Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:31
- Nahlásit

Jumi
už jich pár letíííí

Jumi
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:38
- Nahlásit

Zuzana T
už jsme je zkoukli - díky!
Bernáš holt není vhodný fotogrfický objekt - pořád někde splašeně lítá a poskakuje, chvilku nepostojí...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:45 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
To je jako u děcek,málokdy vidíš načinčaného chlapečka a špinavou holčičku.
Škoda,že s tím bážou je rozmazaná.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:45
- Nahlásit

Karol
tak zítra ve 12hod?Nebo později?Jak se ti to hodí,můžeme i dříve

Karol
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:50
- Nahlásit

hab a Archie
To je teda dohadování
Není to lepší v 11? Když ve 12 vyrazíme, tak se určitě před tim nenaobědvám a pak cestou umřu hlady
A zas na stejnym místě? je to škoda, že to tu jinudy moc nejde, co? Ale mohly bysme jít spodem, kolem toho stadionu a kolem............našeho oblíbeného rybníčku

Jumi
Odepsala jsem ti, ale je to teda časově ještě náročnější než diskuze

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 19:57
- Nahlásit

Karol
kolem rybníčku jo???To bude zase bahenní koupel klidně můžem at si tu trasu trošku změníme,sejdeme se na tom místě jako vždycky,tak v těch 11hod aby jsi nám neumřela hlady

Karol
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 20:01
- Nahlásit

hab a Archie
Tak jo, budem tam

Jumi
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 20:01
- Nahlásit

Karol
Odepsala jsem ti, ale je to teda časově ještě náročnější než diskuze
a je Ondra doma
vážně jsem byla v rozpacích když mi začal líčit, jak si děsná, že přilítneš dom ani nepozdravíš a okamžitě letíš na cz pes ještěže tam byl Petr a vysvobodil mě hláškou, že nejsem o nic lepší!

Jo nějaká vyšší moc po mě asi vážně chce abych dělala něco kloudného - nejde mi mail a to jsem sliboval jak se budu učit když se načte - a nic nebude!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 20:03 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
Karol
tak u nás zní narážka n mojí účast na této diskusi: zase ti tam štěkají cizí psi?

Jumi
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 20:08
- Nahlásit

No měli by si pánové uvědomit, že nebýt této diskuze, tak všechny ty děsně důležité info a novinky na téma pes musej poslouchat oni takže je to pro ně vlastně spása

Karol
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:00
- Nahlásit

Jumi
že přilítneš dom ani nepozdravíš a okamžitě letíš na cz pes

Děsná jsem, ale rozhodně pozdravim a od první menší scény na toto téma se snažim od příchodu domů vydržět co nejdýl - a víte, co je nejhorší? Ondra to vůbec neocení
A doma samozřejmě neni. Přijede až asi za půl hodiny, takže mu jdu dělat véču. Budou nočky

V rozpacích z takových věcí nebuď, my do sebe rejem pořád a jednou za čas vyčisíme vzduch nějakou italskou scénkou

Jumi
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 21:20
- Nahlásit

Karol
Budou nočky
no supééér

a jednou za čas vyčisíme vzduch nějakou italskou scénkou
ježiš to si vůbec nedokážu představit! já to právě vyprávěla Evě i Zuzce, jak tě bezmezně obdivuju! že jak to tak pozoruju tak máme obě doma dva docela obdobné exempláře a že ty to právě bereš s takovým krásným nadhledem a nic se tě nedotkne a nic nerozčílí - zatím co já se v jednom kuse urážím, mlátim dveřma a sem tam mi i něco omylem vylítne z ruky - třeba dummyš
U nás je ta osoba s nadhledem asi Petr - někdy až koukám, co všechno u mě přehlédne!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 08:32
- Nahlásit

Ahoj děvčata, tak hlásím další nové fotečky na stránkách, můžete mrknout

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 10:24
- Nahlásit

Jumi
No, ono toho nadhledu zas nesmí být moc....protože právě můj nadhled je to, co Ondru občas pěkně rozčílí
Ale dík za kompliment , můžeš klidně pokračovat

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:17
- Nahlásit

Karol
můžeš klidně pokračovat
no jasně! Až mě něco napadne tak to sem hned napíšu
a jak jste byli spokojení s nočkama? Chutnali? Já je tuhle udělala se smetanovou omáčkou a oblizovali jsme se až za ušima a ještě to bylo tak syté že nám zbylo na druhý den pro Petra k obědu!

Zuzana T
a co si to vlastně nakonec ukořistila za ty mrtvolky?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 11:36
- Nahlásit

Jumi
Z víkendu zbyla nepoužitá kachna/ krásný kačer se zrcátky/,ostatní se již muselo zlikvidovat.Mám v mrazáku ještě jednoho bážu.
Tak Cathy začaly růst nové chlupy od hlavy,ale tenkonec psa je stále žalostný.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:20
- Nahlásit

Zuzana T
Tak Cathy začaly růst nové chlupy od hlavy,ale tenkonec psa je stále žalostný.
no do soboty to už asi nedožene, ale vždyť si říkala, že pí chovatelce se líbí, tak snad do těch Letňan vyrazíte, ne!?

Evča se totiž i tvářila, že neví kdy by ji to cvičení případně vyšlo jindy a mě zase tak trochu příjde škoda nevyužít toho, že máme ještě víc jak týden a nesnažit se v Bernáškovi vzbudit k těm mrtvolkám nějaký pozitivnější vztah! Žívá zvířátka se mu líbí náramně! V pondělí prohnal zajíce až si vysloužil pořádně vynadat a dneska ráno slídil a plašil bažanty o stošest

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:28
- Nahlásit

Jumi
Nočky byly úžasný! A taky jsem se divila, jak je to sytý! Zbylo sice k obědu jen pro mě (tzn. pro Ondru málo), ale i tak - to množství vypadalo, že by to zvládnul Ondra sám a ono ne! Měli jsme je s takou "omáčkou" z lilku a z rajčat a taky to bylo super. Zrovna dojídám zbytek. Mňam

Tak dík za typ!

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:29
- Nahlásit

Jumi
Jak že se to ta Eva tvářila s tím cvičením? Jako že příští týden neví jestli vůbec, nebo to špatně chápu...?

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:34
- Nahlásit

Karol
Jak že se to ta Eva tvářila s tím cvičením?
no já právě nevím, začala s tím sama, že bychom se asi měli někam vydat jěště někdy ale nooo, emmmm - prostě jsem z toho nabyla dojmu, že má ten program nějakej šíleně plnej a teda vlastně neví, kam by se to a jestli by se to dalo někam vmáčknout, ale možná jsem to pochopila blbě...a já na tom právě taky nebudu nejlíp, takže aby to nakonec nedopadlo jako teď, že se prostě neshodnem....

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:38
- Nahlásit

Karol
nějak ve mě pořád kolísaj stavy - ROZHODNĚ PŮJDEM i když nás vyrazej alespoň to okouknem pro příště a bude to zkušenost, když už jsme to stejně zaplatili a pak druhej ZŮSTANEM DOMA Bernášek bážu nepřinese a mě nenajde, tak proč se někde ztrapňovat a ještě k tomu krom těch 4 stovek za to vypláznout další dvě na místě....

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:46
- Nahlásit

Jumi
Já myslim, abyste rozhodně jeli! Je to prostě zkušenost a i když to nedopadne, budeš znát Bernáška zase v další situaci a příští lovecký zkoušky už nebudou ty první. Totéž si říkáme my o Bondovi - protože on může naprosto klidně flusnou kachnu nebo bažanta uprostřed rybníka či louky a je po legraci. A najít nás taky nemusí. Ale přecejen, už jsme to zaplatili, snad bude hezký počasí, a tak to bude kdyžtak takový výlet. Vzpomeň si na WT - tam to bernáškovi šlo báječně a kdybyste nešli, třeba by mu to šlo příště ještě líp a kdybys udělala podobnou chybu, mrzelo by tě to daleko víc. Já jsem přesvědčená, že už se ti to nestane....takkže každý další WT jsou z tvojí strany míň rizikový.....jestli víš, co tim myslim...a že tim nemyslim, že by jinak všechno bylo u tebe rizikový

Já zkusim s Evou zítra kdyžtak něco domluvit na příští týden - kdy by se ti to hodilo? Špatný by nebylo to úterý, co je volno. A já pak zas můžu nejlíp ve čtvrtek tak do 15h.

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 12:58
- Nahlásit

Karol
no úterý by bylo ideální, středa a čtvrtek budou asi docela zabytý, páč v pátek to mám správně odevzdat, takže to budu asi v předsmrtelný agonii zuřivě upravovat , tisknout a přemlouvat knihaře jestli by to nesvázal rychlejc než za 24h!

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:01
- Nahlásit

Karol
Já jsem pořád přesvědčená, že na bernáše by úplně nejvíc platilo, ve chvíli kdy to nechá ležet a jen kolem toho hopsá poslat prostě jinýho psa ať mu to pěkně sebere z pod čumáku! Tohle se mu stalo s dummyšem a jak je začal krásně nosit! Jenže to je za a) metoda u který sama cítím, že není tak úúúplně košer a za b) vyžaduje zcela speciálního psa, kterej to udělá...i když toho bychom měli...

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:03
- Nahlásit

Jumi
Tak mi právě psala Eva. Zítra asi půjdem jen s bažantem, protože kachnu jednak nemá jak získat od Zuzky a jedna je jí hloupý cvičit pak s kachnou od Zuzky bez tebe (takže )

A jako další možnosti navrhuje pátek ráno, kdy já ale stejně nemůžu a pak neděli odpo a úterý odpo. Já bych řekla, že bysme měli asi nejlíp domluvit obojí, i když už vidim Ondrovo nadšení....ale zas chce v sobotu předvádět psa, tak to snad uzná, že je to potřeba....
Jedno z toho bysme mohli udělat v Milíčáku - tam v tom rybníce se asi dá kachna normálně cvičit, ne?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:03
- Nahlásit

Jumi
Tak tyhle obavy má asi každý,kdo jde na zkoušky z mladým psem.Já bych asi šla s tím,že pokud toho bude na Bernáše moc,tak můžeš kdykoli odstoupit - to není žádná ostuda- jde přeci o psa a nebo to prostě neudělá.
Je fakt,že ten dost rychlý přechod z WT na ZV je pro mlaďochy asi dost náročný,mají z toho trošku zmatek a proto kraví.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:04
- Nahlásit

Holky v úterý je státní svátek,to by měl mít volno každý,ne?

Karol
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:08
- Nahlásit

Zuzana T
v úterý je státní svátek,to by měl mít volno každý,ne?
No - každý kromě podnikatelů (Eva a Ondra) a studentů (Míša a já)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:08
- Nahlásit

Jumi
když toho bychom měli...
to nemyslíš Cathy?

Jumi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2007 13:09
- Nahlásit

Karol
neděli i úterý beru! pátek netušim ale asi budu na studijním a navíc nějak mi příjde divný do nich něco hustit den před výkonem

Jedno z toho bysme mohli udělat v Milíčáku - tam v tom rybníce se asi dá kachna normálně cvičit, ne?
no to asi dá ale ještě možná spíš oblezu jiný rybníky, co tu máme, kde se nepotuluje tolik lidí a hlavně kam s Bernášem nechodíme, aby měl taky ne tak úplně známé prostředí...výběr tu máme do¨cela slušnej jen je to chce okouknou a zhodnotit aktuální stav....

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání