archie
ALe že máme štěstí na lidi, co? Já už z toho mám stíhy a na dálku strašně zkoumám každýho chlapa, kterej je sám, jestli má všechno správně zapnutý a ruce na nějakym ne nevhodnym místě

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:23
- Nahlásit

Karol
Bondík se asi do Campíka zamiloval--jo to je asi pravda,pěkně si spolu hráli

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:23
- Nahlásit

hab a Archie
Dík za fotky! Campík je sladkej, Bondík by ho moc chtěl domu, nějak mi tu pokníkává, tak se mu asi stejská

Karol
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:24
- Nahlásit

jana33
Tak máš tu historku dvakrát

hab a Archie
Aspoň, že se ty naše verze moc neliší

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:25
- Nahlásit

Karol

jestli má všechno správně zapnutý a ruce na nějakym ne nevhodnym místě
aspon se na té prochajdě nenudíme,jsem zvědavá co potkáme příště

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání