| Autor |
Zpráva |
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:26
- Nahlásit
Karol
nějak mi tu pokníkává, tak se mu asi stejská to je broučinek
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 16:27
- Nahlásit
No to máte teda kliku,takový idioty miluju. Nejhorší je,že ti naši inteligenti retrívří nějak nechápou,že by taky nějakej pes nemusel být kamarád
Karol
Tak to jo. A kdy se chystáte na zkoušky a na jaký? To se někdo má,takový individuálky
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 17:02
- Nahlásit
jana33
Chystáme se na vlohy 5.května .....ale asi jsme trochu oprsklý, vzhledem k tomu, že si Bondík ještě nikdy ani nečuch ke kachně Ale uvidíme.
To se někdo má,takový individuálky
No, z toho plyne jasný ponaučení, že pes se nemá vybírat podle psa, ale podle chovatele A Evča je skvělá
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:29
- Nahlásit
Krásný večer!
Tak jsem konečně doupravila prezentaci diplomky!
Byl to šok po tak super krásném víkendu skočit rovnou po hlavě zase do té hromady prác a povinností, co tu mám
Víkend byl úžasný a skvěle jsme se ho užili - Bernášek se nejprve vrhnul na misku se žrádlem a pak padnul a od té doby o něm skoro nevíme - píšu skoro, protože je asi tak plný dojmů, že má hroooozně divoké sny a pořád vrčí, poštěkává a kňourá
Karol
jak vám to dneska šlo? já koukala na řády a krom tý kachny tam může být ještě klidně bažant, zajíc a kde co dalšího tak to nevím jestli to zvládnem ta voda by šla ale na suchu stále nic moc pokrok...
navíc v ten čtvrtek dopo nemůžu
musím být v jednu ve škole a to bychom asi nestihli...je to jediný den kdy můžu mít konzultaci na diplomku a vzhledem k tomu že příští týden už to musí být odevzdané, tak je to docela priorita před všema bažantama a kachnama
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 08:20
- Nahlásit
Dobré ráno- výcviku zdar!!!
I já jsme plná dojmů z našeho společného rodinného setkání v Řásné.Jsem sice úplně vyčerpaná,špatně se mi mluví a malinko se mi zhoršilo dýchání - asi mám plné plíce retrívřích chlupů ze stříhání ,ale jinak to byla pohodáááá.Dorazila mě 4 štěňata,jeden kluk má absenci a páník vroubek,protože ani nezavolal.Bernášek tam měl 3 sestřičky a do jedné se nám úplně zamiloval- beznadějně .Sveňata byla všechna velmi šikovná/ bylo jich asi 23 po 6 maminách/.Bude z toho milióny fotek,tak doufám,že jich pár dostanu,protože já neměla čas vyfotit ani jednu.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:05
- Nahlásit
Jumi
Zuzana T
Ahoj!
Tak jsem moc ráda, že se vám víkend vydařil!!!! Škoda, že chyběl Bernáškův brácha. A do které ségry se B. zamiloval?
Těšim se na fotky!!!!!!!!!! A na podrobný informace
Jumi
Tak my to máme asi naopak - bažant docela jde, Bondík ho pokaždý přines a když to ještě párkrát zkusíme, bude to asi podobný jako s dummíkama - když bude chtít, tak to bude super, když chtít nebude, budou to Čelákovice
Ale kachna bude asi problém - tu sice pokaždý (zkoušeli jsme to jen třikrát) připlavil z hloubky ke břehu, ale jak začal stačit, tak jí flusnul a nechtěl s ní mít nic společnýho. Nakonec po hóóódně dlouhým přemlouvání jí naprosto zhnuseně popones k Ondrovi....no, asi si to umíš představit. Jednou jsme ho docela úspěšně přivolali z vody i s kachnou s Ondrou společně, ale to nám asi u zkoušek nedovolí. Takže to budem muset ještě nějak nazkoušet. ...ovšem nevim kdy a s čím
Ten čtvrtek je teda špatnej. A nechtěla bys (teda ne snad, že bych tě chtěla navádět ) nejít na anglinu a sejít se dřív - snad by Evča mohla.....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:07
- Nahlásit
Karol
hmmm tak je to úplně blbé, protože tu nemám být v jednu ale v jedenáct na anglinu nejdu tak jako tak, protože to už vážně nestíhám!, takže bych spíš mohla někam až po tom...ale holt asi nepůjdem nikam aaaaachjooooo
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:09
- Nahlásit
Karol
leda, že by si Evča chtěla dát dvě směny - jednu dopo s váma a jednu odpo s náma
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:19
- Nahlásit
Karol
Jumi
holky holky,nemáte to jednoduché ,zlaté WT,co- tam stačí pár dumíků,ty mají dlouhou trvanlivost a můžou byt doma ve skříni.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:28
- Nahlásit
Jumi
No jo, kdybych já aspoň nechyběla minulý týden ve čtvrtek kvůli stříhání
To tam tentokrát prostě musim.
Už jste viděli naší krásnou fotku s Dorinkou na flvaní stránce výcviku?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:46
- Nahlásit
Karol
Viděla - jsou to fééééšácííí!
Dorča to hned předvedla v Budějkách! a Chipsy, ten to teda válí co? už má BOBana...
ještě mě napadlo jedině změnit den třeba na pátek a nebo holt půjdete bez nás - to se nedá nic dělat. A všichni půjdem třebas o víkendu, jestli se vám to hodí a pak je ještě příští úterý státní svátek....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 12:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Já dnes mluvila s Evčou,ona má snad čas i odpoledne,snad se nějak domluvíte k všeobecné spokojenosti.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:02
- Nahlásit
Zuzana T
no on nějak není problém se schodnout s Evčou, ale skombinovat mě a Karolínu - páneček se dokonce nabídl, že by jel místo mě nějak se z něj stává zarytej pejskař
No hlavně ty opěvné nekončící ódy na Cathy, co jsem tu včera měla místo rádia - ty mě teda fascinovaly
Fotky ti nějak pošleme...nejkrásnější máme sámo fotky Cathy a má tam úplně nádherný portrét a pak seriál na téma hrabání
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:06
- Nahlásit
Jumi
Když já mám v pátek taky školu....a navíc má Dorča i Bondík v sobotu výstavu....a já bych Bonda radši už teda v pátek nekoupala
To nevypadá moc nadějně. Snad se dohodnem aspoň nějak na víkend! Nebo ve čtvrtek pošli Petra, proč ne?
Já jdu teď ven s Bondíkem, snad tam není moc horko
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:11
- Nahlásit
Karol
a nebo víš co! přihlásíme kluky jako jednoho psa - když to maj takhle nakombinované
Nebo ve čtvrtek pošli Petra, proč ne?
no protože účelem je naučit psa předávat do ruky a získat ke zvěři kladný vztah a ne to flusat před páníka, který má k něčemu takovému krajní odpor a obětoval se pro to psa posílat...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:14
- Nahlásit
Karol
To nevypadá moc nadějně.
no to ne - před výstavou to je určitě kravina, je to smutný - já můžu v út, st, pá ale ten čtvrtek je zrovna tenhle týden úplně na nic - příští už by to snad mělo být ok ale tenhle vážně moc ne - no co...domluvíme se třeba nějak na neděli a ve čt půjdete bez nás...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 13:40
- Nahlásit
Jumi
Petr a bernáš se zvěří
No s Cathy by to byla asi sranda - ona by donesla bažanta,pomalu si před něj sedla a čekala,ža si ho odebere a propalovala by ho očima. ,Jéžiš,tak dělej!!
Ale jinak si myslím,že se nic nestane,když si dáte s Bernášem týden pauzu.Máš perný týden a on toho má také dost za s sebou.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 14:19
- Nahlásit
Zuzana T
Petr a bernáš se zvěří
to by byla trojka což!
Máma nám přivezla frontline - ale nějak nevím, kdy ho na bernáše dát, protože se musí min 24h před a po aplikaci nekoupat! Dokážete si představit Bernáše jak celých 48h neplave to je skoro nepředstavitelné!
Leda - že bychom to vzali jako nácvik před Hlubokou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 14:34
- Nahlásit
Jumi
no to je také jeden z důvodu,proč mají naše holky Scalibor.
Dneska příjede na stříhání Ashley,tak budu zase dýchat chlupy a měla bych přesazovat chudinky kytičkydo čehož se už asi 3 týdny přemlouvám.Cathy je hotová ,tak dneska prochajdu ošidíme a vrhnu se na to.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 14:56
- Nahlásit
Zuzana T
měla by sis koupit v lékárně roušku, stojí to pár korun a rozhodně by se ti to s těma tvýma dýchacíma obtížema vyplatilo!
Já se na prochajdu těšim, alespoň vypadnu od PC a k večeři dělám lasagne - jupííí ňááám!
Bernáš se v zájmu jeho i našeho zdraví raději šidit nebude
a kdybys viděla kolik toho včera a přes noc sežral! To teď nebude tejden jíst aby to dohnal - jak ho znám!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 15:17
- Nahlásit
Zuzana T
Ještě jsem se chtěla zeptat - hrozně se nám líbila ta "koňská deka" na psy a prý je i levná, nevíš, kde by se dala sehnat?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 16:19
- Nahlásit
Jumi
Já mám dojem,že Marcela říkala ,že je to od firmy Trixie a že to koupila někde ve velkoobchodu.Mrkni na net a když to neobjevíš,tak jí zavolám o přesnější info.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:22
- Nahlásit
Tak nám přišel vstupní list na Hlubokou. Máme číslo 52
Zuzana T
díky kouknu se po tom akorát musím vymyslet co dát do vyhledavače "koňská deka" na psy asi nééé
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:35
- Nahlásit
Jumi
My máme pro Jessy č.150
Našla jsem ti tu deku
www.akarazoo.cz/Vesta-CALAIS/d6611
|
choco
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:40
- Nahlásit
Jumi
Nám taky a máme číslo 177, tzn. že tam je v naší třídě tolik štěňat? Nebo to je číslo z celkovýho počtu psů? A koupete psi den před tím? Mám to mí štěndo taky před tím vydrbat? A co to znamená, že se předvádí v trojúhelníku? Víceméně nám o nic nejde, jen abych tam nedělala s tím naším sloniskem nějaký koniny
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:55
- Nahlásit
choco
A ty máš labíka nebo goldena- Jestli je to labík,tak ti se ,co já vím nekoupou vůbec.Pokud máš goldena ,tak záleží na kvalitě srsti-já tu naši kudrlinku koupu 2 dny předem.
Běhání do troúhelníku = triangel je způsob předvedení psa v pohybu rovně od rozhodčího,na protilehlé straně a šikmo k rozhodčímu.Smyslem je aby psa viděl v pohybu zezadu,z boku a zepředu.
|
Jumi
Člen |
- Nahlásit
Zuzana T
Já už našla přesně tu co měla Marcela
http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=9 617
akorát my bychom potřebovali 60cm a tu nemají, ale to by snad nebyl problém, že by ji objednali, ale spíš ona říkala, že ji stála 200 a takhle výjde tak na necelou pětistovku - ale zase se nám to oběma docela líbí, tak to budeme muset zvážit jak moc to bernášek potřebuje - dostane to kdyžtak místo Kunratic na které nakonec nejdeme
|
hab a Archie
Člen |
- Nahlásit
Jumi
Ahojky taky nám přišel vstupák,náááš první máme číslo 43
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 17:58
- Nahlásit
nefunguje mi ani jedno tlačítko u mobilu, neumim ho rozmontovat a petr se mi už po několikáté pokouší dovolat, a já jenom stojim se zvonícím mobilem a nejde mi zvednout!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:00
- Nahlásit
Jumi
Míšo,já bych počkala na výstavu do Letňan,tam je můžou mít taky.
Tak tedy Kunratice odpadají - už alespoň víš ,kdo posuzuje????
|